موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
آیا کسی با پارک سفر آقای راهواری تجربه ای داره.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ميشه بگين از كجا فهميدين كه بايد مدارك را پست كرد اين جوري كه من شنيدم اگه پست نكنين هم مشكلي نداره؟
اگه منبع داره دوستان لطف كنن بدن ممنون
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-23 ساعت 17:05)aghaghia نوشته: (2013-10-23 ساعت 16:48)Alireza 2014 نوشته: سلام دوستان مي خواستم بدونم واكسن اگه ايران بزنم اونجا قبول ميكنن ًًو اين كه من چه مداركي رو بايد براشون بفرستم وcscچي هست ؟ممنون
دوست عزیز برای هر کدوم از سوالات شما تاپیک مخصوص به خودش وجود داره، تک تک سوالاتتون رو در تاپیک خودش بپرسید... پست های اول هر تاپیک اطلاعات جامعی داره که بهتره مطالعه کنید...
یه کوچولو به فرمایشات اقاقیای عزیز اضافه کنم .
با این تنوع سوالی توصیه می کنم لاتاری از آغاز تا پایان رو مطالعه کنید لینکش در امضای اقاقیا موجوده .
با تشکر
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشيد نميدونم درست ميگم يا نه ولي اين براي step 4 نيست كه بايد با پست بفرستيم
بعد اين كه فك كنم اين سايت فرعي باشه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
يعني سايت اصلي لاتاري نيست؟
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ما دو هفته قبل انكاراوقت مصاحبه داشتيم وكيلرنس خورديم ساعت ٩ وقت مصاحبه بود ولى اينقدر سفارت شلوغ بود كه ساعت ١١ ما را صدا زدند أولين مرحله تكميل مدارك وامضا كردن فرمها بود بعد دوباره منتظر شديم تا يكى از باجه ها براى انگشت نگارى شماره ما را أعلام كرد بدين صورت كه اول چهار انگشت يكى از دستها وبعدچهارانگشت دست ديگه اسكن شد ودر نهايت دو انگشت شصت در كنار هم گذاشتم واسكن شد اين انگشت نگارى فقط براى من وخانمم بود وواسه بچه ها انجام نشد دوباره بعد از اين منتظر شديم تا پس ازمدتى باجه ايي كه افيسر بود شماره ما را أعلام كرد افيسر فقط از من شغلم را پرسيد واينكه كجا خدمت سر بازى بوده أم و سؤال اخرش هم اين بود كه در اداره دولتي كار ميكنى يا براى خودت از خانمم هم همين سوالها را كرد بعد گفت مداركتون خوبه ولى نياز به يه مقدار تحقيقات داره وبعد يه برگه صورتي داد وگفت از ٢تا ٤ ماه ديگه توى سايت وضعيتتون را كنترل كنيد وهرموقع اوكي شد براى دريافت ويزا بياييد انكارا من پرسيدم براى دريافت ويزاهامون فقط اومدن يه نفرمون كافيه كه جواب مثبت داد وما برگشتيم ايران وفعلا منتظريم يه سؤال دارم چطوري ميشه عضو منتظرسرا شد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
6 قطعه عکس که روز مصاحبه میدهیم باید پشت نویسی شود?
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان واسه یک آدم مجرد چند روز قبل از مصاحبه وقت مدیکال بگیرم خوبه؟
یکی از دوستان با تجربه یا مطلع میشه جواب بده؟ هرکی یک چیزی میگه آخه
مرسی
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید