کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوست عزیز
هزینه ای که برای کیس لاتاری پرداخت می شود برای هر نفر 330 دلار می باشد که در داخل سفارت بصورت نقد پرداخت می شود.
اما در مورد نوع کیس شما ، روش و مبلغی که باید پرداخت کنید برای ما جای ابهام دارد.
توصیه می شود با افراد مطلع و یا خود سفارت تماس بگیرید.

(2013-12-18 ساعت 21:43)statueofgod نوشته:  
(2013-12-18 ساعت 01:49)H Pier نوشته:  
(2013-12-17 ساعت 00:29)statueofgod نوشته:  با سلام من دو تا سوال داشتم اول اینکه برای گرفتن وقت سفارت مبلغ 160 دلار را باید چطور پرداخت کرد ؟و اینکه ایا ویزای درمانی هم در ارمنستان پذیرش دارد؟
ممنون میشم جواب بدید.

(2013-12-18 ساعت 00:31)statueofgod نوشته:  دوستان کسی نیست جواب سوالات منو بده خیلی واسم مهمه فکر میکردم اینجا میشه به جوابم برسم.Sadبرای گرفتن وقت سفارت مبلغ 160 دلار را باید چطور پرداخت کرد ؟و اینکه ایا ویزای درمانی هم در ارمنستان پذیرش دارد؟
ممنون میشم جواب بدید.

سلام دوست عزیزم خیلی دوست داشتم که بتونم جوابتون رو بدم . و احتمالا دوستان هم در این مورد اطلاعات کافی نداشته باشن چون 99 درصد افرادی که اینجا میان کیس لاتاری هستند.
اما شاید بشه توی لینک زیر تا حدی به جوابتون برسین. و یا اینکه مستقیما با خود سفارت ارتباط برقرار کنین. ایمیل سفارت ارمنستان IranIVYerevan@state.gov
ارمنستان
دوست عزیز یعنی حتی نمیدونید چطور و کجا باید هزینه سفارت رو بدیم ازطریق بانک یا در خود سفارت؟
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi
(2013-12-18 ساعت 21:43)statueofgod نوشته:  
(2013-12-18 ساعت 01:49)H Pier نوشته:  
(2013-12-17 ساعت 00:29)statueofgod نوشته:  با سلام من دو تا سوال داشتم اول اینکه برای گرفتن وقت سفارت مبلغ 160 دلار را باید چطور پرداخت کرد ؟و اینکه ایا ویزای درمانی هم در ارمنستان پذیرش دارد؟
ممنون میشم جواب بدید.

(2013-12-18 ساعت 00:31)statueofgod نوشته:  دوستان کسی نیست جواب سوالات منو بده خیلی واسم مهمه فکر میکردم اینجا میشه به جوابم برسم.Sadبرای گرفتن وقت سفارت مبلغ 160 دلار را باید چطور پرداخت کرد ؟و اینکه ایا ویزای درمانی هم در ارمنستان پذیرش دارد؟
ممنون میشم جواب بدید.

سلام دوست عزیزم خیلی دوست داشتم که بتونم جوابتون رو بدم . و احتمالا دوستان هم در این مورد اطلاعات کافی نداشته باشن چون 99 درصد افرادی که اینجا میان کیس لاتاری هستند.
اما شاید بشه توی لینک زیر تا حدی به جوابتون برسین. و یا اینکه مستقیما با خود سفارت ارتباط برقرار کنین. ایمیل سفارت ارمنستان IranIVYerevan@state.gov
ارمنستان
دوست عزیز یعنی حتی نمیدونید چطور و کجا باید هزینه سفارت رو بدیم ازطریق بانک یا در خود سفارت؟
سلام
ببینید شما باید مبلغ 160 دلار رو از طریق کارت اعتباری پرداخت کنید. این کا رو میتونید از طریق بعضی از آژانسهای مسافرتی این کار رو میکنن. شما از طریق سایت usvisa-info.com میتونید با داشتن کارت اعتباری وجه رو واریز کنید و وقت بگیرید. درباره ویزای درمان هم اطلاع دقیقی ندارم. اگر سئوال دیگری دارید تو پیغام خصوصی بفرستید تا در صورت اطلاع داشتن کمکتون کنم
موفق باشید
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، noobnoobi
سلام دوستان
در سفارت ارمنستان تعداد چند سوال دیگر به سوالاتی که کنسول از شما می پرسه و بچه ها قبلا نوشته بودند اضافه شده است 1- درآمد ماهیانه شما چقدر است؟ 2- هزینه مخارج ماهیانه شما چقدر است؟ 3- هزینه خوردو خوراک شما چه قدراست؟ 4- خانه ای که در آن زندگی می کنید متعلق به کیست؟ 5- هزینه ماهیانه مخارج منزل از قبیل شارژ ماهیانه ویا وام شما چقدر است؟ تمامی این سوالات را از من و چهار کیس دیگر پرسیده است و فقط سوال و جواب است و مدرک نمی خواهد موفق و پیروز باشید.Big Grin
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
(2013-12-19 ساعت 15:08)ali1220 نوشته:  سلام دوستان
در سفارت ارمنستان تعداد چند سوال دیگر به سوالاتی که کنسول از شما می پرسه و بچه ها قبلا نوشته بودند اضافه شده است 1- درآمد ماهیانه شما چقدر است؟ 2- هزینه مخارج ماهیانه شما چقدر است؟ 3- هزینه خوردو خوراک شما چه قدراست؟ 4- خانه ای که در آن زندگی می کنید متعلق به کیست؟ 5- هزینه ماهیانه مخارج منزل از قبیل شارژ ماهیانه ویا وام شما چقدر است؟ تمامی این سوالات را از من و چهار کیس دیگر پرسیده است و فقط سوال و جواب است و مدرک نمی خواهد موفق و پیروز باشید.Big Grin
بله کاملا درسته حتی این سوال رو هم پرسید که چرا این شهر رو واسه رفتن انتخاب کردی!
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، ali1220 ، asalasali ، noobnoobi
سلام دوستايي که هفته اول فوريه مخصوصا آخراي هفته هستن به من پيام بدن تا همسفري هامونو بشناسيمSmile
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
تشکر کنندگان: pv-n ، H Pier ، sobi_spider ، reza_top60 ، Prometheus ، jojo_hami ، noobnoobi
یکی از بچه ها لطف کنه یه چک لیست از کارایی که باید انجام بدیم درست کنه . البته غیر از مدارک

تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi
(2013-12-20 ساعت 16:43)rainyboy نوشته:  یکی از بچه ها لطف کنه یه چک لیست از کارایی که باید انجام بدیم درست کنه . البته غیر از مدارک

دوست عزیز سفرنامه ها رو بخونی بهترین مرجع واسه کارهایی هستش که بایستی انجام بدید .
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، saeedshafiee ، kage.omid ، rainyboy ، H Pier ، sobi_spider ، reza_top60 ، mohamad92 ، alitab ، noobnoobi
ای بابا به من پنج شنبه وقت دکتر دادن Sad حالا یعنی باید دوشنبه برم خیلیه

تشکر کنندگان: pv-n ، H Pier ، ojee ، noobnoobi
(2013-12-21 ساعت 11:24)rainyboy نوشته:  ای بابا به من پنج شنبه وقت دکتر دادن Sad حالا یعنی باید دوشنبه برم خیلیه

ماله شما که خوبه من 5شنبه وقت سفارت دارم جمعه نوبت دکتر دادن یعنی 6 روز قبل Sad
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: rainyboy ، H Pier ، reza_top60 ، mahdibashoma ، noobnoobi
(2013-12-14 ساعت 18:15)ali1220 نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 16:08)rezahoorjandi نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 21:53)ali1220 نوشته:  سلام
ما امروز رفتیم مدیکال همه چیزها به خوبی پیش رفت لوسی منشی فارسی زبان دکتر هم بود در مدت زمانی که ما اونجا بودیم تعداد چهار خانواده ایرانی نیز جهت مدیکال امده بودند یکی از ایرانیهای که دیروز مدیکال برای خانومش داشت و خودش سیتیزن آ م ر یک ا بود می گفت که افیسر بسیار مهربان خوش برخورد می باشد و اصلا سخت گیر نیست به امید ویزای یکضرب
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
با سلام
علی آقا ما که بچه داریم باید 4 روز زودتر نوبت دکتر انوش رو بگیریم یا 2 روز کافیه؟
مرسی
سلام آقا رضای عزیز ما که بچه زیر 15 سال داریم می بایست 4 روز زودتر از مصاحبه وقت دکتر بگیریم بدلیل تست سل که از بچه ها می گیرند و تست آن 72 ساعت طول می کشد ما 17 مصاحبه داریم خانم دکتر به ما 13 وقت مدیکال داد موفق باشید Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سلام بچه ها من 27 وقت سفارت دارم دکتر 21 وقت مدیکال داد خیلییییییییییی زود نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: rainyboy ، H Pier ، noobnoobi
(2013-12-21 ساعت 12:24)asalasali نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 11:24)rainyboy نوشته:  ای بابا به من پنج شنبه وقت دکتر دادن Sad حالا یعنی باید دوشنبه برم خیلیه

خوب بلاخره کیس شما ۳ نفره هم هست . من که یه نفرم . هرچیم گفتم بزارین جمعه گفت نمیشه .
اگه از دکتر انوش وقت بگیرم بهتر نیست؟

تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-12-05 ساعت 20:54)sali36 نوشته:  
(2013-12-05 ساعت 16:07)shmyalda نوشته:  
(2013-11-28 ساعت 21:08)alitab نوشته:  
(2013-11-24 ساعت 20:39)sali36 نوشته:  
(2013-11-23 ساعت 16:35)saeedshafiee نوشته:  [quote='sali36' pid='444334' dateline='1385145760']
سلام به همه دوستان عزیز
دیروز نامه دوم من اومد Big Grin تاریخ مصاحبه ۳ بهمن (23 january) کسی اون تاریخ مصاحبه داره؟؟
راستی من تبریزی هستم!کسی هست؟؟؟

مبارک السون کارداش

ساغول داداش Wink سیزین کی ده مبارک!! Big Grin مصاحبه کیه
سلام
من از تبریز 29 ژانری مصاحبه ام
سلام منم ٢٣ ژانويه هستم Smile

ایووووول چه خوب Big Grin

من 27 ژانویه دارم ولی اگه مدارکم و حال داشتع باشم زودتر جمع کتم شاید تاریخم و عوض کنم ولی فعلا همون 27 هست شاید همدیگر و دیدیم
ممنون میشم جواب بدید.

دوست عزیز هر سوالی داری تو این صفحه دقیق نوشته
https://usvisa-info.com/fa-am/selfservic...ry_welcome
(2013-12-21 ساعت 12:49)rainyboy نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 12:24)asalasali نوشته:  

خوب بلاخره کیس شما ۳ نفره هم هست . من که یه نفرم . هرچیم گفتم بزارین جمعه گفت نمیشه .
اگه از دکتر انوش وقت بگیرم بهتر نیست؟
منم به دکتر انوش میل زدم جواب نداد 3 روز شد
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi
سلام دوستان من 27 ژانویه وقت دارم مدارکم آمادست منتها یکی از دوستان میگفت چون کارت پایان خدمتم مال سپاه است احتمال زیاد کلیرنس میخورم .... کسی چیزی میدونه من سال 81 سربازیم تموم شده یعنی تقریبا 11 سال پیش .....
اگه کلیرنس بخورم کل برنامه ریزیم به هم میخوره ...... دعا کنید اینجوری نشه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان