کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستای عزیزی که رفتن آنکارا
ممنون میشم ازتون اگه مراکز خرید خوب و درعین حال ارزون را معرفی کنید تا کسانی که مثل من 7 شب تنها اونجان حوصلشون سر نره
فقط اگه میشه نحوه رفت و آمدشم بگید
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: mehran.re
سلام كسي هست ويزا يك ضرب گرفته باشه؟ چرا هيچكس سفر نامه نميزاره؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-03 ساعت 16:03)basi2014 نوشته:  دوستای عزیزی که رفتن آنکارا
ممنون میشم ازتون اگه مراکز خرید خوب و درعین حال ارزون را معرفی کنید تا کسانی که مثل من 7 شب تنها اونجان حوصلشون سر نره
بیشتر مراکز خرید در همون کیزیلای هست مثل کیزیلای سنتر اما اگه از ایستگاه مترو کیزیلای سوار مترو شویدبعد از سه ایستگاه بسمت شرق بروید متاسفانه اسم ایستگاه را فراموش کردم به انکامال ankamal میرسید که یه مرکز خرید خیلی بزرگه یه برجم شبیه برج میلاد خودمون دارند البته خیلی کوچکتر بنام اتاکوله که زیرش مراکز خرید داره در اکثر این مراکز هم lc waikiki شعبه داره که فروشگاه مورد علاقه بسیاری از ایرانیهاست در ضمن موقع خرید پاسپورت هم همراهتون باشه که برگه tax free براتون صادر کنند
تشکر کنندگان: poem ، ffrfar
(2013-11-03 ساعت 16:03)basi2014 نوشته:  دوستای عزیزی که رفتن آنکارا

دوست عزیز سفرنامه های امسال و 2013 و 2012 رو بخونید و از روش یادداشت بردارید، حتی بعضی از دوستان گوگل مپ هم برامون گذاشتن، فقط دنبال مراکز خرید نباشید چون دیدنی های دیگه ای هم داره. البته جواب پیام خصوصی شما رو هم دادم
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان:
(2013-11-02 ساعت 14:12)Vahid2014 نوشته:  سلام دوستان عزيز مداركتون حتما حدود پانزده روز قبل از مصاحبه بايد به سفارت انكارا پست بشه من از پست ارامكس استفاده كردم شماره تماس ٨٩٧٢٠ ٠٢١ هستش هزينه إرسال مداركم ٦٣ هزار تومان شد و با كد رهگيرى كه دادند پنج روزه رسيده بود انكارا به اين هم توجه داشته باشيد اگه مدرك يا حتى عكسى اضافه فرستاده باشيد روز مصاحبه بهتون برميگردونند ما هتل انكارا پلازا بوديم كه از طريق اژانس راهوارى رزرو شده بود هتل نسبتا خوب و نزديك به سفارت پروازمون هم با ماهان بود كه روز هاى فرد ساعت ١٢ از انكارا برميگرده و ايران اير شنبه وچهارشنبه عصر از انكارا به تهران داره بنابراين كسانيكه مصاحبه دارند به ماهان همون روز مصاحبه نميرسند چون وقت مصاحبه لاتاريها اگرچه حول وحوش ساعت ٩ هست ولي شما تا حدود ١٢ داخل سفارتيد و اينه كه ميگند دو دقيقه بيشتر نيست فقط كاراتون با افيسر كمه والا باجه هاي ديگه با شما كار دارند نكته ديگه اينكه حتما قبل از رفتن به انكارا از توى سايتهاى هواشناسي وضعيت اب وهوا را ببينيد سايت foreca.com خيلى خوب ودقيق هست ووضعيت ده روز اينده وحتى ساعت به ساعت هر روز را ميده ما هفته اول مهر اونجا بوديم هواي تهران نسبتا گرم بود ولي انكارا حتي دست كش و كلاه هم لازم بود در مورد دكتر اونگان هم هر روز كه براى ازمايش بريد حتي ده روز زودتر از مصاحبه معمولا روز قبل از مصاحبة جواب ازمايشتونا ميده و فقط هم راس ساعت سه به بعد و يه حدود سه چهار ساعت هم براى انجام ازمايشاتتون زمان لازمه باميد دريافت ويزاى يضرب براى بقيه دوستان نصيب ما كه نشد

کاشکی زحمت بکشید و سفرنامه تون رو هم بنویسید
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: ffrfar
(2013-11-04 ساعت 10:53)azifa نوشته:  
(2013-11-02 ساعت 14:12)Vahid2014 نوشته:  سلام دوستان عزيز مداركتون حتما حدود پانزده روز قبل از مصاحبه بايد به سفارت انكارا پست بشه من از پست ارامكس استفاده كردم شماره تماس ٨٩٧٢٠ ٠٢١ هستش هزينه إرسال مداركم ٦٣ هزار تومان شد و با كد رهگيرى كه دادند پنج روزه رسيده بود انكارا به اين هم توجه داشته باشيد اگه مدرك يا حتى عكسى اضافه فرستاده باشيد روز مصاحبه بهتون برميگردونند ما هتل انكارا پلازا بوديم كه از طريق اژانس راهوارى رزرو شده بود هتل نسبتا خوب و نزديك به سفارت پروازمون هم با ماهان بود كه روز هاى فرد ساعت ١٢ از انكارا برميگرده و ايران اير شنبه وچهارشنبه عصر از انكارا به تهران داره بنابراين كسانيكه مصاحبه دارند به ماهان همون روز مصاحبه نميرسند چون وقت مصاحبه لاتاريها اگرچه حول وحوش ساعت ٩ هست ولي شما تا حدود ١٢ داخل سفارتيد و اينه كه ميگند دو دقيقه بيشتر نيست فقط كاراتون با افيسر كمه والا باجه هاي ديگه با شما كار دارند نكته ديگه اينكه حتما قبل از رفتن به انكارا از توى سايتهاى هواشناسي وضعيت اب وهوا را ببينيد سايت foreca.com خيلى خوب ودقيق هست ووضعيت ده روز اينده وحتى ساعت به ساعت هر روز را ميده ما هفته اول مهر اونجا بوديم هواي تهران نسبتا گرم بود ولي انكارا حتي دست كش و كلاه هم لازم بود در مورد دكتر اونگان هم هر روز كه براى ازمايش بريد حتي ده روز زودتر از مصاحبه معمولا روز قبل از مصاحبة جواب ازمايشتونا ميده و فقط هم راس ساعت سه به بعد و يه حدود سه چهار ساعت هم براى انجام ازمايشاتتون زمان لازمه باميد دريافت ويزاى يضرب براى بقيه دوستان نصيب ما كه نشد

کاشکی زحمت بکشید و سفرنامه تون رو هم بنویسید

دوست عزیز آرامکس قیمتاشو گرون کرده زنگ زدم گفتن 103 تومن میشه. فکرکنم این کاراپست بهتر باشه اگه تو این یه هفته گرون نکرده باشه 70500 میگیره
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان:
یکی از دوستان برای من پیام خصوصی گذاشته بود که هزینه بلیط وتورتان چقدر شد.جهت پاسخگویی به این دوست گرامی وسایر عزیزان پاسخشان را اینجا میگذارم تا اگر عزیزان دیگر هم چنین سوالی داشتند بهره مندشوند. قیمت بلیط هواپیمااگر بخواهید از طریق رزرو اینترنتی یاحتی مراجعه حضوری به دفاتر فروش بلیط ایرلاینها تهیه کنید حداقل پنجاه در صد بالاتر از حتی قیمت معمولی ان است چون اونها میدونند شما مسافر گذری هستید وگاهی هم مجبور در مورد هتلها هم همینطور.اما تورها اکثرا چارترند ویا از قبل رزرو کرده اند که هم واسه خودشون وهم شما ارزونتر میشه البته این قاعده در تمام دنیا و در تمام بلیطهای مسافرتی با هر وسیله نقلیه وجود دارد بطور مثال در یک سفر که به فرانسه با یکی از دوستانم داشتم از پاریس به تولوز چون حدود سه ماه قبل بلیط ایرلاین easyjetخریده بودم شد 120 یورو اما دوستم اونجا تو فرودگاه پاریس 450 یورو پرداخت کرد.مورد دیگه تو قیمت بلیط هواپیماوهتل فصلشه مثلا پروازهای ترکیه از 10 اکتبر lowseason هستند و قیمتشون پایینتر میاد.به همه اینها اضافه کنید نوسانات قیمت دلار را.من در تاریخ اول اکتبر پرواز داشتم وده اکتبر هم برگشتیم یعنی نه روز اقامت داشتیم هتلمون چهارستاره تاپ بود انکارا پلازا.وسه نفر بزرگسال با یه کودک یکساله کل هزینه هتل -بلیط-ترانسفر ما از طریق راهواری مبلغ 4950000 تومان شد
تشکر کنندگان: poem ، sabor ، azifa ، amohammadiazar ، Hamid_110
(2013-11-04 ساعت 16:26)Vahid2014 نوشته:  یکی از دوستان برای من پیام خصوصی گذاشته بود که هزینه بلیط وتورتان چقدر شد.جهت پاسخگویی به این دوست گرامی وسایر عزیزان پاسخشان را اینجا میگذارم تا اگر عزیزان دیگر هم چنین سوالی داشتند بهره مندشوند. قیمت بلیط هواپیمااگر بخواهید از طریق رزرو اینترنتی یاحتی مراجعه حضوری به دفاتر فروش بلیط ایرلاینها تهیه کنید حداقل پنجاه در صد بالاتر از حتی قیمت معمولی ان است چون اونها میدونند شما مسافر گذری هستید وگاهی هم مجبور در مورد هتلها هم همینطور.اما تورها اکثرا چارترند ویا از قبل رزرو کرده اند که هم واسه خودشون وهم شما ارزونتر میشه البته این قاعده در تمام دنیا و در تمام بلیطهای مسافرتی با هر وسیله نقلیه وجود دارد بطور مثال در یک سفر که به فرانسه با یکی از دوستانم داشتم از پاریس به تولوز چون حدود سه ماه قبل بلیط ایرلاین easyjetخریده بودم شد 120 یورو اما دوستم اونجا تو فرودگاه پاریس 450 یورو پرداخت کرد.مورد دیگه تو قیمت بلیط هواپیماوهتل فصلشه مثلا پروازهای ترکیه از 10 اکتبر lowseason هستند و قیمتشون پایینتر میاد.به همه اینها اضافه کنید نوسانات قیمت دلار را.من در تاریخ اول اکتبر پرواز داشتم وده اکتبر هم برگشتیم یعنی نه روز اقامت داشتیم هتلمون چهارستاره تاپ بود انکارا پلازا.وسه نفر بزرگسال با یه کودک یکساله کل هزینه هتل -بلیط-ترانسفر ما از طریق راهواری مبلغ 4950000 تومان شد
دوست عزیز یکم بیشتر در مورد آنکارا پلازا توضیح میدین؟ امکاناتش چطور بود؟ فاصله با سفارت؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-04 ساعت 18:44)Vahid2014 نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 17:45)Hamid nezam نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 16:26)Vahid2014 نوشته:  یکی از دوستان برای من پیام خصوصی گذاشته بود که هزینه بلیط وتورتان چقدر شد.جهت پاسخگویی به این دوست گرامی وسایر عزیزان پاسخشان را اینجا میگذارم تا اگر عزیزان دیگر هم چنین سوالی داشتند بهره مندشوند. قیمت بلیط هواپیمااگر بخواهید از طریق رزرو اینترنتی یاحتی مراجعه حضوری به دفاتر فروش بلیط ایرلاینها تهیه کنید حداقل پنجاه در صد بالاتر از حتی قیمت معمولی ان است چون اونها میدونند شما مسافر گذری هستید وگاهی هم مجبور در مورد هتلها هم همینطور.اما تورها اکثرا چارترند ویا از قبل رزرو کرده اند که هم واسه خودشون وهم شما ارزونتر میشه البته این قاعده در تمام دنیا و در تمام بلیطهای مسافرتی با هر وسیله نقلیه وجود دارد بطور مثال در یک سفر که به فرانسه با یکی از دوستانم داشتم از پاریس به تولوز چون حدود سه ماه قبل بلیط ایرلاین easyjetخریده بودم شد 120 یورو اما دوستم اونجا تو فرودگاه پاریس 450 یورو پرداخت کرد.مورد دیگه تو قیمت بلیط هواپیماوهتل فصلشه مثلا پروازهای ترکیه از 10 اکتبر lowseason هستند و قیمتشون پایینتر میاد.به همه اینها اضافه کنید نوسانات قیمت دلار را.من در تاریخ اول اکتبر پرواز داشتم وده اکتبر هم برگشتیم یعنی نه روز اقامت داشتیم هتلمون چهارستاره تاپ بود انکارا پلازا.وسه نفر بزرگسال با یه کودک یکساله کل هزینه هتل -بلیط-ترانسفر ما از طریق راهواری مبلغ 4950000 تومان شد
دوست عزیز یکم بیشتر در مورد آنکارا پلازا توضیح میدین؟ امکاناتش چطور بود؟ فاصله با سفارت؟

چهارستاره نسبتا تمیز اتاقهای بزرگ وفاصله اش تا سفارت ده دقیقه پیاده بود البته هتل اتاپ هم بود که حدودا 300000 تومان به ازای هرنفر ارزونتر بود ولی سه ستاره بود ضمنا در تمام هتلهای ترکیه صبحانه مفصل ارایه میشه
تشکر کنندگان: shamim_irs
سلام
من برا آذر دارم می رم
برا اولین مصاحبه
من الان موندم!من نامه ی دوم به دستم رسیده!!حالا باید چی کار کنم؟؟؟برم سایت سفارت ؟یا برم سایت سیس؟ اصلن این ها برای من لازمه؟؟؟؟
اگه ممکنه لینک سایت دکتر اونگان رو هم اگه کسی می دونه برام بذاره
و سوال بعدی این که چند روز قبل از مصاحبه از دکتر وقت بگیرم؟
کیس نامبر 2014AS000006XX / اعضای کیس 1 نفر / رویت قبولی 14 May / ارسال مدارک 10 June - دریافت تائیدیه 20 june-نامه اول :10 july/ سفارت :آنکارا
تشکر کنندگان:
دوستان لطفا راهنمایی کنید
من چندتا سوال داتم لطفا از دوستانی که میتونن خواهش میکنم به بنده راهنمایی کنن و به لینک پاس ندن.... ممنون
1 سوال اولم اینه که روی پاکتی که مدارک نامه دوم رو ارسال میکنیم فقط همین ادرس U.S. Embassy Ankara, Turkey
Consular Section
Immigrant Visa Unit
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere
Ankara, Turkeyکافی هست یا باید علاوه بر اون کیس نامبر و بقیه مشخصات هم روی بسته قید بشه؟؟؟؟
2-ایا باید روی تمام مدارکی که تو بسته هستش هم باید کیس نامبر رو قید کنم و یا همونطوری کافی هستش؟
3-فرمی که انتهای اون pdf که رهنمای ارسال مدارک خود سفارت هست رو من دانلود کردم و فقط یک برگه هستش در صورتی که دوستان میگفنم اون فرم 2 صفه ای هستش ولی چیزی که من امروز گرفتم انتهای اون یک فرم یک برگی بود و چیز دیگه ای نداشت.... ایا دوستانی که پر کردن و فرستادن هم یک برگی پر کردن یا 2 برگی؟؟؟؟ اگه 2 برگی هستش از کدوم سایت باید دانلود کنم و بفرستم؟؟؟؟
4-تو مدارک ارسای چند تا عکس بفرستم و پشتشون چه چیزایی بنویسم؟؟؟؟
لطفا من رو راهنمایی کنید چون من تا اخر این هفته باید مدارکم رو کامل کنم و بفرستم .... پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی میکنن متشکر و سپاس گذارم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان:
(2013-11-04 ساعت 23:22)hamideftex2014 نوشته:  دوستان لطفا راهنمایی کنید
من چندتا سوال داتم لطفا از دوستانی که میتونن خواهش میکنم به بنده راهنمایی کنن و به لینک پاس ندن.... ممنون
1 سوال اولم اینه که روی پاکتی که مدارک نامه دوم رو ارسال میکنیم فقط همین ادرس U.S. Embassy Ankara, Turkey
Consular Section
Immigrant Visa Unit
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere
Ankara, Turkeyکافی هست یا باید علاوه بر اون کیس نامبر و بقیه مشخصات هم روی بسته قید بشه؟؟؟؟
2-ایا باید روی تمام مدارکی که تو بسته هستش هم باید کیس نامبر رو قید کنم و یا همونطوری کافی هستش؟
3-فرمی که انتهای اون pdf که رهنمای ارسال مدارک خود سفارت هست رو من دانلود کردم و فقط یک برگه هستش در صورتی که دوستان میگفنم اون فرم 2 صفه ای هستش ولی چیزی که من امروز گرفتم انتهای اون یک فرم یک برگی بود و چیز دیگه ای نداشت.... ایا دوستانی که پر کردن و فرستادن هم یک برگی پر کردن یا 2 برگی؟؟؟؟ اگه 2 برگی هستش از کدوم سایت باید دانلود کنم و بفرستم؟؟؟؟
لطفا من رو راهنمایی کنید چون من تا اخر این هفته باید مدارکم رو کامل کنم و بفرستم .... پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی میکنن متشکر و سپاس گذارم.

1- همان آدرس درسته+ مشخصات فرستنده. و لی کیس نامبر لازم نیست.
2- بهتره که کیس نامبر رو بالای هر برگه بنویسید
3-جواب این سوال شما رو حقیقتاً نمی دونم ولی ما فقط مدارکی که سفارت خواسته بود پست کردیم
4- به تعداد اعضای کیس هر کدام 2 عکس و پشت هر کدام کیس نامبر + نام و نام خانوادگی+ تاریخ تولد
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان:
(2013-11-05 ساعت 02:08)sal0811 نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 23:22)hamideftex2014 نوشته:  دوستان لطفا راهنمایی کنید
Consular Section
Immigrant Visa Unit
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere

1- همان آدرس درسته+ مشخصات فرستنده. و لی کیس نامبر لازم نیست.
2- بهتره که کیس نامبر رو بالای هر برگه بنویسید
3-جواب این سوال شما رو حقیقتاً نمی دونم ولی ما فقط مدارکی که سفارت خواسته بود پست کردیم
4- به تعداد اعضای کیس هر کدام 2 عکس و پشت هر کدام کیس نامبر + نام و نام خانوادگی+ تاریخ تولد
احتياجي به ارايه فرم نيست
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Alireza 2014
دوستان هتل اتاب نريد خيلي بده من خودم تحقيق كردم هتل از آژانس جزيره بهشت گرفتم هتل نوا پلاس عالي بود آنكارا پلازا هم خوبه من نرفتم قيمت قيمت رزرو هتل اينجا يكم بالاست در ضمن ترانسفر بگيريد راحتره تا اتوبوس و،،،،،
موفق باشيد
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: vidi ، Vahid2014
(2013-11-04 ساعت 23:22)hamideftex2014 نوشته:  3-فرمی که انتهای اون pdf که رهنمای ارسال مدارک خود سفارت هست رو من دانلود کردم و فقط یک برگه هستش در صورتی که دوستان میگفنم اون فرم 2 صفه ای هستش ولی چیزی که من امروز گرفتم انتهای اون یک فرم یک برگی بود و چیز دیگه ای نداشت.... ایا دوستانی که پر کردن و فرستادن هم یک برگی پر کردن یا 2 برگی؟؟؟؟ اگه 2 برگی هستش از کدوم سایت باید دانلود کنم و بفرستم؟؟؟؟

توی سایت تراول استیت یه قسمتی هست که هر سفارتی رو انتخاب کنین یک پی دی اف به شما میده ، توی اون PDF لینک PDF دیگه ای هست که در حال حاضر جدید ترین PDF مربوط به سفارت امریکا در آنکاراس ،
که همون یک صفحه درست هستش
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان