کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام
DBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinWink+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ امروز میخوام از خودم کلی انرژی مثبت در وکنم تا برای دوستای عزیزم ارزو کنم که هر چی خیره پیش بیاد منتها از نوع خوشحال کننده و خواستنیش....Shy
تشکر کنندگان: asalkhan00m
سلام بر همگی
من لاتاری قبول شدم و لی همسرم نمی خواد بیاد فرم های اولیه هم پر نکرد حالا لازمه بیاد آنکارا؟
تشکر کنندگان:
با سلام
من لاتاری قبول شدم از اول همسرم گفت نمیام و حتی فرمهای ds230 و ds122 رو پر نکرد به نظرتون میتونه مشکلی ایجاد کنه؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-27 ساعت 12:52)hamideftex2014 نوشته:  بچه ها راستی من همینجا اون فرم 9 سوالی رو برای خودم با ورد درست کردم و پاسخ هاش هم دادم... به نظر شما برای اونجا کارساز هست یا بای به صورت الکترونیکی ارسال بشه ... من دارم پیش بینی همه چی رو میکنم تا به مشکل نخورم .... فکر میکنید دیگه باید چه کارایی کرد .... من حتی به این فکر کردم که چند تا کنسرو و اون قدیما غذاهای بسته بندی بود تو سربازی به اسم ماعده ... از اونا بگیرم برای کاهش هذینه ها فکر میکنید دیگه چی همراهم باشه خوبه...؟؟؟؟

اولاً همونطور كه دوستان قبلاً گفتن رسيدگي به هر پرونده رو بايد به شكل يه فرايند منحصر به فرد دونست و همه پرونده ها مثل هم نيستن بنابراين ممكنه تو اين مسير براي هر كسي مواردي پيش بياد كه خيلي روتين نيست. شايد افسر به اين خاطر به ايشون گير داده كه ايشون تمكن ماليشون شامل گردش حسابم ميشده كه خودشون گفتن ظاهراً گردش حساب خيلي خوبي هم نداشته. ما خودمون 60 م براي دو نفر ارائه كرديم كه قبول شد. نگران نباش دوست عزيز شما فقط "موجودي" بگير قبول مي كنن.
ثانياً كنسرو و اينا خوبن و اين مسأله خيلي سليقه ايه ولي قوياً پيشنهاد مي كنم مك دونالد و كي اف سي و ... رو امتحان كني. خيلي گرون نيستن ولي خيلي مي ارزن.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
تشکر کنندگان: hamideftex2014 ، ffrfar ، asalkhan00m ، سیمین راد
(2013-11-27 ساعت 16:06)aminsameipoor نوشته:  سلام بر همگی
من لاتاری قبول شدم و لی همسرم نمی خواد بیاد فرم های اولیه هم پر نکرد حالا لازمه بیاد آنکارا؟

دوست عزیز تمامی افراد کیس بایستی حتما جهت مصاحبه حضور داشته باشند..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi
(2013-11-27 ساعت 12:52)hamideftex2014 نوشته:  بچه ها راستی من همینجا اون فرم 9 سوالی رو برای خودم با ورد درست کردم و پاسخ هاش هم دادم... به نظر شما برای اونجا کارساز هست یا بای به صورت الکترونیکی ارسال بشه ... من دارم پیش بینی همه چی رو میکنم تا به مشکل نخورم .... فکر میکنید دیگه باید چه کارایی کرد .... من حتی به این فکر کردم که چند تا کنسرو و اون قدیما غذاهای بسته بندی بود تو سربازی به اسم ماعده ... از اونا بگیرم برای کاهش هذینه ها فکر میکنید دیگه چی همراهم باشه خوبه...؟؟؟؟
قضیه فرم 9 سوالی چیه؟ اولین بار میشنوم!!
تشکر کنندگان:
سلام.... اقای نظام نگران نباش.... فرم 9 سوالی چیز خاصی نیست... یه فرمی هستش که ظاهرا وقتی کلیرنس میخوری باید پر بشه و فرستاده بشه بامیل.... اگه تو گوگل به فارسی سرچ کنی تو همین مهاجرسرا پیداش میکنی.... نگران نباش... اگه 1 درصد کلیرنس خوردی بعدا پرش میکنی.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: سیمین راد ، asalkhan00m
(2013-11-28 ساعت 00:56)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-11-27 ساعت 16:06)aminsameipoor نوشته:  سلام بر همگی

دوست عزیز تمامی افراد کیس بایستی حتما جهت مصاحبه حضور داشته باشند..

سلام
ببخشید دوباره مزاحمتون میشم شوهرم وقتی من و شوهرم برای لاتاری ثبت نام کردیم مشکلی نبود گفت میام
ولی وقتی من قبول شدم یه سری مشکل بینمون پیش اومد که باعث شد فرمهای ds122 و ds230 روپر نکنه فقط خودم پر کردم دعوت نامه سفارت آنکارا هم برام اومده و به نظرتون چیکار باید بکنم؟
تشکر کنندگان:
خانم محترم.... شما یا باید همسرتون رو راضی کنید و باهاش صحبت کنید که بیاد یا اینکه قید رفتن رو بزنید یا ..... که دلم نمیخخواد بگم چون خوانوادگی هستش و من نمیتونم دخالت کنم... در هر صورت توی یه زندگی مشترک تمام کارا باید با کمک و همفکری هر 2 نفر انجام بشه و ادامه دادن کاری که یکی از طرفین در موردش رضایت نداره میتونه کار رو به چاهای باریک بکشونه... چون به فرض. مثال اگه همینطوری از روی اسرار هم قبول کنه بعدا که باید یه زندگی رو از اول با هم بسازین و قطعا اولش سختی ها و ناملایمات زیادی داره اون موقع این مشکل مثل یه ضخم قدیمی دوباره چرک میکنه و اونجا دیگه نمیشه به همین راحتی که انجا میتونستید رفعش کنید ماجرا رو حل کنید.... من به عنوان یه برادر بهتون میگم که اول مشکل رو اینجا حل کنید و بعد به فکر بقیه کاراتون باشید... موفق باشید.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان:
(2013-11-27 ساعت 12:39)hamideftex2014 نوشته:  برو به سلامت... منم این هفته نه هفته دیگه میام اونجا... برای همه دعا کنید که مشکلی پیش نیاد

منم هفته دیگه نه هفته بعدش عازمم
ایشالا با ویزا برگردید
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: hamideftex2014
سلام دوستان
مصاحبه من آنکارا بود.برحسب وظیفه، هر کس راهنمایی خواست در خدمت هستم.
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: asalkhan00m
سلام دوستان منم از آنکارا برگشتم مصاحبه خیلی خیلی راحت تر از اون یزی بود که فکر میکردم همه چیز به خوبی برگزار شد فقط اونگان اذیتمون کرد اگه کسی راهنمایی خواست من در خدمتم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: amin arefi ، asalkhan00m ، poopak16
(2013-11-28 ساعت 18:26)ali3875 نوشته:  سلام دوستان منم از آنکارا برگشتم مصاحبه خیلی خیلی راحت تر از اون یزی بود که فکر میکردم همه چیز به خوبی برگزار شد فقط اونگان اذیتمون کرد اگه کسی راهنمایی خواست من در خدمتم

سلام
دوست عزیز میشه بگی با چه پروازی رفتی،کدوم هتل بودی و کلا چقدر هزینه کردی برای یک نفر؟
و اینکه جوابشون به تو چی بود آیا ویزا شدی یا گفتن برو بدا بیا؟
Cool
کیس نامبر***2014AS00006
ارسال اولین فرم ها: yasam nis
زمان مصاحبه: may
تشکر کنندگان:
سلام امروز رفتم مدیکال دارم سعی میکنم سفرنامه رو هی اینجا آاپدیت کنم
Mydejavu.iR
Amohammad که برام پیام خصوصی گذاشتید خواستم برات پیام بذارم ولی پیامهای خصوصیت بسته است
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
تشکر کنندگان: amohammadiazar
سلام من تازه از انکارا اومدم (ویزا یه ضرب DSmile سوالی بود در خدمتیم
تشکر کنندگان: poem ، aghaghia ، sabor ، arash12 ، lighter ، amohammadiazar ، asalkhan00m ، mehran.re ، khder ، azadeh2014 ، tenese ، shandiz ، rtt ، sal0811 ، amin arefi ، powerb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان