موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میدانید پرواز مستقیم از اصفهان به آنکارا هست یا نه؟و اگر هست چه روزها و چه ساعتهاییه ؟
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
فقط من نامه تمکن مالی رو از بانک پاسارگاد گرفتم و اون فرم 134 رو هم دادم برام پر کردن و فرستادن ولی توی یه پاکت در بسته هستش که گفته روز مصاحبه به افسر تحویلش بده به نظر شما الان که دارم مدارکم رو میفرستم این ساپورت رو نفرستم و روز مصاحبه همون جا تحویل بدم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟
واینکه اگه قبل 15 دسامبر مصاحبه باشه و من مدارکم رو زودتر یعنی یک ماه زودتر به دستشون برسه مشکلی نداره یا باید حتما حوالی همون 15 روز باشه؟؟؟؟
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
من تقریبا بین 20تا25 اذر مصاحبه دارم..... امروز رفتم خیبان وزرا و با پست dhlمدارکم رو فرستادم و نقره داغ شدم برگشتم...... باور میکنید هزینه ی پست اونم نوع اکپرس 3 برای من 142 هزار اب خورد... فقط وقتی گفت برو صندوق و گفت اینقدر باید بدی باید من رو میدید که دارم سکته میزنم.... وزن بسته تقریبا 0.5 کیلو کمتر بود با اون پاکتی که خودم گذاشته بودم.... درش رو چسب زد و گذاشت تو یه پاکت نایلونی ی مخصوص.... اون که گذشت.... فقط یه سوال از اساتید داشتم.... اونخا ازم کیس نامیرم رو پرسید و روی برگه ی رسید پرینت شد.... برای همه ی دوستان اینطوری ی یا فقط مال من اینطوری شد.... لطفا راهنمایی بفرمایی.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان راستی یادم رفت بگم پسا ارامکس هم رفتم و برام 100500 تومان حساب کرد ولی من ترجیح دادم با dhlبفرستم که خیالم راحت باشه و فقط سر اون 20 برگ پاسپورتم که الکی کپیشون کردم و فرستادم یکم ناراحتم تازه من دیشب هر دوبرگ رو با هم تو یه صفحه کپی گرفتم کلی شده بود و مثل یه دفترچه شده بود فکر کنم اونجا برسه جای چرک نویس ازشون افسره استفاده کنه....
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-07 ساعت 22:25)hamideftex2014 نوشته: دوستان راستی یادم رفت بگم پسا ارامکس هم رفتم و برام 100500 تومان حساب کرد ولی من ترجیح دادم با dhlبفرستم که خیالم راحت باشه و فقط سر اون 20 برگ پاسپورتم که الکی کپیشون کردم و فرستادم یکم ناراحتم تازه من دیشب هر دوبرگ رو با هم تو یه صفحه کپی گرفتم کلی شده بود و مثل یه دفترچه شده بود فکر کنم اونجا برسه جای چرک نویس ازشون افسره استفاده کنه....
دوست عزیز لازمه که کپی همه ی صفحات پاسپورت چون خودشدن تو مدارکی که خواستند بفرستیم گفتند صفحه ی اول پاسپورت فقط
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-07 ساعت 15:20)hamideftex2014 نوشته: من تقریبا بین 20تا25 اذر مصاحبه دارم..... امروز رفتم خیبان وزرا و با پست dhlمدارکم رو فرستادم و نقره داغ شدم برگشتم...... باور میکنید هزینه ی پست اونم نوع اکپرس 3 برای من 142 هزار اب خورد... فقط وقتی گفت برو صندوق و گفت اینقدر باید بدی باید من رو میدید که دارم سکته میزنم.... وزن بسته تقریبا 0.5 کیلو کمتر بود با اون پاکتی که خودم گذاشته بودم.... درش رو چسب زد و گذاشت تو یه پاکت نایلونی ی مخصوص.... اون که گذشت.... فقط یه سوال از اساتید داشتم.... اونخا ازم کیس نامیرم رو پرسید و روی برگه ی رسید پرینت شد.... برای همه ی دوستان اینطوری ی یا فقط مال من اینطوری شد.... لطفا راهنمایی بفرمایی.
dhl که به من گفت زیر نیم کیلو 93000 تومان!!!چه جوری اینقدر شد؟!
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-08 ساعت 00:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-08 ساعت 00:44 توسط hamideftex2014.)
راستش منم فقط صفه اول پاسم رو کپی گرفته بودم .... از بس بین دوستان اتحاد نظر هستش و یکی میگه بفرست و یکی میگه لازم نیست تصمیم گرفتم بفرستم و گفتم فوقش روز مصاحبه برش میگردونه..... من راجب فرم انتهای پی دی اف هم از دوستان پرسیدم.... یکی گفت لازم نیست... یکی گفت انتهای پست من تو امضام هست که دیدم 2 برگی هستش و یکی هم گفت همون یه برگه.... خودم رفتم چک کردم دیدم همونن یه برگ هستش که باید پر میکردم و میفرستادم....
و در مورد پست هم بگم... من به ارامکس زنگ زدم و خود اون منشی خانومه گفت زیر نیم کیلو 100500 میشه و برای دی اچ ال هم رفتم بسته وزن و بسته بندی شد گفت اینقدر میشه.... البته تلفنی هم گفته بود اکسپرس نوع3 برات زیر نیم کیلو 11000 در میاد و فکر کنم مال من بخاطر اون کپی های پاسم به 600 گرم رسیده بود که 142 هزار برام اب خورد... در هر صورت پست کردم رفت و تو سایت هم چک کردم از صبح تا الان غ مرحله رو پشت سر گذاشته و روندش ادامه داره.... شد مثل قضیه واکسن ها که برام 350 هزار با ابله اب خورد.... دیگه اب از سرم گذشته .... هر چی داشتم خرچ شد..... موفق باشید دوستان گلم.
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
2013-11-08 ساعت 10:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-08 ساعت 10:33 توسط basi2014.)
دوستای گل
من قبلا مدارکمو با کاراپست فرستادم آمریکا و 4 روزه هم دستشون رسید.الان هم با همون پست فرستادم ترکیه قیمتشم 70 تومن شد.دوستانی که فرستادن هیچ ولی کسایی که نفرستادن بهشون توصیه میکنم با این کاراپست بفرستید.خیالتون هم راحت باشه بسته قطعا میرسه دستشون.من تو پست های قبلی هم بابت این پست گفته بودم ولی دوستان کم لطفی کردن و گویا نخوندن که مجببور شدن هزینه زیادی بابت دی اچ ال یا تی ان تی بدن...
خیالتون راحت باشه بسته با کاراپست میرسه دستشون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان و ممنون از راهنمایی های خوبتون ,
خواستم ببینم آیا کسانی که برای مصاحبه در آنکارا از طرف NVC دعوت شدند ایا
ایمیلی هم از طرف سفارت آنکارا مبنی بر تایید روز مصاحبه دریافت کردند یا نه؟
برنده مادر من هستن به همراه پدرم که هفته اول DEC برای مصاحبه دعوت شدند ولی من هر چی سایت سفارت آنکارا Interview Schedule چک می کنم هنوز شمارشون اعلام نشده! کسی از دوستان اطلاعی دارن؟
پیشاپیش ممنون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
خواستم ببينم ايميل سفارت آمريکا تو آنکارا چيه؟ ممنون
آخه تو خود سايت نوشته webmasterankara@state.gov ولی صفحه اول اين تايپيک نوشته CA-Ankara@state.gov
کدوم آيا؟
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب
اولین سفر به us : **
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
جریان این فرم 260 چیه دوستان که جایگزین 230 شده؟