موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من دیروز وقت سفارت داشتم
سوالایی که ازم پرسیدن رو براتون مینویسم
امیدوارم کار همتون خوب پیش بره
مدرک تحصیلی-چه کسی رو اونجا داری-میخوای بمونی-شغلی داشتی یا نه-در چه صنعتی میخوای کار کنی-حساب بانکت برا خودته-مجردی-تا حالا آمریکا بودی یا نه.
سعی کنید به همه سوال ها کوتاه جواب بدید.
موفق باشید
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان هرکی این روزها می آید ارمنستان حتما چتر هم باخودش بیاره اینجا خیلی بدرد می خوره
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
ما رزرو هواپيما رو از همون آژانس قيطريه انجام داديم. آسمان 895 تومن براي مارچ، خونه رو هم از apartrent اجاره کرديم کمي تخفيف هم گرفتيم. دکتر رو هم با ايميل از کريستين وقت گرفتيم انوش رو هم گير نياورديم آخر. گفتم بنويسم شايد به کار بچه ها بياد (:
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گل
میخوام تجربه پارسال مصاحبه ام در زمستان ایروان رو براتون بگم. در اصل یک نصیحت کوچولو
اگر بعدازظهر رفتید بیرون برای گشت و گذار و ناگهان دیدید داره برف میاد ، اونهم برف خفن ، حتما حتما حتما زود یک تاکسی بگیرید و برگردید هتل
ما پارسال یک هفته ارمنستان بودیم و هرروز از ساعت 11 ظهر تا 8 شب بیرون بودیم که یکبار با تاکسی بریم و بیایم. اونروز از ساعت 4 یا 5 ، دقیق یادم نیست ، شروع به باریدن برف کرد. ما از ساعت 6 تا 9 شب ایستاده بودیم برای تاکسی ، اتوبوس ، مینی بوس، اما باورتون نمیشه انگار حمله شده بود. ایروانی ها حمله میکردن. منم از شانس بدم چکمه ای که پام بود پارچه ای بود و پاهام خیس و یخ شده بود. همه جا پر از برف بود. بعد از 3 ساعت ایستادن پیاده راه افتادیم و نیم ساعته رسیدیم هتل.
اینقدر شب بدی بود که همش تو خیابون با خودم فکر میکردم ایا ما امشب میریم هتل؟
یادتون باشه تا برف دیدید بپرید تو ماشین و برگردید هتل ، البته برف شدید.
مراقب خودتون باشید
موفق باشید
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-29 ساعت 11:32)soheil_zk نوشته: ما رزرو هواپيما رو از همون آژانس قيطريه انجام داديم. آسمان 895 تومن براي مارچ، خونه رو هم از apartrent اجاره کرديم کمي تخفيف هم گرفتيم. دکتر رو هم با ايميل از کريستين وقت گرفتيم انوش رو هم گير نياورديم آخر. گفتم بنويسم شايد به کار بچه ها بياد (:
خونه شما با چه قیمتی گرفتین؟ و امکاناتش چیه و کجاست؟ ممنون
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
ناتاشا یه ضرب گرفت ولی بهمون شیرینی نداد اینجا نوشتم که ثبت در تاریخ شه :d دوباره از همین جا بهش تبریک میگم
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='rainyboy' pid='460887' dateline='1390983742']
ناتاشا یه ضرب گرفت ولی بهمون شیرینی نداد اینجا نوشتم که ثبت در تاریخ شه :d دوباره از همین جا بهش تبریک میگم
سلام دوستان ما امروز كلا تا ساعت ١١داخل سفارت باهم بوديم و تنها ناتاشا خانمموفق به يه ضرب و از همين جا يه بار ديگه تبريك ميگم و ما كلا ۵ تا كيس لاتاري١كيس فقط يكضرب كرفتن اونم ناتاشا خانم بود بقيعه چك خورديم من بعد ظهر هم داخل سفارت بودم ديگه كيس لاتاري اونجا نبود
quo
2014AS29xy
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11