کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-12-21 ساعت 13:54)navid_1356 نوشته:  سلام دوستان من 27 ژانویه وقت دارم مدارکم آمادست منتها یکی از دوستان میگفت چون کارت پایان خدمتم مال سپاه است احتمال زیاد کلیرنس میخورم .... کسی چیزی میدونه من سال 81 سربازیم تموم شده یعنی تقریبا 11 سال پیش .....
اگه کلیرنس بخورم کل برنامه ریزیم به هم میخوره ...... دعا کنید اینجوری نشه

به احتمال 90 درصد کلیرنس میخورین اصلا 70 تا 80 درصد کلیرینس میخورن حتی
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: H Pier ، aghaghia ، noobnoobi
(2013-12-21 ساعت 12:29)asalasali نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 18:15)ali1220 نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 16:08)rezahoorjandi نوشته:  با سلام
علی آقا ما که بچه داریم باید 4 روز زودتر نوبت دکتر انوش رو بگیریم یا 2 روز کافیه؟
مرسی
سلام آقا رضای عزیز ما که بچه زیر 15 سال داریم می بایست 4 روز زودتر از مصاحبه وقت دکتر بگیریم بدلیل تست سل که از بچه ها می گیرند و تست آن 72 ساعت طول می کشد ما 17 مصاحبه داریم خانم دکتر به ما 13 وقت مدیکال داد موفق باشید Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سلام بچه ها من 27 وقت سفارت دارم دکتر 21 وقت مدیکال داد خیلییییییییییی زود نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام شما پنجشنبه مصاحبه دارین و با توجه به اینکه فرزند کودک دارین باید 4 روز (جواب آزمایش کوچولوتون 72 ساعت زمان میبره) قبل از مصاحبه مدیکال داشته باشین....
و با توجه به اینکه شنبه و یکشنبه جزو تعطیلی هاشونه نه زود نیست .
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: pv-n ، ali1220 ، reza_top60 ، amin arefi ، noobnoobi
بچه ها کدوم هاستل از نظر فضا و محلش و هزینش بهتره ؟ من چون باید تعداد روزای زیادی باشم اونجا یکم زیاده بخوام آپارتمان بگیرم

تشکر کنندگان:
(2013-12-21 ساعت 14:18)rainyboy نوشته:  بچه ها کدوم هاستل از نظر فضا و محلش و هزینش بهتره ؟ من چون باید تعداد روزای زیادی باشم اونجا یکم زیاده بخوام آپارتمان بگیرم

سلام من تعریف گرمی هاستل رو شنیدم .. که اونجا از اتاق های 12 نفره تا 4 نفره داره که قیمتش از حدود 10 دلار شروع میشه . البته بدون تخفیف. و نزدیک به میدان جمهوری و تقریبا مرکز شهره. اینترنت وایرلس و حتی داخل هاستل کافی نت هم داره. اما از لحاظ امنیتی و راحتی واقعا نمیدونم به چه شکله کاش یکی از دوستان میرفت میدید.
من بابت private room که ازشون سوال کردم گفتند شبی 10,000 درام .. بد نیست باهاشون مکاتبه کنین. توی سایتش عکسهاشونم هست.
http://grammyhostel.com/
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: pv-n ، rainyboy ، kage.omid ، pari pariaaa ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-12-21 ساعت 12:49)rainyboy نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 12:24)asalasali نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 11:24)rainyboy نوشته:  ای بابا به من پنج شنبه وقت دکتر دادن Sad حالا یعنی باید دوشنبه برم خیلیه

ماله شما که خوبه من 5شنبه وقت سفارت دارم جمعه نوبت دکتر دادن یعنی 6 روز قبل Sad

خوب بلاخره کیس شما ۳ نفره هم هست . من که یه نفرم . هرچیم گفتم بزارین جمعه گفت نمیشه .
اگه از دکتر انوش وقت بگیرم بهتر نیست؟

بچه ها اینقدر ناشکر نباشید. تا دیروز دعا میکردیم کارنت شیم و نامه دوم بیاد. الان دارید برا دو سه روز چونه میزنید؟ Sad بچه ها کمی صبور باشید
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: H Pier ، rainyboy ، aghaghia ، pari pariaaa ، ojee ، noobnoobi
(2013-12-21 ساعت 17:34)H Pier نوشته:  سلام دوستان کسی زمان پروازهای رفت به ایروان و برگشت رو اطلاع داره بنویسه؟ قبلا جایی خونده بودم اما الآن پیدا نمیکنم. ممنون میشم.

H Pier جان! من خودم آپارتمان گرفتم ارمنستان اما این هاستل ( http://hostelinyerevan.com/ ) چند قدم پایینتر از آپارتمان ما بود و خیلی خوب به نظر میومد! در حد یک هتل معمولی!
من خودمم اول می خواستم همینجا رو بگیرم! از نظر مکانی هم جاش فوق العاده ست!
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: H Pier ، pv-n ، rainyboy ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-12-21 ساعت 17:34)H Pier نوشته:  سلام دوستان کسی زمان پروازهای رفت به ایروان و برگشت رو اطلاع داره بنویسه؟ قبلا جایی خونده بودم اما الآن پیدا نمیکنم. ممنون میشم.

حسن جان پروازهای ایروان روزهای شنبه و دوشنبه و پنج شنبه هست که ساعت 15 میره و 18 یر میگرده.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: H Pier ، hamedmas ، rainyboy ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-12-21 ساعت 15:10)H Pier نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 14:18)rainyboy نوشته:  بچه ها کدوم هاستل از نظر فضا و محلش و هزینش بهتره ؟ من چون باید تعداد روزای زیادی باشم اونجا یکم زیاده بخوام آپارتمان بگیرم

سلام من تعریف گرمی هاستل رو شنیدم .. که اونجا از اتاق های 12 نفره تا 4 نفره داره که قیمتش از حدود 10 دلار شروع میشه . البته بدون تخفیف. و نزدیک به میدان جمهوری و تقریبا مرکز شهره. اینترنت وایرلس و حتی داخل هاستل کافی نت هم داره. اما از لحاظ امنیتی و راحتی واقعا نمیدونم به چه شکله کاش یکی از دوستان میرفت میدید.
من بابت private room که ازشون سوال کردم گفتند شبی 10,000 درام .. بد نیست باهاشون مکاتبه کنین. توی سایتش عکسهاشونم هست.

حسن جان این هاستل ها که اتاق برای چند نقر مشترک هست که خوب نیست و اتاق های شخصی اش هم گرون چون توی سایت هایر www.hyurservice.comشما میتونید با چک و چونه و تخفیف یه آپارتمان یک خوابه رو فکر کنم 10000 درام گرفت که برای سه نفر کافیه و بچه های مجرد با هم بگیرن
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

تشکر کنندگان: H Pier ، hamedmas ، ghasoo ، mohamad92 ، rainyboy ، noobnoobi
دوستايي که هفته سوم فوريه مصاحبه دارن یه پيام خصوصی بدن تا همو بشناسيم

تشکر کنندگان: hamedmas ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-12-16 ساعت 16:44)sobi_spider نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 16:13)asalasali نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 18:26)sobi_spider نوشته:  دوستان که دارند تشریف میارند اینجا آپارتمان بسیار ارزان هستش که متعلق به یکی از دوستامه شبی 20 دلار میده.اگه مایل بودید در خدمتم.البته امیدوارم تبلیغ نکرده باشم Smile
واقعا 20 دلار؟!!!!! کجاست؟ وسط شهر؟ تمیزه؟ کوچیکه یا نه خوبه؟

بله دوست عزیز توی این مدتی که ایشون نیستند شبی 20 دلار اجاره میدن آپارتمان رو.آپارتمان 15 دقیقه پیاده روی داره تا میدون جمهوری و 5 دقیقه با تاکسی.تقریبا بزرگ هم هست 2 خوابه و اینترنت وایرلس و نگهبانی و واسه گرما هم پکیج و کاندیشنر هم داره.تمییز و خوب هم هست.
سلام دوست عزیز
من برای 27 ژانویه ایروان هستم می تونید برام شمارتون بفرستید که من با شما تماس بگیرم. ممنون
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-12-21 ساعت 17:44)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 12:49)rainyboy نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 12:24)asalasali نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 11:24)rainyboy نوشته:  ای بابا به من پنج شنبه وقت دکتر دادن Sad حالا یعنی باید دوشنبه برم خیلیه

ماله شما که خوبه من 5شنبه وقت سفارت دارم جمعه نوبت دکتر دادن یعنی 6 روز قبل Sad

خوب بلاخره کیس شما ۳ نفره هم هست . من که یه نفرم . هرچیم گفتم بزارین جمعه گفت نمیشه .
اگه از دکتر انوش وقت بگیرم بهتر نیست؟

بچه ها اینقدر ناشکر نباشید. تا دیروز دعا میکردیم کارنت شیم و نامه دوم بیاد. الان دارید برا دو سه روز چونه میزنید؟ Sad بچه ها کمی صبور باشید

خدایی لازم بود این حرفی که زدین مخصوصا واسه من . مرسی جدا . ShyShy

تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، ojee ، noobnoobi

شنبه دوشنبه پنج شنبه ها فکر میکنم ساعت 3
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: rainyboy ، H Pier ، pv-n ، pari pariaaa ، noobnoobi
دوستان لیست پروازهای هواپیمایی آسما برای ماه فوریه امروز باز شد و من بلیطم رو خریدم قیمت مصوب هر نفر بزرگسال 897000 تومان و کودک بالای 2 سال 552000 تومان می باشد که آزانس مسیح پرواز هم چون با هاشون آشنا بودم تخفیف بهم دادند که خود نمایندگی آسمان هم تعجب کرد از این تخفیف چون به من گفتند کمیسیونشون رو در حد خیلی پایین لحاظ کرده.هر کی مایل هست پیام خصوصی بده تا معرفیش کنم فقط سریعتر بلیط رو بگیرید چون گفت احتمالا زود پر میشه.

تشکر کنندگان: aghaghia ، asalasali ، H Pier ، shadi79 ، pv-n ، pari pariaaa ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-12-22 ساعت 18:58)reza_top60 نوشته:  دوستان لیست پروازهای هواپیمایی آسما برای ماه فوریه امروز باز شد و من بلیطم رو خریدم قیمت مصوب هر نفر بزرگسال 897000 تومان و کودک بالای 2 سال 552000 تومان می باشد که آزانس مسیح پرواز هم چون با هاشون آشنا بودم تخفیف بهم دادند که خود نمایندگی آسمان هم تعجب کرد از این تخفیف چون به من گفتند کمیسیونشون رو در حد خیلی پایین لحاظ کرده.هر کی مایل هست پیام خصوصی بده تا معرفیش کنم فقط سریعتر بلیط رو بگیرید چون گفت احتمالا زود پر میشه.

به منم همین قیمت و دادن
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
تشکر کنندگان: H Pier ، reza_top60 ، pari pariaaa ، hamedmas ، rainyboy ، noobnoobi
(2013-12-21 ساعت 18:30)reza_top60 نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 15:10)H Pier نوشته:  

حسن جان این هاستل ها که اتاق برای چند نقر مشترک هست که خوب نیست و اتاق های شخصی اش هم گرون چون توی سایت هایر www.hyurservice.comشما میتونید با چک و چونه و تخفیف یه آپارتمان یک خوابه رو فکر کنم 10000 درام گرفت که برای سه نفر کافیه و بچه های مجرد با هم بگیرن

خوب من اومدم گزارش بدم Big Grin
من به گرامی هاستل ایمیل زدم . اتاق خصوصی رو میگفت ۵۰۰۰ درام با اینترنت و صبحانه - جاشم تو گوگل نگاه کردم بد نیست . تو تاپیک سفرنامه های ۲۰۱۳ هم یکی از دوستان که رفته بود راضی بود. البته همه اینا به شرطیه که مجرد باشین. این فصل هم احتمالا خیلی خلوت باشه اونجا - فقط چیزی که یادم رفت بپرسم ازشون سیستم گرمایشیشون بود. Big Grin
به نظرم واسه کسی مثه من که مجبوره حدود ۱۰ روز باشه اونجا و تنها هم میره از آپارتمان بهتره

تشکر کنندگان: alitab ، reza_top60 ، pv-n ، pari pariaaa ، H Pier ، hamedmas ، amin arefi ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان