کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-22 ساعت 12:50)mehran.re نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 11:27)علی1369 نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 11:10)علی1369 نوشته:  دوستان کسی میدونه که چمدان تو آنکارا برای خرید بهتره یا تو تهران.

دوستان میشه جواب بدین

قیمت چمدون آنکارا خیلی بهتر اصفهانه. تهران و دقیقاً نمیدونم. اینجا با 150 تا 200 لیر چمدونای خیلی خوب میشه خرید

داداش این اقا مهران خیلی مایه داره شما همینجا بخری بهترهBig Grin
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، khder
(2013-11-29 ساعت 00:08)arezoosharifi نوشته:  
(2013-11-28 ساعت 18:26)ali3875 نوشته:  سلام دوستان منم از آنکارا برگشتم مصاحبه خیلی خیلی راحت تر از اون یزی بود که فکر میکردم همه چیز به خوبی برگزار شد فقط اونگان اذیتمون کرد اگه کسی راهنمایی خواست من در خدمتم

سلام
دوست عزیز میشه بگی با چه پروازی رفتی،کدوم هتل بودی و کلا چقدر هزینه کردی برای یک نفر؟
و اینکه جوابشون به تو چی بود آیا ویزا شدی یا گفتن برو بدا بیا؟
Cool

دوست عزیز پروازه ماهان خوبه.هتل اتاپ و الیت هم نزدیکه سفارته هم نزدیکه کلی
رستوران و سفره خونست.
تشکر کنندگان: mehran.re
بعد از اینکه کلیر شدیم چه مدارکی برای گرفتن ویزا لازمه ببریم آنکارا؟
برنده من هستم لازمه از همسر و دخترم وکالت نامه ببرم یا نه؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: amohammadiazar
(2013-11-29 ساعت 01:02)hesam_naeini نوشته:  
(2013-11-29 ساعت 00:08)arezoosharifi نوشته:  
(2013-11-28 ساعت 18:26)ali3875 نوشته:  سلام دوستان منم از آنکارا برگشتم مصاحبه خیلی خیلی راحت تر از اون یزی بود که فکر میکردم همه چیز به خوبی برگزار شد فقط اونگان اذیتمون کرد اگه کسی راهنمایی خواست من در خدمتم

سلام
دوست عزیز میشه بگی با چه پروازی رفتی،کدوم هتل بودی و کلا چقدر هزینه کردی برای یک نفر؟
و اینکه جوابشون به تو چی بود آیا ویزا شدی یا گفتن برو بدا بیا؟
Cool

دوست عزیز پروازه ماهان خوبه.هتل اتاپ و الیت هم نزدیکه سفارته هم نزدیکه کلی
رستوران و سفره خونست.

منم صحبت های آقا حسام رو تاييد ميکنم. یه دوست خوب بود واسه ما
اميدوارم بقيه دوستانی که دارن ميرن واسه مصاحبه مثله ما خيلی راحت ويزا بشن
اگه مدارکتون کامل باشه دیگه جای هیچ نگرانی نیست
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب Big Grin
اولین سفر به us : **
تشکر کنندگان:
(2013-11-29 ساعت 00:49)hesam_naeini نوشته:  سلام من تازه از انکارا اومدم (ویزا یه ضرب DSmile سوالی بود در خدمتیم

[font=Tahoma]مبارکه حسام خان
[/font]اگه زحمت یه سفرنامه مفصلم بکشید ممنون می شیم
از شرایطه کیستون بگین،سربازی،رشته تحصیلی،شغل و سوالات مصاحبتون لطفا
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان:
(2013-11-29 ساعت 17:40)khder نوشته:  
(2013-11-29 ساعت 00:49)hesam_naeini نوشته:  سلام من تازه از انکارا اومدم (ویزا یه ضرب DSmile سوالی بود در خدمتیم

[font=Tahoma]مبارکه حسام خان
[/font]اگه زحمت یه سفرنامه مفصلم بکشید ممنون می شیم
از شرایطه کیستون بگین،سربازی،رشته تحصیلی،شغل و سوالات مصاحبتون لطفا

بله چشم.سربازی که معاف شدم دلیلشم کفالت.تو مصاحبم پرسید چرا معاف شدی گفتم کفالت بدون هیچ توضیح اضافه
فوق دیپلم کامپیوتر
تو مصاحبم ازم پرسید میخوای بری امریکا چی کار گفتم برای کار
هزینه ی مدیکال 300$
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، amohammadiazar ، shamim_irs ، ffrfar ، khder ، aghaghia ، asalkhan00m ، powerb
سربازی : معاف
شغل : هر دو آزاد
مدرک تحصیلی : هر دو لیسانس
ویزا : یه ضرب
سوالات مصاحبه :
از خانومم پرسید شغلت چیه
از من شغل پرسید و اینکه چرا معاف شدم که منم گفتم پزشکی بدون هیچ توضیح اضافی
کل زمان مصاحبه 1دقیقه و 30 ثانیه ؛ )
سوالی بود در خدمتم
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب Big Grin
اولین سفر به us : **
تشکر کنندگان: shamim_irs ، hesam_naeini ، ffrfar ، azadeh2014 ، khder ، tenese ، aghaghia ، shandiz ، rtt ، sal0811 ، amin arefi ، asalkhan00m ، powerb
(2013-11-29 ساعت 14:22)ali3875 نوشته:  بعد از اینکه کلیر شدیم چه مدارکی برای گرفتن ویزا لازمه ببریم آنکارا؟
برنده من هستم لازمه از همسر و دخترم وکالت نامه ببرم یا نه؟

به این پـســـت مراجعه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان:
دوستان من از آنکارا برگشتم و سفرنامه هم براتون نوشتم
نمیخام چیزی بگم که نا امیدتون کنه ولی به نظر من سفرنامه منو بخونید شاید مابین صحبتام چیزی دستگیرتون بشه..یادم نیست تو سفرنامم مدت مصاحبمو نوشتم یا نه ولی مصاحبه من 5-6 دقیقه طول کشید و در نهایت چیزی شد که تو سفرنامم نوشتم..
ایشالا همگی موفق باشید و به سرنوشت من دچار نشید..
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، sabor ، amin arefi ، poopak16 ، khder ، asalkhan00m
(2013-11-30 ساعت 11:49)basi2014 نوشته:  دوستان من از آنکارا برگشتم و سفرنامه هم براتون نوشتم
نمیخام چیزی بگم که نا امیدتون کنه ولی به نظر من سفرنامه منو بخونید شاید مابین صحبتام چیزی دستگیرتون بشه..یادم نیست تو سفرنامم مدت مصاحبمو نوشتم یا نه ولی مصاحبه من 5-6 دقیقه طول کشید و در نهایت چیزی شد که تو سفرنامم نوشتم..

ناميد نباشيد انشاالله حل ميشه ما ودوستان مهاجرسرايي هم براتون دعا ميكنيم تو بچه هاي ٢٠١٣ هم يكى شبيه شما بوده كه ازش اسپانسر خواسته بودند أون يه دختر كم سن وسال ومجرد بوده كه احتمالا شما هم اينچنينيد نگران نباشيد شما ريجكت نشديد نقص مدرك خورديد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: mehran.re ، khder
(2013-11-30 ساعت 15:11)Vahid2014 نوشته:  
(2013-11-30 ساعت 11:49)basi2014 نوشته:  دوستان من از آنکارا برگشتم و سفرنامه هم براتون نوشتم

ناميد نباشيد انشاالله حل ميشه ما ودوستان مهاجرسرايي هم براتون دعا ميكنيم تو بچه هاي ٢٠١٣ هم يكى شبيه شما بوده كه ازش اسپانسر خواسته بودند أون يه دختر كم سن وسال ومجرد بوده كه احتمالا شما هم اينچنينيد نگران نباشيد شما ريجكت نشديد نقص مدرك خورديد

من سفرنامه زیاد خوندم و خیلیها مشابه شرایط شمارو داشتن واقعا عجیبه که از شما اسپانسر خواستن. از یه دوسته دیگه ای هم که ازش اسپانسر خواسته بودن تمکن مالیش 20 میلیون بود که تعجبی نداره. به هرحال امیدوار باش انشااله که خدا خودش راه چاره رو باز میکنه.
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه
تشکر کنندگان: khder
سفرنامه من در امضا هست Smile
تشکر کنندگان: ffrfar ، nasam
ویزا رو گرفتیم یک ضرب
سربازی معاف
کار خصوصی
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
دوستان مطلع میشه راهنمایی کنن...... من بلیطی که به دستم میرسه پرینت ایمیل هستش و مهر آژانس نداره و نمیتونم از قبل حواله ارزی بگیرم، میخوام همه کارا رو با این پرینت داخل فرودگاه انجام بدم ، سوالم اینه که بانک داخل فرودگاه امام ساعت 3 نیمه شب بازه؟ با این پرینت میتونم کارامو انجام بدم؟
تشکر کنندگان:
(2013-12-02 ساعت 21:28)Hamid nezam نوشته:  دوستان مطلع میشه راهنمایی کنن...... من بلیطی که به دستم میرسه پرینت ایمیل هستش و مهر آژانس نداره و نمیتونم از قبل حواله ارزی بگیرم، میخوام همه کارا رو با این پرینت داخل فرودگاه انجام بدم ، سوالم اینه که بانک داخل فرودگاه امام ساعت 3 نیمه شب بازه؟ با این پرینت میتونم کارامو انجام بدم؟
سلام دوست عزیز
شما حتما باید بلیط را مهره اژانس بزنید و عوارض خروجی را در بانک ملی واریز کنید بعد از طریق شعب بانک ملت مبلغ ریالی ارز را واریز کنید و رسید دریافت کنی در فرودگاه ارز خودتون را دریافت کنید
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان