کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام نازیلا
مرسی از اطلاعات خوبتون . می خواستم بدونم قیمت سیم کارت اونجا چنده و اینکه آیا 3G است ؟ و سیم کارت دیتا خالی 3G هم دارند و قیمت اون چند است ؟
تشکر کنندگان: Prometheus ، noobnoobi
(2014-01-08 ساعت 18:58)jnouri نوشته:  سلام نازیلا
مرسی از اطلاعات خوبتون . می خواستم بدونم قیمت سیم کارت اونجا چنده و اینکه آیا 3G است ؟ و سیم کارت دیتا خالی 3G هم دارند و قیمت اون چند است ؟

سیم کارت ویوا سل 500 درام با 400 درام شارژ اولیه
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: H Pier ، mohamad92 ، pv-n ، mehdi.topol ، ojee ، rezahoorjandi ، amin arefi ، noobnoobi
(2014-01-08 ساعت 18:55)shadi79 نوشته:  قیمت تاکسی از فرودگاه به نقاط شهر بطور میانگین چقدره

از فرودگاه تا مرکز شهر میانگین 3000 درام
از مر کز شهر تا بیمارستان 1000 درام
از مرکز شهر تا سفارت 1000 درام
کرایه داخل شهر 600 درام
تشکر کنندگان: shadi79 ، H Pier ، aghaghia ، pv-n ، rezahoorjandi ، mehdi.topol ، pari pariaaa ، Natasha9 ، ojee ، amin arefi ، Shahabpk ، noobnoobi
(2014-01-08 ساعت 15:37)H Pier نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 14:49)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 14:18)H Pier نوشته:  خیلی خوب بود ولی خط هات لاین رو متوجه نشدم.
یک سوالی که من دارم اینه که اینترنت سیم کارت رو آیا میشود از طریق کابل گوشی به لپ تاپ منتقل کرد و از طریق لپ تاپ از اینترنت سیم کارت استفاده کرد؟ من این کار رو با اینترنت وای فای انجام دادم اما اینترنت سیم کارت رو تست نکردم.
با سلام
100% میشه، من اینجا سیم کارت رایتل گذاشتم تو گوشی که سیستم عاملش اندرویده، به اینترنت وصل میشم و بدون اینکه با بروزر خود گوشی برم تو اینترنت وای فایشو ON میکنم و با لپ تاپ میرم تو اینترنت. راحت و آسون Smile
صحبتم را تصحیح کنم که وایرلس میشه ها، با کابل نمیشه اینترنت رو منتقل کرد.

ولی من با کابل این کار رو کردم. یعنی وای فای لپ تاپ رو خاموش کردم و از طریق کابل گوشی اینترنت وای فای گوشی رو به لپ تاپ منتقل کردم. منظورم این بود که آیا این قابلیت برای اینترنت سیم کارت گوشی هم انجام پذیره یا نه؟
به هر حال ممنون.

اره حسن اقا می تونی اینترنت سیم کارت گوشی رو از طریق کابل یا بدون کابل و از طریق نرم افزارهای مربوطه با لپ تاپ به اشتراک بذاری
جهت اطلاع دوستان در صورتی که محل اقامت مجهز به اینترنت نبود می تونید از این طریق اینترنت سیم کارت رو به لپ تاپ برسونید و در هزینه ها هم صرفه جویی خواهد شد
(2014-01-03 ساعت 17:29)parsab نوشته:  کسی اطلاع داره در ارمنستان برای دوستانی که کلیرنس میخورن خدمات پیکاپ ویزا وجود داره (و سفارت هم قبول میکنه یا نه؟) و یا اینکه باید مجددا برای دریافت ویزا و الصاق در پاسپورت و دریافت مدارک مربوطه(درحالت دوضرب) به ایروان سفر کرد؟

برای ارمنستان حتما باید یکی از افراد کیس بره قبل از اینکه پاسپورتارو تحویل بدید حتما یک کپی ازش تحیه کنید که روز تحویل گرفتن ویزا برای ورود به سفارت دچار مشکل نشوید
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، rezahoorjandi ، mehdi.topol ، ojee ، Shahabpk ، parsab ، noobnoobi
(2014-01-08 ساعت 21:03)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 15:37)H Pier نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 14:18)H Pier نوشته:  خیلی خوب بود ولی خط هات لاین رو متوجه نشدم.
یک سوالی که من دارم اینه که اینترنت سیم کارت رو آیا میشود از طریق کابل گوشی به لپ تاپ منتقل کرد و از طریق لپ تاپ از اینترنت سیم کارت استفاده کرد؟ من این کار رو با اینترنت وای فای انجام دادم اما اینترنت سیم کارت رو تست نکردم.
با سلام
100% میشه، من اینجا سیم کارت رایتل گذاشتم تو گوشی که سیستم عاملش اندرویده، به اینترنت وصل میشم و بدون اینکه با بروزر خود گوشی برم تو اینترنت وای فایشو ON میکنم و با لپ تاپ میرم تو اینترنت. راحت و آسون Smile

ولی من با کابل این کار رو کردم. یعنی وای فای لپ تاپ رو خاموش کردم و از طریق کابل گوشی اینترنت وای فای گوشی رو به لپ تاپ منتقل کردم. منظورم این بود که آیا این قابلیت برای اینترنت سیم کارت گوشی هم انجام پذیره یا نه؟
به هر حال ممنون.

اره حسن اقا می تونی اینترنت سیم کارت گوشی رو از طریق کابل یا بدون کابل و از طریق نرم افزارهای مربوطه با لپ تاپ به اشتراک بذاری
جهت اطلاع دوستان در صورتی که محل اقامت مجهز به اینترنت نبود می تونید از این طریق اینترنت سیم کارت رو به لپ تاپ برسونید و در هزینه ها هم صرفه جویی خواهد شد

دوستان
و Hpier عزیز
*در سیستم عامل اندروید میتوان خود گوشی را به یک Access Point تبدیل کرد و بصورت بیسیم از اینترنت سیم کارت استفاده کرد.
* در سیستم عامل سیمبیان از طریق نرم افزار Nokia Ovi Suite میتوان از طریق کابل usb و یا بلوتوث از اینترنت گوشی استفاده کرد.

در هر دوروش مصرف باطری گوشی به شدت افزایش پیدا میکند.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

(2014-01-08 ساعت 14:18)H Pier نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 12:48)nazila5959 نوشته:  با سلام
جهت اطلاع خرید سیمکارت در سفر به ارمنستان
در داخل فرودگاه زمانی که بار را تحویل گرفتید و از آن سالن خارج شدید سمت راست نمایندگی vivacell وجود دارد که بلافاصله میتوانید سیمکارت تهیه فرمایید هر مقدار هم که میخواهید درون آن شارژ میریزند به صورت پیش فرض هم 300 تا 400 درام در داخل آن شارژ وجود دارد
اما کدهای بسیار مهم که تماس شما و اینترنت شما ارزان میشود
برای اطلاع از موجودی:#122*
برای تماس ارزان با ایران باید کد 77 را ابتدا بگیریدسپس کد کشور با دو صفر و کد شهر بدون صفر- هر دقیقه 90درام:به این صورت مثلا اگر شماره منزل شما 5555555 باشد و در تهران باشید بدین صورت میشود:770098215555555
برای استفاده از خدمات اینترنت نامحدود برای 1 روز کامل:#1*7777* هزینه 100درام(روزی)
اگر 7 روز در ایروان هستید هر روز باید این کد رو بزنید و 7*100 درام برای 7 روز پرداخت نمایید
برای اطلاعات بیشتر به زبان انگلیسی:#777* و همچنین خط هات لاین:111
امیدوارم اطلاعات مفید باشد

خیلی خوب بود ولی خط هات لاین رو متوجه نشدم.
با سلام
با سلام
خط هات لاین یعنی پشتیانی 24 ساعته و پاسخگویی 24 ساعته که معمولا کار به استفاده از آن نمیشه
در مورد اینترنت هم همانطور که دوستان گفتند بلی قابل استفاده روی لب تاپ میباشد
Case Number : 2014AS000024XX
تاریخ رویت قبولی : 3may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 03jun2013
کارنت : 20sep2013
دریافت نامه دوم:21 OCT
مکان مصاحبه :Ankara ولی Yerevan افتاد
زمان مصاحبه: 12DEC
زمان گرفتن ویزا: 19DEC
ورود به آمریکا:ویرجینیا 21March
ایرلاین:ترکیش
تشکر کنندگان: H Pier ، rezahoorjandi ، pv-n ، pari pariaaa ، noobnoobi
یک سئوال مهم داشتم
با ماشین شخصی بریم ارمنستان علاوه بر ویزای خودم که 3000 درام هست چقدر برای ماشین هم باید بدیم تا اجازه ورود به ارمنستانو بدن ؟

برای گرچستان و ترکیه هم برای خودرو عوارض ورود میگیرن ؟

ممنون میشم پاسخ بدین Smile
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-01-09 ساعت 19:34)atilaa نوشته:  یک سئوال مهم داشتم
با ماشین شخصی بریم ارمنستان علاوه بر ویزای خودم که 3000 درام هست چقدر برای ماشین هم باید بدیم تا اجازه ورود به ارمنستانو بدن ؟

برای گرچستان و ترکیه هم برای خودرو عوارض ورود میگیرن ؟

ممنون میشم پاسخ بدین Smile

بله دوست عزیز با ماشین اگه بیاید حدودا 100 دلار باید هزینه کنی ! با توجه به اینکه اینجا بنزین خیلی گرونتر هست(لیتری 4000 تومان).برای گرجستان هم باید یه مبلغ کمی پرداخت کنید واسه ماشین و 35 دلار هم واسه ویزا باید بدید.مرز ترکیه با رمنستان هم که بسته هست مگه اینکه از گرجستان برید.
تشکر کنندگان: storagemeter ، pari pariaaa ، H Pier ، rezahoorjandi ، atilaa ، noobnoobi
ممنون بابت پاسخ ، ترکیه عوارض میگیره چه تو مرز ایران چه از مرز گرجستان ؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
ترکیه هیچ عوارضی نمیگیره فقط باید ماشین بیمه کنی که حدود 50 لیر ترکیه میشه گرجستان که قبلن هیچی نمی گرفت مگر جدیدا بگیره که بعید می دونم
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، sobi_spider ، noobnoobi
من خودم بارها از مرزهای زمینی ترکیه -ارمنستان-گرجستان با خودرو شخصی وارد شدم اما ارمنستان با ماشین شخصی توصیه نمیکنم نکته اگر از ارمنستان به گرجستان میرید حتما از سفارت گرجستان در تهران ویزا بگیرید که به مشکل بر نخورید اما ارمنستان تا جایی که میدونم لب مرز یا تو فرودگاه میدن
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، sobi_spider ، rezahoorjandi ، H Pier ، mohamad92 ، noobnoobi
(2014-01-11 ساعت 11:40)ahmad120 نوشته:  با سلام و احترام
درباره نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان چند سوال داشتم، لطفا یکی از دوستان من را راهنمایی نماید. با تشکر
1- در قسمت شماره 7 اگر دانشجو هستیم باید بنویسیم Student ؟
2- می خواهیم به صورت زمینی به ارمنستان سفر کنیم و هنوز جایی را نگرفته ایم و معلوم نیست که به کجا می رویم. در قسمت شماره 15 آدرس محل اقامت در ارمنستان را باید چه بنویسیم؟
3- در قسمت شماره 18 نام، آدرس و شماره تلفن سازمان یا شخصی که ما را دعوت کرده است را باید چه بنویسیم؟
4- در قسمت شماره 21 که ویزای 21 روزه درخواست می دهیم باید چه چیزی بنویسیم؟
5- در قسمت شماره 23 درباره تاریخ خروج از ارمنستان، معلوم نیست کی به ایران بر می گردیم را باید چه چیزی بنویسیم؟
6- برای هر سوالی مثل قسمت 4 و 17 که پاسخی نداریم N/A بزنیم؟
7- من می خواهم قبل از سفر به ارمنستان از سفارت ارمنستان در تهران درخواست ویزا بدهم باید قسمت های 22 که تاریخ روزی که از طریق زمینی به مرز ارمنستان می رسیم را چه چیزی بنویسم؟ (هنوز معلوم نیست که کی به ارمنستان می رویم) و قسمت 24 تاریخ روزی که به سفارت مراجعه می کنیم و درخواست ویزا می دهیم را بنویسیم؟
8- من در هنگام پر کردن فرم ها دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کارشناسی پیوسته بودم. در کنکور 92 شرکت کردم و رشته دکتری عمومی پزشکی قبول شدم و از دانشگاه آزاد اسلامی انصراف دادم. به نظر شما در هنگام مصاحبه در سفارت آمریکا در ایروان فرم ها را تغییر بدهم و به این موضوع که تغییر رشته داده ام و ساکن شهر دیگری شده ام اشاره کنم یا خیر؟
9- اگر کسی از دوستان در ایروان کسی می شناسد که اتاق یا پانسیون با قیمت مناسب اجاره می دهد لطفا با ذکر نام و شماره تماس معرفی نماید. با تشکر
[عکس: H_Pier.jpg]

با تشکر از حسن اقای گل (H PIER ) و در رابطه با سوال 15 بایستی حتما ادرس قید شود و جاهایی رو که پاسخی ندارید n/a بزنید مانند سوال 18 و اگر لب مرز برای ویزای ارمنستان اقدام کنید از نظر هزینه ویزا مناسبتر خواهد بود تا از طریق سفارت در تهران .
تشکر کنندگان: ffrfar ، amin arefi ، aghaghia ، H Pier ، pari pariaaa ، ojee ، mohamad92 ، nasim ، Natasha9 ، asalasali ، kage.omid ، hamid_fs3 ، Shahabpk ، noobnoobi ، min@
(2014-01-13 ساعت 12:01)ahmad120 نوشته:  با سلام و احترام
درباره نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان چند سوال داشتم، لطفا یکی از دوستان من را راهنمایی نماید. با تشکر
1- در قسمت شماره 21 که ویزای 21 روزه درخواست می دهیم باید چه چیزی بنویسیم؟
2- در قسمت شماره 23 درباره تاریخ خروج از ارمنستان، معلوم نیست کی به ایران بر می گردیم را باید چه چیزی بنویسیم؟
3- من در هنگام پر کردن فرم ها دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کارشناسی پیوسته بودم. در کنکور 92 شرکت کردم و رشته دکتری عمومی پزشکی قبول شدم و از دانشگاه آزاد اسلامی انصراف دادم. به نظر شما در هنگام مصاحبه در سفارت آمریکا در ایروان فرم ها را تغییر بدهم و به این موضوع که تغییر رشته داده ام و ساکن شهر دیگری شده ام اشاره کنم یا خیر؟
4- اگر کسی از دوستان در ایروان کسی می شناسد که اتاق یا پانسیون با قیمت مناسب اجاره می دهد لطفا با ذکر نام و شماره تماس معرفی نماید.
سلام دوست من
1. در قسمت 21، باید مدت زمان سفرتون رو بنویسید و چون شما برای ویزای توریستی ( 21 روزه ) اقدام می کنید، مدت زمان سفرتون رو زیر 21 روز بنویسید مثلا 10 روز
2.یه تاریخ حدودی بنویسید، فکر نمی کنم بیشتر از 15 روز بخواید اقامت کنید ارمنستان..در هر صورت چون ویزا 21 روزه هست مشکلی ایجاد نمیشه.
3. اگر مدرک دانشگاه آزادتون رو دارید، همراه ببرید و نشون بدید و اگر ندارید، فرم های آپدیت شده رو با خودتون داشته باشید و در هنگام تحویل مدارک به کارمند سفارت توضیح بدید، اگر نیاز باشه، فرم های آپدیت شده رو از شما میگیره.
4. از طریق این سایت apartrent.am می تونید خونه اجاره کنید وقتی از داخل سایت بهشون مسیج دادید و کد آپارتمان موردنظرتون رو گفتید، سریعا بهتون ایمیل میدن و هماهنگ می کنند. من خودم از همینجا آپارتمان اجاره کردم و راضی بودم.

موفق باشید
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: ojee ، ffrfar ، H Pier ، amin arefi ، Shahabpk ، noobnoobi
سلام به دوستان
سلام مرا از قطب شمال ..ارمنستان پذیرا باشید Smile
من دیروز وارد شدم و خوبه چند نکته را جهت رفاه حال ملت غیور عرض کنم.
1-هوا ناجوانمردانه سرد است.... Smile در یک کلمه به تمامی معنا هوا سرد است Smile خیلی سرد است.. Smile لباس مخصوصا دستکش و شال فراموش نکنید ..
2-تا دلتون بخواد برف هست دیشب تا صبح بارید.
3-در صورت گرفتن آپارتمان یا هتل حتما سیستم گرمایش و اینکه گرم هست را بپرسید .اینجا همه عادت دارن شصتا لباس تو خونه میپوشن بعدا میگن گرمه Smile
4-دارو تا جایی که ممکنه نبرید .اینجا همه چیز هست.
5-خیابانها نزدیک به هم هستن و من دیشب از اپرا جایی که هستم تا جمهوری پیاده رفتم ..(جمهمری هم جشن کریسمس بود دیشب و چه جشنی وسط میدون)
6-در ضمن هرچی فکر میکنید که ایران هست اینجا هم هست غیر از ر و ح ان ی Smile
7-اگر کسی کمکی خواست در خدمتم ...من تا شنبه اینجا هستم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان