موضوعها: 0
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
دوستای عزیزی که رفتن آنکارا
ممنون میشم ازتون اگه مراکز خرید خوب و درعین حال ارزون را معرفی کنید تا کسانی که مثل من 7 شب تنها اونجان حوصلشون سر نره
فقط اگه میشه نحوه رفت و آمدشم بگید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام كسي هست ويزا يك ضرب گرفته باشه؟ چرا هيچكس سفر نامه نميزاره؟
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان برای من پیام خصوصی گذاشته بود که هزینه بلیط وتورتان چقدر شد.جهت پاسخگویی به این دوست گرامی وسایر عزیزان پاسخشان را اینجا میگذارم تا اگر عزیزان دیگر هم چنین سوالی داشتند بهره مندشوند. قیمت بلیط هواپیمااگر بخواهید از طریق رزرو اینترنتی یاحتی مراجعه حضوری به دفاتر فروش بلیط ایرلاینها تهیه کنید حداقل پنجاه در صد بالاتر از حتی قیمت معمولی ان است چون اونها میدونند شما مسافر گذری هستید وگاهی هم مجبور در مورد هتلها هم همینطور.اما تورها اکثرا چارترند ویا از قبل رزرو کرده اند که هم واسه خودشون وهم شما ارزونتر میشه البته این قاعده در تمام دنیا و در تمام بلیطهای مسافرتی با هر وسیله نقلیه وجود دارد بطور مثال در یک سفر که به فرانسه با یکی از دوستانم داشتم از پاریس به تولوز چون حدود سه ماه قبل بلیط ایرلاین easyjetخریده بودم شد 120 یورو اما دوستم اونجا تو فرودگاه پاریس 450 یورو پرداخت کرد.مورد دیگه تو قیمت بلیط هواپیماوهتل فصلشه مثلا پروازهای ترکیه از 10 اکتبر lowseason هستند و قیمتشون پایینتر میاد.به همه اینها اضافه کنید نوسانات قیمت دلار را.من در تاریخ اول اکتبر پرواز داشتم وده اکتبر هم برگشتیم یعنی نه روز اقامت داشتیم هتلمون چهارستاره تاپ بود انکارا پلازا.وسه نفر بزرگسال با یه کودک یکساله کل هزینه هتل -بلیط-ترانسفر ما از طریق راهواری مبلغ 4950000 تومان شد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من برا آذر دارم می رم
برا اولین مصاحبه
من الان موندم!من نامه ی دوم به دستم رسیده!!حالا باید چی کار کنم؟؟؟برم سایت سفارت ؟یا برم سایت سیس؟ اصلن این ها برای من لازمه؟؟؟؟
اگه ممکنه لینک سایت دکتر اونگان رو هم اگه کسی می دونه برام بذاره
و سوال بعدی این که چند روز قبل از مصاحبه از دکتر وقت بگیرم؟
کیس نامبر 2014AS000006XX / اعضای کیس 1 نفر / رویت قبولی 14 May / ارسال مدارک 10 June - دریافت تائیدیه 20 june-نامه اول :10 july/ سفارت :آنکارا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا راهنمایی کنید
من چندتا سوال داتم لطفا از دوستانی که میتونن خواهش میکنم به بنده راهنمایی کنن و به لینک پاس ندن.... ممنون
1 سوال اولم اینه که روی پاکتی که مدارک نامه دوم رو ارسال میکنیم فقط همین ادرس U.S. Embassy Ankara, Turkey
Consular Section
Immigrant Visa Unit
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere
Ankara, Turkeyکافی هست یا باید علاوه بر اون کیس نامبر و بقیه مشخصات هم روی بسته قید بشه؟؟؟؟
2-ایا باید روی تمام مدارکی که تو بسته هستش هم باید کیس نامبر رو قید کنم و یا همونطوری کافی هستش؟
3-فرمی که انتهای اون pdf که رهنمای ارسال مدارک خود سفارت هست رو من دانلود کردم و فقط یک برگه هستش در صورتی که دوستان میگفنم اون فرم 2 صفه ای هستش ولی چیزی که من امروز گرفتم انتهای اون یک فرم یک برگی بود و چیز دیگه ای نداشت.... ایا دوستانی که پر کردن و فرستادن هم یک برگی پر کردن یا 2 برگی؟؟؟؟ اگه 2 برگی هستش از کدوم سایت باید دانلود کنم و بفرستم؟؟؟؟
4-تو مدارک ارسای چند تا عکس بفرستم و پشتشون چه چیزایی بنویسم؟؟؟؟
لطفا من رو راهنمایی کنید چون من تا اخر این هفته باید مدارکم رو کامل کنم و بفرستم .... پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی میکنن متشکر و سپاس گذارم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-05 ساعت 02:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-05 ساعت 02:09 توسط sal0811.)
(2013-11-04 ساعت 23:22)hamideftex2014 نوشته: دوستان لطفا راهنمایی کنید
من چندتا سوال داتم لطفا از دوستانی که میتونن خواهش میکنم به بنده راهنمایی کنن و به لینک پاس ندن.... ممنون
1 سوال اولم اینه که روی پاکتی که مدارک نامه دوم رو ارسال میکنیم فقط همین ادرس U.S. Embassy Ankara, Turkey
Consular Section
Immigrant Visa Unit
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere
Ankara, Turkeyکافی هست یا باید علاوه بر اون کیس نامبر و بقیه مشخصات هم روی بسته قید بشه؟؟؟؟
2-ایا باید روی تمام مدارکی که تو بسته هستش هم باید کیس نامبر رو قید کنم و یا همونطوری کافی هستش؟
3-فرمی که انتهای اون pdf که رهنمای ارسال مدارک خود سفارت هست رو من دانلود کردم و فقط یک برگه هستش در صورتی که دوستان میگفنم اون فرم 2 صفه ای هستش ولی چیزی که من امروز گرفتم انتهای اون یک فرم یک برگی بود و چیز دیگه ای نداشت.... ایا دوستانی که پر کردن و فرستادن هم یک برگی پر کردن یا 2 برگی؟؟؟؟ اگه 2 برگی هستش از کدوم سایت باید دانلود کنم و بفرستم؟؟؟؟
4-تو مدارک ارسای چند تا عکس بفرستم و پشتشون چه چیزایی بنویسم؟؟؟؟
لطفا من رو راهنمایی کنید چون من تا اخر این هفته باید مدارکم رو کامل کنم و بفرستم .... پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی میکنن متشکر و سپاس گذارم.
1- همان آدرس درسته+ مشخصات فرستنده. و لی کیس نامبر لازم نیست.
2- بهتره که کیس نامبر رو بالای هر برگه بنویسید
3-جواب این سوال شما رو حقیقتاً نمی دونم ولی ما فقط مدارکی که سفارت خواسته بود پست کردیم
4- به تعداد اعضای کیس هر کدام 2 عکس و پشت هر کدام کیس نامبر + نام و نام خانوادگی+ تاریخ تولد
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان هتل اتاب نريد خيلي بده من خودم تحقيق كردم هتل از آژانس جزيره بهشت گرفتم هتل نوا پلاس عالي بود آنكارا پلازا هم خوبه من نرفتم قيمت قيمت رزرو هتل اينجا يكم بالاست در ضمن ترانسفر بگيريد راحتره تا اتوبوس و،،،،،
موفق باشيد
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳