موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-26 ساعت 23:34)mahdibashoma نوشته: (2014-01-26 ساعت 18:41)kamranh نوشته: سلام
من بلیط آسمانو از مسیح پرواز گرفتم ولی هنوز هتل پیدا نکردم ببینم اگه یه پتو ببرم با یه کارتن می شه همونجا تو میدون شهر خوابید ....
چون به من می گه فقط هتل نمی دونم اسمش چی بود مونده شبی 120 دلار برای یک نفر میگه امروز یکشنبه هست و کارگزارهامون توی ارمنستان تعطیلن و...
واقعا موندم بی یک سر پناهههههههههههههههه
چه اعتباری هستش که من الان از سایت Booking.com هتل رزرو کنم بعد برم اونجا اتاقمو بگیرم ؟ اینو آژانس مسیح پرواز گفتش ؟
این سایته که کردیت کارت می خواد من که ندارررررررررررررررررررم ....
این وقت سال هتل و خونه فراوان هست...نگران نباش..
دوست خوبی اونجا دارم واقعا با انصاف هست ...فارسی میفهمه باهاش تماس بگیر ..شمارشو میفرستم واستون..هتل و خونه ارزون زیاد داره..
میشه واسه منم شمارشونو بزارید خیلی از لطفتون ممنون میشم
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
من روز Feb 6th ساعت 14 وقت مصاحبه دارم . کسی برای اون روز وقت داره؟
البته من 3th میرسم و خانم دکتر کریستین همون روز ساعت 16 وقت مدیکال داده !
انصراف داده !!!
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-27 ساعت 01:25)Kamyar.A نوشته: (2014-01-26 ساعت 23:34)mahdibashoma نوشته: (2014-01-26 ساعت 18:41)kamranh نوشته: سلام
واقعا موندم بی یک سر پناهههههههههههههههه
چه اعتباری هستش که من الان از سایت Booking.com هتل رزرو کنم بعد برم اونجا اتاقمو بگیرم ؟ اینو آژانس مسیح پرواز گفتش ؟
این سایته که کردیت کارت می خواد من که ندارررررررررررررررررررم ....
این وقت سال هتل و خونه فراوان هست...نگران نباش..
دوست خوبی اونجا دارم واقعا با انصاف هست ...فارسی میفهمه باهاش تماس بگیر ..شمارشو میفرستم واستون..هتل و خونه ارزون زیاد داره..
میشه واسه منم شمارشونو بزارید خیلی از لطفتون ممنون میشم
واقعا از همتون ممنونم که اینقدر به فکر دیگران هستین امیدوارم همیشه در کلیه مراحل زندگی موفق باشید .
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من برای 6 فروردین وقت سفارت دارم ایروان .می شه راهنمایی کنید الان باید چی کار کنم ؟
چطور وقت دکتر بگیرم . چه مدارکی و باید با خودم داشته باشم؟
تو سفارت آمریکا فارسی زبان هست یا نه؟؟
ممنون می شم کمکم کنید ....
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-27 ساعت 17:24)nasim نوشته: (2014-01-27 ساعت 15:48)alialialialiali نوشته: سلام من برای 6 فروردین وقت سفارت دارم ایروان .می شه راهنمایی کنید الان باید چی کار کنم ؟
از دکتر ارمنستان برای 2 روز قبل از مصاحبت وقت بگیر از طریق ایمیل ( منشی دکتر فارسی بلده می توننی تلفنی هم وقت بگیری )
1- دعوتنامه (نامه دوم که تاریخ مصاحبه در آن درج شده است)
2- گذرنامه و کپی صفحه اول و آخر
3- اصل ترجمه شناسنامه و کپی همراه آن
4- اصل ترجمه کارت ملی و کپی همراه آن.
5- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و کپی همراه آن.
6- اصل ترجمه پیش دانشگاهی و دیپلم و کپی همراه آن.
7- اصل ترجمه سند ازدواج و کپی همراه آن.
8- اصل یک برگه تمکن مالی از بانک
9- اصل ترجمه کارت خدمتی و کپی همراه آن.
10- و عکس
اونجا می تونی مصاحبه تونو فارسی انتخاب کنین . نگران زبان برای مصاحبه نباش اما نگران زبان برای زمان ورود به ا م ری کا باش پس از همین الان شروع به یادگیری کنین اگه چیزی جا مونده دوستان بگن . موفق باشید
برای اینکه بدونین بطور کامل چه مدارکی احتیاج هست قسمت سفرنامه ارمنستان را در همین سایت بخونید.
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-27 ساعت 20:34)alialialialiali نوشته: (2014-01-27 ساعت 17:24)nasim نوشته: (2014-01-27 ساعت 15:48)alialialialiali نوشته: سلام من برای 6 فروردین وقت سفارت دارم ایروان .می شه راهنمایی کنید الان باید چی کار کنم ؟
از دکتر ارمنستان برای 2 روز قبل از مصاحبت وقت بگیر از طریق ایمیل ( منشی دکتر فارسی بلده می توننی تلفنی هم وقت بگیری )
1- دعوتنامه (نامه دوم که تاریخ مصاحبه در آن درج شده است)
2- گذرنامه و کپی صفحه اول و آخر
3- اصل ترجمه شناسنامه و کپی همراه آن
4- اصل ترجمه کارت ملی و کپی همراه آن.
5- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و کپی همراه آن.
6- اصل ترجمه پیش دانشگاهی و دیپلم و کپی همراه آن.
7- اصل ترجمه سند ازدواج و کپی همراه آن.
8- اصل یک برگه تمکن مالی از بانک
9- اصل ترجمه کارت خدمتی و کپی همراه آن.
10- و عکس
اونجا می تونی مصاحبه تونو فارسی انتخاب کنین . نگران زبان برای مصاحبه نباش اما نگران زبان برای زمان ورود به ا م ری کا باش پس از همین الان شروع به یادگیری کنین اگه چیزی جا مونده دوستان بگن . موفق باشید
خیلی ممنون از راهنمایی شما ، فقط باید به کجا ایمیل بزنم تا وقت بگیرم؟
برگه تمکن مالی باید چقدر باشه کم کم ؟
ایمیل دکتر کریستین kristinekhachatryan@ymail.com هست. برای توضیحات بیشتر به تاپیک گرفتن وقت از دکتر و همینطور تمکن مالی مراجعه کنین. جواب همه ی سوالاتتون رو به تفصیل و کامل خواهید گرفت.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”