کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام
دوستانى که قصد اجاره اپارتمان دارند اپارتمانهاى شرکت apartrent.am از اپارتمانهاى شرکت hyur service درشرايط مساوى ارزانتر است,ما دو خوابه نوساز با اينترنت وگرمايش مرکزى رو شبى 45$گرفتيم ويکى از دوستان که همزمان با ما مصاحبه داشت تو همين مجتمع يک خوابه رو از hyur شبى50$اجاره کرده بود.
تشکر کنندگان: reza_top60 ، rainyboy ، pv-n ، pari pariaaa ، H Pier ، hamedmas ، amin arefi ، mohamad92 ، noobnoobi ، taleghani ، Majkarimi
(2013-12-22 ساعت 20:59)rainyboy نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 18:30)reza_top60 نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 15:10)H Pier نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 14:18)rainyboy نوشته:  بچه ها کدوم هاستل از نظر فضا و محلش و هزینش بهتره ؟ من چون باید تعداد روزای زیادی باشم اونجا یکم زیاده بخوام آپارتمان بگیرم

سلام من تعریف گرمی هاستل رو شنیدم .. که اونجا از اتاق های 12 نفره تا 4 نفره داره که قیمتش از حدود 10 دلار شروع میشه . البته بدون تخفیف. و نزدیک به میدان جمهوری و تقریبا مرکز شهره. اینترنت وایرلس و حتی داخل هاستل کافی نت هم داره. اما از لحاظ امنیتی و راحتی واقعا نمیدونم به چه شکله کاش یکی از دوستان میرفت میدید.
من بابت private room که ازشون سوال کردم گفتند شبی 10,000 درام .. بد نیست باهاشون مکاتبه کنین. توی سایتش عکسهاشونم هست.
http://grammyhostel.com/

حسن جان این هاستل ها که اتاق برای چند نقر مشترک هست که خوب نیست و اتاق های شخصی اش هم گرون چون توی سایت هایر www.hyurservice.comشما میتونید با چک و چونه و تخفیف یه آپارتمان یک خوابه رو فکر کنم 10000 درام گرفت که برای سه نفر کافیه و بچه های مجرد با هم بگیرن

خوب من اومدم گزارش بدم Big Grin
من به گرامی هاستل ایمیل زدم . اتاق خصوصی رو میگفت ۵۰۰۰ درام با اینترنت و صبحانه - جاشم تو گوگل نگاه کردم بد نیست . تو تاپیک سفرنامه های ۲۰۱۳ هم یکی از دوستان که رفته بود راضی بود. البته همه اینا به شرطیه که مجرد باشین. این فصل هم احتمالا خیلی خلوت باشه اونجا - فقط چیزی که یادم رفت بپرسم ازشون سیستم گرمایشیشون بود. Big Grin
به نظرم واسه کسی مثه من که مجبوره حدود ۱۰ روز باشه اونجا و تنها هم میره از آپارتمان بهتره

عزیزم مطمئنی؟ من متن ایمیلی رو که مکاتبه کردم برات این زیر میزارم.

متنی که اول فرستادم:
I will come to yerevan at the end of january or february,
and I liked your Hostel.
I interested to know how much is one room or suite for one person for 5 days.
I'd like to know your answer as soon as.

جوابی که به من دادند:
Hello Dear Hassan !! The Price will Aproximetly be 5000 AMD per night ! 5 Nights - 25.000 AMD (about 70 $) for 5 nights!!

بعد از اون این رو پرسیدم:
Thank you for your quick answer,
I receive your email that you wrote :
The Price will Aproximetly be 5000 AMD per night ! 5 Nights - 25.000 AMD (about 70 $) for 5 nights!!
does this price is for a private room?
I am alone.
and Do you have internet in your rooms?
thanks

و این جواب اونا بود:
Yes we have internet! PC and Wi Fi too!! The price for privet room is 10.000 AMD ! but there are also rooms for 3900 AMD ! 4900 AMD and for 6000 AMD ! with 11 beds dormitory 8 and 5 beds!! just tell us which one would you like to stay?

BR Grammy!

(ببخشید اگه زبان انگلیسیم بده . Shy) )
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: lighter ، pari pariaaa ، saeedshafiee ، ffrfar ، mohamad92 ، rainyboy ، kage.omid ، noobnoobi
بچها من هفتهٔ اول دسامبر مصاحبه دارم ، یه آقا پسر مجرد P: و ۲۶ ساله، از بچها کسی‌ هست که تمایل به همسفر داشته باشه ؟؟؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-12-23 ساعت 00:42)kaiko نوشته:  بچها من هفتهٔ اول دسامبر مصاحبه دارم ، یه آقا پسر مجرد P: و ۲۶ ساله، از بچها کسی‌ هست که تمایل به همسفر داشته باشه ؟؟؟

lسلام
مطمینی هفته اول دسامبر؟هفته اول که گذشته
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-12-21 ساعت 14:18)rainyboy نوشته:  بچه ها کدوم هاستل از نظر فضا و محلش و هزینش بهتره ؟ من چون باید تعداد روزای زیادی باشم اونجا یکم زیاده بخوام آپارتمان بگیرم

سلام من تعریف گرمی هاستل رو شنیدم .. که اونجا از اتاق های 12 نفره تا 4 نفره داره که قیمتش از حدود 10 دلار شروع میشه . البته بدون تخفیف. و نزدیک به میدان جمهوری و تقریبا مرکز شهره. اینترنت وایرلس و حتی داخل هاستل کافی نت هم داره. اما از لحاظ امنیتی و راحتی واقعا نمیدونم به چه شکله کاش یکی از دوستان میرفت میدید.
من بابت private room که ازشون سوال کردم گفتند شبی 10,000 درام .. بد نیست باهاشون مکاتبه کنین. توی سایتش عکسهاشونم هست.

حسن جان این هاستل ها که اتاق برای چند نقر مشترک هست که خوب نیست و اتاق های شخصی اش هم گرون چون توی سایت هایر www.hyurservice.comشما میتونید با چک و چونه و تخفیف یه آپارتمان یک خوابه رو فکر کنم 10000 درام گرفت که برای سه نفر کافیه و بچه های مجرد با هم بگیرن

سلام من هم با نظر دوستمون مبنی بر گرفتن آپارتمان با چک و چونه هستم آپارتمان های hyurservice مثل عکساشه و سرویس دهی عالی دارن تقریبا با همه جور قیمتی هم آپارتمان دارن ولی چونه زدن یادتون نره الان فصلی که توریست کمه و میشه خوب تخفیف گرفت
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: asalasali ، saeedshafiee ، H Pier ، reza_top60 ، noobnoobi
(2013-12-21 ساعت 13:56)asalasali نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 13:54)navid_1356 نوشته:  سلام دوستان من 27 ژانویه وقت دارم مدارکم آمادست منتها یکی از دوستان میگفت چون کارت پایان خدمتم مال سپاه است احتمال زیاد کلیرنس میخورم .... کسی چیزی میدونه من سال 81 سربازیم تموم شده یعنی تقریبا 11 سال پیش .....
اگه کلیرنس بخورم کل برنامه ریزیم به هم میخوره ...... دعا کنید اینجوری نشه

به احتمال 90 درصد کلیرنس میخورین اصلا 70 تا 80 درصد کلیرینس میخورن حتی

به نظر من یکم شانسی البته امسال ظاهرا مسئول زیراکسشون استقلالی بوده و فقط برگه آبی کپی گرفته ولی انشاله کلیرنس نخوری ولی مطمئن باش خدا اون چیزی که برات بهتره برات رقم میزنه استرس نداشته باش و امیدوار باش
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: asalasali ، H Pier ، noobnoobi
سلام
من مصاحبه ام هفته اول فوريه است
چطوري مي تونم از شما بيشتر كمك بگيرم و هماهنگ كنيم شايد با هم بريم!
باتشكر ريرا
تشکر کنندگان: rainyboy ، H Pier ، pv-n ، hamedmas ، noobnoobi
(2013-12-23 ساعت 01:35)ريرا نوشته:  سلام
من مصاحبه ام هفته اول فوريه است
چطوري مي تونم از شما بيشتر كمك بگيرم و هماهنگ كنيم شايد با هم بريم!
باتشكر ريرا

مخاطب خاصی داره سوالتون؟ یا کلی پرسیدین؟
به نظرم بهتره دوستانی رو که کارنت شدن تو سایت شناسایی کنین ( به خصوص از لیست خانم زری وحدتی) بعد ببینین تمایلی به همراهی دارند یا خیر.
سفرنامه ها رو هم بخونید ( ابوظبی، آنکارا یا ایروان) این بهتون کمک می کنه که هم با شهر هم نسبتا با هتل ها و محل بیمارستان یا سفارت و حدود هزینه ها آشنا بشین.
موفق باشین
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: aghaghia ، shadi79 ، H Pier ، amin arefi ، pv-n ، hamedmas ، ojee ، noobnoobi
(2013-12-23 ساعت 01:04)mohamad92 نوشته:  
(2013-12-23 ساعت 00:42)kaiko نوشته:  بچها من هفتهٔ اول دسامبر مصاحبه دارم ، یه آقا پسر مجرد P: و ۲۶ ساله، از بچها کسی‌ هست که تمایل به همسفر داشته باشه ؟؟؟

lسلام
مطمینی هفته اول دسامبر؟هفته اول که گذشته

پوزش می طلبم هفته اول فوریه Smile
تشکر کنندگان: mohamad92 ، rainyboy ، H Pier ، pv-n ، noobnoobi
دوستان سلام من آنکارایی بودم به ایروان انتقال داده شدم و تمام تحقیقاتم راجع به آنکارا بوده حالا من موندم و کلی سوال! برای رفتن به ایروان ویزا لازم نیست؟؟؟آیا فرم csc اینجا هم باید پر بشه؟ آیا واسه ایروان لازم هست 15 روز قبل مدارک رو پست کرد یا نه؟خیلی خیلی ممنون میشم اگه جوابم رو بدهید.
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi
(2013-12-23 ساعت 10:04)Kamyar.A نوشته:  دوستان سلام من آنکارایی بودم به ایروان انتقال داده شدم و تمام تحقیقاتم راجع به آنکارا بوده حالا من موندم و کلی سوال! برای رفتن به ایروان ویزا لازم نیست؟؟؟آیا فرم csc اینجا هم باید پر بشه؟ آیا واسه ایروان لازم هست 15 روز قبل مدارک رو پست کرد یا نه؟خیلی خیلی ممنون میشم اگه جوابم رو بدهید.

دوست عزیز

1 ویزا لازم نیست اما هزینه ویزا رو در بدو ورود و با پول ارمنستان (3000 درام ) باید بپردازید
2 csc ندارند !
3 نیاز به ارسال مدارک نیست ، در روز مصاحبه ، در داخل سفارت از شما تحویل میگیرند.

سوال دیگر بود در خدمتیم اما اگر چند ساعت فرصت بزارید و این تاپیک رو مطالعه کنید و سفرنامه ها رو هم بخونید شناخت بسیار کاملتری خواهید داشت.

موفق باشید
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: aghaghia ، mohamad92 ، hamid_fs3 ، H Pier ، azadeh2014 ، amin arefi ، KIMIA2005 ، pv-n ، reza_top60 ، noobnoobi
(2013-12-21 ساعت 20:20)irn22 نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 16:44)sobi_spider نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 16:13)asalasali نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 18:26)sobi_spider نوشته:  دوستان که دارند تشریف میارند اینجا آپارتمان بسیار ارزان هستش که متعلق به یکی از دوستامه شبی 20 دلار میده.اگه مایل بودید در خدمتم.البته امیدوارم تبلیغ نکرده باشم Smile
واقعا 20 دلار؟!!!!! کجاست؟ وسط شهر؟ تمیزه؟ کوچیکه یا نه خوبه؟

بله دوست عزیز توی این مدتی که ایشون نیستند شبی 20 دلار اجاره میدن آپارتمان رو.آپارتمان 15 دقیقه پیاده روی داره تا میدون جمهوری و 5 دقیقه با تاکسی.تقریبا بزرگ هم هست 2 خوابه و اینترنت وایرلس و نگهبانی و واسه گرما هم پکیج و کاندیشنر هم داره.تمییز و خوب هم هست.
سلام دوست عزیز
من برای 27 ژانویه ایروان هستم می تونید برام شمارتون بفرستید که من با شما تماس بگیرم. ممنون

دوست عزیز من با خانواده میخوام بیام و دو تا بچه کوچک آیا شرایط این خونه واسه ما مناسب هست اگه جوابتون مثبته با هم صحبت کنیم ممنون.
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: hamedmas ، noobnoobi
(2013-12-22 ساعت 23:27)H Pier نوشته:  
(2013-12-22 ساعت 20:59)rainyboy نوشته:  

خوب من اومدم گزارش بدم Big Grin
من به گرامی هاستل ایمیل زدم . اتاق خصوصی رو میگفت ۵۰۰۰ درام با اینترنت و صبحانه - جاشم تو گوگل نگاه کردم بد نیست . تو تاپیک سفرنامه های ۲۰۱۳ هم یکی از دوستان که رفته بود راضی بود. البته همه اینا به شرطیه که مجرد باشین. این فصل هم احتمالا خیلی خلوت باشه اونجا - فقط چیزی که یادم رفت بپرسم ازشون سیستم گرمایشیشون بود. Big Grin
به نظرم واسه کسی مثه من که مجبوره حدود ۱۰ روز باشه اونجا و تنها هم میره از آپارتمان بهتره

عزیزم مطمئنی؟ من متن ایمیلی رو که مکاتبه کردم برات این زیر میزارم.

متنی که اول فرستادم:
I will come to yerevan at the end of january or february,
and I liked your Hostel.
I interested to know how much is one room or suite for one person for 5 days.
I'd like to know your answer as soon as.

جوابی که به من دادند:
Hello Dear Hassan !! The Price will Aproximetly be 5000 AMD per night ! 5 Nights - 25.000 AMD (about 70 $) for 5 nights!!

بعد از اون این رو پرسیدم:
Thank you for your quick answer,
I receive your email that you wrote :
The Price will Aproximetly be 5000 AMD per night ! 5 Nights - 25.000 AMD (about 70 $) for 5 nights!!
does this price is for a private room?
I am alone.
and Do you have internet in your rooms?
thanks

و این جواب اونا بود:
Yes we have internet! PC and Wi Fi too!! The price for privet room is 10.000 AMD ! but there are also rooms for 3900 AMD ! 4900 AMD and for 6000 AMD ! with 11 beds dormitory 8 and 5 beds!! just tell us which one would you like to stay?

BR Grammy!

(ببخشید اگه زبان انگلیسیم بده . Shy) )

عحیبه آخه من تو ایمیلم دقیقا ذکر کردم که اتاق خصوصی می خوام !! اینم جوابشون :
5000
dram cost private room , we have wifi , free internet acces , share (toilet , and bathroom) , in money including breakfast, beds are comfortable

Best Regards Grammy Hostel Team

با این توضیح که کلمه access v رو اشتباه نوشته Big Grin

دیگه نمیدونم !!! بقیه نظری ندارن؟

تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi
خوب من با یه گزارش دیگه اومدم Big Grin

یه لیست کوچیک درست کردم از سوالایی که آفیسر ممکنه ازتون بپرسه تو ایروان - البته کم و کاستی حتما داره ولی جا گذاشتم که سوال اضافه کنین و جوابی که میخواین بدین رو هم به فارسی و هم انگلیسی بنویسین . فک کنم استرس رو خیلی کم کنه اینکار . کلا ۲۸ سواله که از پیچ پارسال و امسال برداشتم.

کد:
http://s5.picofile.com/file/8105273976/Soalat_Dar_Yerevan.docx.html

با آرزوی موفقیت برای همگی Shy

تشکر کنندگان: H Pier ، amin arefi ، pv-n ، andishe ، reza_top60 ، behrang3001 ، asalasali ، vahidhm ، noobnoobi ، nimaaa
به دوستانی که در این فصل برای مصاحبه به ایروان تشریف می برند بخصوص دوستان بچه دار شدیدا توصیه می شود نسبت به سیستم گرمایشی محل اقامت خود دقت وتوجه بیشتری رو داشته باشند تا به مشکلی در این خصوص برنخورند ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: H Pier ، pv-n ، rainyboy ، saeedshafiee ، reza_top60 ، asalasali ، Natasha9 ، amin arefi ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان