موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
چند نکته دیگر در مورد ارمنستان:
1-آدرس مسجد کبود ایروان خ امیریان خ mashtotsسمت چپ میباشد اگر ضرورت پیدا کردید اونجا دکتر ایرانی و دندانپزشک هم داره و 5 شنبه ها هم آرایشگاه داره.
2-آدرسهایی مثل سفارت ،بیمارستان،بازار بنگلادشی ها،آدرس منزلتان،فرودگاه و...را به انگلیسی و ارمنی (از گوگل ترانسلیت استفاده کنید)روی کاغذ پرینت بگیرید و همراه داشته باشید.آنجا انگلیسی بلد نیستند و از زبان نفهمی آنها بیچاره میشوید.
3-اگر در لبتاپ یا موبایلتان برنامه های مخابراتی مثل tangoو viberوlineوwechatوwhatsapp را نصب کنیدتا اگر دسترسی به اینترنت داشتید رایگان با ایران و دوستانتان تماس داشته باشید(به شرطی که مخاطبتان هم برنامه متناظر را نصب کرده باشد)
4- اعداد 1 تا 9 و صد و هزار را به ارمنی در یک کاغذ همراه داشته باشید بکارتان می آید
5- که نگران سرما نباشید سرمای آنجا با اینکی از نظر مقدار خیلی زیاده اما مثل تهران مریض کننده نیست(مریض شدن از آلودگی هست که آنجا هوای پاکی دارد)نگران جا نباشید این فصل آپارتمان داران التماس تان را میکنند.فقط کسانی که سرمایی هستند از آپارتمانی که شوفاژ داره استفاده نکنند.یا بخاری گازی یا سیستم گرمایش مرکزی را انتخاب کنند.
آپارتمانها اکثرا قابل تحمله و برای چند روز اقامت سعی کنید هزینه زیاد نکنید(شما که نمیواهید که آنجا را بخرید پس وسواس نداشته باشید)در ضمن فکر اکثر آپارتمانها نزدیک میدان جمهوریه واگر جایی هم اقامت داشتید که از میدان کمی دور بود قدم زدن در اون هوای پاک خودش یک نعمته(ما که لذت بردیم)
6- اینکه بعضی ها توصیه میکنند خانمها بی حجاب بروند برای مصاحبه،توصیه کاملا مزخرف و بی اساسی هست.اونها به عقایدمان بیشتر از خودمان احترام میگذارند(لااقل به ظاهر)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-23 ساعت 23:05)pari pariaaa نوشته: (2014-01-23 ساعت 15:09)soheil_zk نوشته: دوستان کسی میتونه این سوال رو جواب بده، پرواز به ایروان ظاهرا فقط آسمان هست و چند تا آژانس که تماس گرفتیم ظاهرا فقط شنبه و دوشنبه و پنجشنبه پرواز به ایروان وجود داره. ولی من یادم میاد همینجا در مورد چهارشنبه هم صحبت شده بود. با توجه به اینکه ما زمان مدیکالمون پنجشنبه خواهد بود دلمون میخواست چهارشنبه پرواز کنیم. آیا شدنیه؟ یا اینکه چاره ای جز دوشنبه نیست؟
چاره اي جز ٢شنبه نيست .ما هم به همين مشكل خورديم كه ٥شنبه مديكال داشتيم و ٢شنبه بعد مصاحبه ،اما مجبور شديم از ٢شنبه قبل مديكال بريم .
سلام . من از برندگان سال 2012 هستم.
دکتر من کریستین بود. ما جمعه مدیکال داشتیم و چهارشنبه مصاحبه. هر کاری کردم قبول نکرد که بندازه دو شنبه و ما یک هفته تمام در ارمنستان بودیم.
استرس نداشته باشید. همه چی درست میشه.
ارزوی موفقیت برای همتون
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که به ارمنستان تشریف بردید آیا یک سری کپی از همه ترجمه ها کافیه؟؟؟با تشکر
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-26 ساعت 03:44)farshadm999 نوشته: (2014-01-26 ساعت 03:35)H Pier نوشته: سؤال: وزن بار مجاز برای مسافرت با هواپیما چه مقدار میباشد؟
جواب : برای مسافرت با هواپیما وزن مجاز بار مسافران ۳۰ کیلوگرم میباشد. حمل ساک دستی با وزن حداکثر ۵ کیلوگرم به داخل هواپیما مجاز میباشد. اندازهی ساک دستی باید به صورتی باشد که در محل مخصوص بار بالای سر مسافر جای گیرد .
سلام آیا علاوه بر 30 کیلوگرم ذکر شده میتوانیم 5 کیلوگرم بار مجزا هم همراه خودم به داخل هواپیما ببریم یا در مجموع نباید وزن بار بیش از 30 کیلوگرم شود؟
به عنوان مثال بنده میخواهم لپ تاپ و کیف دستی خود را با خود به داخل هواپیما ببرم و دوست ندارم این دو ازم جدا شوند. آیا این کار امکان پذیره؟
ممنون میشم از راهنمایی دوستان با تجربه.
بله شما ۱ ساک کابین سایز میتونید با خودتون ببرید داخل ولی کلا اگه با پرواز ایرانی تشریف میبرید کلا پروازهای ایرانی به این مسائل خیلی کاری ندارن من شده ۱۸ کیلو اضافه بار داشتم با ایران ایر رد کردن رفته.
من الان ارمنستان هستم. دیروز وزن چمدون خانواده م شد 34 کیلو اما گفتن باید 30 باشه و ما مجبور شدیم به ساکای دستیمون منتقل کنیم! خواستم بگم روی وزن بیش از 30 حساسن و اینجور نیس که بشه اضافه بار داد و حلش کرد. ( پرواز آسمان) اما برای آوردن بار به داخل هواپیما موردی ندیدم. بعضی دوستان که چمدونشون خیلی بزرگ نبود اصلا به قسمت بار تحویل ندادن و آوردنش توی هواپیما. اما از اونجایی که فرودگاه ارمنستان بسیااااااااااااار خلوته بدین به بخش بار هم مشکلی پیش نمی اد. انقدر سریع میان روی تسمه و انقدر خلوته که سریعا ساکتون رو دریافت می کنین.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که میان ارمنستان لباس گرم و بالاخص شال و کلاه همراهشون باشه.
از دیشب یک مه اساسی شروع شده که چشم چشمو نمی بینه.
حتما فرم ویزاتون رو که بچه ها زحمت کشیدن و لینکش رو گذاشتن از قبل پر کنید و نفری سه هزار درام آماده داشته باشین. پروسه ی ویزا گرفتن ما دو دقیقه هم طول نکشید! فرمهای توی اینترنت هم همون فرمهای توی فرودگاهه و مورد قبولشونه.
البته این رو باید بگم که عده ای مامور که کاملا به زبان انگلیسی مسلط هستن برای کمک به شما در پر کردن فرمهای ویزا مستقر شدن که مشکلی پیش نیاد.
موفق باشین
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-26 ساعت 15:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-26 ساعت 16:28 توسط aghaghia.)
(2014-01-25 ساعت 13:35)H Pier نوشته: دوستای گلم حس همکاری خیلی خوبه اما بهتر از اون اینه که ببینیم آیا قبلا کسی به سوال آن بزرگوار جوابی داده یا نه. اگر جواب درست بود که بهتر. اگر نبود جواب را تصحیح بفرمایید. به این شکل تاپیک خلوت تری خواهیم داشت. عذرخواهی میکنم.
عزیزان مدیر رسیدگی کنن. با تشکر
ای الهی خیر ببینین! خدا ویزای یه ضرب رو رو همچین لقمه کنه درسته بده خدمتتون. الهی دست به ریال می زنین دلار بشه! الهای اضافه بار نخورین تو فرودگاه. الهی پرواز آسمانتون امارات بشه همینجوری. ای ...
پدرمون در اومد با این جوابای تکراری! هم تاپیکها شلوغ می شه هم کنترل پنل ما!
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-26 ساعت 18:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-26 ساعت 21:46 توسط kamranh.)
سلام
من بلیط آسمانو از مسیح پرواز گرفتم ولی هنوز هتل پیدا نکردم ببینم اگه یه پتو ببرم با یه کارتن می شه همونجا تو میدون شهر خوابید ....
چون به من می گه فقط هتل نمی دونم اسمش چی بود مونده شبی 120 دلار برای یک نفر میگه امروز یکشنبه هست و کارگزارهامون توی ارمنستان تعطیلن و...
واقعا موندم بی یک سر پناهههههههههههههههه
چه اعتباری هستش که من الان از سایت Booking.com هتل رزرو کنم بعد برم اونجا اتاقمو بگیرم ؟ اینو آژانس مسیح پرواز گفتش ؟
این سایته که کردیت کارت می خواد من که ندارررررررررررررررررررم ....
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-26 ساعت 18:41)kamranh نوشته: سلام
من بلیط آسمانو از مسیح پرواز گرفتم ولی هنوز هتل پیدا نکردم ببینم اگه یه پتو ببرم با یه کارتن می شه همونجا تو میدون شهر خوابید ....
چون به من می گه فقط هتل نمی دونم اسمش چی بود مونده شبی 120 دلار برای یک نفر میگه امروز یکشنبه هست و کارگزارهامون توی ارمنستان تعطیلن و...
واقعا موندم بی یک سر پناهههههههههههههههه
چه اعتباری هستش که من الان از سایت Booking.com هتل رزرو کنم بعد برم اونجا اتاقمو بگیرم ؟ اینو آژانس مسیح پرواز گفتش ؟
این سایته که کردیت کارت می خواد من که ندارررررررررررررررررررم ....
سلام دوست عزیز
یک پیشنهاد دوستانه
اگه تنها هستی و هیچ خانمی همراهت نیست برو و هاستل بگیر.
ما پارسال وفتی ویزامون اماده شد همسرم تنها رفت و هاستل گرفت . اتاق خصوصی گرفت با حمام ، خیلی ارزون براش درومد و خیلی هم راضی بود
متاسفانه اسمش رو یادم نیست اما هاستل هارو بررسی کن
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا