کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-05 ساعت 01:22)immi-2014 نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 21:23)امین 13 نوشته:  من در مورد متاهلا نمیتونم نظر بدم و لی چون خودم تنها اومدم و مجردم فکر کنم جرمی هوستل خوب باشهمن یه اتاق را برا 5 شب اجاره کردم 5000 درام که قیمت خوبیه به همراه اینترنت و صبحانه و البته حمام و توالتش مشترکه که من باهاش مشکلی ندارم. البته سلیقه اییه

با آرزوی موفقیت شما در مصاحبۀ پیش رو؛ شبی پنج هزار درام، درسته؟
آیا یک اتاق رو تنها به شما اختصاص دادند؟

سلام
بله یک اتاق تنهام . به دلیل اینکه الان فصل گردشگری نیست خیلی خلوته.
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: ali1220 ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-04 ساعت 18:22)KIMIA2005 نوشته:  امروز خدمت خانم دکتر کریستین و لوسی رسیدیم و بعد از معاینات معمول و وزن و قد و فشار خون و یک سری سوالات در مورد سابقه بیماری و جراحی و.... برا عکس و خونگیری به قسمتهای مربوطه رفته و همه کارها خیلی خوب پیش رفت کم کم واسه مصاحبه بایستی خودمون رو اماده کنیم تا بعـــــــــــــــــــــــــــــد ....
سوابق بيمارى يا جراحى هايى كه داشتيم و بايد براشون ببريم؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
سوال از دوستانی که به ایروان تشریف برده اند و اصولا به اینترنت وابسته اند:

1. برای دسترسی به اینترنت در هر لحظه و هر مکان، به نظر می رسد گرفتن سرویس اینترنت روی خطوط موبایل لازم باشد؛ نظر شما چیست؟

2. در انتخاب محل اسکان (هتل، هاستل یا آپارتمان)، تا چه داشتن سرویس اینترنت اهمیت دارد؟ آیا اینترنت خطوط موبایل کفایت می کند؛ یا هزینه آن زیاد بوده و ترکیبی از هر دو لازم است؟
تشکر کنندگان: امین 13 ، noobnoobi
(2013-11-05 ساعت 15:34)H Pier نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 12:42)raihaneh.az90 نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 20:40)kage.omid نوشته:  وقتي توي سايت http://www.yerevanapartment.net يه واحد رزرو ميكنيم احتياج به پرداخت كه نداره؟ منظورم اينه كه احتياج نيست در حال حاضر با كارت اعتباري هزينش رو پرداخت كنيم؟
وقتي رفتيم اونجا ديگه مشكلي نداره؟
ظاهرا مشکلی نداره! ولی از اونجایی که سایت قدیمیه، کسی رسیدگی نمی کنه!
پیشنهاد می کنم با شماره هایی که برای هر آپارتمان داده شده تماس بگیرید!

به نظرتون بعد از تماس میتوانند به زبان انگلیسی یا پارسی صحبت کنند؟
بله! من با یکیشون تماس گرفتم که انگلیسی صحبت می کرد! بعد یه شماره هم به من داد که دوستشون بود که فارسی صحبت می کردند!
کلا اگه فارسی بلد نباشن انگلیسی رو حتما بلدن
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi
(2013-11-05 ساعت 14:32)امین 13 نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 21:23)امین 13 نوشته:  من در مورد متاهلا نمیتونم نظر بدم و لی چون خودم تنها اومدم و مجردم فکر کنم جرمی هوستل خوب باشهمن یه اتاق را برا 5 شب اجاره کردم 5000 درام که قیمت خوبیه به همراه اینترنت و صبحانه و البته حمام و توالتش مشترکه که من باهاش مشکلی ندارم. البته سلیقه اییه

سلام

سلام
ببخشید منظورتون شبی 5000درامه دیگه؟
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi
(2013-11-05 ساعت 16:10)immi-2014 نوشته:  سوال از دوستانی که به ایروان تشریف برده اند و اصولا به اینترنت وابسته اند:

1. برای دسترسی به اینترنت در هر لحظه و هر مکان، به نظر می رسد گرفتن سرویس اینترنت روی خطوط موبایل لازم باشد؛ نظر شما چیست؟

2. در انتخاب محل اسکان (هتل، هاستل یا آپارتمان)، تا چه داشتن سرویس اینترنت اهمیت دارد؟ آیا اینترنت خطوط موبایل کفایت می کند؛ یا هزینه آن زیاد بوده و ترکیبی از هر دو لازم است؟

ببینید من تو این هوستلی که هستم اینترنت داره . همینطور خطی که خریدم میتونم اینترنتش را فعال کنم ولی احتیاجی به اون نیست اینترنت هوستل بسیار عالیه.
و یه چیز دیگه تا اون جا که براتون امکان داره از یه گوشیه جی پی اس دار استفاده کنید که خیلی به دردتون میخوره . من هر موقع سوار تاکسی میشم چون بعضا راننده ها خیابونها را بلد نیستند خودم بهشون آدرس میدم که برن . هیچ وقت هم گم نمیشید.

(2013-11-05 ساعت 20:34)mohamad92 نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 14:32)امین 13 نوشته:  

سلام

سلام
ببخشید منظورتون شبی 5000درامه دیگه؟

بله من برای 5 شب 25000 درام دادم .
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: mohamad92 ، amin arefi ، H Pier ، noobnoobi
دوستان سلام امروز باز هم به بیمارستان مراتسان رفتم و پاکت نتیجه مدیکال و عکس و برگه واکسن رو ازخانم دکتر تحویل گرفتم خدا را شکر همه چیز اوکی بود و تست سل دخترم هم انجام شد و خانم دکتر توضیح دادند تنها پاکت نتیجه مدیکال رو واسه مصاحبه بایستی ببریم در ضمن کپی کارتهای زرد رو تحویل دادم اصل کارت ها پیش خودم موند تا بعد ........
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: kage.omid ، vistac ، reza_top60 ، amin arefi ، گل نهال ، noobnoobi ، H Pier
(2013-11-05 ساعت 15:13)Azi2014 نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 18:22)KIMIA2005 نوشته:  امروز خدمت خانم دکتر کریستین و لوسی رسیدیم و بعد از معاینات معمول و وزن و قد و فشار خون و یک سری سوالات در مورد سابقه بیماری و جراحی و.... برا عکس و خونگیری به قسمتهای مربوطه رفته و همه کارها خیلی خوب پیش رفت کم کم واسه مصاحبه بایستی خودمون رو اماده کنیم تا بعـــــــــــــــــــــــــــــد ....
سوابق بيمارى يا جراحى هايى كه داشتيم و بايد براشون ببريم؟

فکر نمیکنم لازم باشه چون از ما چیزی نخواستند ولی برای اطمینان خاطر با خانم لوسی تماس بگیرید و هر سوالی رو دارید بپرسید خیلی خوب بزبان فارسی راهنمایی میکنند
تشکر کنندگان: Azi2014 ، H Pier ، noobnoobi
سلام به همه دوستان
ببخشید یه سوال داشتم .ما هفته اول دسامبر مصاحبمونه .اگر از الان برگه تمکن مالی و بگیرم .مشکل دار نمی شه ؟یا باید دیرتر بگیرم؟
می خواستم 16 ام از بانک برگه بگیرم .به نظرتون بگیرم یا صبر کنم یه کم دیگه بگذره؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-11-05 ساعت 21:21)hotbasic نوشته:  سلام به همه دوستان
ببخشید یه سوال داشتم .ما هفته اول دسامبر مصاحبمونه .اگر از الان برگه تمکن مالی و بگیرم .مشکل دار نمی شه ؟یا باید دیرتر بگیرم؟
می خواستم 16 ام از بانک برگه بگیرم .به نظرتون بگیرم یا صبر کنم یه کم دیگه بگذره؟

دوست عزیز هیچ مشکلی نیست ممکنه اصلا گواهی تمکن مالی رو ازتون نخوان ...
تشکر کنندگان: ffrfar ، H Pier ، noobnoobi
سلام بر همه دوستان کلیرنس خورده
بالاخر ه ما هم رفتیم مصاحبه و کلیرنس خوردیم. آیا از دوستان برنده لاتاری در ایروان کسی تا حالا یکضرب گرفته?????آیا???
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان: godot ، KIMIA2005 ، aghaghia ، pari pariaaa ، amin arefi ، vistac ، گل نهال ، noobnoobi ، H Pier
(2013-11-05 ساعت 10:47)maryam_fo نوشته:  ازدوستان کسی در فاصله 20 تا 30 نوامبربه ارمنستان تشریف می بره

از ٢١ تا ٢٨ نوامبر ارمنستان خواهيم بود
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، armina-2014 ، noobnoobi
(2013-11-05 ساعت 21:39)KIMIA2005 نوشته:  

شما مصاحبه رفتین؟آخه از همه تقریبا گواهی و می خوان.از شما نخواستن؟

(2013-11-05 ساعت 22:15)sassan.aflaki نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 10:47)maryam_fo نوشته:  ازدوستان کسی در فاصله 20 تا 30 نوامبربه ارمنستان تشریف می بره

از ٢١ تا ٢٨ نوامبر ارمنستان خواهيم بود

انشااله ما 25 نوامبر می ریم
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-05 ساعت 22:05)hamidrezapir1 نوشته:  سلام بر همه دوستان کلیرنس خورده
بالاخر ه ما هم رفتیم مصاحبه و کلیرنس خوردیم. آیا از دوستان برنده لاتاری در ایروان کسی تا حالا یکضرب گرفته?????آیا???

خیرهنوز کسی یکضرب نگرفته ولی امیدوارم اولین نفری باشم که ایروان یکضرب ویزا رو میگیرم ...
(2013-11-05 ساعت 22:31)hotbasic نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 21:39)KIMIA2005 نوشته:  

شما مصاحبه رفتین؟آخه از همه تقریبا گواهی و می خوان.از شما نخواستن؟

دوست عزیز منظورشون اینه که زمانِ گرفتنش خیلی مهم نیست چون شاید اصلا نگاهش هم نکنند ولی نه این که همراهتون نداشته باشین!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، H Pier ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان