کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-12-02 ساعت 22:29)spv نوشته:  
(2013-12-02 ساعت 21:28)Hamid nezam نوشته:  دوستان مطلع میشه راهنمایی کنن...... من بلیطی که به دستم میرسه پرینت ایمیل هستش و مهر آژانس نداره و نمیتونم از قبل حواله ارزی بگیرم، میخوام همه کارا رو با این پرینت داخل فرودگاه انجام بدم ، سوالم اینه که بانک داخل فرودگاه امام ساعت 3 نیمه شب بازه؟ با این پرینت میتونم کارامو انجام بدم؟
سلام دوست عزیز
شما حتما باید بلیط را مهره اژانس بزنید و عوارض خروجی را در بانک ملی واریز کنید بعد از طریق شعب بانک ملت مبلغ ریالی ارز را واریز کنید و رسید دریافت کنی در فرودگاه ارز خودتون را دریافت کنید
بانک فرودگاه ساعت 3 نیمه شب باز نیست؟
تشکر کنندگان:
(2013-12-02 ساعت 23:56)Hamid nezam نوشته:  
(2013-12-02 ساعت 21:28)Hamid nezam نوشته:  دوستان مطلع میشه راهنمایی کنن...... من بلیطی که به دستم میرسه پرینت ایمیل هستش و مهر آژانس نداره و نمیتونم از قبل حواله ارزی بگیرم، میخوام همه کارا رو با این پرینت داخل فرودگاه انجام بدم ، سوالم اینه که بانک داخل فرودگاه امام ساعت 3 نیمه شب بازه؟ با این پرینت میتونم کارامو انجام بدم؟
سلام دوست عزیز
شما حتما باید بلیط را مهره اژانس بزنید و عوارض خروجی را در بانک ملی واریز کنید بعد از طریق شعب بانک ملت مبلغ ریالی ارز را واریز کنید و رسید دریافت کنی در فرودگاه ارز خودتون را دریافت کنید
بانک ملت شعبه ارزی فرودگاه شبانه روزی شما بعد از پلیس پاسپورت میرید طبقه زیرزمین دلار را میگیرین نگران نباش
به امید ویزای یک ضرب
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: amin arefi ، ffrfar
(2013-12-03 ساعت 00:44)spv نوشته:  
(2013-12-02 ساعت 23:56)Hamid nezam نوشته:  
سلام دوست عزیز
بانک ملت شعبه ارزی فرودگاه شبانه روزی شما بعد از پلیس پاسپورت میرید طبقه زیرزمین دلار را میگیرین نگران نباش
به امید ویزای یک ضرب
ایشون تا حواله برای گرفتن ارز مسافرتی رو از قبل نگرفته باشن، بانک فرودگاه این ارز رو تحویل نمیده، یعنی اینجور نیست که اونجا پول بگیرن ارز مسافرتی بدن، اونجا حواله ای رو که از قبل تهیه شده میگیرن و ارز تحویل میدن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ssafaye66 ، amin arefi

بلیط باید مهر ازانس داشته باشه
ماله من نداشت میدون فردوس گفت نمیدیم
منم رفتم پرینت رنگی گرفتم بردم یه شعبه ارزی دیگه!!!
البته مسئول شعبه گوشاش دراز نبود ولی واسم مرام گذاشت یه نگاهی کرد به بلیط گفت باشه برو کپیشو بگیر بیار ضمنا بلیطت باید اصل باشه ولی حالا عیب نداره!!
درواقع میخواست بگه که فکر نکنی پرینت رنگی دادی من نفهمیدم!!
منم گفتم باشه مرسی میرم کپی میکنم
کپی کردم دادم بهش
و کارم انجام شد.

بنابراین شما یه پرینت رنگی بگیر با خودت ببر
اگه نفهمید که چه بهتر ولی اگر فهمید و گفتن به اصل بلیط نیازه بگو شما از اصل میخواین کپی بگیرین پس براتون فرقی نداره از پرینت کپی بگیرین یا از اصل
با هاشون چون بزن و بهشون بگی ک وقت نداری این همه راهو برای یه مهر بری آزانس و کسی متوجه این لطفشون نمیشه

در نهایت اگه قبول نکردن برو یه بانک شعبه ارزی دیگه
لیست شعبه ها رو از اینترنت بگیر
تشکر کنندگان:
در رابطه با شعب ارزی بانک ملت باید ازتون خواهش کنم که محض رضای خدا به خودتون لطف کنین بانک ملت دور میدون فردوسی نرینننننن
خیلی شلوغه باید اسم بنویسی و نوبتیه تا ساعت 11 هم باید واستی
ولی سایر شعب ارزی دارن پشه میپرونن

100 متر سمت غرب میدون فردوسی یه بانک ملت ارزیه دیگه هست که اونم داره پشه میپرونه پس دور میدون فردوسیو بیخیال شید لطفا
معمولا چون نزدیک به صرافی هست همه این بانکو انتخاب میکنن و برا همین شلوغه
تشکر کنندگان: amin arefi
(2013-12-03 ساعت 03:09)ssafaye66 نوشته:  
(2013-12-02 ساعت 23:56)Hamid nezam نوشته:  بانک فرودگاه ساعت 3 نیمه شب باز نیست؟
ما که ساعت 3 شب اونجا نبودیم ولی اگر پروازی باشه که ساعت 3 نیمه شب باشه پس قاعدتا باید یه فکری هم برای افرادی که ساعت 3 پرواز دارن کرده باشن و براشون بانک رو باز گذاشته باشن که این افراد بتونن ارزشونو بگیرن
ولی محض احتیاط شما یه تیکه چوب با خودت ببر... که اگه بانک بسته بود بتونی شیشه ها شو بیاری پایین TongueBig Grin

کلیه باجه ها و واحدهای خدمات رسان در فرودگاه ها ( چه برسه به فرودگاه امام که بین المللی هست و پروازهای خارجی انجام می ده ) اعم از باجه های بانک ها و ... به صورت 24 ساعته هستند و کارکنانشون هم شیفتی کار می کنند. نیازی به چوب هم ندارید! Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ssafaye66
دوستان
من دو هفته دیگر در آنکارا مصاحبه دارم اما هنوز ایمیل سفارت مبنی بر کامل / ناقص بودن مدارک و اینکه چه چیزهایی را بایستی در روز مصاحبه به همراه داشته باشم را دریافت نکرده ام.
البته تایید رسیدن مدارک را به موقع دادند و گفتند که به دنبال آن بامن تماس می گیرند که چه مدارکی را می بایست ببرم و ....
بایستی نگران بشوم یا نه ؟
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ... معمولا چه زمانی از قبل از پرواز باید برای دریافت بلیط مراجعه کرد.... مثلا کسی که دوشنبه پرواز داره کی بلیط چارتریش صادر میشه که بتونه بره دنبال کارای حواله ارزی و اینجور مواردش؟؟؟؟
یه سوالی که داشتم اینه که ایا توی سفارت باید فرمی یا چیزی رو پر کنیم ... مگه فقط نباید پایین اون فرمهارو که فرستادیم امضا بزنیم؟؟؟
ایا پاس نیاز به مهری چیزی نداره... من تازه پاس گرفتم و توش هنوز مثل کویر صافه صافه هیچ مهری چیزی هم نداره مثل بعضی از دوستان که دیگه جای مهر نداره نیست.... من فقط بلیط رو بگیرم و با این پاس برم فرودگاه کافی هستش؟؟؟؟ من فقط عوارض خروج رو پرداخت کردم و کار دیگه ای جر رزرو بلیط از اژانس نکردم که اونم میگه بلیط هنوز صادر نشده که من به شما بدم.
و اینکه تا چند کیلو میشه بار رو برای رفت و برگشت با خودمون ببریم؟؟؟
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان:
(2013-12-03 ساعت 15:05)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان ... معمولا چه زمانی از قبل از پرواز باید برای دريافت بلیط مراجعه کرد.... مثلا کسی که دوشنبه پرواز داره کی بلیط چارتریش صادر میشه که بتونه بره دنبال کارای حواله ارزی و اینجور مواردش؟؟؟؟
یه سوالی که داشتم اینه که ایا توی سفارت باید فرمی یا چیزی رو پر کنیم ... مگه فقط نباید پایین اون فرمهارو که فرستادیم امضا بزنیم؟؟؟
ایا پاس نیاز به مهری چیزی نداره... من تازه پاس گرفتم و توش هنوز مثل کویر صافه صافه هیچ مهری چیزی هم نداره مثل بعضی از دوستان که دیگه جای مهر نداره نیست.... من فقط بلیط رو بگیرم و با این پاس برم فرودگاه کافی هستش؟؟؟؟ من فقط عوارض خروج رو پرداخت کردم و کار دیگه ای جر رزرو بلیط از اژانس نکردم که اونم میگه بلیط هنوز صادر نشده که من به شما بدم.
و اینکه تا چند کیلو میشه بار رو برای رفت و برگشت با خودمون ببریم؟؟؟

درود بر شما Smile
١.از يه ماه قبل ميتونيد براي خريد بليطتون اقدام كنيد .حدودا يه هفته قبل پرواز بليط رو بهتون ميدن و ميتونين دنبال كاراي حواله بريد .
٢.شما فقط فرم هاتونو امضا ميزنيد يه بار ديگه تو سفارت .فكر ميكنم براي همه سفارت ها قانون يكسان باشه .(مديرا درست ميگم ديگه؟)
٣.مشكلي نداره كه پاستون خاليه .اگه قبلا پاس داشتين و اين يكي رو جديد گرفتين ،حتما لاشه پاس قبليتونم ببريد همراهتون .
٤.فيش عوارض رو همراه پاس و بليط صادر شدتون ببريد بانك تا ٣٠٠ دلار حواله ارزيتونو دريافت كنيد و توي فرودگاه از بانك ملت زير پله ها تحويل بگيريد(در صورت تمايل)
٥.تو بليطتتون مينويسه تا چند كيلو مجاز هستين بار داشته باشيد،احتمالا ٣٠ كيلو هست .

موفق باشيد Big Grin
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: hamideftex2014 ، amin arefi
بابا مشکل اینه که ار راهواری بلیط رزرو کردم و برای یک شنبه پرواز دارم ولی زنگ که میزنم میگه هنوز ایران ایر بلیط رو صادر نکرده و هنوز بلیط دوستانی که فردا پرواز دارن نیومده چه برسه به شما... حالا من موندم اگه مثلا بخواد بهم شنبه بلیط رو صادر کنه من باید کی برم دنبال گرفتن حواله؟؟؟؟ با اینکه من از بیش از یک ماه پیش از اژانس رزرو کرده بودم؟؟؟؟
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان:
(2013-12-03 ساعت 15:32)hamideftex2014 نوشته:  بابا مشکل اینه که ار راهواری بلیط رزرو کردم و برای یک شنبه پرواز دارم ولی زنگ که میزنم میگه هنوز ایران ایر بلیط رو صادر نکرده و هنوز بلیط دوستانی که فردا پرواز دارن نیومده چه برسه به شما... حالا من موندم اگه مثلا بخواد بهم شنبه بلیط رو صادر کنه من باید کی برم دنبال گرفتن حواله؟؟؟؟ با اینکه من از بیش از یک ماه پیش از اژانس رزرو کرده بودم؟؟؟؟

منم یکشنبه داشتم
پنج شنبه بهم دادن
شنبه رفتم ارز گرفتم
مطالب صفحه قبل رو بخوانین مفیده
در ارتباط با مهر ازانش و غیره مطالبی رو نوشتم
تشکر کنندگان: hamideftex2014 ، علی1369 ، amin arefi
دوستان این ایمیل تایید دریافت مدارک که پست کردیم باید حتما بیاد؟ من 10 روز پیش پست کردم هیچ ایمیل نیومده
نه تایید نه اینکه چه مدرکی واسه مصاحبه ببرم. باید پیگیری کنم؟
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان:
دوستان انگار فراموش کردن اسم این تاپیک چیه؟!!!!!!!! سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
این مباحث فرم 9-10 سوالی و غیره مربوط به تاپیک انتظار مصاحبه است نه اینجا!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Vahid2014 ، Narvan ، amin arefi
(2013-12-03 ساعت 14:46)poopak16 نوشته:  دوستان
من دو هفته دیگر در آنکارا مصاحبه دارم اما هنوز ایمیل سفارت مبنی بر کامل / ناقص بودن مدارک و اینکه چه چیزهایی را بایستی در روز مصاحبه به همراه داشته باشم را دریافت نکرده ام.
البته تایید رسیدن مدارک را به موقع دادند و گفتند که به دنبال آن بامن تماس می گیرند که چه مدارکی را می بایست ببرم و ....
بایستی نگران بشوم یا نه ؟

دوست گرامى ناراحت نباشيد واسه ما دقيقا شب قبل از مصاحبه اين ايميل اومد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: poopak16

حتما بايد مهر اژانس داشته باشه ضمنا داخل فرودگاه نميتونيد حواله ارز بگيريد فقط اونجا ميتونيد حواله را به ارز تبديل كنيد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان