کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-06 ساعت 18:45)kage.omid نوشته:  دوستان فرم ویزای ارمنستان جاهایی که مربوط به ما نمیشه رو N/A بزنیم یا خالی بزاریم؟
اون قسمتم که تاریخ و امضا هست تاریخ روز رو بزنم یا اون روز که حرکت میکنیم؟
ادرس و تعداد روزی که ارمنستان هستیم هم حتما باید ذکر بشه؟

n/a بزنید
تاریخ روز را بزنید
بلی تعداد روز و ادرس رو ذکر کنید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: kage.omid ، pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-07 ساعت 00:40)H Pier نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 01:19)aghaghia نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 01:12)hotbasic نوشته:  سلام دوستان
می شه ویزا رو از همین جا اقدام کنیم و ویزا رو اینجا بگیریم یا حتما باید اونجا فرم پرینت شده رو با هزینش بهشون بدیم ؟

همینجا هم میشه فقط باید برین سفارت ارمنستان، راحتترین کار همون گرفتن در فرودگاه و یا اگر زمینی تشریف میبرید لب مرز هست...

میشه در مورد این قضیه یک پهلوان بیاد و کمی بیشتر توضیح بده؟
یعنی بعد از اتمام دوره کلیرنس میتوان برای گرفتن ویزا دیگر به ایروان نرفت؟
و از فرودگاه ایران اقدام کرد؟

حسن اقای عزیز اشتباه نکن منظورایشون ویزای ارمنستان هستش نه ویزای ا م ر ی ک ا Wink
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi
(2013-10-27 ساعت 12:30)nazila5959 نوشته:  با سلام دوستان
من مصاحبه ام دو شنبه است در ایروان
دکتر خاچاطوریان وقت دادند 5 شنبه ساعت 8 صبح

سلام و آرزوی موفقیت برای شما،
آیا نهایتا زمان مدیکال را تغییر دادید؟
زمان مصاحبۀ ما یکی است، شما اقدامات لازم برای بلیط و اسکان راانجام داده اید؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
دوستان جسارت بنده رو ببخشید، ولی آیا بهتر نیست مباحث مربوط به تجربیات ما از سفر و مصاحبه به تاپیک "سفرنامه و مصاحبه ایروان"؛ مطالب مربوط به رویاروی شدن با به اصطلاح مرحل اداری (یا همان کلیرنس معروف) به تاپیک "کلیرنس برندگان 2014" منتقل شوند، و این تاپیک صرفا به موضوعات مرتبط با عنوان آن (یعنی آماده شدن برای سفر، ویزا و بلیط و اسکان در ارمنستان) اختصاص یابد؟

باز هم اگر جسارت نیست، و البته با کسب اجازه از مدیریت محترم انجمن، خواهشمندم حتی الامکان به استفاده از امکانات انجمن ها (مثل دکمه تبریک و تشکر) بسنده فرموده، و از ابراز احساسات کاملا شخصی مثل "وااااای حالا چه کار کنیم؟ چرا بیخیال نشستیم؟"، "بدبخت شدیم!"، "آفرین!"، "ان شاء ا..."، "هورا..." و مواردی از این دست اجتناب کنیم.

تصور می کنم با روند فعلی استفاده برای افراد تازه وارد و کمتر آشنا به این محیط، بسیار زمان بر و بلکه هم سخت باشد؛ که این امر خود معضل سوالات تکراری را هم سبب می شود.

ضمنا موکدا خاطرنشان می نمایم که به هیچ وجه روی عرایضم با هیچ فرد خاصی نیست.
با عرض پوزش و سپاس از تمامی عزیزان.
تشکر کنندگان: aghaghia ، naftoonbazoft1 ، pari pariaaa ، H Pier ، Saeedv13 ، M@hdi ، noobnoobi ، mahdibashoma ، NEURON
دوستان من امروز رسیدم ایروان! با پروازی که 2 ساعت تاخیر داشت و تا خونه گرفتیم و جابه جا شدیم ساعت 8:30 شب بود!
خدمت دوستانی که دنبال خونه هستند باید بگم که به نظرم حتما از سایت apartment.am اقدام کنید!من از اینجا بهشون ایمیل دادم و فرودگاه اومدن دنبالم!یه خونه 2خوابه با اینترنت و دم و دستگاه کامل شبی 13500 درام بهمون داد! موقعیتش هم خیلی خوبه
[عکس: 2irr80k.png]
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: immi-2014 ، pari pariaaa ، aghaghia ، godot ، sassan.aflaki ، vistac ، armina-2014 ، H Pier ، amin arefi ، noobnoobi ، pv-n
کاربرد این نرم افزارها در خارج از محل اقامت است پس حتما بر روی موبایل یا تبلت خود نیاز به اینترنت ار طریق سیم کارت خواهید داشت.

(2013-11-06 ساعت 15:02)immi-2014 نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 11:50)saeedshafiee نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 16:10)immi-2014 نوشته:  سوال از دوستانی که به ایروان تشریف برده اند و اصولا به اینترنت وابسته اند:
1. برای دسترسی به اینترنت در هر لحظه و هر مکان، به نظر می رسد گرفتن سرویس اینترنت روی خطوط موبایل لازم باشد؛ نظر شما چیست؟
2. در انتخاب محل اسکان (هتل، هاستل یا آپارتمان)، تا چه داشتن سرویس اینترنت اهمیت دارد؟ آیا اینترنت خطوط موبایل کفایت می کند؛ یا هزینه آن زیاد بوده و ترکیبی از هر دو لازم است؟
دوستان
قطعا ترکیبی از دو اینترنت لازم است
نرمافزارهای مورد نیاز بر روی گوشی یا تبلت :
1 مسیریاب ( توضیحش را دوستان کامل نوشته اند)
2 مترجم گوگل ( همه زبان انگلیسی نمیدانند ) .لازم است تا شما حداقل از زبان فارسی به ارمنی ترجمه کنید و خوب نیاز به اینترنت دارد.
3 نرم افزار yerevan routs برای اطلاع از مسیر وسایل نقلیه عمومی مثل اتوبوس و مینی بوس تا در هزینه های رفت و آمد هزینه صرفه جویی کنید . که خوب این برنامه هم نیاز به اینترنت دارد.

با سپاس از پاسخ شما، همین طور است که می فرمایید. همان طور که عرض کردم بیشتر مقصودم این بود که بدانم اینترنت محل سکونت (مثلا در مورد آپارتمان های executive سایت Hyur، با توجه به هزینۀ اضافی آنها) ضرورتی دارد، یا همان سرویس اینترنت خطوط موبایل به صرفه بوده و کفایت می کند.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-08 ساعت 02:11)saeedshafiee نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 16:10)immi-2014 نوشته:  سوال از دوستانی که به ایروان تشریف برده اند و اصولا به اینترنت وابسته اند:
1. برای دسترسی به اینترنت در هر لحظه و هر مکان، به نظر می رسد گرفتن سرویس اینترنت روی خطوط موبایل لازم باشد؛ نظر شما چیست؟
2. در انتخاب محل اسکان (هتل، هاستل یا آپارتمان)، تا چه داشتن سرویس اینترنت اهمیت دارد؟ آیا اینترنت خطوط موبایل کفایت می کند؛ یا هزینه آن زیاد بوده و ترکیبی از هر دو لازم است؟
دوستان
1 مسیریاب ( توضیحش را دوستان کامل نوشته اند)
2 مترجم گوگل ( همه زبان انگلیسی نمیدانند ) .لازم است تا شما حداقل از زبان فارسی به ارمنی ترجمه کنید و خوب نیاز به اینترنت دارد.
3 نرم افزار yerevan routs برای اطلاع از مسیر وسایل نقلیه عمومی مثل اتوبوس و مینی بوس تا در هزینه های رفت و آمد هزینه صرفه جویی کنید . که خوب این برنامه هم نیاز به اینترنت دارد.
با سپاس از پاسخ شما، همین طور است که می فرمایید. همان طور که عرض کردم بیشتر مقصودم این بود که بدانم اینترنت محل سکونت (مثلا در مورد آپارتمان های executive سایت Hyur، با توجه به هزینۀ اضافی آنها) ضرورتی دارد، یا همان سرویس اینترنت خطوط موبایل به صرفه بوده و کفایت می کند.
کاربرد این نرم افزارها در خارج از محل اقامت است پس حتما بر روی موبایل یا تبلت خود نیاز به اینترنت ار طریق سیم کارت خواهید داشت.

دوست عزیز بسیار ممنون از پاسخ شما؛ اما به رغم این که سعی کردم مجددا سوالم رو واضحتر بیان کنم، شاید به منظور سوال بنده عنایت نفرمودید.
بنده نیز، هم در پست اول و هم در دومی عرض کردم که اینترنت همراه که به هر حال لازم است؛ اون که به جای خود.
حالا اینترنت برای محل اسکان هم لازم است یا همان اینترنت موبایل بسه؟ دیگه پول بیشتر برای گرفتن آپارتمان یا هتلی که اینترنت دارد بدهیم یا نه؟
باز هم ممنون از پاسخ شما؛ و سایر دوستان هم ببخشید که این موضوع ساده، کش پیدا کرد.
تشکر کنندگان: H Pier ، NEURON ، noobnoobi
اینترنت از طریق سیم کارت یا همان GPRS اساسا بسیار گرانتر از اینترنت ADSL و یا WIMAX می باشد اما دسترسی به آآن بسیار راحت تر است.
شما با خرید سیم کارت و انتخاب نوع سرویسها و در نهایت اعمال تنطیمات لازم به سرعت به اینترنت دست خواهید یافت و در صورت وجود امکانات در موبایل یا تبلت خود میتوانید در اختیار لب تاپ خود نیز قرار دهید اما هزینه های آن همانطور که گفتم بسیار بیشتر است.
حالا این که بخواهید در محل اقامتتان هم اینترنت داشته باشید
اولا به زیرساخت محل اقامتتان بستگی دارد یعنی شما نمیتوانید به سرعت و به ارزانی برای خود ADSL فراهم کنید.
ثانیا به نیازتان بستگی دارد ، چقدر برایتان مهم است که در محل اقامتتان بخواهید کارهای روزمره مانند ایمیل ها ، وب گردی ، دانلود ها یا تماشای برنامه های تلوزیونی را انجام دهید.و البته بخشی از این ها را هم میتوان در صورت داشتن دستگاه مناسب با موبایل یا تبلت انجام داد.

در صورت نیاز به توضیحات کاملتر در خدمت هستم

(2013-11-08 ساعت 02:33)immi-2014 نوشته:  
1. برای دسترسی به.....
دوستان
1 مسیریاب
2 مترجم گوگل
3 نرم افزار yerevan routs ب
با سپاس از پ....

دوست عزیز بسیار ممنون از پاسخ شما؛ اما به رغم این که سعی کردم مجددا سوالم رو واضحتر بیان کنم، شاید به منظور سوال بنده عنایت نفرمودید.
بنده نیز، هم در پست اول و هم در دومی عرض کردم که اینترنت همراه که به هر حال لازم است؛ اون که به جای خود.
حالا اینترنت برای محل اسکان هم لازم است یا همان اینترنت موبایل بسه؟ دیگه پول بیشتر برای گرفتن آپارتمان یا هتلی که اینترنت دارد بدهیم یا نه؟
باز هم ممنون از پاسخ شما؛ و سایر دوستان هم ببخشید که این موضوع ساده، کش پیدا کرد.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، hamidrezapir1 ، H Pier ، amin arefi ، noobnoobi ، NEURON
(2013-11-08 ساعت 03:01)saeedshafiee نوشته:  اینترنت از طریق سیم کارت یا همان GPRS اساسا بسیار گرانتر از اینترنت ADSL و یا WIMAX می باشد اما دسترسی به آآن بسیار راحت تر است.
شما با خرید سیم کارت و انتخاب نوع سرویسها و در نهایت اعمال تنطیمات لازم به سرعت به اینترنت دست خواهید یافت و در صورت وجود امکانات در موبایل یا تبلت خود میتوانید در اختیار لب تاپ خود نیز قرار دهید اما هزینه های آن همانطور که گفتم بسیار بیشتر است.
حالا این که بخواهید در محل اقامتتان هم اینترنت داشته باشید
اولا به زیرساخت محل اقامتتان بستگی دارد یعنی شما نمیتوانید به سرعت و به ارزانی برای خود ADSL فراهم کنید.
ثانیا به نیازتان بستگی دارد ، چقدر برایتان مهم است که در محل اقامتتان بخواهید کارهای روزمره مانند ایمیل ها ، وب گردی ، دانلود ها یا تماشای برنامه های تلوزیونی را انجام دهید.و البته بخشی از این ها را هم میتوان در صورت داشتن دستگاه مناسب با موبایل یا تبلت انجام داد.

در صورت نیاز به توضیحات کاملتر در خدمت هستم

(2013-11-08 ساعت 02:33)immi-2014 نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 11:50)saeedshafiee نوشته:  دوستان
1 مسیریاب
2 مترجم گوگل
3 نرم افزار yerevan routs ب
با سپاس از پ....

با نظر سعيد خان موافقم،يه نكته اي هم من اضافه كنم:
immi-2014 عزيز،اينترنت محل سكونت يه آپشنه مفيده اگه مثل من خيلي با اينترنت كار داريد.
ولي اگه گوشي پيشرفته داريد و در حد رفع نياز اينترنت لازم داريد كه سيمكارت بخريد اونجا و سرويس هفت روزه يا ١٠ روزه(هر چند روز كه تمايل داريد) روش فعال كنيد.كلا روزي ١٥٠ درام ميديد براي اينترنت سيمكارت هاي بيل لاين و مطمئن باشيد كه خيييللييييي راضي خواهيد بود از سرعتش و قطعا اينترنت گوشي بسه .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: H Pier ، immi-2014 ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-11-02 ساعت 20:32)hotbasic نوشته:  
(2013-11-02 ساعت 07:32)raam12000 نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 22:25)Visas نوشته:  دوستان سایتی رو میشناسید برای رزرو که قیمتاش کمتر از این سایتی که دوستمون گذاشته باشه. چون من تو سفر نامه بچه های ایروان خوندم، خونه با روزی 30-40 دلار هم گرفتن.
شرکت تاتو هم خوبه
ما پارسال شبی 35 دلار دادیم.
http://www.tatevtour.am/

شما راضی بودین از خونه ای که گرفته بودید؟
بله، خیلی. هم جاش خوب بود . نزدیک مترو و هم اینکه امکاناتشم خوب بود. اینترنت، ماهواره و ...
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-08 ساعت 01:42)raihaneh.az90 نوشته:  دوستان من امروز رسیدم ایروان! با پروازی که 2 ساعت تاخیر داشت و تا خونه گرفتیم و جابه جا شدیم ساعت 8:30 شب بود!
خدمت دوستانی که دنبال خونه هستند باید بگم که به نظرم حتما از سایت apartment.am اقدام کنید!من از اینجا بهشون ایمیل دادم و فرودگاه اومدن دنبالم!یه خونه 2خوابه با اینترنت و دم و دستگاه کامل شبی 13500 درام بهمون داد! موقعیتش هم خیلی خوبه

سلام
منظور شما این سایته؟
http://www.rentapartment.am/
یک سالن پذیرایی با 2 اتاق خواب یا با سالن پذیرایی 2 اتاق خواب؟لینک آپارتمان رو میتونی قرار بدی؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
(2013-11-08 ساعت 12:06)vistac نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 01:42)raihaneh.az90 نوشته:  دوستان من امروز رسیدم ایروان! با پروازی که 2 ساعت تاخیر داشت و تا خونه گرفتیم و جابه جا شدیم ساعت 8:30 شب بود!
سلام
منظور شما این سایته؟
یک سالن پذیرایی با 2 اتاق خواب یا با سالن پذیرایی 2 اتاق خواب؟لینک آپارتمان رو میتونی قرار بدی؟
سلام
لطف می کنید لینک اتاقو بزارید و برای ترنسفر فرودگاهی از شما چقدر پول گرفتن ممنون ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2013-11-08 ساعت 12:06)vistac نوشته:  

سلام
منظور شما این سایته؟
با سلام
میشه لطفا بگین قیمت آپارتمانهارو کجا گذاشته؟
چون هر چی گشتم قیمتها رو تو این لینک پیدا نکردم.ممنون
تشکر کنندگان: godot ، H Pier ، noobnoobi
Yerevan Scope Hand Book

این سایت اطلاعات بسیار کاملی از شهر ایروان دارد:

و البته کتابچه چاپ شده ای هم از این اطلاعات فراهم کرده است که میتونه بهتون کمک کنه

تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، KIMIA2005 ، amin arefi ، noobnoobi ، Natasha9
دوستانی که راجع به آپارتمان پرسیده بودین، اولا این لینکشه : http://apartrent.am/Apartments/1122
آپارتمان دقبقا مثل عکساشه.. 2تا اتاق خواب 2 تخته، یک اتاق پذیرایی، آشپزخونه، دستشویی و حموم
تو سایت زده 22000 درام که کسی که به من اجاره داد بدون چونه زدن 13500 درام قیمت داد از اول!
کرایه از فرودگاه تا خونه هم 4000 درام گرفت!

* حواستون باشه که تحت هیچ شرایطی گول این دلال ها رو که تو فرودگاه ایستادن نخورین!!
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: H Pier ، vistac ، pari pariaaa ، noobnoobi ، M@hdi ، Natasha9

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان