کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-08 ساعت 18:14)raihaneh.az90 نوشته:  دوستانی که راجع به آپارتمان پرسیده بودین، اولا این لینکشه : http://apartrent.am/Apartments/1122
آپارتمان دقبقا مثل عکساشه.. 2تا اتاق خواب 2 تخته، یک اتاق پذیرایی، آشپزخونه، دستشویی و حموم
تو سایت زده 22000 درام که کسی که به من اجاره داد بدون چونه زدن 13500 درام قیمت داد از اول!
کرایه از فرودگاه تا خونه هم 4000 درام گرفت!

* حواستون باشه که تحت هیچ شرایطی گول این دلال ها رو که تو فرودگاه ایستادن نخورین!!

دوست عزیز اینترنت نداره؟ من فعلا برای 27 نوامبر براشون همین آپارتمان اوردر زدم شما میتونید به همین مبلغ برای 27 نوامبر تا 3 دسامبربرای من با اون طرف صجبت کنید؟بعد مبلغ رو روزی که رسیدید پرداخت کردید؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-11-08 ساعت 04:24)pari pariaaa نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 03:01)saeedshafiee نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 02:33)immi-2014 نوشته:  دوست عزیز بسیار ممنون از پاسخ شما؛ اما به رغم این که سعی کردم مجددا سوالم رو واضحتر بیان کنم، شاید به منظور سوال بنده عنایت نفرمودید.
بنده نیز، هم در پست اول و هم در دومی عرض کردم که اینترنت همراه که به هر حال لازم است؛ اون که به جای خود.
حالا اینترنت برای محل اسکان هم لازم است یا همان اینترنت موبایل بسه؟ دیگه پول بیشتر برای گرفتن آپارتمان یا هتلی که اینترنت دارد بدهیم یا نه؟
باز هم ممنون از پاسخ شما؛ و سایر دوستان هم ببخشید که این موضوع ساده، کش پیدا کرد.
اینترنت از طریق سیم کارت یا همان GPRS اساسا بسیار گرانتر از اینترنت ADSL و یا WIMAX می باشد اما دسترسی به آآن بسیار راحت تر است.
شما با خرید سیم کارت و انتخاب نوع سرویسها و در نهایت اعمال تنطیمات لازم به سرعت به اینترنت دست خواهید یافت و در صورت وجود امکانات در موبایل یا تبلت خود میتوانید در اختیار لب تاپ خود نیز قرار دهید اما هزینه های آن همانطور که گفتم بسیار بیشتر است.
حالا این که بخواهید در محل اقامتتان هم اینترنت داشته باشید
اولا به زیرساخت محل اقامتتان بستگی دارد یعنی شما نمیتوانید به سرعت و به ارزانی برای خود ADSL فراهم کنید.
ثانیا به نیازتان بستگی دارد ، چقدر برایتان مهم است که در محل اقامتتان بخواهید کارهای روزمره مانند ایمیل ها ، وب گردی ، دانلود ها یا تماشای برنامه های تلوزیونی را انجام دهید.و البته بخشی از این ها را هم میتوان در صورت داشتن دستگاه مناسب با موبایل یا تبلت انجام داد.
در صورت نیاز به توضیحات کاملتر در خدمت هستم
با نظر سعيد خان موافقم،يه نكته اي هم من اضافه كنم:
immi-2014 عزيز،اينترنت محل سكونت يه آپشنه مفيده اگه مثل من خيلي با اينترنت كار داريد.
ولي اگه گوشي پيشرفته داريد و در حد رفع نياز اينترنت لازم داريد كه سيمكارت بخريد اونجا و سرويس هفت روزه يا ١٠ روزه(هر چند روز كه تمايل داريد) روش فعال كنيد.كلا روزي ١٥٠ درام ميديد براي اينترنت سيمكارت هاي بيل لاين و مطمئن باشيد كه خيييللييييي راضي خواهيد بود از سرعتش و قطعا اينترنت گوشي بسه.

pari pariaaa گرامی، ممنون از این که "بالاخره" شما پاسخی مرتبط با سوال بنده دادید. دوستان همانطور که در برخی پست های این تاپیک می بینید، موضوع اجاره آپارتمان دارای سرویس اینترنت برای سایرین هم سوال بوده و هست. بنده با این پاسخ ساده و منتج از تجربه این دوست گرامی، شخصا به این جمع بندی رسیدم که ضرورتی ندارد هزینۀ بیشتری برای اجاره آپارتمان های اینترنت دار پرداخت کنم (بلکه مثلا بیشتر اولویت را بر موقعیت مکانی قرار می دهم).
باشد که برای مسافران آینده نیز مفید واقع شود. Smile
تشکر کنندگان: vistac ، ali1220 ، pari pariaaa ، saeedshafiee ، amin arefi ، H Pier ، noobnoobi ، NEURON
(2013-11-08 ساعت 17:38)H Pier نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 04:24)pari pariaaa نوشته:  با نظر سعيد خان موافقم،يه نكته اي هم من اضافه كنم:
immi-2014 عزيز،اينترنت محل سكونت يه آپشنه مفيده اگه مثل من خيلي با اينترنت كار داريد.
ولي اگه گوشي پيشرفته داريد و در حد رفع نياز اينترنت لازم داريد كه سيمكارت بخريد اونجا و سرويس هفت روزه يا ١٠ روزه(هر چند روز كه تمايل داريد) روش فعال كنيد.
كلا روزي ١٥٠ درام ميديد براي اينترنت سيمكارت هاي بيل لاين و مطمئن باشيد كه خيييللييييي راضي خواهيد بود از سرعتش و قطعا اينترنت گوشي بسه .

دوست عزیز بابت هر روز 150 درام اینترنت نامحدود ارائه میشه آیا؟
و اینکه سرعت اینترنتی که فرمودین بابت هر روز 150 درام به چه شکل است؟
ممنون.

حسن آقاي عزيز،موردي كه تو قسمت حاشيه سفرنامه ام اشاره كرده بودم رو اينجا ميذارم براتون:

٣-من براي آيپدم از ويوا سل يه طرح خريدم كه ٣٠٠٠ درام دادم و ٣٠ روز اينترنت نامحدود با سرعت ٣٨٦ كيلوبايت بود(اگه اشتباه نكنم).
٦-همسرم براي خطش يه طرح خريد از بيل لاين كه روزي ١٥٠ درام تعرفه اش بود و سرعتش ٢٥٦ كيلوبايت بود و خيلي راضي بوديم چون اكثرا با Tango/WeChat/Viber/Line با خانواده در تماس بوديم و كلي ويديو فرستاديم براشون بطور همزمان.

*اضافه ميكنم كه محل سكونت ما اينترنت نداشت و ما با اين طرح هايي كه فعال كرده بوديم واقعا كارمون راه افتاد.
روزي ١٥٠ درام كه براي بيل لاين ميديد اينترنت نامحدود با سرعت دانلود ٢٥٦ كيلوبايت داريد رو گوشيتون.كل مبلغ براي تعداد روزهايي كه ميخوايد رو يا total ميگيره ازتون وقتي داريد طرح فعال ميكنيد يا اينكه به ميل خودتون روزانه ١٥٠ درام كم ميكنه از اعتبارتون.
من و همسرم خيلي با اينترنت سر و كار داريم و برامون عالي بودن اين طرح ها.سرعت دانلودشون اصلا قابل مقايسه با ايران نيست.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: storagemeter ، immi-2014 ، amin arefi ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-08 ساعت 19:24)vistac نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 18:14)raihaneh.az90 نوشته:  دوستانی که راجع به آپارتمان پرسیده بودین، اولا این لینکشه : http://apartrent.am/Apartments/1122
آپارتمان دقبقا مثل عکساشه.. 2تا اتاق خواب 2 تخته، یک اتاق پذیرایی، آشپزخونه، دستشویی و حموم
تو سایت زده 22000 درام که کسی که به من اجاره داد بدون چونه زدن 13500 درام قیمت داد از اول!

* حواستون باشه که تحت هیچ شرایطی گول این دلال ها رو که تو فرودگاه ایستادن نخورین!!

دوست عزیز اینترنت نداره؟ من فعلا برای 27 نوامبر براشون همین آپارتمان اوردر زدم شما میتونید به همین مبلغ برای 27 نوامبر تا 3 دسامبربرای من با اون طرف صجبت کنید؟بعد مبلغ رو روزی که رسیدید پرداخت کردید؟
بله!اینترنت داره! سرعتش هم خیلی خوبه!
همین که ایمیل زدین کافیه!فوری جوابتونو میدن!
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: vistac ، storagemeter ، KIMIA2005 ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-08 ساعت 20:26)raihaneh.az90 نوشته:  

ایمیل نزدم و دکمه order که اونجا بود رو زدم و مشخصات و تعداد روزها و ایمیل رو براشون نوشتم حالا باید منتظر جوابشون بشم؟
تشکر کنندگان: noobnoobi

ریحانه خانوم عزیز شما که همسایه خود ما هستید ما هم توی همین مجتمع اپارتمان گرفتیم شما دیروز رسیدید ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi
(2013-11-08 ساعت 17:41)saeedshafiee نوشته:  
Yerevan Scope Hand Book

این سایت اطلاعات بسیار کاملی از شهر ایروان دارد:

و البته کتابچه چاپ شده ای هم از این اطلاعات فراهم کرده است که میتونه بهتون کمک کنه

سعید جان این کتابچه Yerevan Scope Hand Book که فرمودید توی همین سایت قابل دانلود هستش کجاست ؟

با سلام
شما با ایمیل خانه رو گرفتین یا با تماس تلفنی؟
اونجا که رسیدین .هزینه رو پرداخت کردین؟
ممنون
تشکر کنندگان: H Pier
این کتابچه رو من در کتابخانه محل اقامتم پیدا کردم اما هرچی گشتم نسخه pdf اون رو نتونستم پیدا کنم . متاسفانه سایتش نسخه موبایلی هم نداره. اما کلا سایت جمع و جور و مفیدی هستش. شاید شما که اونجا هستید بتونید حضوری مراجعه کنید و چند نسخه کتابچه رو بگیرید. دفترش در پلاک 96 خیابان نعلبندیان هستش.

(2013-11-08 ساعت 22:21)KIMIA2005 نوشته:  
Yerevan Scope Hand Book

و البته کتابچه چاپ شده ای هم از این اطلاعات فراهم کرده است که میتونه بهتون کمک کنه

سعید جان این کتابچه Yerevan Scope Hand Book که فرمودید توی همین سایت قابل دانلود هستش کجاست ؟
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، hamidrezapir1 ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-08 ساعت 22:49)saeedshafiee نوشته:  این کتابچه رو من در کتابخانه محل اقامتم پیدا کردم اما هرچی گشتم نسخه pdf اون رو نتونستم پیدا کنم . متاسفانه سایتش نسخه موبایلی هم نداره. اما کلا سایت جمع و جور و مفیدی هستش. شاید شما که اونجا هستید بتونید حضوری مراجعه کنید و چند نسخه کتابچه رو بگیرید. دفترش در پلاک 96 خیابان نعلبندیان هستش.

Yerevan Scope Hand Book

سعید جان ممنونم این ادرس دفتر hyur هستش که اپارتمان رو ازشون اجاره کردم
تشکر کنندگان: hamidrezapir1 ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-08 ساعت 20:24)pari pariaaa نوشته:  حسن آقاي عزيز،موردي كه تو قسمت حاشيه سفرنامه ام اشاره كرده بودم رو اينجا ميذارم براتون:

٣-من براي آيپدم از ويوا سل يه طرح خريدم كه ٣٠٠٠ درام دادم و ٣٠ روز اينترنت نامحدود با سرعت ٣٨٦ كيلوبايت بود(اگه اشتباه نكنم).
٦-همسرم براي خطش يه طرح خريد از بيل لاين كه روزي ١٥٠ درام تعرفه اش بود و سرعتش ٢٥٦ كيلوبايت بود و خيلي راضي بوديم چون اكثرا با Tango/WeChat/Viber/Line با خانواده در تماس بوديم و كلي ويديو فرستاديم براشون بطور همزمان.

*اضافه ميكنم كه محل سكونت ما اينترنت نداشت و ما با اين طرح هايي كه فعال كرده بوديم واقعا كارمون راه افتاد.
روزي ١٥٠ درام كه براي بيل لاين ميديد اينترنت نامحدود با سرعت دانلود ٢٥٦ كيلوبايت داريد رو گوشيتون.كل مبلغ براي تعداد روزهايي كه ميخوايد رو يا total ميگيره ازتون وقتي داريد طرح فعال ميكنيد يا اينكه به ميل خودتون روزانه ١٥٠ درام كم ميكنه از اعتبارتون.
من و همسرم خيلي با اينترنت سر و كار داريم و برامون عالي بودن اين طرح ها.سرعت دانلودشون اصلا قابل مقايسه با ايران نيست.

اورنج خیلی ارزون تر ارائه میده یک هفته اینترنت نامحدود فکر کنم با همون سرعت 256، با قیمت 500 درام. فکر نمی کنم ارزون تر از این باشه
جی پ آر اس ؟؟؟؟

شما با یه هزینه بسیار جزئی می تونید 3 جی یا 4 جی بگیرید.

(2013-11-08 ساعت 03:01)saeedshafiee نوشته:  اینترنت از طریق سیم کارت یا همان GPRS اساسا بسیار گرانتر از اینترنت ADSL و یا WIMAX می باشد اما دسترسی به آآن بسیار راحت تر است.
شما با خرید سیم کارت و انتخاب نوع سرویسها و در نهایت اعمال تنطیمات لازم به سرعت به اینترنت دست خواهید یافت و در صورت وجود امکانات در موبایل یا تبلت خود میتوانید در اختیار لب تاپ خود نیز قرار دهید اما هزینه های آن همانطور که گفتم بسیار بیشتر است.
حالا این که بخواهید در محل اقامتتان هم اینترنت داشته باشید
اولا به زیرساخت محل اقامتتان بستگی دارد یعنی شما نمیتوانید به سرعت و به ارزانی برای خود ADSL فراهم کنید.
ثانیا به نیازتان بستگی دارد ، چقدر برایتان مهم است که در محل اقامتتان بخواهید کارهای روزمره مانند ایمیل ها ، وب گردی ، دانلود ها یا تماشای برنامه های تلوزیونی را انجام دهید.و البته بخشی از این ها را هم میتوان در صورت داشتن دستگاه مناسب با موبایل یا تبلت انجام داد.

در صورت نیاز به توضیحات کاملتر در خدمت هستم
تشکر کنندگان: گل نهال ، H Pier ، noobnoobi
بله درست میفرمایید
این آگهی پشت جلد بود که من اشتباها به جای آدرس ناشر نوشتم.
صفحات کتابچه پر از آگهی مکانهای تفریحی و اقامتی است.
تلفن های ناشر :
00374-10-522338 دفتر
00374-77-522338 موبایل
Nora Badalian ناشر و موسس

(2013-11-08 ساعت 22:58)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 22:49)saeedshafiee نوشته:  این کتابچه رو من در کتابخانه محل ا.....

Yerevan Scope Hand Book

سعید جان این کت...

سعید جان ممنونم این ادرس دفتر hyur هستش که اپارتمان رو ازشون اجاره کردم
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، noobnoobi
(2013-11-08 ساعت 21:29)vistac نوشته:  

ایمیل نزدم و دکمه order که اونجا بود رو زدم و مشخصات و تعداد روزها و ایمیل رو براشون نوشتم حالا باید منتظر جوابشون بشم؟
بله! به زودی با ایمیل بهتون جواب میدن
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: vistac ، H Pier ، M@hdi ، noobnoobi
سلام به همه دوستان
1- ما که بصورت زمینی میخوایم بریم دلار رو کجا باید چنج کنیم؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان