کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام
کسی دوستانی که رفته برای ازمایشات پزشکی در ترکیه و همینطور سفارت برای مصاحبه میتونه لطف کنه محل این چندجایی که همه دوستان بهشون احتیاج دارن مثل این حاهایی که گفتم و حتی این csc که برای پست و دریافت ویزا هست رو روی یه نقشه علامت بزاره و اپلود کنه تا دوستان برای رفتن به مشکل نخورن.... ایا کسی هست این لطف رو به دوستان بکه از دوستانی که تشریف بردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

--------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: ssafaye66 ، amohammadiazar
(2013-10-30 ساعت 16:35)Alireza 2014 نوشته:  Basi2014 ممنون ميشم ادرس سايت رو بدي؟
بايد چند روز قبل از مصاحبه بريم؟

بستگی به روز پزشکیت داره. شما اول باید از دکتر اونگان وقت پزشکی بگیری که این هم باز بستگی به نفرات داره.اگه خودتون مجرد هستید دو روز قبل روز مصاحبه واگر متاهل و بچه دار 4 روز قبل (تو تاپیک معاینات پزشکی بچه ها کامل توضیح دادن).
دوست عزیز من یادم نمیاد دقیقا سایتش چی بود ولی همون سایتی است که استپ بای استپ میری جلو و تو هر مرحله یک سری فایل پی دی اف را باید دانلود کنی.
دوست عزیز وقتی اینهمه دوستان و مدیران دارن میگن باید مدارک 15 روز قبل مصاحبه ترکیه باشه لابد یه چیز هست دیگه چون فرض کنیم که بقیه اشتباه میکنن(که نیمکنن) اگه شما مدارکو نفرستی بره بعد روز مصاحبه بهت برگردن بگن چرا نفرستادی اونوقت کسی که ضرر کرده شمایی.شما هم بهتره پسر خوبی باشی و حرف گوش کنی
موفق باشی
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: aghaghia ، amohammadiazar
من مدارکمو 27 اکتبر با DHL به آنکارا فرستادم امروز که تقریبا 17-18 روز به مصاحبه مونده خدا را شکر به سفارت رسید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: aghaghia ، azadeh2014 ، mohammad19911991 ، ffrfar ، shadi79 ، amohammadiazar ، Morteza1350
(2013-09-18 ساعت 09:34)basi2014 نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 01:15)hamed1286 نوشته:  امروز با آرامکس تماس گرفتم
هزینه بسته زیر نیم کیلو به ترکیه 63 تومنه و گفتن 3 تا 5 روز کاری بدستشون میرسه

این آرامکس از همه ارزونتره. بقیه جاها قربونشون برم انگار می خان بسته رو بفرستن مریخBig Grin

(2013-09-17 ساعت 10:01)m.mina نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 09:24)ali3875 نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 16:45)mehran.re نوشته:  یعنی هیکس نوامبر آنکارا نیست؟

من هفته اخر آبان آنکارا هستم

ما هفته اول آذر ماه هستيم

منم هفته اول آذرم..

ما هم 12 روز...آخرای آبان آنکاراییم
تشکر کنندگان: shadi79 ، amohammadiazar
دوستان من بلىت سىستمى تهىه کردم واسه اخر آبان.7شبم قراره بمونم دوستانى که برنامشون به من مىخوره مخصوصا دوست عزىزى که هفته اول آذر آنکاراست اگه تماىل دارى در هزىنه ها صرفه جوىى بشه پىام خصوصى بده تا باهم هتل بگىرىم البته اگه مجردهستى و مونث ؛)
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
ســــــــــــــفرنامه
تشکر کنندگان: hedilamar
دیروز یکی از دوستان از آنکارا اومد میگفت خیلی سرده دوستان عازم آنکارا حتما لباس گرم ببرید با خودتون خدائی نکرده موقع مدیکال مریض نشید
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

تشکر کنندگان: amohammadiazar ، vidi
دوستان کسی در مورد هتل سورملی چیزی میدونه؟ کسی تا بحال تجربه ش رو کرده که توضیح بده؟
تشکر کنندگان: mehran.re
فقط میدونم سورملی خیلی از سفارت دوره 20 دقیقه با ماشین راهه
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
(2013-11-01 ساعت 18:27)Hamid nezam نوشته:  دوستان کسی در مورد هتل سورملی چیزی میدونه؟ کسی تا بحال تجربه ش رو کرده که توضیح بده؟

من سورملی گرفتم. هتل خوبی به نظر مياد. اينجورم که من تو نقشه ميبينم 2 تا خيابون با سفارت فاصله داره
فکر کنم پياده 15 تا 20 دقيقه فاصله باشه اينجوری که من ميبينم تو نقشه
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب Big Grin
اولین سفر به us : **
تشکر کنندگان: amohammadiazar
از دوستای عزیزی که کیسشون به ما نزدیکه پیغام خصوصی بدن لطفا" _ **39
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان:
(2013-11-01 ساعت 20:37)mehran.re نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 18:27)Hamid nezam نوشته:  دوستان کسی در مورد هتل سورملی چیزی میدونه؟ کسی تا بحال تجربه ش رو کرده که توضیح بده؟

من سورملی گرفتم. هتل خوبی به نظر مياد. اينجورم که من تو نقشه ميبينم 2 تا خيابون با سفارت فاصله داره
فکر کنم پياده 15 تا 20 دقيقه فاصله باشه اينجوری که من ميبينم تو نقشه

دوست عزیز فکر کنم اشتباه محاسبه کردی. شما یه نگاه به هتل اتاب بنداز ببین جاش کجاست (این هتل پیاده تا سفارت 10 دقیقه راه) فکر کنم هتل سورملی نیم ساعت بشه. دوست عزیز کاش اینم درنظر میگرفتی که هوا گرم نیست که بخای نیم ساعت قدم بزنی تا سفارت
ســــــــــــــفرنامه
تشکر کنندگان: ffrfar ، mehran.re
سلام دوستان عزيز مداركتون حتما حدود پانزده روز قبل از مصاحبه بايد به سفارت انكارا پست بشه من از پست ارامكس استفاده كردم شماره تماس ٨٩٧٢٠ ٠٢١ هستش هزينه إرسال مداركم ٦٣ هزار تومان شد و با كد رهگيرى كه دادند پنج روزه رسيده بود انكارا به اين هم توجه داشته باشيد اگه مدرك يا حتى عكسى اضافه فرستاده باشيد روز مصاحبه بهتون برميگردونند ما هتل انكارا پلازا بوديم كه از طريق اژانس راهوارى رزرو شده بود هتل نسبتا خوب و نزديك به سفارت پروازمون هم با ماهان بود كه روز هاى فرد ساعت ١٢ از انكارا برميگرده و ايران اير شنبه وچهارشنبه عصر از انكارا به تهران داره بنابراين كسانيكه مصاحبه دارند به ماهان همون روز مصاحبه نميرسند چون وقت مصاحبه لاتاريها اگرچه حول وحوش ساعت ٩ هست ولي شما تا حدود ١٢ داخل سفارتيد و اينه كه ميگند دو دقيقه بيشتر نيست فقط كاراتون با افيسر كمه والا باجه هاي ديگه با شما كار دارند نكته ديگه اينكه حتما قبل از رفتن به انكارا از توى سايتهاى هواشناسي وضعيت اب وهوا را ببينيد سايت foreca.com خيلى خوب ودقيق هست ووضعيت ده روز اينده وحتى ساعت به ساعت هر روز را ميده ما هفته اول مهر اونجا بوديم هواي تهران نسبتا گرم بود ولي انكارا حتي دست كش و كلاه هم لازم بود در مورد دكتر اونگان هم هر روز كه براى ازمايش بريد حتي ده روز زودتر از مصاحبه معمولا روز قبل از مصاحبة جواب ازمايشتونا ميده و فقط هم راس ساعت سه به بعد و يه حدود سه چهار ساعت هم براى انجام ازمايشاتتون زمان لازمه باميد دريافت ويزاى يضرب براى بقيه دوستان نصيب ما كه نشد
تشکر کنندگان: amin arefi ، aghaghia ، mehran.re ، ssafaye66 ، rtt ، vidi ، ffrfar ، poem ، azifa ، amohammadiazar ، miladfr12 ، Hamid_110
دوستان مطلع، آیا خودمون بریم آنکارا ارزون تر در میاد یا با تور؟ با توجه به اینکه ما می خوایم 11 شب بمونیم و 2 نفر هستیم که آذری هم بلدیم. اگه خودمون چونه بزنیم می تونیم از هتل تخفیف بگیریم؟ چون اینطوری که من تو booking.com نگاه می کنم، قیمت هر شب هتلها از قیمتی که تور میده بیشتره؟ حضوری بریم هتل رو بگیریم ارزون تر در میاد؟ باتوجه به اینکه من الان 520 تومان بابت بلیت رفت و برگشت ایرلاین دادم.
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
تشکر کنندگان:
(2013-11-02 ساعت 17:11)elilucky نوشته:  دوستان مطلع، آیا خودمون بریم آنکارا ارزون تر در میاد یا با تور؟ با توجه به اینکه ما می خوایم 11 شب بمونیم و 2 نفر هستیم که آذری هم بلدیم. اگه خودمون چونه بزنیم می تونیم از هتل تخفیف بگیریم؟

سلام
دوست عزيزم
من پارسال براي مصاحبه دو بار آنكارا رفتم
البته من زبان آذري بلد نيستم اما چند تا از هتل هاي كيزيلاي رو حضوري رفتم و حتي با رسپشن (كه انگليسي بلد بود) چك و چونه ميزدم كه ميتونم كلي برات مشتري بفرستم (بچه هاي مهاجرسرا) و فقط تو تخفيف بده
جمعبندي من اين بود كه تورها خدماتشون ارزونتر درميادWink
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، nasim ، قصه گو
(2013-11-02 ساعت 17:11)elilucky نوشته:  دوستان مطلع، آیا خودمون بریم آنکارا ارزون تر در میاد یا با تور؟ با توجه به اینکه ما می خوایم 11 شب بمونیم و 2 نفر هستیم که آذری هم بلدیم. اگه خودمون چونه بزنیم می تونیم از هتل تخفیف بگیریم؟ چون اینطوری که من تو booking.com نگاه می کنم، قیمت هر شب هتلها از قیمتی که تور میده بیشتره؟ حضوری بریم هتل رو بگیریم ارزون تر در میاد؟ باتوجه به اینکه من الان 520 تومان بابت بلیت رفت و برگشت ایرلاین دادم.

ازطریق تور ارزونتره چون شما برفرض اگردر مراجعه حضوری پنجاه درصدم تخفیف بگیرید و با قیمت تور مقایسه کنید متوجه میشید که تورها ارزونتره مخصوصا راهواری که متخصص تورهای لاتاریهاست
تشکر کنندگان: nasim

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان