موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی دوستانی که رفته برای ازمایشات پزشکی در ترکیه و همینطور سفارت برای مصاحبه میتونه لطف کنه محل این چندجایی که همه دوستان بهشون احتیاج دارن مثل این حاهایی که گفتم و حتی این csc که برای پست و دریافت ویزا هست رو روی یه نقشه علامت بزاره و اپلود کنه تا دوستان برای رفتن به مشکل نخورن.... ایا کسی هست این لطف رو به دوستان بکه از دوستانی که تشریف بردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
--------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
من مدارکمو 27 اکتبر با DHL به آنکارا فرستادم امروز که تقریبا 17-18 روز به مصاحبه مونده خدا را شکر به سفارت رسید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان من بلىت سىستمى تهىه کردم واسه اخر آبان.7شبم قراره بمونم دوستانى که برنامشون به من مىخوره مخصوصا دوست عزىزى که هفته اول آذر آنکاراست اگه تماىل دارى در هزىنه ها صرفه جوىى بشه پىام خصوصى بده تا باهم هتل بگىرىم البته اگه مجردهستى و مونث ؛)
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دیروز یکی از دوستان از آنکارا اومد میگفت خیلی سرده دوستان عازم آنکارا حتما لباس گرم ببرید با خودتون خدائی نکرده موقع مدیکال مریض نشید
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی در مورد هتل سورملی چیزی میدونه؟ کسی تا بحال تجربه ش رو کرده که توضیح بده؟
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
فقط میدونم سورملی خیلی از سفارت دوره 20 دقیقه با ماشین راهه
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستای عزیزی که کیسشون به ما نزدیکه پیغام خصوصی بدن لطفا" _ **39
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز مداركتون حتما حدود پانزده روز قبل از مصاحبه بايد به سفارت انكارا پست بشه من از پست ارامكس استفاده كردم شماره تماس ٨٩٧٢٠ ٠٢١ هستش هزينه إرسال مداركم ٦٣ هزار تومان شد و با كد رهگيرى كه دادند پنج روزه رسيده بود انكارا به اين هم توجه داشته باشيد اگه مدرك يا حتى عكسى اضافه فرستاده باشيد روز مصاحبه بهتون برميگردونند ما هتل انكارا پلازا بوديم كه از طريق اژانس راهوارى رزرو شده بود هتل نسبتا خوب و نزديك به سفارت پروازمون هم با ماهان بود كه روز هاى فرد ساعت ١٢ از انكارا برميگرده و ايران اير شنبه وچهارشنبه عصر از انكارا به تهران داره بنابراين كسانيكه مصاحبه دارند به ماهان همون روز مصاحبه نميرسند چون وقت مصاحبه لاتاريها اگرچه حول وحوش ساعت ٩ هست ولي شما تا حدود ١٢ داخل سفارتيد و اينه كه ميگند دو دقيقه بيشتر نيست فقط كاراتون با افيسر كمه والا باجه هاي ديگه با شما كار دارند نكته ديگه اينكه حتما قبل از رفتن به انكارا از توى سايتهاى هواشناسي وضعيت اب وهوا را ببينيد سايت foreca.com خيلى خوب ودقيق هست ووضعيت ده روز اينده وحتى ساعت به ساعت هر روز را ميده ما هفته اول مهر اونجا بوديم هواي تهران نسبتا گرم بود ولي انكارا حتي دست كش و كلاه هم لازم بود در مورد دكتر اونگان هم هر روز كه براى ازمايش بريد حتي ده روز زودتر از مصاحبه معمولا روز قبل از مصاحبة جواب ازمايشتونا ميده و فقط هم راس ساعت سه به بعد و يه حدود سه چهار ساعت هم براى انجام ازمايشاتتون زمان لازمه باميد دريافت ويزاى يضرب براى بقيه دوستان نصيب ما كه نشد
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مطلع، آیا خودمون بریم آنکارا ارزون تر در میاد یا با تور؟ با توجه به اینکه ما می خوایم 11 شب بمونیم و 2 نفر هستیم که آذری هم بلدیم. اگه خودمون چونه بزنیم می تونیم از هتل تخفیف بگیریم؟ چون اینطوری که من تو booking.com نگاه می کنم، قیمت هر شب هتلها از قیمتی که تور میده بیشتره؟ حضوری بریم هتل رو بگیریم ارزون تر در میاد؟ باتوجه به اینکه من الان 520 تومان بابت بلیت رفت و برگشت ایرلاین دادم.
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-02 ساعت 17:11)elilucky نوشته: دوستان مطلع، آیا خودمون بریم آنکارا ارزون تر در میاد یا با تور؟ با توجه به اینکه ما می خوایم 11 شب بمونیم و 2 نفر هستیم که آذری هم بلدیم. اگه خودمون چونه بزنیم می تونیم از هتل تخفیف بگیریم؟
سلام
دوست عزيزم
من پارسال براي مصاحبه دو بار آنكارا رفتم
البته من زبان آذري بلد نيستم اما چند تا از هتل هاي كيزيلاي رو حضوري رفتم و حتي با رسپشن (كه انگليسي بلد بود) چك و چونه ميزدم كه ميتونم كلي برات مشتري بفرستم (بچه هاي مهاجرسرا) و فقط تو تخفيف بده
جمعبندي من اين بود كه تورها خدماتشون ارزونتر درمياد
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز