کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام بر همه دوستان
من یه سری اطلاعات برای همه رو سایت گذاشتم که چون ظاهرا تبلیغات بوده از طرف مدیر سایت حذف شد. به هر حال ما الان ایروان هستیم و آپارتمان از خانم لنا گرفتیم که یک خانم خیلی مهربان و خونگرمی هست خداییش آپارتمانی هم که به ما داد عالیه. مدیکالمون صبح جمعه رفتیم و چون صبح دوشنبه مصاحبه داریم جوابشو دکتر گفت خودمون میفرستیم سفارت که همین اعصاب مارو ریخته به هم و استرس برامون ایجاد کرده چرا که ما باید ۵شنبه میرفتیم مدیکال و چون نرسیدیم جمعه شد و دکتر گفت چون تعطلیه نهایتا ۲شنبه ساعت ۱ آماده میشه ماهم که ساعت ۹ صبح مصاحبمونه. فکر کنم کلیرنسمون ۱۰۰درصده. خلاصه دوستان برامون دعا کنین.
ضمنا اگر دوباره دال بر تبلیغات نباشه به همه دوستان پیشنهاد میکنم حتما آپارتمان بگیرن و مواد غذایی با خودشون بیارن که اینجوری تو هزینه ها خیلی به نفعشونه. اگه هم کمکی از دستم بر بیاد درخدمتتون هستم
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
(2013-11-03 ساعت 00:08)hamidrezapir1 نوشته:  سلام بر همه دوستان
من یه سری اطلاعات برای همه رو سایت گذاشتم که چون ظاهرا تبلیغات بوده از طرف مدیر سایت حذف شد. به هر حال ما الان ایروان هستیم و آپارتمان از خانم لنا گرفتیم که یک خانم خیلی مهربان و خونگرمی هست خداییش آپارتمانی هم که به ما داد عالیه. مدیکالمون صبح جمعه رفتیم و چون صبح دوشنبه مصاحبه داریم جوابشو دکتر گفت خودمون میفرستیم سفارت که همین اعصاب مارو ریخته به هم و استرس برامون ایجاد کرده چرا که ما باید ۵شنبه میرفتیم مدیکال و چون نرسیدیم جمعه شد و دکتر گفت چون تعطلیه نهایتا ۲شنبه ساعت ۱ آماده میشه ماهم که ساعت ۹ صبح مصاحبمونه. فکر کنم کلیرنسمون ۱۰۰درصده. خلاصه دوستان برامون دعا کنین.
ضمنا اگر دوباره دال بر تبلیغات نباشه به همه دوستان پیشنهاد میکنم حتما آپارتمان بگیرن و مواد غذایی با خودشون بیارن که اینجوری تو هزینه ها خیلی به نفعشونه. اگه هم کمکی از دستم بر بیاد درخدمتتون هستم

نقص مدرك ميخوريد بخاطر مديكالتون و اگه ويزاي يه ضرب بگيريد ميگن كه تا فردا پاستون را با مديكالتون ارائه بديد و اين موضوع ربطي به كليرنس نداره دوست عزيز
اگه بنا به كليرنس دادن بهتون باشه هم كه ميگن ٦-٨ هفته ديگه وقتي كلير شديد همراه پاستون نقص مداركتون را بياريد و توي سايت سفارت هم جلوي كيس نامبرتون، يه علامت ميزنن كه نقص مدركتون هم بياريد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-11-02 ساعت 23:09)KIMIA2005 نوشته:  دوستان سلام
از ایروان واستون پیام میذارم همین بعد از طهر ساعت 17 رسیدیم پرواز هم خیلی خوب بود اپارتمان رو از hyre تحویل گرفتیم اپارتمان Executive با تمام امکانات شبی 40 دلار در میدان جمهوری ... هوای ایروان شب سرد هستش لباس گرم فراموش نشه ...

دوست عزیز به امید اینکه ویزات رو یکضرب بگیری آپارتمانی که گرفتی جای خواب برای 4 نفر داره؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
دوستانی که ایروان رفتند خیابان تومانیان با میدان جمهوری چقدر فاصله داره؟ از لحاظ زمانی و آیا جای خوبیه؟ من یه آپارتمان شیک فول امکانات با 4 تخت و 2 اتاق خواب دیدم اول سر 70 تا بود الان شده 60 دلار بنطرتون رزرو کنم یا با چونه بزنم؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، noobnoobi
(2013-11-03 ساعت 11:41)vistac نوشته:  دوستانی که ایروان رفتند خیابان تومانیان با میدان جمهوری چقدر فاصله داره؟ از لحاظ زمانی و آیا جای خوبیه؟ من یه آپارتمان شیک فول امکانات با 4 تخت و 2 اتاق خواب دیدم اول سر 70 تا بود الان شده 60 دلار بنطرتون رزرو کنم یا با چونه بزنم؟

دوست عزیز جای خوبیه قیمتش هم "خوبه" موفق باشی بی دردسر همه چی پیش میره
تشکر کنندگان: vistac ، ffrfar ، pari pariaaa ، H Pier ، ali1220 ، زری وحدتی ، noobnoobi
(2013-11-03 ساعت 12:18)خسته از وطن نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 11:41)vistac نوشته:  دوستانی که ایروان رفتند خیابان تومانیان با میدان جمهوری چقدر فاصله داره؟ از لحاظ زمانی و آیا جای خوبیه؟ من یه آپارتمان شیک فول امکانات با 4 تخت و 2 اتاق خواب دیدم اول سر 70 تا بود الان شده 60 دلار بنطرتون رزرو کنم یا با چونه بزنم؟

براش نوشتم 50 دلار ببینم راضی میشهWink
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ffrfar ، H Pier ، ghasoo ، noobnoobi
(2013-11-03 ساعت 12:54)vistac نوشته:  

دوستان اطراف میدان هارپراگ هر جاشو بگیرین خوبه .حتی بهتر از اونچیزی که فکر میکنین
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان: H Pier ، ali1220 ، pari pariaaa ، ghasoo
(2013-11-03 ساعت 13:52)hamidrezapir1 نوشته:  

دوستان اطراف میدان هارپراگ هر جاشو بگیرین خوبه .حتی بهتر از اونچیزی که فکر میکنین
آپارتمانی که گرفتید اینترنت داره؟
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi
(2013-11-03 ساعت 11:37)vistac نوشته:  
از ایروان واستون پیام میذارم همین بعد از طهر ساعت 17 رسیدیم پرواز هم خیلی خوب بود اپارتمان رو از hyre تحویل گرفتیم اپارتمان Executive با تمام امکانات شبی 40 دلار در میدان جمهوری ... هوای ایروان شب سرد هستش لباس گرم فراموش نشه ...

دوست عزیز به امید اینکه ویزات رو یکضرب بگیری آپارتمانی که گرفتی جای خواب برای 4 نفر داره؟

ممنونم دوست عزیز اپارتمان یکخوابه هست ولی واسه 3 نفر جای خواب داره اگر واسه 4 نفر بخواید بایستی دو خوابه بگیرید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: vistac ، ali1220 ، pari pariaaa ، H Pier ، ghasoo ، زری وحدتی ، noobnoobi ، amin arefi

خدا قوت ان شاالله با دست پر برگردی
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: ali1220 ، pari pariaaa ، KIMIA2005 ، H Pier ، زری وحدتی ، noobnoobi
(2013-11-03 ساعت 14:29)raihaneh.az90 نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 13:52)hamidrezapir1 نوشته:  

آپارتمانی که گرفتید اینترنت داره؟

متاسفانه راضی نشد و نوشته 60 دلار قیمت خیلی پایینی برای این آپارتمان هست

امکاناتش اینه:

conditioner
internet
Wi-Fi
plasma TV
satellite TV
cable TV
washing machine
refrigerator
electric kettle
gas-stove
jacuzzi
iron
hairdryer
vacuum cleaner
.
Rooms
Kitchens: 1
Bedrooms: 2
Bathrooms: 1
.
تشکر کنندگان: raihaneh.az90 ، ali1220 ، pari pariaaa ، ffrfar ، H Pier ، زری وحدتی ، noobnoobi
دوستان عزیز امروز رو با توجه به تعطیلی اخر هفته چند جایی رو سر زدیم و گشت و گذاری رو در ایروان داشتیم بازار ورنیساژ و چند جای دیگه و اقا سعید شفیعی گل رو هم با خانمشون ملاقات کردیم ایشون هم فردا مصاحبه دارند ما هم انشالله فردا مدیکال داریم با خانم کریستین و پنج شنبه هم به امید خدا مصاحبه برامون دعا کنید یکضرب بگیریم و بسلامتی برگردیم ...
راستی دوستان اگر تمایل داشتید تا وقتی ایروان هستم با شرکت hyre صحبت کنم برا رزرو اپارتمان در ماههای اینده برا اپارتمان یک و دو خوابه Executive خودم اپارتمان 68 دلار رو 40 دلار گرفتم و کاملا راضی هستم چه از نظر موقعیت اپارتمان و دیگر موارد یک نکته و توصیه مهم که قبلا هم گفتم با توجه به سردی هوا در ایروان پیشنهاد میکنم حتما اپارتمانی را بگیرید که سیستم گرمایشی مرکزی داشته باشه که به مشکل نخوریدلباس گرم فراموش نشه ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
طبق جدولی که دوستان تهیه کردند تا آخر دسامبر حدود 14 نفر در ایروان مصاحبه میشند و بر طبق سفرنامه های دوستان گویا برگه های آبی رو از قبل برای همه آماده کردند پس با خیال راحت بریم و برگردیم
(2013-11-04 ساعت 10:49)vistac نوشته:  طبق جدولی که دوستان تهیه کردند تا آخر دسامبر حدود 14 نفر در ایروان مصاحبه میشند و بر طبق سفرنامه های دوستان گویا برگه های آبی رو از قبل برای همه آماده کردند پس با خیال راحت بریم و برگردیم

ما هفته دوم دسامبر هستیم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: H Pier ، ali1220 ، محبت ، noobnoobi
(2013-11-04 ساعت 14:13)naftoonbazoft1 نوشته:  ما هفته دوم دسامبر هستیم

سلام به همگی،
بنده هم هفته دوم دسامبر مصاحبه دارم؛
وقت معاینه گرفته ام، ولی هنوز برای بلیط و اسکان اقدامی نکرده ام.
دوستان اگر تمایل به همسفر شدن دارید، به بنده اطلاع دهید. (برای بنده هم سفر به صورت مجرد، و هم به همراه عضوی از خانواده ام امکانپذیر است.)
تشکر کنندگان: ali1220 ، محبت ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان