کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-01-14 ساعت 11:38)mahdibashoma نوشته:  سلام به دوستان
سلام مرا از قطب شمال ..ارمنستان پذیرا باشید Smile
من دیروز وارد شدم و خوبه چند نکته را جهت رفاه حال ملت غیور عرض کنم.
1-هوا ناجوانمردانه سرد است.... Smile در یک کلمه به تمامی معنا هوا سرد است Smile خیلی سرد است.. Smile لباس مخصوصا دستکش و شال فراموش نکنید ..
2-تا دلتون بخواد برف هست دیشب تا صبح بارید.
3-در صورت گرفتن آپارتمان یا هتل حتما سیستم گرمایش و اینکه گرم هست را بپرسید .اینجا همه عادت دارن شصتا لباس تو خونه میپوشن بعدا میگن گرمه Smile
4-دارو تا جایی که ممکنه نبرید .اینجا همه چیز هست.
5-خیابانها نزدیک به هم هستن و من دیشب از اپرا جایی که هستم تا جمهوری پیاده رفتم ..(جمهمری هم جشن کریسمس بود دیشب و چه جشنی وسط میدون)
6-در ضمن هرچی فکر میکنید که ایران هست اینجا هم هست غیر از ر و ح ان ی Smile
7-اگر کسی کمکی خواست در خدمتم ...من تا شنبه اینجا هستم.
سلام
آقا چه خبر از مصاحبه ؟روندش چطوره سال جدید ویزا راحت میدن یا سخت شده Smile
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، noobnoobi
(2014-01-14 ساعت 14:11)miladfr12 نوشته:  
1-هوا ناجوانمردانه سرد است.... Smile در یک کلمه به تمامی معنا هوا سرد است Smile خیلی سرد است.. Smile لباس مخصوصا دستکش و شال فراموش نکنید ..
3-در صورت گرفتن آپارتمان یا هتل حتما سیستم گرمایش و اینکه گرم هست را بپرسید .اینجا همه عادت دارن شصتا لباس تو خونه میپوشن بعدا میگن گرمه Smile
5-خیابانها نزدیک به هم هستن و من دیشب از اپرا جایی که هستم تا جمهوری پیاده رفتم ..(جمهمری هم جشن کریسمس بود دیشب و چه جشنی وسط میدون)
سلام
آقا چه خبر از مصاحبه ؟روندش چطوره سال جدید ویزا راحت میدن یا سخت شده Smile
دوست من ..من هنوز مصاحبه نرفتم ..برم انشاا... داغ داغ سفرنامه میگذارم..در کل حس خوبی دارم ...یک ضرب همه انشاا...
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، asalasali ، H Pier ، rezahoorjandi ، shadi79 ، taleghani ، hamid_fs3 ، nasim ، Baharehpark ، noobnoobi
به امید ویزای یک ضرب ما هم ماه اینده میایم ارمنستان Big Grin
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: 5ina ، H Pier ، mahdibashoma ، reza_top60 ، godot ، mohamad92 ، pari pariaaa ، nasim ، Baharehpark ، noobnoobi

سلام دوست عزیز امیدوارم اخذ گرمای ویزای یکضرب یخ و سرمای ارمنستان رو برات آب کنه و هم دل خودت و هم دل ما رو شاد کنه. با آرزوی موفقیت روزافزون و شنیدن خبرای خوب از شما.Smile
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: poem ، pari pariaaa ، nasim ، Baharehpark ، mahdibashoma ، H Pier ، noobnoobi
ممنون
الان از مدیکال اومدم ..خلوت بود یک ایرانی هم نبود ..هوا امروز خیلی گرم هست ..مثل تهران خودمون.مدیکال دو ساعت طول کشید که درحقیقت نیم ساعت بیشتر کار نداشت که بعدا دلیلشو میگم..
خیلی خوشحالم از اینکه سفارت رو تغیر دادم ..واقعا حتی اگر یک ضرب هم نگیرم ارزش اینجا اومدنو داشت .دوستان هر سوال و کمکی خواستید در خدمتم.
تشکر کنندگان: ffrfar ، Baharehpark ، pv-n ، pari pariaaa ، H Pier ، amin arefi ، twins ، noobnoobi
(2014-01-15 ساعت 14:42)mahdibashoma نوشته:  ممنون
الان از مدیکال اومدم ..خلوت بود یک ایرانی هم نبود ..هوا امروز خیلی گرم هست ..مثل تهران خودمون.مدیکال دو ساعت طول کشید که درحقیقت نیم ساعت بیشتر کار نداشت که بعدا دلیلشو میگم..
خیلی خوشحالم از اینکه سفارت رو تغیر دادم ..واقعا حتی اگر یک ضرب هم نگیرم ارزش اینجا اومدنو داشت .دوستان هر سوال و کمکی خواستید در خدمتم.

آقا م هم امروز میرم مدیکال .شما مصاحبت کی هست؟
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2014-01-15 ساعت 16:41)Baharehpark نوشته:  

فردا..اکثرا فردا هستن.. Smile
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، Baharehpark ، asalasali ، hamid_fs3 ، ojee ، Shahabpk ، noobnoobi
مجددا عرض ادب
هوا امروز خیلی گرم هست .. 2- ..طی نظر بیلبورد سر خیابان نعلبندیان. بارش هم نیست. Smile اما لباس مخصوصا چکمه..همه جا برف هست.
فردا چند تا از دوستان مصاحبه دارن .
اینجا هتل زیاد هست و الان به خاطر کمی مسافر خوب تخفیف میدن..اگر جایی موندید و سرد بود برای جای دیگه اقدام کنید.
(2014-01-15 ساعت 20:42)mahdibashoma نوشته:  مجددا عرض ادب
هوا امروز خیلی گرم هست .. 2- ..طی نظر بیلبورد سر خیابان نعلبندیان. بارش هم نیست. Smile اما لباس مخصوصا چکمه..همه جا برف هست.
اینجا هتل زیاد هست و الان به خاطر کمی مسافر خوب تخفیف میدن..اگر جایی موندید و سرد بود برای جای دیگه اقدام کنید.

سلام دوست عزیز کسی تا به حال از رستورانهای ارمنستان نگفته چطوره غذاهاشون قابله خوردنه؟؟چطوریاست؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
(2014-01-15 ساعت 20:29)mahdibashoma نوشته:  
(2014-01-15 ساعت 16:41)Baharehpark نوشته:  

فردا..اکثرا فردا هستن.. Smile

آقا اگر مورد خاصی به نظرتان میاد در مورد مصاحبه اگه میشه بگین مرسی
Exclamation 
(2014-01-15 ساعت 20:42)mahdibashoma نوشته:  مجددا عرض ادب

آقا سفرنامه ایروان کجاست؟مال بچه ها رو نتونستم پیدا کنم
تشکر کنندگان: asalasali ، hamid_fs3 ، noobnoobi
(2014-01-16 ساعت 00:43)Baharehpark نوشته:  آقا سفرنامه ایروان کجاست؟مال بچه ها رو نتونستم پیدا کنم

سفرنامه ایروان
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، amin arefi ، hamid_fs3 ، mohamad92 ، ojee ، Ramin geologist ، noobnoobi
با سلام خدمت همه دوستان

براي رزرو هتل من به اين آدرس ايميل زدم و اسم هتل مورد نظر خودم رو براشون ارسال كردم ، با پرداخت هزينه اندك در كمتر از يك روز ووچر رزرو هتل رو برام فرستادن ، با اين تفاوت كه كل هزينه اقامت رو در حين ورود به هتل پرداخت خواهم كرد. اگر مايل بوديد به Worldtrip92@gmail.com ايميل بزنيد و قيمت هتل مورد نظر خودتون رو استعلام كنيد..
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، amin arefi ، H Pier ، rezahoorjandi ، ojee ، noobnoobi
درباره مصاحبه که خود من هنوز نرفتم و نمیدونم.اما طی نظر دوستان جوابها کوتاه و واضح و اصلا سخت نگیرید .
درباره غذا ها هم غیر از غذای ایرانی من نتونستم چیزی بخورم.رستوران ایرانی هست.. خوب
پیتزای ارمنی:در حقیقت یک املت هست با کالباس روی نون پیتزا که شکل نونش هم مثل نون شیرمال هست. بدون گوجه..یا فلفل ..
کباب ارمنی: کباب جوجه ارمنی .که در حقیقت یک جور کباب چرخ کرده از جوجه هست.به صورت ساندویچ لای نون..دوست نداشتم Sad
کبابا ارمنی :مثل کباب ترکی وسط نون معمولی ..اینو یه جوری میشه تحمل کرد.
کنتاکی:زیاد تعریفی نداره
همبرگر:اصلا خوب نیست. بدون مخلفات. میوه خیلی گرون هست...موز 40 هازار درام ..حدودا 32 هزار تومن ..قیمت یک کیلوگوشت.. خیار 70 هازار حدودا 56 هزار تومن ..گوجه هم همین حدود.
قند کیفیت خوبی نداره..شکر هم همینطور...
در کل من اینقدر به شکم و گشت و گذار و سوغاتی فکر میکنم که اصلا مصاحبه رو فراموش مکنم و اینکه واسه چی اومدم. Smile
(2014-01-16 ساعت 09:45)mahdibashoma نوشته:  درباره مصاحبه که خود من هنوز نرفتم و نمیدونم.اما طی نظر دوستان جوابها کوتاه و واضح و اصلا سخت نگیرید .
درباره غذا ها هم غیر از غذای ایرانی من نتونستم چیزی بخورم.رستوران ایرانی هست.. خوب
پیتزای ارمنی:در حقیقت یک املت هست با کالباس روی نون پیتزا که شکل نونش هم مثل نون شیرمال هست. بدون گوجه..یا فلفل ..
کباب ارمنی: کباب جوجه ارمنی .که در حقیقت یک جور کباب چرخ کرده از جوجه هست.به صورت ساندویچ لای نون..دوست نداشتم Sad
کبابا ارمنی :مثل کباب ترکی وسط نون معمولی ..اینو یه جوری میشه تحمل کرد.
کنتاکی:زیاد تعریفی نداره
همبرگر:اصلا خوب نیست. بدون مخلفات. میوه خیلی گرون هست...موز 40 هازار درام ..حدودا 32 هزار تومن ..قیمت یک کیلوگوشت.. خیار 70 هازار حدودا 56 هزار تومن ..گوجه هم همین حدود.
قند کیفیت خوبی نداره..شکر هم همینطور...
در کل من اینقدر به شکم و گشت و گذار و سوغاتی فکر میکنم که اصلا مصاحبه رو فراموش مکنم و اینکه واسه چی اومدم. Smile

2تا سوال:
تغییر دادن مکان مصاحبه باعث نشد نامه دومتون دیر برسه؟چند روزه اومد؟
میشه اگه هتل یا آپارتمانی دیدین که با معیارای ما ایرانیا گرم به حساب میاد اسمشونو بگین؟
مرسی،و گودلاکWink
تشکر کنندگان: noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان