کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
امروز خدمت خانم دکتر کریستین و لوسی رسیدیم و بعد از معاینات معمول و وزن و قد و فشار خون و یک سری سوالات در مورد سابقه بیماری و جراحی و.... برا عکس و خونگیری به قسمتهای مربوطه رفته و همه کارها خیلی خوب پیش رفت کم کم واسه مصاحبه بایستی خودمون رو اماده کنیم تا بعـــــــــــــــــــــــــــــد ....
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
وقتي توي سايت http://www.yerevanapartment.net يه واحد رزرو ميكنيم احتياج به پرداخت كه نداره؟ منظورم اينه كه احتياج نيست در حال حاضر با كارت اعتباري هزينش رو پرداخت كنيم؟
وقتي رفتيم اونجا ديگه مشكلي نداره؟
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، pari pariaaa ، H Pier ، محبت ، noobnoobi
سلام به همگی .
من امروز کارای مدیکالمو انجام دادم و اگه خدا بخاد فردا برا گرفتن جوابش میرم و پس فردا برا مصاحبه.
میخاستم یه تشکر از بزرگواران بکنم چه اون دوستانی که با سابقه اند و چه دوستان امسالی که من نمیدونم اگه اطلاعاتی این عزیزان و با این سایت در اختیار ما گذاشتن را نداشتیم چه کار باید میکردیم. از همهشون ممنونم.
اگه کمکی هم از دست ما بر میاد بفرمایید
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
من در مورد متاهلا نمیتونم نظر بدم و لی چون خودم تنها اومدم و مجردم فکر کنم جرمی هوستل خوب باشهمن یه اتاق را برا 5 شب اجاره کردم 5000 درام که قیمت خوبیه به همراه اینترنت و صبحانه و البته حمام و توالتش مشترکه که من باهاش مشکلی ندارم. البته سلیقه اییه
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، محبت ، ali1220 ، noobnoobi
بیشتر مرکز شهرا من پیاده طی کردم از میدون جمهوری تا هوستلا بارها و بارها پیاده رفتم اونقدرا هم بزرگ نیست .
سفر نامه 1و2

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، محبت ، ali1220 ، noobnoobi
(2013-11-04 ساعت 21:23)امین 13 نوشته:  من در مورد متاهلا نمیتونم نظر بدم و لی چون خودم تنها اومدم و مجردم فکر کنم جرمی هوستل خوب باشهمن یه اتاق را برا 5 شب اجاره کردم 5000 درام که قیمت خوبیه به همراه اینترنت و صبحانه و البته حمام و توالتش مشترکه که من باهاش مشکلی ندارم. البته سلیقه اییه

امین اقا خوبی دادا امروزتوی بیمارستان موراتسان واسه مدیکال همدیگر رو ملاقات کردیم واسه عکس رادیولوزی اومده بودی امیدوارم چهارشنبه مصاحبه اتون بخوبی انجام بشه و یکضرب بگیری موفق باشید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: گل نهال ، pari pariaaa ، H Pier ، aghaghia ، محبت ، قصه گو ، vistac ، noobnoobi ، amin arefi
(2013-11-04 ساعت 21:33)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 21:23)امین 13 نوشته:  من در مورد متاهلا نمیتونم نظر بدم و لی چون خودم تنها اومدم و مجردم فکر کنم جرمی هوستل خوب باشهمن یه اتاق را برا 5 شب اجاره کردم 5000 درام که قیمت خوبیه به همراه اینترنت و صبحانه و البته حمام و توالتش مشترکه که من باهاش مشکلی ندارم. البته سلیقه اییه

امین اقا خوبی دادا امروزتوی بیمارستان موراتسان واسه مدیکال همدیگر رو ملاقات کردیم واسه عکس رادیولوزی اومده بودی امیدوارم چهارشنبه مصاحبه اتون بخوبی انجام بشه و یکضرب بگیری موفق باشید...

سلام
خیلی مخلصیم . چقدر خوشحال شدم که دیدمتون و اینکه حالا اینجا شناختمتون. امیدوارم مصاحبه شما و خامواده محترم هم عالی بشه و انشا اله یک ضرب .
سفر نامه 1و2

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ffrfar ، pari pariaaa ، H Pier ، aghaghia ، محبت ، قصه گو ، ali1220 ، noobnoobi ، amin arefi

با آرزوی موفقیت شما در مصاحبۀ پیش رو؛ شبی پنج هزار درام، درسته؟
آیا یک اتاق رو تنها به شما اختصاص دادند؟
تشکر کنندگان: H Pier ، ali1220 ، noobnoobi
به ایروان باز خواهیم گشت
به اطلاع همه دوستان عزیز و هموند میرساند که ظاهرا آقای آفیسر محترم ایروان از قیافه بنده خوششان آمد و تصمیم گرفتند تا ما را در ماههای آینده مجددا به این شهر زیبا دعوت کنند . برای همین دعوت نامه ای با برگه آبی صادر کردند !
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

ازدوستان کسی در فاصله 20 تا 30 نوامبربه ارمنستان تشریف می بره
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: rainyboy ، noobnoobi
سلام بر همه دوستان من به مشکل کوچیک خوردم خواستم با شما در میان بزارم بعد به طرف بگم من از 27 نوامبر میخوام آپارتمان اجاره کنم تا 3 دسامبر حالا من که حساب میکنم میشه 6 شب طرف میگه 7 روز؟ چون عملا ما از 4 شنبه تا 3 شنبه هفته بعدش 6 شب در آپارتمان هستیم و سه شنبه میخوام ترک کنیم دیگه اجاره سه شنبه رو که نباید بدم دوستانی که اجاره کردند میشه راهنمایی کنند البته فعلا در این مورد با اجاره کننده حرف نزدم و اول میخواستم مطمئن بشم بعد چون دیدم قیمت رو ضربدر 7 روز کرده
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، rainyboy ، noobnoobi
(2013-11-03 ساعت 22:54)KIMIA2005 نوشته:  دوستان عزیز امروز رو با توجه به تعطیلی اخر هفته چند جایی رو سر زدیم و گشت و گذاری رو در ایروان داشتیم بازار ورنیساژ و چند جای دیگه و اقا سعید شفیعی گل رو هم با خانمشون ملاقات کردیم ایشون هم فردا مصاحبه دارند ما هم انشالله فردا مدیکال داریم با خانم کریستین و پنج شنبه هم به امید خدا مصاحبه برامون دعا کنید یکضرب بگیریم و بسلامتی برگردیم ...
راستی دوستان اگر تمایل داشتید تا وقتی ایروان هستم با شرکت hyre صحبت کنم برا رزرو اپارتمان در ماههای اینده برا اپارتمان یک و دو خوابه Executive خودم اپارتمان 68 دلار رو 40 دلار گرفتم و کاملا راضی هستم چه از نظر موقعیت اپارتمان و دیگر موارد یک نکته و توصیه مهم که قبلا هم گفتم با توجه به سردی هوا در ایروان پیشنهاد میکنم حتما اپارتمانی را بگیرید که سیستم گرمایشی مرکزی داشته باشه که به مشکل نخوریدلباس گرم فراموش نشه ...
با سلام ممکنه یه لطفی کنید و یکی دو مورد آپارتمان یکخوابه و یا سوئیت و ازشون سوال کنید .ما از تاریخ 25 نوامبر اونجا هستیم
یه دنیا ممنون می شم .به امید ویزای یکضرب شما و همه دوستانی که مصاحبه دارن.انشااله .
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، naftoonbazoft1 ، ali1220 ، noobnoobi
(2013-11-04 ساعت 20:40)kage.omid نوشته:  وقتي توي سايت http://www.yerevanapartment.net يه واحد رزرو ميكنيم احتياج به پرداخت كه نداره؟ منظورم اينه كه احتياج نيست در حال حاضر با كارت اعتباري هزينش رو پرداخت كنيم؟
وقتي رفتيم اونجا ديگه مشكلي نداره؟
ظاهرا مشکلی نداره! ولی از اونجایی که سایت قدیمیه، کسی رسیدگی نمی کنه!
پیشنهاد می کنم با شماره هایی که برای هر آپارتمان داده شده تماس بگیرید!
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: H Pier ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-11-05 ساعت 11:34)vistac نوشته:  سلام بر همه دوستان من به مشکل کوچیک خوردم خواستم با شما در میان بزارم بعد به طرف بگم من از 27 نوامبر میخوام آپارتمان اجاره کنم تا 3 دسامبر حالا من که حساب میکنم میشه 6 شب طرف میگه 7 روز؟ چون عملا ما از 4 شنبه تا 3 شنبه هفته بعدش 6 شب در آپارتمان هستیم و سه شنبه میخوام ترک کنیم دیگه اجاره سه شنبه رو که نباید بدم دوستانی که اجاره کردند میشه راهنمایی کنند البته فعلا در این مورد با اجاره کننده حرف نزدم و اول میخواستم مطمئن بشم بعد چون دیدم قیمت رو ضربدر 7 روز کرده

اصولا بايد ٦ شب حساب كنه براتون.خوب چرا نميپرسيد ازش كه چرا ضربدر ٧ كرده؟بگيد روز هفتم خروجه-كه احتمالا ميگه ١٤-١٢ تحويل بدين خونه رو،مگر اينكه مهربون باشه و تا تايمي كه پرواز دارين بگه بمونيد و يه هزينه كمي مثلا ٢٠-١٠ دلار براي چند ساعت بيشتري كه تا پروازتون ميمونيد دريافت كنه.(اگه پروازتون شبه ها)
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: H Pier ، vistac ، noobnoobi
سلام به همگی
من امروز دفتم جواب آزمایش و عکس و کلا مدیکالما گرفتم سه تا پاکت داد . یکیشا گفت ببرم با خودم سفارت اونجا تحویل بدم . یکیش که تابلو بود عکسمه و یک کاغذ دیگه که مربوط با واکسنا بود را گفت با خودت ببر آمریکا.و گفت همه چی اوکیه
سفر نامه 1و2

تشکر کنندگان: melina132 ، Azi2014 ، ali1220 ، H Pier ، KIMIA2005 ، azadeh2014 ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان