کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-10-24 ساعت 00:16)vistac نوشته:  راستی دوستانی که ارمنستان مدیکال رفتند واکسن هپاتیتشونو کامل زدند؟اگه کسی نزده باشه دکتر اونجا میزنه؟
برای افراد بالای 18 سال به "نوبت سوم هپاتیت" اصلا گیر نمی دن و می گن اصلا لازم نیست
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، ali1220 ، ffrfar ، vistac ، H Pier ، nasim ، noobnoobi
دوستانی که ارمنستان مصاحبه شدن از همه برگه کاری خواستن؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-10-26 ساعت 15:22)reza.sa نوشته:  دوستانی که ارمنستان مصاحبه شدن از همه برگه کاری خواستن؟
اصلاً برگه كاري نيازي نيست و از كسي نميخوان مگه اينكه ديپلم ١٢ ساله نداشته باشه والا سنديت كاري اصلاً نميگيرن ازتون
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: reza.sa ، ali1220 ، aghaghia ، reza_top60 ، godot ، ffrfar ، H Pier ، خسته از وطن ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-10-24 ساعت 00:41)vistac نوشته:  دوستان بنظرتون این 3 تا آپارتمان کدومشون از همه بهتره هم نزدیکی به مرکز هم خود آپارتمان هم قیمت

http://www.yerevanapartment.net/en/1-roo...van-d32202
http://www.yerevanapartment.net/en/1-roo...evan-d1047

سلام دوستان
این آپارتمانهایی که لینکشو گذاشتن و چطوری باید رزرو کنیم. ممنون
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان: noobnoobi
بنام سرآغاز
دوستان امروز به سمت آذربایجان و مرز نوردوز حرکت میکنیم. سه شنبه صبح وارد ارمنستان میشیم و پنج شنبه وقت معاینه داریم. همه وسیله هامون تو دوتا چمدون خیلی بزرگ سنگین و یک کوله پشتی جا دادیم. امیدوارم با این اوضاع جوی ، وضعیت جاده ها و بار سنگین راحت بشه به مقصد رسید.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

(2013-10-27 ساعت 08:52)saeedshafiee نوشته:  بنام سرآغاز
دوستان امروز به سمت آذربایجان و مرز نوردوز حرکت میکنیم. سه شنبه صبح وارد ارمنستان میشیم و پنج شنبه وقت معاینه داریم. همه وسیله هامون تو دوتا چمدون خیلی بزرگ سنگین و یک کوله پشتی جا دادیم. امیدوارم با این اوضاع جوی ، وضعیت جاده ها و بار سنگین راحت بشه به مقصد رسید.

سفر بی خطری داشته باشید و با خبرهای خوب برگردید ما رو بی خبر نگذارید .... براتون از صمیم قلب آرزو می کنم Wink .....
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: nasim ، pari pariaaa ، H Pier ، KIMIA2005 ، noobnoobi ، vistac
(2013-10-27 ساعت 07:25)hamidrezapir1 نوشته:  
(2013-10-24 ساعت 00:41)vistac نوشته:  دوستان بنظرتون این 3 تا آپارتمان کدومشون از همه بهتره هم نزدیکی به مرکز هم خود آپارتمان هم قیمت

سلام دوستان

دوست عزيز، آپارتمان دومي بهتره. لينك وسط منظورمه. هم قيمتش پايين تره و هم جاش خيلي خوبه و به مركز خريد و سفارت نزديك تره. من الان يك ماهه كه ايروانم و تقريباً خيابوناشو ياد گرفتم. دوتا آپارتمان اول و سوم پايين تر از ميدان جمهوري هستند كه به بيمارستان نزديك تره ولي محلش خيلي خوب نيست. ولي دومي درست در مركز تفريحي ايروان قرار داره كه نمايندگي برندها و رستوران هاي خوب نزديكش هستند.
ما هم تو خيابون بغلي يعني پوشكين هستيم ؛)
اميدوارم تونسته باشم كمكي كرده باشم.
تشکر کنندگان: aghaghia ، H Pier ، reza_top60 ، vistac ، noobnoobi ، taleghani
با سلام دوستان
من مصاحبه ام دو شنبه است در ایروان
دکتر خاچاطوریان وقت دادند 5 شنبه ساعت 8 صبح
با توجه به اینکه تنها پرواز به ایروان از ایران فقط آسمان است و آن هم در روزهای شنبه 2شنبه و 5 شنبه عصر
پس من باید پرواز 2شنبه را بگیرم
اما خیلی مشکله که 1 هفته قبل مصاحبه آنجا بشم
با توجه به اینکه یک دکتر روز فرد وقت میدهد و دکتر دیگر روز زوج
اگر به جای 5 شنبه به من جمعه وقت دهند کار حل میشود و من 5 شنبه پرواز میگیرم یعنی 1 روز قبل مدیکال و 4 روز قبل مصاحبه
میشه راهنمایی کنید کدام دکتر روزهای زوج هستند که از ایشان وقت بگیرم و اصلا روز جمعه هستند؟
در ضمن آیا کسی اطلاعی دارد که پرواز دیگری غیر آسمان به مقصد ارمنستان وجود دارد؟
سپاس
Case Number : 2014AS000024XX
تاریخ رویت قبولی : 3may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 03jun2013
کارنت : 20sep2013
دریافت نامه دوم:21 OCT
مکان مصاحبه :Ankara ولی Yerevan افتاد
زمان مصاحبه: 12DEC
زمان گرفتن ویزا: 19DEC
ورود به آمریکا:ویرجینیا 21March
ایرلاین:ترکیش
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، reza_top60 ، noobnoobi
(2013-10-27 ساعت 12:30)nazila5959 نوشته:  با سلام دوستان
با توجه به اینکه تنها پرواز به ایروان از ایران فقط آسمان است و آن هم در روزهای شنبه 2شنبه و 5 شنبه عصر
اگر به جای 5 شنبه به من جمعه وقت دهند کار حل میشود و من 5 شنبه پرواز میگیرم یعنی 1 روز قبل مدیکال و 4 روز قبل مصاحبه
میشه راهنمایی کنید کدام دکتر روزهای زوج هستند که از ایشان وقت بگیرم و اصلا روز جمعه هستند؟
سپاس

جمعه دكتر كريستين هست. چون من روز پنجشنبه آزمايش دادم و جمعه ظهر رفتم بيمارستان و از خود دكتر كريستين جوابمو گرفتم. مشكل اينجاست كه شنبه دكتر به صورت پارت تايم هست و يكشنبه هم كه تعطيله. براي همين دكتر براي مصاحبه هاي دوشنبه، پنجشنبه وقت ميده كه اگه يه وقت نياز به تجديد آزمايش بود، فرصت باشه
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-10-27 ساعت 12:30)nazila5959 نوشته:  با سلام دوستان
سپاس

دوست عزیز پرواز آسمان روزهای 4شنبه هم پرواز داره به دفترشون زنگ بزنید.... به نظر من خودتون از دکتر بخواهید که هر جور صلاح می دونه بهتون وقت بده که مدارکتون به موقع آماده بشه .... جمعه مدیکال باز هست اما چون شنبه دکتر نیمه وقت هست احتمال آماده نشدن مدارک پزشکی شما هست ... باز هم می تونید با خود دکتر هم در میان بگذارید ....
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nazila5959 ، H Pier ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-10-27 ساعت 12:30)nazila5959 نوشته:  با توجه به اینکه یک دکتر روز فرد وقت میدهد و دکتر دیگر روز زوج

سلام دوست عزیز، به این پــــــست مراجعه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nazila5959 ، گل نهال ، KIMIA2005 ، H Pier ، noobnoobi

اقا سعید سفرتون بی خطر موفق باشید انشالله اونجا همدیگر را می بینیم ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: noobnoobi ، H Pier ، amin arefi ، reza_top60 ، pari pariaaa ، نسرین ظ
(2013-10-25 ساعت 16:19)H Pier نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 15:42)vistac نوشته:  دوستان من توی گوشی هم گوگل مپ دارم هم نویتل

گوگل مپم آنلاین هست و آفلاین نیست نویتلم هم نقشه ایروان رو نداره ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام نقشه ایروان نویتل رو من از اینجا دانلود کردم.
این پست هم به دردتون میخوره.
اما شک نکن که گوگل مپ بهترینه.
سلام
امروز من نقشه ایروان رو برای نویتل دانلود و وارد گوشیم کردم نقشش بسیار کامل و حتی نسبت به شهرهای ایران کاملتره با تمام جزییات فقط کافیه محلی رو که میخواید برید یا از توی نقشه یا از توی مکانها سرچ کنید تا شما رو به بهترین شکل راهنمایی کنه
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: H Pier ، amin arefi ، pari pariaaa ، noobnoobi

منتظر سفرنامه تون هستیم انشالله که یکضرب بگیرید فقط خواهشا دوستانی که میرند آپارتمانی رو که اجاره میکنند لیننکش یا اطلاعاتی از اون قرار بدند راستی منم میخوام زمینی برم و مشتاقانه منتظر تجربه شما از سفر زمینی هستم
تشکر کنندگان: godot ، ali1220 ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-10-27 ساعت 07:25)hamidrezapir1 نوشته:  

سلام دوستان

والا منم خودم نمیدونم فعلا زیر سر گذاشتم تا با راهنمایی دوستان ببینم چیکار میکنم
تشکر کنندگان: H Pier ، ali1220 ، pari pariaaa ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان