کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان پس از اینکه از چکین پاسپورت فرودگاه رد شدید سمت راست در خروجی یه غرفه هست که میتونید نقشه ایروان به همراه یک کاتولوگ از تمام آدرسهای هتل ها و رستورانها و مراکز مهم ایروان رو با آدرس و شماره تلفن بگیرید ..رایگان هست. Smile
تشکر کنندگان: pv-n ، mohamad92 ، pari pariaaa ، H Pier ، maria2000 ، noobnoobi
(2014-01-27 ساعت 22:06)ahmad120 نوشته:  1- با گواهینامه های ایران می توان در ارمنستان رانندگی کرد؟ یا باید گواهینامه بین المللی داشته باشیم؟
2- چه جوری باید گواهینامه بین المللی گرفت؟
3- درباره عوارض خروج کشور میشه قبل از سفر عوارض خروج از کشور را به حساب ریخت؟ چه شماره حسابی؟

بستگی به شرکتی داره که اتومبیل اجاره میده ..غالبا گواهینامه بین المللی میخوان ولی ضامن معتبر میخوان...
عوارض رو بانک ملی قبول میکنه تو ایران شماره حساب رو دارن..فقط فراموش نکنید حساب سفر غیر زیارتی واریز کنید.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi
(2014-01-28 ساعت 01:05)امیرفرزان 55 نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 14:11)mahdibashoma نوشته:  نرخ تاکسی ها و مایحتاج رو بگم شاید به دردتون بخوره..

کلا اکثر تاکسی ها تاکسی متر دارن ولی من توی این 14 روز باهاشون طی میکردم.
بیشتر جاها هم با آرمن بودیم که منتظر میموند ..مثلا ساعت 12 رفتیم واسه جواب مدیکال منتظر موند..بعد رفتیم سفارت بازم منتظر موند تا 4/5 کلا روز آخر هزینشو زده بود 3000 درام.
هزینه ها به درام ضربدر 8
مرکز شهر تا
سفارت :800 تا 1000
بیمارستان :1000 تا 1500
فرودگاه :2000 تا 3000
بازار بنگلادشی ها :1000
بازار روسها :1500
داخل شهر تا جمهوری 800 تا 1000

نان لواش:400 تا 600 سه تا 4 تا بزرگ
نوشابه :300 خامه:450 پنیر :690 خیارشور:590 سیگار :300 تا 800
پودر ماشین:300 تا 700 برف ایران هم بود ولی خیلی شیک Smile
برنج و روغن کمی گران تر ..ماست 900
قلیان :5000
چلوکباب رستوران اریا: 4500 پیتزا :3000
خوراک خوک :مثل کباب ترکی با نون به صورت ساندویچ 750
کباب کوبیده ارمنی 2 سیخ با نون 1500 فکر برنج هم نکنید که فقط رستوران آریا برنج خوب داره..اینجا برنج را 5 دقیقه میپزن Smile
یه فروشگاه هم بعد از نعلبندیان هست که انواع گوشت را آماده وسیخ کرده داره مرغ..خوک..گوسفند ..تو زیرزمین درب ورودیشم تصویر گاوه. Smile
اکثر اطلاعاتتان غلط است .اگر شما لارج بازی در آوردی و این هزینه ها را کردی دلیل بر این نیست که قیمتها همین باشه.
دوست مودب من اگر ممکن است شما بفرمایید در مدت اقامتتون در ارمنستان هزینه هایی که کردید چی بوده و چقدر بوده تا بنده اصلاح کنم .. Smile
سلام دوستان
من دیروز وقت سفارت داشتم
سوالایی که ازم پرسیدن رو براتون مینویسم
امیدوارم کار همتون خوب پیش بره
مدرک تحصیلی-چه کسی رو اونجا داری-میخوای بمونی-شغلی داشتی یا نه-در چه صنعتی میخوای کار کنی-حساب بانکت برا خودته-مجردی-تا حالا آمریکا بودی یا نه.
سعی کنید به همه سوال ها کوتاه جواب بدید.
موفق باشید
سلام دوستان هرکی این روزها می آید ارمنستان حتما چتر هم باخودش بیاره اینجا خیلی بدرد می خوره
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

(2014-01-28 ساعت 13:33)shadi79 نوشته:  سلام دوستان هرکی این روزها می آید ارمنستان حتما چتر هم باخودش بیاره اینجا خیلی بدرد می خوره

اره این روزا جای برف بارون میاد
ما امروز مدیکال رفتیم همه چیز عالی بود و راحت
سرمای اینجا درسته که خیلی سرده ولی اونجور که به نظر میاد اذیت نمی کنه
یه پیتزا هم هست نزدیک جمهوری خیلی خوبه با قیمت مناسب هر تکه حدود ۲۹۰ تا ۵۰۰ بسته به نوع پیتزاش من با دوتاش سیر شدم
هاستلیم که ما اومدیم اوکیه و تا حالا راضی بودیم
این گزارش کوچیکو داشته باشین فعلا تا بعد

تشکر کنندگان: pv-n ، mahdibashoma ، mohamad92 ، vahidhm ، H Pier ، reza_top60 ، nasim ، maria2000 ، Natasha9 ، pari pariaaa ، noobnoobi ، nimaaa
(2014-01-28 ساعت 19:02)rainyboy نوشته:  
(2014-01-28 ساعت 13:33)shadi79 نوشته:  سلام دوستان هرکی این روزها می آید ارمنستان حتما چتر هم باخودش بیاره اینجا خیلی بدرد می خوره

اره این روزا جای برف بارون میاد
ما امروز مدیکال رفتیم همه چیز عالی بود و راحت
سرمای اینجا درسته که خیلی سرده ولی اونجور که به نظر میاد اذیت نمی کنه
یه پیتزا هم هست نزدیک جمهوری خیلی خوبه با قیمت مناسب هر تکه حدود ۲۹۰ تا ۵۰۰ بسته به نوع پیتزاش من با دوتاش سیر شدم
هاستلیم که ما اومدیم اوکیه و تا حالا راضی بودیم
این گزارش کوچیکو داشته باشین فعلا تا بعد

انشاا... سفرنامت با ویزا یک ضرب Smile
تشکر کنندگان: mohamad92 ، rainyboy ، pv-n ، reza_top60 ، nasim ، maria2000 ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2014-01-28 ساعت 12:21)مریم رف نوشته:  سلام دوستان
من دیروز وقت سفارت داشتم
سوالایی که ازم پرسیدن رو براتون مینویسم
امیدوارم کار همتون خوب پیش بره
مدرک تحصیلی-چه کسی رو اونجا داری-میخوای بمونی-شغلی داشتی یا نه-در چه صنعتی میخوای کار کنی-حساب بانکت برا خودته-مجردی-تا حالا آمریکا بودی یا نه.
سعی کنید به همه سوال ها کوتاه جواب بدید.
موفق باشید
دوست من نمی خواهید اطلاعاتتون در "منتظرسرا" قرار داده بشه؟
تشکر کنندگان: mohsenmb ، mohamad92 ، H Pier ، maria2000 ، noobnoobi
(2014-01-28 ساعت 03:29)mahdibashoma نوشته:  
(2014-01-28 ساعت 01:05)امیرفرزان 55 نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 14:11)mahdibashoma نوشته:  نرخ تاکسی ها و مایحتاج رو بگم شاید به دردتون بخوره..

کلا اکثر تاکسی ها تاکسی متر دارن ولی من توی این 14 روز باهاشون طی میکردم.
بیشتر جاها هم با آرمن بودیم که منتظر میموند ..مثلا ساعت 12 رفتیم واسه جواب مدیکال منتظر موند..بعد رفتیم سفارت بازم منتظر موند تا 4/5 کلا روز آخر هزینشو زده بود 3000 درام.
هزینه ها به درام ضربدر 8
مرکز شهر تا
سفارت :800 تا 1000
بیمارستان :1000 تا 1500
فرودگاه :2000 تا 3000
بازار بنگلادشی ها :1000
بازار روسها :1500
داخل شهر تا جمهوری 800 تا 1000

نان لواش:400 تا 600 سه تا 4 تا بزرگ
نوشابه :300 خامه:450 پنیر :690 خیارشور:590 سیگار :300 تا 800
پودر ماشین:300 تا 700 برف ایران هم بود ولی خیلی شیک Smile
برنج و روغن کمی گران تر ..ماست 900
قلیان :5000
چلوکباب رستوران اریا: 4500 پیتزا :3000
خوراک خوک :مثل کباب ترکی با نون به صورت ساندویچ 750
کباب کوبیده ارمنی 2 سیخ با نون 1500 فکر برنج هم نکنید که فقط رستوران آریا برنج خوب داره..اینجا برنج را 5 دقیقه میپزن Smile
یه فروشگاه هم بعد از نعلبندیان هست که انواع گوشت را آماده وسیخ کرده داره مرغ..خوک..گوسفند ..تو زیرزمین درب ورودیشم تصویر گاوه. Smile
اکثر اطلاعاتتان غلط است .اگر شما لارج بازی در آوردی و این هزینه ها را کردی دلیل بر این نیست که قیمتها همین باشه.
دوست مودب من اگر ممکن است شما بفرمایید در مدت اقامتتون در ارمنستان هزینه هایی که کردید چی بوده و چقدر بوده تا بنده اصلاح کنم .. Smile
دوست و برادر عزیز قصد بی ادبی نداشتم.از اینکه تجربه خودتان را اساس قیمت های حمل و نقل آنجا گذاشتید تذکر دادم.چون دوستان گمراه شده و آنها هم همین هزینه را میکنند.از تاپیکهای گذشته و تجربه دوستان (من هم در چند صفحه قبل بیان کرده ام) میشود به این نتیجه رسید که قیمت حمل و نقل از اینهایی که شما فرمودید کمتر است و در مورد خوراکی بهتر است از ایران ببرید.هم ارزانتر و هم بیشترباب میلتان است. مگر اینکه بخواهید غذاهای آنجا را امتحان کنید.باز اگر کلمات بنده تند بود ببخشیدSad
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، Prometheus ، H Pier ، sobi_spider ، taleghani ، noobnoobi
ما رزرو هواپيما رو از همون آژانس قيطريه انجام داديم. آسمان 895 تومن براي مارچ، خونه رو هم از apartrent اجاره کرديم کمي تخفيف هم گرفتيم. دکتر رو هم با ايميل از کريستين وقت گرفتيم انوش رو هم گير نياورديم آخر. گفتم بنويسم شايد به کار بچه ها بياد (:
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي
تشکر کنندگان: ffrfar ، taleghani ، mohsenmb ، pari pariaaa ، noobnoobi
سلام دوستان گل
میخوام تجربه پارسال مصاحبه ام در زمستان ایروان رو براتون بگم. در اصل یک نصیحت کوچولو
اگر بعدازظهر رفتید بیرون برای گشت و گذار و ناگهان دیدید داره برف میاد ، اونهم برف خفن ، حتما حتما حتما زود یک تاکسی بگیرید و برگردید هتل
ما پارسال یک هفته ارمنستان بودیم و هرروز از ساعت 11 ظهر تا 8 شب بیرون بودیم که یکبار با تاکسی بریم و بیایم. اونروز از ساعت 4 یا 5 ، دقیق یادم نیست ، شروع به باریدن برف کرد. ما از ساعت 6 تا 9 شب ایستاده بودیم برای تاکسی ، اتوبوس ، مینی بوس، اما باورتون نمیشه انگار حمله شده بود. ایروانی ها حمله میکردن. منم از شانس بدم چکمه ای که پام بود پارچه ای بود و پاهام خیس و یخ شده بود. همه جا پر از برف بود. بعد از 3 ساعت ایستادن پیاده راه افتادیم و نیم ساعته رسیدیم هتل.
اینقدر شب بدی بود که همش تو خیابون با خودم فکر میکردم ایا ما امشب میریم هتل؟
یادتون باشه تا برف دیدید بپرید تو ماشین و برگردید هتل ، البته برف شدید.
مراقب خودتون باشید
موفق باشید
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
تشکر کنندگان: pv-n ، azadeh2014 ، H Pier ، taleghani ، nasim ، maria2000 ، reza_top60 ، rezahoorjandi ، mohsenmb ، pari pariaaa ، noobnoobi ، nimaaa
(2014-01-29 ساعت 11:32)soheil_zk نوشته:  ما رزرو هواپيما رو از همون آژانس قيطريه انجام داديم. آسمان 895 تومن براي مارچ، خونه رو هم از apartrent اجاره کرديم کمي تخفيف هم گرفتيم. دکتر رو هم با ايميل از کريستين وقت گرفتيم انوش رو هم گير نياورديم آخر. گفتم بنويسم شايد به کار بچه ها بياد (:

خونه شما با چه قیمتی گرفتین؟ و امکاناتش چیه و کجاست؟ ممنون
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-01-27 ساعت 15:48)alialialialiali نوشته:  سلام من برای 6 فروردین وقت سفارت دارم ایروان .می شه راهنمایی کنید الان باید چی کار کنم ؟
چطور وقت دکتر بگیرم . چه مدارکی و باید با خودم داشته باشم؟
تو سفارت آمریکا فارسی زبان هست یا نه؟؟
ممنون می شم کمکم کنید ....

من 2013 هستم وپارسال 6 فروردین مصاحبه داشتم چون توی تعطیلات عید بود اسمان بلیط نمیفروخت و شرکت های دیگر هواپیما را چارتر کرده بودند و مجبور شدم بلیط رمنستان را 1600000 تومان بخرم Sad
تشکر کنندگان: H Pier ، نام کاربری somi ، maria2000 ، pari pariaaa ، noobnoobi
ناتاشا یه ضرب گرفت ولی بهمون شیرینی نداد اینجا نوشتم که ثبت در تاریخ شه :d دوباره از همین جا بهش تبریک میگم

[quote='rainyboy' pid='460887' dateline='1390983742']
ناتاشا یه ضرب گرفت ولی بهمون شیرینی نداد اینجا نوشتم که ثبت در تاریخ شه :d دوباره از همین جا بهش تبریک میگم
سلام دوستان ما امروز كلا تا ساعت ١١داخل سفارت باهم بوديم و تنها ناتاشا خانمموفق به يه ضرب و از همين جا يه بار ديگه تبريك ميگم و ما كلا ۵ تا كيس لاتاري١كيس فقط يكضرب كرفتن اونم ناتاشا خانم بود بقيعه چك خورديم من بعد ظهر هم داخل سفارت بودم ديگه كيس لاتاري اونجا نبود
quo
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: ojee ، shadi79 ، mahdibashoma ، reza_top60 ، Natasha9 ، H Pier ، taleghani ، rainyboy ، pv-n ، kage.omid ، pari pariaaa ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان