کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
آیا کسی با پارک سفر آقای راهواری تجربه ای داره.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-10-23 ساعت 18:24)علی1369 نوشته:  آیا کسی با پارک سفر آقای راهواری تجربه ای داره.

درکل قیمت هاشون خوبه.. فقطم با ایران ایر کار میکنن.
تشکر کنندگان: ffrfar ، علی1369 ، amin arefi
سلام ميشه بگين از كجا فهميدين كه بايد مدارك را پست كرد اين جوري كه من شنيدم اگه پست نكنين هم مشكلي نداره؟
اگه منبع داره دوستان لطف كنن بدن ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-10-24 ساعت 00:49)Alireza 2014 نوشته:  سلام ميشه بگين از كجا فهميدين كه بايد مدارك را پست كرد اين جوري كه من شنيدم اگه پست نكنين هم مشكلي نداره؟
اگه منبع داره دوستان لطف كنن بدن ممنون

برای آنکارا باید پست بشه در فرم مدارک لازم خودشون اعلام کردن، فرم رو از اینـــــــــجا دانلود کنید، صفحه اول پاراگراف دوم، خط دوم...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، Sam2014 ، Soap McTavish ، amin arefi
(2013-10-23 ساعت 17:05)aghaghia نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 16:48)Alireza 2014 نوشته:  سلام دوستان مي خواستم بدونم واكسن اگه ايران بزنم اونجا قبول ميكنن ًًو اين كه من چه مداركي رو بايد براشون بفرستم وcscچي هست ؟ممنون

دوست عزیز برای هر کدوم از سوالات شما تاپیک مخصوص به خودش وجود داره، تک تک سوالاتتون رو در تاپیک خودش بپرسید... پست های اول هر تاپیک اطلاعات جامعی داره که بهتره مطالعه کنید...
یه کوچولو به فرمایشات اقاقیای عزیز اضافه کنم .
با این تنوع سوالی توصیه می کنم لاتاری از آغاز تا پایان رو مطالعه کنید لینکش در امضای اقاقیا موجوده .
با تشکر
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: ffrfar ، amin arefi
ببخشيد نميدونم درست ميگم يا نه ولي اين براي step 4 نيست كه بايد با پست بفرستيم
بعد اين كه فك كنم اين سايت فرعي باشه؟
تشکر کنندگان:
يعني سايت اصلي لاتاري نيست؟
تشکر کنندگان:
سلام ما دو هفته قبل انكاراوقت مصاحبه داشتيم وكيلرنس خورديم ساعت ٩ وقت مصاحبه بود ولى اينقدر سفارت شلوغ بود كه ساعت ١١ ما را صدا زدند أولين مرحله تكميل مدارك وامضا كردن فرمها بود بعد دوباره منتظر شديم تا يكى از باجه ها براى انگشت نگارى شماره ما را أعلام كرد بدين صورت كه اول چهار انگشت يكى از دستها وبعدچهارانگشت دست ديگه اسكن شد ودر نهايت دو انگشت شصت در كنار هم گذاشتم واسكن شد اين انگشت نگارى فقط براى من وخانمم بود وواسه بچه ها انجام نشد دوباره بعد از اين منتظر شديم تا پس ازمدتى باجه ايي كه افيسر بود شماره ما را أعلام كرد افيسر فقط از من شغلم را پرسيد واينكه كجا خدمت سر بازى بوده أم و سؤال اخرش هم اين بود كه در اداره دولتي كار ميكنى يا براى خودت از خانمم هم همين سوالها را كرد بعد گفت مداركتون خوبه ولى نياز به يه مقدار تحقيقات داره وبعد يه برگه صورتي داد وگفت از ٢تا ٤ ماه ديگه توى سايت وضعيتتون را كنترل كنيد وهرموقع اوكي شد براى دريافت ويزا بياييد انكارا من پرسيدم براى دريافت ويزاهامون فقط اومدن يه نفرمون كافيه كه جواب مثبت داد وما برگشتيم ايران وفعلا منتظريم يه سؤال دارم چطوري ميشه عضو منتظرسرا شد
تشکر کنندگان: amin arefi ، azadeh2014 ، shamim_irs ، Hamid nezam
6 قطعه عکس که روز مصاحبه میدهیم باید پشت نویسی شود?
تشکر کنندگان:
(2013-10-25 ساعت 07:49)Vahid2014 نوشته:  سؤال دارم چطوري ميشه عضو منتظرسرا شد
با درود
زحمت منتظر سرای بچه های 2014 با دوست عزیز Soliasali می باشد لطفه اطلاعات خودتون رو برای ایشون بفرستیدو همچنین اطلاعات کامل خودتون رو برای خانم زری وحدتی بفرستید تا جدول ایشون هم به روز شود
موفق باشیدSmile
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، aghaghia
دوستان واسه یک آدم مجرد چند روز قبل از مصاحبه وقت مدیکال بگیرم خوبه؟
یکی از دوستان با تجربه یا مطلع میشه جواب بده؟ هرکی یک چیزی میگه آخه
مرسی
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: sejz
(2013-10-25 ساعت 14:52)shamim_irs نوشته:  دوستان واسه یک آدم مجرد چند روز قبل از مصاحبه وقت مدیکال بگیرم خوبه؟
مرسی

دو روز کاری و غیر تعطیل قبل از مصاحبتون.
تشکر کنندگان: shamim_irs ، aghaghia
(2013-10-25 ساعت 12:03)amin arefi نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 07:49)Vahid2014 نوشته:  سؤال دارم چطوري ميشه عضو منتظرسرا شد
با درود
زحمت منتظر سرای بچه های 2014 با دوست عزیز Soliasali می باشد لطفه اطلاعات خودتون رو برای ایشون بفرستیدو همچنین اطلاعات کامل خودتون رو برای خانم زری وحدتی بفرستید تا جدول ایشون هم به روز شود
موفق باشیدSmile

ببخشيد اگه ممكنه ادرس ايميل ايشون را برام بفرستيد من نميدونم چطوري ميشه براشون پيام داد
تشکر کنندگان:
(2013-10-25 ساعت 17:19)Vahid2014 نوشته:  ببخشيد اگه ممكنه ادرس ايميل ايشون را برام بفرستيد من نميدونم چطوري ميشه براشون پيام داد

به ایشون پیام خصوصی بدین http://mohajersara.com/user-61718.html
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: amin arefi ، Vahid2014
(2013-10-25 ساعت 15:39)sejz نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 14:52)shamim_irs نوشته:  دوستان واسه یک آدم مجرد چند روز قبل از مصاحبه وقت مدیکال بگیرم خوبه؟
مرسی

دو روز کاری و غیر تعطیل قبل از مصاحبتون.

ممنون از پاسختون دوست عزیز
یک سوال دیگه هم دارم: یک قسمت تو فایل راهنمای امسال اضافه شده که من منظورشو متوجه نمیشم. یعنی آدرس جایی که باید پاس امریکایی بیاد و بدیم؟ چیو ریجستر باید کنیم میشه راهنمایی کنید؟
Once the applicant (winner) receives the appointment email from Kentucky Consular Center (KCC), they should register their passport delivery address before sending their documents either online via usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 from Turkey or (703) 439-2348 from the United States.
In order to register online, you should follow the steps below:
1. Upon receipt of your appointment email from KCC, register online at usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 from Turkey or (703) 439-2348 from the United States
2. Choose DV for your visa category
3. Choose your visa pick up location
4. Print your confirmation letter and bring it with you to the Embassy
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: Vahid2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان