کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-10-06 ساعت 01:32)godot نوشته:  ممنونم دوست عزیز ولی زیاد خوشبین نیستم.
آخه همسرم هم سپاه خدمت کرده، هم کارش دولتی و تازه دانشجو دکترا هم هست بنظرتون یه ضرب میگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

در حالت و با معیار هایی که تا الان گفته شده احتمالِ خیلی زیاد کلیرینس میخورید ولی خب همیشه اتفاقاتِ استثنایی هم میفته Cool ، فرقی هم نمیکنه اصل ویزاست که ایشالا میگیرید حالا چه یکضرب چه 2 ضرب Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ali1220 ، EKAM ، pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi ، ghafari88 ، KIMIA2005 ، nedaba ، hamid_fs3 ، amin arefi ، godot ، afshinghwink
(2013-10-06 ساعت 01:32)godot نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 23:31)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 22:59)godot نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 22:26)pari pariaaa نوشته:  بچه ها يه آمار بدين ببينيم اولين نفر كي تو ارمنستان مصاحبه داره؟تو تاپيكاي ديگه بعضي ها رفتن و اومدن و مصاحبه هم شدن و ويزا گرفتن اما هنوز چراغ تاپيك ما روشن نشده با مصاحبه شونده هاشSmile
با خودم شروع ميكنم :ما هفته ي ٣ اكتبر هستيم .

سلام

فکر کنم من اولی باشم.Cool

godot عزیز ببینم بعنوان پیش قراول مصاحبه شده ها توی ایروان چه خواهی کرد اولین ویزا رو نصیب خودت میکنی .. Wink

ممنونم دوست عزیز ولی زیاد خوشبین نیستم.

آخه همسرم هم سپاه خدمت کرده، هم کارش دولتی و تازه دانشجو دکترا هم هست بنظرتون یه ضرب میگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

حالا یه ضربم نشد میگیرید بالاخره ! من خودمم شرایطم شبیه ایشونه
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: noobnoobi ، H Pier ، amin arefi ، godot ، ali1220 ، pari pariaaa ، محبت
دوستان جهت اجاره اپارتمان یکسر هم به این سایت بزنید... http://www.estate.am/en
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: noobnoobi ، H Pier ، amin arefi ، ali1220 ، pari pariaaa ، محبت
سلام دوستای گلم؛ همونطور که میدونید قراره با همکاری مدیرای زحمتکشمون یک منتظر سرا برای خودمون داشته باشیم. دوستانی که کلیرنس خوردن و میخوان اسمشون برای کمک به سایر دوستان (برای پیش بینی وضعیت ویزا آفیسهای مختلف) در این صفحه ذکر بشه اطلاعاتشون شامل شماره کیس (البته با حفظ موارد امنیتی) تاریخ مصاحبه؛ نفرات منظور در کیس ؛ تاریخ کلیر شدن و تاریخ دریافت ویزاشون رو برای من بفرستن..... به امید اینکه همه منتظرا به چیزی که به نفعشونه برسن. یا علی (دایی رضا)
تشکر کنندگان: H Pier ، KIMIA2005 ، godot ، ali1220 ، pari pariaaa ، aghaghia ، محبت ، sysmaster ، noobnoobi ، امین 13 ، philadelphia
دوستان کسی میدونه مقدار و نحوه گرفتن ارز مسافرتی برای ایروان چقدره ؟ اگه الان بگیریم تا کی دیگه تمی تونیم بگیریم ؟
اصلا بگیریم ! نگیریم !
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ali1220
(2013-10-07 ساعت 11:18)amiekin نوشته:  دوستان کسی میدونه مقدار و نحوه گرفتن ارز مسافرتی برای ایروان چقدره ؟ اگه الان بگیریم تا کی دیگه تمی تونیم بگیریم ؟
اصلا بگیریم ! نگیریم !

اگر اشتباه نکنم سیصد د ل ا ر ...
اگر الان بگیرید تا سال بعد نمی تونید بگیرید. یعنی سال 93 که بیاد باز می تونید استفاده کنید.
به نظر من که بگیرید.
باز هر طور صلاح می دونید. Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، pari pariaaa ، ali1220 ، noobnoobi
(2013-10-07 ساعت 11:27)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 11:18)amiekin نوشته:  دوستان کسی میدونه مقدار و نحوه گرفتن ارز مسافرتی برای ایروان چقدره ؟ اگه الان بگیریم تا کی دیگه تمی تونیم بگیریم ؟
اصلا بگیریم ! نگیریم !

اگر اشتباه نکنم سیصد د ل ا ر ...
اگر الان بگیرید تا سال بعد نمی تونید بگیرید. یعنی سال 93 که بیاد باز می تونید استفاده کنید.
به نظر من که بگیرید.
باز هر طور صلاح می دونید. Smile

مدارك لازم براي 300 دلار ارز مسافرتي

- اصل گذرنامه‌ی و کپی از صفحه‌ی اول
- اصل فیش پرداخت عوارض خروج از کشور به مبلغ 65٠٠٠ تومان
- کپی از صفحه‌ی ویزای پاسپورت (برای سفر به کشورهایی که به ویزا نیاز دارند)؛
- اصل و کپی بلیت هوایی با مهر آژانس هواپیمایی.

برای گرفتن ارز مسافرتی، باید بعد از تهیه کردن این مدارک، به یکی از شعب ارزی بانک ملت مراجعه کنید. حضور صاحب بلیت و پاسپورت هم در بانک ضروری است

شما ميتونيد از فروردين 93 دوباره ارز بگيرين
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ghafari88 ، H Pier ، محبت ، pari pariaaa ، ali1220 ، amiekin ، amin arefi ، pv-n ، noobnoobi
(2013-10-07 ساعت 12:18)EKAM نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 11:27)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 11:18)amiekin نوشته:  

مدارك لازم براي 300 دلار ارز مسافرتي

- اصل گذرنامه‌ی و کپی از صفحه‌ی اول
- اصل فیش پرداخت عوارض خروج از کشور به مبلغ 65٠٠٠ تومان
- کپی از صفحه‌ی ویزای پاسپورت (برای سفر به کشورهایی که به ویزا نیاز دارند)؛
- اصل و کپی بلیت هوایی با مهر آژانس هواپیمایی.

برای گرفتن ارز مسافرتی، باید بعد از تهیه کردن این مدارک، به یکی از شعب ارزی بانک ملت مراجعه کنید. حضور صاحب بلیت و پاسپورت هم در بانک ضروری است

شما ميتونيد از فروردين 93 دوباره ارز بگيرين
ببخشید من تا حالا از کشور خارج نشدم . و برام سوال پیش اومده...
1)این فیش پرداخت عوارض رو یعنی اصلا این عوارض کجا پرداخت میشه مگه فرودگاه نیست؟
2) و من مثلا سفرنامه ارمنستان رو که میخوندم ویزا تو فرودگاه ایروان تهیه میشه.... حال چطور قبل از رفتن از صفحه ویزای پاسپورت کپی بگیریم؟
ممنون از پاسختون.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: محبت ، pari pariaaa ، ali1220 ، EKAM ، amin arefi ، noobnoobi ، NEURON
(2013-10-07 ساعت 12:39)H Pier نوشته:  ببخشید من تا حالا از کشور خارج نشدم . و برام سوال پیش اومده...
2) و من مثلا سفرنامه ارمنستان رو که میخوندم ویزا تو فرودگاه ایروان تهیه میشه.... حال چطور قبل از رفتن از صفحه ویزای پاسپورت کپی بگیریم؟
ممنون از پاسختون.

نه حسن جان ..
1- شما اولا این مبلغ رو توی تمام شعب بانک ملی می تونی پرداخت کنی. ترجیحاً هم همین کار رو بکن. برای اینکه باجه فرودگاه ممکنه شلوغ باشه.
2-احتمالاً برای ارمنستان کپی ویزا نمی خوان چون خودشون هم می دونن که ویزا در ایران صادر نمیشه.
نگران نباش دادا ...
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: EKAM ، H Pier ، KIMIA2005 ، محبت ، pari pariaaa ، ali1220 ، amin arefi ، noobnoobi ، pv-n ، NEURON
(2013-10-07 ساعت 12:47)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 12:39)H Pier نوشته:  ببخشید من تا حالا از کشور خارج نشدم . و برام سوال پیش اومده...
ممنون از پاسختون.

نه حسن جان ..
1- شما اولا این مبلغ رو توی تمام شعب بانک ملی می تونی پرداخت کنی. ترجیحاً هم همین کار رو بکن. برای اینکه باجه فرودگاه ممکنه شلوغ باشه.
2-احتمالاً برای ارمنستان کپی ویزا نمی خوان چون خودشون هم می دونن که ویزا در ایران صادر نمیشه.
نگران نباش دادا ...
سلام
از مرز زمینی که ما خواستیم خارج بشیم عوارض پرداخت شده در تهران رو مربوط به دوستم قبول نکردن و من به خاطر تنبلی پرداخت نکرده بودم و همونجا در سالن مرزی شعبه بانک ملی بود پرداخت کردیم البته به اتفاق همون دوست عزیزم که پرداخت کرده بود Wink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ali1220 ، KIMIA2005 ، EKAM ، amin arefi ، H Pier ، noobnoobi
دوستان عزیزی که به زودی راهی ایروان هستند واسه اجاره محل اقامت و تهیه بلیط هواپیما و دیگر موارد چه اقداماتی رو انجام دادند ؟ در صورت تمایل اطلاعات خودتون رو به اشتراک بگذارید با تشکر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ali1220 ، H Pier ، noobnoobi
هفته دوم نوامبر ایروان نبود؟ ما یه زوج هستیم و هوایی می خواهیم بریم.
تشکر کنندگان: ffrfar ، pari pariaaa ، ali1220 ، godot ، KIMIA2005 ، H Pier ، raihaneh.az90 ، noobnoobi
از دوستان كسي هنوز نرفته مصاحبه هفته دوم شد يه خبري سفرنامه اي ... بدين Smile
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: godot ، pari pariaaa ، amin arefi ، ali1220 ، noobnoobi
(2013-10-07 ساعت 16:55)EKAM نوشته:  از دوستان كسي هنوز نرفته مصاحبه هفته دوم شد يه خبري سفرنامه اي ... بدين Smile

دوست عزیزم یه کوچولو صبر کن من ۴ شنبه میرم دیگه!Tongue
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، kage.omid ، amin arefi ، KIMIA2005 ، EKAM ، ali1220 ، noobnoobi
(2013-10-07 ساعت 20:09)godot نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 16:55)EKAM نوشته:  از دوستان كسي هنوز نرفته مصاحبه هفته دوم شد يه خبري سفرنامه اي ... بدين Smile

دوست عزیزم یه کوچولو صبر کن من ۴ شنبه میرم دیگه!Tongue

دوست عزیز موفق و پیروز باشید امیدوارم با ویزا بسلامتی از سفر برگردید واسه اجاره اپارتمان چه اقدامی کردید و سفرتون هوایی هستش ؟؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ali1220 ، godot ، noobnoobi ، reza_top60 ، Tabassomshojaat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان