کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-05 ساعت 22:31)hotbasic نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 21:39)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 21:21)hotbasic نوشته:  سلام به همه دوستان
ببخشید یه سوال داشتم .ما هفته اول دسامبر مصاحبمونه .اگر از الان برگه تمکن مالی و بگیرم .مشکل دار نمی شه ؟یا باید دیرتر بگیرم؟
می خواستم 16 ام از بانک برگه بگیرم .به نظرتون بگیرم یا صبر کنم یه کم دیگه بگذره؟

دوست عزیز هیچ مشکلی نیست ممکنه اصلا گواهی تمکن مالی رو ازتون نخوان ...

شما مصاحبه رفتین؟آخه از همه تقریبا گواهی و می خوان.از شما نخواستن؟

(2013-11-05 ساعت 22:15)sassan.aflaki نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 10:47)maryam_fo نوشته:  ازدوستان کسی در فاصله 20 تا 30 نوامبربه ارمنستان تشریف می بره

از ٢١ تا ٢٨ نوامبر ارمنستان خواهيم بود

انشااله ما 25 نوامبر می ریم

بنده هنوز مصاحبه نرفتم ولی گواهی موجودی حساب جزو مدارک اصلی هستش که بایستی داشته باشید البته مواردی دیده شده که موجودی رو نگرفتند...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، H Pier
(2013-11-05 ساعت 22:05)hamidrezapir1 نوشته:  سلام بر همه دوستان کلیرنس خورده
بالاخر ه ما هم رفتیم مصاحبه و کلیرنس خوردیم. آیا از دوستان برنده لاتاری در ایروان کسی تا حالا یکضرب گرفته?????آیا???

سلام دوست عزیز، امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشین، ولی چرا این موضوع رو در تاپیک کلیرینس مطرح نمی کنید!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، pari pariaaa ، گل نهال ، noobnoobi
شرمنده سوال تکراریه فرم ویزا رو پشت و رو پرینت بگیرم یا دو برگ؟رنگی یا سیاه و سفید؟
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-11-05 ساعت 23:13)kage.omid نوشته:  شرمنده سوال تکراریه فرم ویزا رو پشت و رو پرینت بگیرم یا دو برگ؟رنگی یا سیاه و سفید؟

پشت و رو - رنگی یا سیاه و سفیدش فرقی نمیکنه
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، KIMIA2005 ، kage.omid ، H Pier ، noobnoobi
از١٨ تا ٢٨ نوامبر من ارمنستان هستم. خوشحال ميشم دوستان مهاجر سرايى و ببينم
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، H Pier ، noobnoobi
سلام دوستان
می شه ویزا رو تز همین جا اقدام کنیم و ویزا رو اینجا بگیریم یا حتما باید اونجا فرم پرینت شده رو با هزینش بهشون بدیم ؟
(2013-11-06 ساعت 01:12)hotbasic نوشته:  سلام دوستان
می شه ویزا رو تز همین جا اقدام کنیم و ویزا رو اینجا بگیریم یا حتما باید اونجا فرم پرینت شده رو با هزینش بهشون بدیم ؟

همینجا هم میشه فقط باید برین سفارت ارمنستان، راحتترین کار همون گرفتن در فرودگاه و یا اگر زمینی تشریف میبرید لب مرز هست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: kage.omid ، ffrfar ، KIMIA2005 ، گل نهال ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-05 ساعت 21:08)KIMIA2005 نوشته:  دوستان سلام امروز باز هم به بیمارستان مراتسان رفتم و پاکت نتیجه مدیکال و عکس و برگه واکسن رو ازخانم دکتر تحویل گرفتم خدا را شکر همه چیز اوکی بود و تست سل دخترم هم انجام شد و خانم دکتر توضیح دادند تنها پاکت نتیجه مدیکال رو واسه مصاحبه بایستی ببریم در ضمن کپی کارتهای زرد رو تحویل دادم اصل کارت ها پیش خودم موند تا بعد ........

سلام
امیدوارم که یک ضرب بگیرید لطف میکنید وقتی رفتید مصاحبه مدارکی که ازتون خواستن را بگید.آخه من آخر نفهمیدم ریز نمرات لیسانس لازمه یا فقط دیپلم کافیه؟
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، reza_bobo2000 ، H Pier ، noobnoobi
سلام کسی 16 دسامبر وقت مصاحبه داره؟؟
دوستان
قطعا ترکیبی از دو اینترنت لازم است
نرمافزارهای مورد نیاز بر روی گوشی یا تبلت :
1 مسیریاب ( توضیحش را دوستان کامل نوشته اند)
2 مترجم گوگل ( همه زبان انگلیسی نمیدانند ) .لازم است تا شما حداقل از زبان فارسی به ارمنی ترجمه کنید و خوب نیاز به اینترنت دارد.
3 نرم افزار yerevan routs برای اطلاع از مسیر وسایل نقلیه عمومی مثل اتوبوس و مینی بوس تا در هزینه های رفت و آمد هزینه صرفه جویی کنید . که خوب این برنامه هم نیاز به اینترنت دارد.

(2013-11-05 ساعت 16:10)immi-2014 نوشته:  سوال از دوستانی که به ایروان تشریف برده اند و اصولا به اینترنت وابسته اند:

1. برای دسترسی به اینترنت در هر لحظه و هر مکان، به نظر می رسد گرفتن سرویس اینترنت روی خطوط موبایل لازم باشد؛ نظر شما چیست؟

2. در انتخاب محل اسکان (هتل، هاستل یا آپارتمان)، تا چه داشتن سرویس اینترنت اهمیت دارد؟ آیا اینترنت خطوط موبایل کفایت می کند؛ یا هزینه آن زیاد بوده و ترکیبی از هر دو لازم است؟
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، vistac ، aghaghia ، pari pariaaa ، immi-2014 ، noobnoobi ، H Pier ، amin arefi
(2013-11-05 ساعت 13:56)pari pariaaa نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 11:34)vistac نوشته:  سلام بر همه دوستان من به مشکل کوچیک خوردم خواستم با شما در میان بزارم بعد به طرف بگم من از 27 نوامبر میخوام آپارتمان اجاره کنم تا 3 دسامبر حالا من که حساب میکنم میشه 6 شب طرف میگه 7 روز؟ چون عملا ما از 4 شنبه تا 3 شنبه هفته بعدش 6 شب در آپارتمان هستیم و سه شنبه میخوام ترک کنیم دیگه اجاره سه شنبه رو که نباید بدم دوستانی که اجاره کردند میشه راهنمایی کنند البته فعلا در این مورد با اجاره کننده حرف نزدم و اول میخواستم مطمئن بشم بعد چون دیدم قیمت رو ضربدر 7 روز کرده

اصولا بايد ٦ شب حساب كنه براتون.خوب چرا نميپرسيد ازش كه چرا ضربدر ٧ كرده؟بگيد روز هفتم خروجه-كه احتمالا ميگه ١٤-١٢ تحويل بدين خونه رو،مگر اينكه مهربون باشه و تا تايمي كه پرواز دارين بگه بمونيد و يه هزينه كمي مثلا ٢٠-١٠ دلار براي چند ساعت بيشتري كه تا پروازتون ميمونيد دريافت كنه.(اگه پروازتون شبه ها)

به طرف ایمیل زدم و گفتم و بنده خدا گفت شما درست میگید و 6 روز صحیحه
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: ffrfar ، pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-06 ساعت 11:50)saeedshafiee نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 16:10)immi-2014 نوشته:  سوال از دوستانی که به ایروان تشریف برده اند و اصولا به اینترنت وابسته اند:
1. برای دسترسی به اینترنت در هر لحظه و هر مکان، به نظر می رسد گرفتن سرویس اینترنت روی خطوط موبایل لازم باشد؛ نظر شما چیست؟
2. در انتخاب محل اسکان (هتل، هاستل یا آپارتمان)، تا چه داشتن سرویس اینترنت اهمیت دارد؟ آیا اینترنت خطوط موبایل کفایت می کند؛ یا هزینه آن زیاد بوده و ترکیبی از هر دو لازم است؟
دوستان
قطعا ترکیبی از دو اینترنت لازم است
نرمافزارهای مورد نیاز بر روی گوشی یا تبلت :
1 مسیریاب ( توضیحش را دوستان کامل نوشته اند)
2 مترجم گوگل ( همه زبان انگلیسی نمیدانند ) .لازم است تا شما حداقل از زبان فارسی به ارمنی ترجمه کنید و خوب نیاز به اینترنت دارد.
3 نرم افزار yerevan routs برای اطلاع از مسیر وسایل نقلیه عمومی مثل اتوبوس و مینی بوس تا در هزینه های رفت و آمد هزینه صرفه جویی کنید . که خوب این برنامه هم نیاز به اینترنت دارد.

با سپاس از پاسخ شما، همین طور است که می فرمایید. همان طور که عرض کردم بیشتر مقصودم این بود که بدانم اینترنت محل سکونت (مثلا در مورد آپارتمان های executive سایت Hyur، با توجه به هزینۀ اضافی آنها) ضرورتی دارد، یا همان سرویس اینترنت خطوط موبایل به صرفه بوده و کفایت می کند.
(2013-11-06 ساعت 11:47)reza.sa نوشته:  سلام کسی 16 دسامبر وقت مصاحبه داره؟؟

سلام دوست عزیز
ما 17 دسامبر وقت مصاحبه داریم
لطف کنید امضاء تون را تکمیل کنید تا بتوان بیشتر به هم کمک کنیم Big GrinBig Grin
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
تشکر کنندگان: H Pier ، reza.sa ، noobnoobi
علی آقا! چرا که نه! Big Grin
امیدوارم منم سومین نفر باشم Tongue فردا راهی ارمنستانم!
[/quote]

سلام دوست عزیز امیدوارم که یک ضرب بگیری
برای اقامت چه کار کردی؟Big GrinBig Grin
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi
دوستان فرم ویزای ارمنستان جاهایی که مربوط به ما نمیشه رو N/A بزنیم یا خالی بزاریم؟
اون قسمتم که تاریخ و امضا هست تاریخ روز رو بزنم یا اون روز که حرکت میکنیم؟
ادرس و تعداد روزی که ارمنستان هستیم هم حتما باید ذکر بشه؟
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان