کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-01-04 ساعت 10:22)Natasha9 نوشته:  [quote='Farshid1976' pid='454556' dateline='1388812916']
با سلام خدمت همه دوستان

براي رزرو هتل من به اين آدرس ايميل زدم و اسم هتل مورد نظر خودم رو براشون ارسال كردم ، با پرداخت هزينه اندك در كمتر از يك روز ووچر رزرو هتل رو برام فرستادن ، با اين تفاوت كه كل هزينه اقامت رو در حين ورود به هتل پرداخت خواهم كرد. اگر مايل بوديد پيغام خصوصي بديد تا آدرس رو براتون ارسال كنم.

در مورد هزینه ها و شرایط اگر به صورت عمومی اطلاعاتتون رو بذارین همه ی دوستان استفاده خواهند کرد.

شما ميتونيد هر هتلي رو انتخاب نماييد و به همراه نام مسافر و تعداد همراهان وي و ذكر تاريخ ورود و مدت زمان اقامت به آدرس Worldtrip92@gmail.com ارسال نماييد و پس از دريافت ووچر نسبت به پرداخت كارمزد 55000 توماني آن اقدام نماييد. در ضمن در زمان رزرو هيچ گونه هزينه اي بابت اقامت در هتل نمي پردازيد و كل هزينه مربوطه را در بدو ورود به هتل محل اقامت خود پرداخت خواهيد نمود.
تشکر کنندگان: Natasha9 ، H Pier ، amin arefi ، hamid_fs3 ، ojee ، noobnoobi
(2014-01-04 ساعت 10:22)Natasha9 نوشته:  
(2014-01-04 ساعت 09:51)Farshid1976 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان

براي رزرو هتل من به اين آدرس ايميل زدم و اسم هتل مورد نظر خودم رو براشون ارسال كردم ، با پرداخت هزينه اندك در كمتر از يك روز ووچر رزرو هتل رو برام فرستادن ، با اين تفاوت كه كل هزينه اقامت رو در حين ورود به هتل پرداخت خواهم كرد. اگر مايل بوديد پيغام خصوصي بديد تا آدرس رو براتون ارسال كنم.

در مورد هزینه ها و شرایط اگر به صورت عمومی اطلاعاتتون رو بذارین همه ی دوستان استفاده خواهند کرد.

دوستان عزیز هیچکدوم از لینکهای مربوط به فرم ویزا برای من باز نمی شه. کسی آدرس جدیدی داره بذاره؟
نمی دونم چرا نمی تونم دانلود کنم Sad
با سلام
با اجازتون من هم نتونستم دانلود کنمCool
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi
فرم ویزای ارمنستان

فایل‌های پیوست
.pdf   visaappform_fillable.pdf (اندازه 427.26 KB / تعداد دانلود: 245)
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Natasha9 ، H Pier ، rezahoorjandi ، ojee ، hamid_fs3 ، Saeedv13 ، Kamyar.A ، amin arefi ، Prometheus ، Shahabpk ، shimoda ، mahssa ، noobnoobi
(2014-01-04 ساعت 00:01)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-01-03 ساعت 23:45)Kamyar.A نوشته:  بچه ها یکی جواب منو بده لطفا":دوستان دو تا سوال :1 -تو فرم ویزای ارمنستان قسمت 17 من 2 تا بچه دارم ولی پاسپورت مجزا دارن و در پاسپورت من یا همسرم قید نشدند آیا لازمه که تو این قسمت اسمشون رو ذکر کنم یا نه؟؟؟2 - اگر کسی از عینک استفاده میکنه لازمه که با عینک عکس بگیره واسه مدیکال و مصاحبه یا نه ؟؟؟ممنونم

1- خیر نیازی نیست
2- ما همون عکسهایی رو که با فرمها فرستاده بودیم به سفارت دادیم ومشکلی هم نبود البته محض احتیاط یک سری دیگه هم جدید گرفتیم با خودمون بردیم که لازم نشد .
ضمنا دوستان هزینه ویزا ارمنستان 21 روزه 3000 درام هستش و برای زیر 18 سال رایگان هست
دوست عزیز جهت اطلاع هزینه ویزا زیر 18 سال رایگان نیست و ما برای هر دو فرزند زیر 18 سالمون هر کدوم 3000 درام پرداخت کردیم.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، ghasoo ، Shahabpk ، noobnoobi
(2014-01-04 ساعت 20:40)خسته از وطن نوشته:  
(2014-01-04 ساعت 00:01)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-01-03 ساعت 23:45)Kamyar.A نوشته:  بچه ها یکی جواب منو بده لطفا":دوستان دو تا سوال :1 -تو فرم ویزای ارمنستان قسمت 17 من 2 تا بچه دارم ولی پاسپورت مجزا دارن و در پاسپورت من یا همسرم قید نشدند آیا لازمه که تو این قسمت اسمشون رو ذکر کنم یا نه؟؟؟2 - اگر کسی از عینک استفاده میکنه لازمه که با عینک عکس بگیره واسه مدیکال و مصاحبه یا نه ؟؟؟ممنونم

1- خیر نیازی نیست
2- ما همون عکسهایی رو که با فرمها فرستاده بودیم به سفارت دادیم ومشکلی هم نبود البته محض احتیاط یک سری دیگه هم جدید گرفتیم با خودمون بردیم که لازم نشد .
ضمنا دوستان هزینه ویزا ارمنستان 21 روزه 3000 درام هستش و برای زیر 18 سال رایگان هست
دوست عزیز جهت اطلاع هزینه ویزا زیر 18 سال رایگان نیست و ما برای هر دو فرزند زیر 18 سالمون هر کدوم 3000 درام پرداخت کردیم.

خسته از وطن عزیز بنده برای فرزندم که زیر 18 سال بود هیچ مبلغی بابت صدور ویزای ارمنستان پرداخت نکردم چون مجانی بود نمیدونم واسه چی از شما 6000 درام گرفتند برا صدور ویزای فرزندانتون !!؟ به هر حال ویزای ارمنستان برای زیر 18 سال رایگان هست .
منبع : سفرنامه دوستان سال قبل و خودم که 3000 تا رو پرداخت نکردم
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: H Pier ، ojee ، rezahoorjandi ، Natasha9 ، noobnoobi ، خسته از وطن
دوستانی که رفتن به مصاحبه:
من تو فرم 230 سوال 10 که مربوط به "آدرسی که قصد سکونت در آن داریم و نام فردی که در آنجا زندگی می کند" رو NA زده بودم.
ایا برای مصاحبه لازم هست که برای این سوال پاسخ داده بشه و من باید برای مصاحبه دوباره فرم 230 رو پر کنم؟
در صورتی که الزامی باشه میشه آدرس یه هتل رو داد؟
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi
(2014-01-04 ساعت 21:12)mehdi2014 نوشته:  دوستانی که رفتن به مصاحبه:
من تو فرم 230 سوال 10 که مربوط به "آدرسی که قصد سکونت در آن داریم و نام فردی که در آنجا زندگی می کند" رو NA زده بودم.
ایا برای مصاحبه لازم هست که برای این سوال پاسخ داده بشه و من باید برای مصاحبه دوباره فرم 230 رو پر کنم؟
در صورتی که الزامی باشه میشه آدرس یه هتل رو داد؟

البته مصاحبه نرفتم ولی به نظر من همون آدرس ۱۱ رو بنویسین و بگین برای مدتی میرم اونجا. وقتیم خواستین برین براحتی تو فرودگاه آدرسو عوض می کنین. موفق باشین

تشکر کنندگان: H Pier ، mehdi2014 ، ffrfar ، reza_top60 ، ojee ، noobnoobi
سلام دوستان یادم میاد یه جا (که پیداش نمیکنم) نوشته بود یکی از سفارت ها دو نسخه ترجمه مدارک نیاز داره!! احتمالاً ارمنستان که نیست درسته؟
20148xx فرستادن DS آگوست,نامه دوم دسامبر , مصاحبه فوریه دریافت ویزا فوریه , ورود به آ م ر ی ک ا می.
باشد که رستگار شویم ؛)
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-01-05 ساعت 03:10)احمد حبیبی نوشته:  سلام دوستان یادم میاد یه جا (که پیداش نمیکنم) نوشته بود یکی از سفارت ها دو نسخه ترجمه مدارک نیاز داره!! احتمالاً ارمنستان که نیست درسته؟

خیر. ضمنا هیچ کدوم از سفارتها دو نسخه نمی خوان!
چون حتی آنکارا هم که اعلام کرده 15 روز زودتر ترجمه مدارک رو بفرستین برای روز مصاحبه دوباره ترجمه نمی خواد و باید اصلش رو ارائه کنین.
(البته این رو توی پرانتز اضافه کنم که مدارک ازدواجی باید در دونسخه و برای هر یک از زوجین ترجمه بشن و تو مدارکشون باشه.)
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
(2014-01-05 ساعت 03:10)احمد حبیبی نوشته:  سلام دوستان یادم میاد یه جا (که پیداش نمیکنم) نوشته بود یکی از سفارت ها دو نسخه ترجمه مدارک نیاز داره!! احتمالاً ارمنستان که نیست درسته؟
سلام
سفارت ارمنستان از ما يك نسخه ترجمه خواست فقط ترجمه عقدنامه رو دو نسخه خواست كه يك نسخه ترجمه اصي و نسخه ديگه كپي هم قبول ميكرد كه ما دو نسخه ترجمه اصل داديم.
موفق باشيد
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
با سلام
جهت اطلاع خرید سیمکارت در سفر به ارمنستان
در داخل فرودگاه زمانی که بار را تحویل گرفتید و از آن سالن خارج شدید سمت راست نمایندگی vivacell وجود دارد که بلافاصله میتوانید سیمکارت تهیه فرمایید هر مقدار هم که میخواهید درون آن شارژ میریزند به صورت پیش فرض هم 300 تا 400 درام در داخل آن شارژ وجود دارد
اما کدهای بسیار مهم که تماس شما و اینترنت شما ارزان میشود
برای اطلاع از موجودی:#122*
برای تماس ارزان با ایران باید کد 77 را ابتدا بگیریدسپس کد کشور با دو صفر و کد شهر بدون صفر- هر دقیقه 90درام:به این صورت مثلا اگر شماره منزل شما 5555555 باشد و در تهران باشید بدین صورت میشود:770098215555555
برای استفاده از خدمات اینترنت نامحدود برای 1 روز کامل:#1*7777* هزینه 100درام(روزی)
اگر 7 روز در ایروان هستید هر روز باید این کد رو بزنید و 7*100 درام برای 7 روز پرداخت نمایید
برای اطلاعات بیشتر به زبان انگلیسی:#777* و همچنین خط هات لاین:111
امیدوارم اطلاعات مفید باشد
Case Number : 2014AS000024XX
تاریخ رویت قبولی : 3may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 03jun2013
کارنت : 20sep2013
دریافت نامه دوم:21 OCT
مکان مصاحبه :Ankara ولی Yerevan افتاد
زمان مصاحبه: 12DEC
زمان گرفتن ویزا: 19DEC
ورود به آمریکا:ویرجینیا 21March
ایرلاین:ترکیش
(2014-01-08 ساعت 12:48)nazila5959 نوشته:  با سلام
در داخل فرودگاه زمانی که بار را تحویل گرفتید و از آن سالن خارج شدید سمت راست نمایندگی vivacell وجود دارد که بلافاصله میتوانید سیمکارت تهیه فرمایید هر مقدار هم که میخواهید درون آن شارژ میریزند به صورت پیش فرض هم 300 تا 400 درام در داخل آن شارژ وجود دارد
برای تماس ارزان با ایران باید کد 77 را ابتدا بگیریدسپس کد کشور با دو صفر و کد شهر بدون صفر- هر دقیقه 90درام:به این صورت مثلا اگر شماره منزل شما 5555555 باشد و در تهران باشید بدین صورت میشود:770098215555555
برای استفاده از خدمات اینترنت نامحدود برای 1 روز کامل:#1*7777* هزینه 100درام(روزی)
اگر 7 روز در ایروان هستید هر روز باید این کد رو بزنید و 7*100 درام برای 7 روز پرداخت نمایید

خیلی خوب بود ولی خط هات لاین رو متوجه نشدم.
یک سوالی که من دارم اینه که اینترنت سیم کارت رو آیا میشود از طریق کابل گوشی به لپ تاپ منتقل کرد و از طریق لپ تاپ از اینترنت سیم کارت استفاده کرد؟ من این کار رو با اینترنت وای فای انجام دادم اما اینترنت سیم کارت رو تست نکردم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: storagemeter ، sobi_spider ، pari pariaaa ، ojee ، Natasha9 ، Shahabpk ، noobnoobi
(2014-01-08 ساعت 14:18)H Pier نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 12:48)nazila5959 نوشته:  با سلام

خیلی خوب بود ولی خط هات لاین رو متوجه نشدم.
یک سوالی که من دارم اینه که اینترنت سیم کارت رو آیا میشود از طریق کابل گوشی به لپ تاپ منتقل کرد و از طریق لپ تاپ از اینترنت سیم کارت استفاده کرد؟ من این کار رو با اینترنت وای فای انجام دادم اما اینترنت سیم کارت رو تست نکردم.
با سلام
100% میشه، من اینجا سیم کارت رایتل گذاشتم تو گوشی که سیستم عاملش اندرویده، به اینترنت وصل میشم و بدون اینکه با بروزر خود گوشی برم تو اینترنت وای فایشو ON میکنم و با لپ تاپ میرم تو اینترنت. راحت و آسون Smile
صحبتم را تصحیح کنم که وایرلس میشه ها، با کابل نمیشه اینترنت رو منتقل کرد.
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: H Pier ، nasim ، amin arefi ، Prometheus ، mohamad92 ، mehdi.topol ، pari pariaaa ، NEURON ، noobnoobi
(2014-01-08 ساعت 14:49)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 14:18)H Pier نوشته:  خیلی خوب بود ولی خط هات لاین رو متوجه نشدم.
با سلام
100% میشه، من اینجا سیم کارت رایتل گذاشتم تو گوشی که سیستم عاملش اندرویده، به اینترنت وصل میشم و بدون اینکه با بروزر خود گوشی برم تو اینترنت وای فایشو ON میکنم و با لپ تاپ میرم تو اینترنت. راحت و آسون Smile
صحبتم را تصحیح کنم که وایرلس میشه ها، با کابل نمیشه اینترنت رو منتقل کرد.

ولی من با کابل این کار رو کردم. یعنی وای فای لپ تاپ رو خاموش کردم و از طریق کابل گوشی اینترنت وای فای گوشی رو به لپ تاپ منتقل کردم. منظورم این بود که آیا این قابلیت برای اینترنت سیم کارت گوشی هم انجام پذیره یا نه؟
به هر حال ممنون.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، amin arefi ، pari pariaaa ، ojee ، NEURON ، noobnoobi
قیمت تاکسی از فرودگاه به نقاط شهر بطور میانگین چقدره
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: Natasha9 ، ojee ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان