کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام و درود بر همه دوستان
ما هم راهی هستیم برای 4 نوامبر مصاحبه داریم و با چونه زنی زیاد از دکتر برای جمعه وقت مدیکال گرفتیم. 2تا بلیط اتوبوس هم برای 3شنبه از دیدار سیر ترمینال غرب گرفتیم به 300هزارتومان که vip 25 نفره هست داخل اتوبوس رو هم دید زدم عالی بود صندلیاشم تخت شو. یه هاستل خوب هم رزرو کردیم برای 5شب 63000درام که فکر میکنم مناسب هست نسبت به جاهای دیگه. تقریبا همه کارامونو انجام دادیم و به امید خدا فردا میایم تهران و از اونجا سفرمونو شروع میکنیم. انشااله همه موفق باشن و به یاری خدا یکضرب قسمت هممون بشه.
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
دوستانی که دنبال برنامه GPS بدون نیاز به اینترنت روی Android میگردن میتونن از برنامه Sygic استفاده کنن. لینک برنامه تو امضای من هست. فایل apk رو تو گوشی یا تبلت اجرا کنید بعد از نصب ۲ برنامه به لیست اضافه میشه. از طریق Sygic Downloader نقشه کشور مربوط رو یک بار از اینترنت دانلود کنید و حالشو ببرید. Tongue این برنامه یکی از بهترین برنامه های GPS هست که البته پولیه ولی این نسخه قفل شکسته میباشد. Big GrinTongue
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: amin arefi ، KIMIA2005 ، ghafari88 ، kage.omid ، H Pier ، aghaghia ، noobnoobi ، NEURON
(2013-10-28 ساعت 15:57)behrang3001 نوشته:  دوستانی که دنبال برنامه GPS بدون نیاز به اینترنت روی Android میگردن میتونن از برنامه Sygic استفاده کنن. لینک برنامه تو امضای من هست. فایل apk رو تو گوشی یا تبلت اجرا کنید بعد از نصب ۲ برنامه به لیست اضافه میشه. از طریق Sygic Downloader نقشه کشور مربوط رو یک بار از اینترنت دانلود کنید و حالشو ببرید. Tongue این برنامه یکی از بهترین برنامه های GPS هست که البته پولیه ولی این نسخه قفل شکسته میباشد. Big GrinTongue
دوست عزيز هر جي توي ليست كشورهاش دنبال ارمنستان گشتيم چيزي پيدا نكرديم شما پيدا كردي؟
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi
(2013-10-28 ساعت 15:10)KIMIA2005 نوشته:  دوستان ما هم بایستی بار سفر رو ببندیم و انشالله هفته اینده راهی ارمنستان شویم امیدوارم خداوند همه جوره هوامو داشته باشه و کارها بخوبی و به بهترین نحوه ممکن انجام بشه همچنین واسه تمامی دوستان گل اینگونه باشد . دوستان امیدوارم همگی در این راهی که انتخاب کردیم موفق و پیروز باشیم بچه ها ما رو از دعاهای خیرتون بی نصیب نذارید .. یا حق

دوست عزیز انشاالله به سلامتی بروید و با ویزای یک ضرب برگردید و برایمان یک سفرنامه خوب و کامل بنویسید به امید فرداری بهتر Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، azadeh2014 ، KIMIA2005 ، noobnoobi
(2013-10-28 ساعت 15:48)hamidrezapir1 نوشته:  سلام و درود بر همه دوستان
ما هم راهی هستیم برای 4 نوامبر مصاحبه داریم و با چونه زنی زیاد از دکتر برای جمعه وقت مدیکال گرفتیم. 2تا بلیط اتوبوس هم برای 3شنبه از دیدار سیر ترمینال غرب گرفتیم به 300هزارتومان که vip 25 نفره هست داخل اتوبوس رو هم دید زدم عالی بود صندلیاشم تخت شو. یه هاستل خوب هم رزرو کردیم برای 5شب 63000درام که فکر میکنم مناسب هست نسبت به جاهای دیگه. تقریبا همه کارامونو انجام دادیم و به امید خدا فردا میایم تهران و از اونجا سفرمونو شروع میکنیم. انشااله همه موفق باشن و به یاری خدا یکضرب قسمت هممون بشه.

انشالله با دست پر برگردید هاستلی که اجاره کردید از سایت بوده میشه لینکش رو قرار بدید منتظر سفرنامه پربارتون هستیمShy
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، ali1220 ، noobnoobi
سلام دوستان کسی هست وقت مصاحبش 16 دسامبر باشه؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-10-28 ساعت 18:56)kage.omid نوشته:  
(2013-10-28 ساعت 15:57)behrang3001 نوشته:  دوستانی که دنبال برنامه GPS بدون نیاز به اینترنت روی Android میگردن میتونن از برنامه Sygic استفاده کنن. لینک برنامه تو امضای من هست. فایل apk رو تو گوشی یا تبلت اجرا کنید بعد از نصب ۲ برنامه به لیست اضافه میشه. از طریق Sygic Downloader نقشه کشور مربوط رو یک بار از اینترنت دانلود کنید و حالشو ببرید. Tongue این برنامه یکی از بهترین برنامه های GPS هست که البته پولیه ولی این نسخه قفل شکسته میباشد. Big GrinTongue
دوست عزيز هر جي توي ليست كشورهاش دنبال ارمنستان گشتيم چيزي پيدا نكرديم شما پيدا كردي؟
ارمنستان تو لیست کشورهاش نیست Sad چیکار کنم. میشه راهنمائی کنید؟
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
(2013-10-28 ساعت 20:15)melina132 نوشته:  
از نرم افزار نویتل استفاده کن بسیار سادخ و به زبان فارسی نقشه ایروانشم کامل کامله
تشکر کنندگان: kage.omid ، H Pier ، noobnoobi

ظاهرا حق با شماست... توی لیست کشور های آسیا نیست... حدس میزنم نقشه ی ارمنستان رو در Russian Federation گنجونده باشن... حجمش زیاده. من خودم دارم دانلود میکنم ببینم که هست یا نه، نتیجه رو بهتون خبر میدم.
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، iris ، H Pier ، ali1220 ، noobnoobi
هتل شما با ما!

یکی از نگرانی‌ها ما هنگام سفرهای خارجی پیدا کردن و رزرو هتل‌های مناسب با توان مالی ما و رزرو کردن آنهاست.

حتی اگر سابقه چند بار سفر به شهری داشته باشید، باز هم این فرایند دشوار و گاه تنش‌آور است. اتکا به تجربیات دوستان و آشنایان هم همیشه نتیجه‌بخش نیست.

چطور می‌شود، این مشکل را حل کرد.

«هتل با ما» می‌کوشد که این مشکل را برای شما به کلی حل کند.

[عکس: 10-28-2013-01-21-54-AM.jpg]

با کمک این سایت می‌توانید:

- به صورت آنی هتل‌ها را رزرو کنید

- به ریال یا پوند، یورو یا دلار پرداخت داشته باشید.

[عکس: 10-28-2013-01-22-49-AM.jpg]

- پس از پرداخت به صورت آنی واچر دریافت کنید.

- از حداقل تخفیف ۵ درصدی ویژه آژانس‌ها برخوردار شوید.

پوشش «هتل با ما» جهانی است و صد هزار هتل را تحت پوشش دارد، به علاوه هر گاه مایل به لغو رزرو بودید، می‌توانید بدون جریمه یا حداقل جریمه این کار را انجام بدهید.

در سایت می‌توانید اطلاعاتی در مورد هتل‌ها کسب کنید، مثل نوع اتاق‌ها، وعده‌های غذایی که در هتل سررو می‌شوند، امکانات جانبی هتل، موقعیت دقیق آن به همراه عکس و نقشه.

در صفحه اول سایت در بخش راست و بالا، باکسی تعبیه شده است که جستجو و دسترسی به اطلاعات را بسیار سهل می‌کند.

[عکس: 10-28-2013-01-22-41-AM.jpg]

دفتر فروش و امور مشتریان تهران
میدان ولیعصر، خیابان شقایق، پلاک ۱۷، طبقه ۵،
تلفن : به خاطر قوانین مهاجرسرا تلفن تماس رو اینجا نگذاشتم. در خود وبسایت هتل با ما در قسمت "تماس با ما" می تونید شماره تلفن رو پیدا کنید

آدرس سایت : www.hotelbama.com

منبع : سایت یک پزشک
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Almond ، ali1220 ، kage.omid ، noobnoobi ، H Pier ، pari pariaaa ، Visas ، amin arefi ، mahdibashoma ، NEURON ، ali_yari5
(2013-10-28 ساعت 21:28)behrang3001 نوشته:  

ظاهرا حق با شماست... توی لیست کشور های آسیا نیست... حدس میزنم نقشه ی ارمنستان رو در Russian Federation گنجونده باشن... حجمش زیاده. من خودم دارم دانلود میکنم ببینم که هست یا نه، نتیجه رو بهتون خبر میدم.

متاسفانه نقشه ارمنستان توی لیست نیست (خیلی عجیبه چون آذربایجان هست) گزینه ی Navitel که دوستمون گفتن گرچه خودم شخصا استفاده نکردم، میتونه آلترناتیو خوبی باشه اگه لطف کنن فایل نصبش رو به اشتراک بزارن ممنون میشیم... به هر حال حالا Sygic رو دارید ایشالا در سفر بعدی Wink ازش استفاده کنید. تو ایران یه سری از امکاناتش کار نمیکنه ولی من تو مالزی ازش استفاده میکردم و فوق العاده بود. چه حیف که نقشه ارمنستان نداره.Sad

تشکر کنندگان: ali1220 ، H Pier ، reza_top60 ، pari pariaaa ، NEURON ، noobnoobi
نقشه ایروان برای نرم افزار نویتل
http://depositfiles.com/files/lk33bcjhy
تشکر کنندگان: ali1220 ، noobnoobi ، H Pier ، kage.omid ، Visas
یه چندتا سوال برام پیش اومده در مورد سفر زمینی به ارمنستان

1- عوارض خروجی رو لب مرز باید پرداخت کنیم یا در شهرمون میشه رفت بانک ملی و پرداخت کرد
2- برای سفر زمینی چه مقدار دلار دولتی میدند و چطوری باید تهیه کرد؟
3- برای سفر هوایی که تبدیل دلار به درام رو با دستگاه در فرودگاه ارمنستان توضیح دادند برای سفر زمینی چطور و کجا میشه تبدیل کرد؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-10-29 ساعت 13:06)vistac نوشته:  یه چندتا سوال برام پیش اومده در مورد سفر زمینی به ارمنستان

1- عوارض خروجی رو لب مرز باید پرداخت کنیم یا در شهرمون میشه رفت بانک ملی و پرداخت کرد
2- برای سفر زمینی چه مقدار دلار دولتی میدند و چطوری باید تهیه کرد؟
3- برای سفر هوایی که تبدیل دلار به درام رو با دستگاه در فرودگاه ارمنستان توضیح دادند برای سفر زمینی چطور و کجا میشه تبدیل کرد؟

در سفر زميني توي مرز نوردوز همونجا بايد پرداخت كنيد ، باجه بانك داره كه ٢٤ ساعته بازه. ارز در سفر زميني بهتون تعلق نميگيره
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: ffrfar ، H Pier ، aghaghia ، ali1220 ، noobnoobi
دوستان من براى گرفتن ارز رفتم بانك ملت شهرك غرب. بعد از ديدن مدارك و كرفتن كپى اونها و مهر كردن پاسپورت گفت بايد كل مبلغ معادل هفتصد و اندى رو به حساب بريزى تا بهت حواله ارز و بدم.
من هم گفتم چه كاريه روز پروازم تو فرودگاه پول و پرداخت ميكنم و دلار و تحويل ميگيرم. اون بهم گفت نميشه....
راست ميگه ؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان