2013-12-18 ساعت 21:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-18 ساعت 21:49 توسط saeedshafiee.)
دوست عزیز
هزینه ای که برای کیس لاتاری پرداخت می شود برای هر نفر 330 دلار می باشد که در داخل سفارت بصورت نقد پرداخت می شود.
اما در مورد نوع کیس شما ، روش و مبلغی که باید پرداخت کنید برای ما جای ابهام دارد.
توصیه می شود با افراد مطلع و یا خود سفارت تماس بگیرید.
هزینه ای که برای کیس لاتاری پرداخت می شود برای هر نفر 330 دلار می باشد که در داخل سفارت بصورت نقد پرداخت می شود.
اما در مورد نوع کیس شما ، روش و مبلغی که باید پرداخت کنید برای ما جای ابهام دارد.
توصیه می شود با افراد مطلع و یا خود سفارت تماس بگیرید.
(2013-12-18 ساعت 21:43)statueofgod نوشته:(2013-12-18 ساعت 01:49)H Pier نوشته:دوست عزیز یعنی حتی نمیدونید چطور و کجا باید هزینه سفارت رو بدیم ازطریق بانک یا در خود سفارت؟(2013-12-17 ساعت 00:29)statueofgod نوشته: با سلام من دو تا سوال داشتم اول اینکه برای گرفتن وقت سفارت مبلغ 160 دلار را باید چطور پرداخت کرد ؟و اینکه ایا ویزای درمانی هم در ارمنستان پذیرش دارد؟
ممنون میشم جواب بدید.
(2013-12-18 ساعت 00:31)statueofgod نوشته: دوستان کسی نیست جواب سوالات منو بده خیلی واسم مهمه فکر میکردم اینجا میشه به جوابم برسم.برای گرفتن وقت سفارت مبلغ 160 دلار را باید چطور پرداخت کرد ؟و اینکه ایا ویزای درمانی هم در ارمنستان پذیرش دارد؟
ممنون میشم جواب بدید.
سلام دوست عزیزم خیلی دوست داشتم که بتونم جوابتون رو بدم . و احتمالا دوستان هم در این مورد اطلاعات کافی نداشته باشن چون 99 درصد افرادی که اینجا میان کیس لاتاری هستند.
اما شاید بشه توی لینک زیر تا حدی به جوابتون برسین. و یا اینکه مستقیما با خود سفارت ارتباط برقرار کنین. ایمیل سفارت ارمنستان IranIVYerevan@state.gov
ارمنستان
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V