کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-10-27 ساعت 18:26)vistac نوشته:  سلام
امروز من نقشه ایروان رو برای نویتل دانلود و وارد گوشیم کردم نقشش بسیار کامل و حتی نسبت به شهرهای ایران کاملتره با تمام جزییات فقط کافیه محلی رو که میخواید برید یا از توی نقشه یا از توی مکانها سرچ کنید تا شما رو به بهترین شکل راهنمایی کنه

سلا البته این نقشه ایراداتی دارد مثلا با وجود اینکه بهترین مسیر رو به شما نشون میده اما بعضا بن بست ها و مسیرهایی که با ماشین نمیتوان رفت رو نمیشناسه... به عبارتی برای فردی که پیاده است خیلی خوبه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: vistac ، ali1220 ، amin arefi ، pari pariaaa ، noobnoobi ، ali1985ir
http://www.yerevanapartment.net/en/1-roo...evan-d1047

این گزینه که دوستان میگن خوبه اینجور که من تو عکساش دیدم آشپزخونش یه رادیاتور داره و در حال و اتاقش کولر گازی دیدم و و پیش تختم یه رادیاتور دیگه بنظرتون گرم میشه>؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-10-27 ساعت 20:26)vistac نوشته:  http://www.yerevanapartment.net/en/1-roo...evan-d1047

این گزینه که دوستان میگن خوبه اینجور که من تو عکساش دیدم آشپزخونش یه رادیاتور داره و در حال و اتاقش کولر گازی دیدم و و پیش تختم یه رادیاتور دیگه بنظرتون گرم میشه>؟

الان ما فقط ١ رادياتور روشن ميكنيم و خونه حسابي گرمه طوري كه وقتي از طرف شركت براي نظافت ميان همه درو پنجره هارو باز ميكنند تا هوا عوض شه
تشکر کنندگان: H Pier ، ali1220 ، pari pariaaa ، NEURON ، noobnoobi
اجاره آپارتمان در ارمنستان Apartment rental in Armenia

بسیاری از هموطنمان عزیز خودشان و بدون تور به اتفاق دوستان وآشنایان و یا خانواده به ارمنستان می روند که لازم به ذکر برای اقامت در ایروان، گزینه اقتصادی تر از رزرو هتل ، کرایه آپارتمان در ارمنستان می باشد. مزاياي اجاره آپارتمان در ارمنستان در این است که: برای مسافرینی که بصورت گروهی(از سه نفر به بالا) اجاره می کنند

بسیار بصرفه است. در مقایسه با هتل در ارمنستان حدودا یک سوم قیمت است . و دیگر اینکه واحد آپارتمان اجاره بطور کامل در اختیارشما می باشد و میتوانید تا پنج نفر هم در آپارتمانها اسکان پیدا کنید.درهر واحد آپارتمان ها امکاناتی مانند: تخت خواب – مبلمان – لوازم آشپز خانه(اجاق گاز – یخچال و ...) تلویزیون ماشین لباسشویی و ....موجود است واحد های آپارتمانی در مرکز شهر می باشند
از لحاظ ارزونی هم همیشه با توجه به وضعیت توریستی (کسادی و رونق )قیمتها بالا و پایین می رود و صاحب خونه ها تقریبا در یک اقدام هماهنگ اجاره را پایین بالا میکنند لذا در اوقات عادی حرف از 60 الی 70 دلار و در اوقات توریستی 20 الی 30درصد به قیمتها افزوده می شود البته ما با توجه به رزرو زیاد آپارتمان اکثرا از صاحب خونه ها تخفیف خوبی می گیریم
خوب صادقانه بگم نه ما و نه هیچ شرکت ایرانی در ارمنستان آپارتمان از خودش ندارد بلکه این مردم ارمنی هستند که ایام توریستی خانه شان را در اختیار مسافرین می گذارندو و همه شرکت ها نقش واسطه را دارند از لحاظ تمیزی آپارتمانهاشون تمیزه چرا که خودشون مردمان با فرهنگی اند یعنی شما تو هر خونه که برید حتما پیانو ودوسه قفسه کتابخانه می بینید البته راه رو ها نه, کثیف و قدیمی هستند چون مسول نگهداری راهروها مردم نیستند و در اختیار دولت است ولی جدیدا در آپارتمان های نوساز در ارمنستان تمامی راهرو ها تمیز و تمام صاحبخانه مسول و مجبور به پرداخت شارژ ماهانه هستند. کلا این توصیه به شما می شود که با دیدن راهرو ها نترسید حتما داخل خانه و واحد آپارتمان را ببینید.
تشکر کنندگان: aghaghia ، H Pier ، ali1220 ، reza_top60 ، kage.omid ، philadelphia ، amin arefi ، pari pariaaa ، noobnoobi ، taleghani
(2013-10-27 ساعت 20:38)snzirani نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 20:26)vistac نوشته:  http://www.yerevanapartment.net/en/1-roo...evan-d1047

الان ما فقط ١ رادياتور روشن ميكنيم و خونه حسابي گرمه طوري كه وقتي از طرف شركت براي نظافت ميان همه درو پنجره هارو باز ميكنند تا هوا عوض شه

شما ارمنستان هستید؟من 6 آدر میخوام برم اونجا
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-10-27 ساعت 20:47)vistac نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 20:38)snzirani نوشته:  

شما ارمنستان هستید؟من 6 آدر میخوام برم اونجا

بله من يك ماهه كه ارمنستانم. مسلماً اون زمان سردتر از الانه و بهتره قبل از رزرو با شركت صحبت كنيد و در مورد اين مسائل اتمام حجت كنيد. خوشبختانه ارمني ها آدمهاي صادق و روراستي هستند و براي فروش خودشون دروغ نمي گن
تشکر کنندگان: ali1220 ، aghaghia ، H Pier ، reza_top60 ، vistac ، pari pariaaa ، noobnoobi
سلام
ما امروز بلىيط رفت و برگشت گرفتيم ارزونترين کلاس پروازى نفرى 893 هزار تومان,28نوامبر ميريم کسى همسفر ما نيست؟ ولى هنوز محل اقامت رزرو نکرديم لطف کنند دوستان بگن مرکزشهر شامل کدوم خيابون ميشه که اون اطراف رزرو کنيم,مرسى
تشکر کنندگان: H Pier ، vistac ، maryam_fo ، pari pariaaa ، ali1220 ، aghaghia ، noobnoobi
(2013-10-28 ساعت 03:00)armina-2014 نوشته:  سلام
ما امروز بلىيط رفت و برگشت گرفتيم ارزونترين کلاس پروازى نفرى 893 هزار تومان,28نوامبر ميريم کسى همسفر ما نيست؟ ولى هنوز محل اقامت رزرو نکرديم لطف کنند دوستان بگن مرکزشهر شامل کدوم خيابون ميشه که اون اطراف رزرو کنيم,مرسى

به سلامتی برین و برگردین با خبرهای خوب.
در امضای من 1 نقشه هست شاید کمکتون کنه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: armina-2014 ، amin arefi ، ali1220 ، noobnoobi

درود بر شما ما هم 26 نوامبر عازم هستیم ولی از طریق زمینی و 28 نوامبر وقت مدیکال داریم
تشکر کنندگان: nasim ، pari pariaaa ، H Pier ، ali1220 ، armina-2014 ، noobnoobi
سلام به همگی
من برا دوم نوامبر بلیط هواپیما دارم و تنها هستم . اگه کسی هست تا همسفر بشیم
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: nasim ، pari pariaaa ، H Pier ، ali1220 ، aghaghia ، noobnoobi
دوستان به نظرتون با تور برم يا اينكه برم اونجا خودم همه كارارو بكنم و زميني چه روزايي حركت مي كنند؟
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
رستوران در ارمنستان وقیمت ها

رستوران آرارات ارمنستان

رستوران آرارات تاریخی كهن و به سنت‌های دیرینه خود شهرت دارد. اینجا محبوب نویسندگان و هنرمندان بسیاری از جمله نرسیسیان، شیراز، ایساهاكیان و دیگران بوده است. این رستوران غذا‌های ارمنی را به همراه موسیقی زنده و محلی ارمنی سرو می‌كند

آدرس رستوران در ارمنستان : ایروان، میدان جمهوری، ساختمان دولتی شماره2

رستوران ماركو پولو ارمنستان

رستوران محبوب ماركو پولو با فضای باز بسیار عالی در خیابان ابوویان قرار دارد. انواع غذاهای اروپایی، ارمنی، پیتزا و اسنك‌ها در اینجا سرو می‌شود و غذایی خوب را با قیمت مناسب در اختیار می‌گذارد. اینجا به نوعی پاتوق گردشگران محسوب می‌شود.
آدرس رستوران در ارمنستان : ایروان، خیابان ابوویان، شماره ۳/۱
تلفن : ۱۹۲۶ ۵۶ (۱۰ ۰۰۳۷۴) و 525550(۱۰ ۰۰۳۷۴)
متوسط بهای غذا : حدود ۵-۶ دلار
آدرس : رستوران، ارمنی، پیتزا

رستوران آی لئونی ارمنستان

رستوران آی لئونی كوچینا ایتالیانو با محیطی زیبا، دكور ونیزی و سرآشپز ایتالیایی، غذاهای ایتالیایی را با روش‌های سنتی آن عرضه می‌كند. دارای منوی صبحانه، نهار و شام و كافه است. انواع پاستا، اسپرسو، كاپوچینو و بستنی ایتالیایی از جمله منوی این رستوران هستند.

آدرس رستوران در ارمنستان : ایروان، خیابان تومانیان، شماره ۴۰
تلفن : ۸۳۳۱ ۵۳ (۱۰ ۰۰۳۷۴) , 0892 ۵۳ (۱۰ ۰۰۳۷۴)
پست الكترونیك : info@aileoni.am
نشانى سایت وب : www.aileoni.am
ساعات كار : از ۱۰ صبح تا نیمه شب
رده : رستوران، كافه، ایتالیایی

رستوران پروانا (Parvana) ارمنستان

این رستورانی است که اگر به ایروان سفر می‌کنید بدون برو و برگرد یک شب از سفر خود را حتما باید به این مکان اختصاص دهید، نه بخاطر کباب‌های خوشمزه و ارزان‌قیمتش، بلکه بخاطر محیط کاملا خانوادگی
رستوران آراگاست
یك رستوران زیبا به شكل كشتی (آراگاست در ارمنی به معنای كشتی است) در سه طبقه هركدام با موسیقی و منوی خاص خود. می‌توانید درون رستوران یا در كنار دریاچه از غذاهای گوناگون ارمنی، پیتزاها و پاستا‌ها لذت ببرید
آدرس رستوران در ارمنستان : ایروان، خیابان ایساهاكیان، شماره ۴۱
تلفن : ۵۵۰۰ ۵۴ (۱۰ ۰۰۳۷۴)
متوسط بهای غذا : ۱۱ تا ۲۰ دلار
رده : رستوران، ارمنی، مدیترانه‌ای

رستوران آرموتز ارمنستان

آرموتز یك رستوران عالی برای غذا‌های لذیذ سنتی است. تركیبی از دستور غذاهای خانگی و فضایی دلنشین در سایه كوه آرارات. موسیقی زنده در طول روز. اگر مایل به تماشای طرز تهیه خوروواتز هستید، سرآشپز به شما نشان خواهد داد كه این باربیكیو ارمنی چگونه تهیه می‌شود.
آدرس رستوران در ارمنستان : ایروان، خیابان آنتارایین، شماره ۱۲۲
تلفن : ۵۲۲۰ ۵۲ (۱۰ ۰۰۳۷۴)
رده : رستوران، ارمنی

شاورما تومانیان در ارمنستان

فست فود عرضه كننده انواع ساندویچ گوشت و مرغ در نان لواش (شاورما)، جای نشستن ندارد اما می‌توانید كنار میزهای داخلی یا فضای باز بایستید و از ساندویچتان لذت ببرید.
آدرس رستوران در ارمنستان : ایروان، خیابان تومانیان، شماره ۲۳۲
متوسط بهای غذا : حدود ۱-۲ دلار
رده : فست فود، ساندویچ

کبابی‌های خیابان بُرُشیان ارمنستان ایروان

سرتا سر خیابان بُرُشیان کبابی‌های خوب است. به هر کبابی می‌خواهید وارد شوید ولی بدون شک اگر سفارش "کباب" بدهید برای شما "کوبیده" می‌آورند. اگر کباب لقمه‌ای می‌خواهید باید سفارش "خُرُواتس" بدهید:
خُزی خُرُواتس: کباب خوک
داواری خُرُواتس: کباب گوساله
هاوی خُرُواتس: کباب مرغ

(2013-10-28 ساعت 12:21)kage.omid نوشته:  دوستان به نظرتون با تور برم يا اينكه برم اونجا خودم همه كارارو بكنم و زميني چه روزايي حركت مي كنند؟

دوست عزیز زمینی تا اونجایی که من اطلاع دارم هر روز هست
تشکر کنندگان: kage.omid ، amin arefi ، pari pariaaa ، H Pier ، ali1220 ، noobnoobi
مركز شهر همون ميدون هاراپاراك هست و ميدون اپرا و حد فاصل بين اين دو ميدون بهترين مكانه واسه اقامت و هم رفتن به سفارت و بيمارستان

(2013-10-28 ساعت 12:21)kage.omid نوشته:  دوستان به نظرتون با تور برم يا اينكه برم اونجا خودم همه كارارو بكنم و زميني چه روزايي حركت مي كنند؟

نه اصلاً نيازي با تور رفتن نيست، بجز درياچه سوان بقيه جاهاي ديدنيش تو شهره و نيازي به تور نداريد. زميني هر روز به ايروان از ترمينال آزادي هست البته تابستان هرروز اتوبوس بود، الان نميدونم. ميتونيد با دفتر ديدار سير گيتي در ترمينال غرب تماس بگيريد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: kage.omid ، pari pariaaa ، amin arefi ، KIMIA2005 ، pv-n ، H Pier ، ali1220 ، aghaghia ، noobnoobi ، armina-2014
دوستان روزی که ما رفتیم مصاحبه تمام برگه های روی میز آفیسر یا آبی بود یا سفید البته یه دسته برگه آبی رو مرتب گذاشته بود کنار دستش بقیه رو نمی دونم چی بود ،پس قضیه این برگه های صورتی چیه ؟ کسی میدونه ؟
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، reza_top60 ، noobnoobi
دوستان ما هم بایستی بار سفر رو ببندیم و انشالله هفته اینده راهی ارمنستان شویم امیدوارم خداوند همه جوره هوامو داشته باشه و کارها بخوبی و به بهترین نحوه ممکن انجام بشه همچنین واسه تمامی دوستان گل اینگونه باشد . دوستان امیدوارم همگی در این راهی که انتخاب کردیم موفق و پیروز باشیم بچه ها ما رو از دعاهای خیرتون بی نصیب نذارید .. یا حق
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان