موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-20 ساعت 15:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-20 ساعت 15:14 توسط kian kian.)
(2013-12-20 ساعت 14:33)shamim_irs نوشته: (2013-12-20 ساعت 14:21)kian kian نوشته: سلام دوستان لطفا" به این سوال من دقیق پاسخ بدید که آیا از هر مدرک باید دو نسخه ترجمه بشه؟؟؟؟
آیا ما مدارکی رو که برای آنکارا پست میکنیم تنها میره دست مدیکال و برای سفارت جدا باید ترجمه بشه و همراه خودمون ببریم ؟؟/؟؟؟
یا اینکه بعد از عملیات پزشکی مدارک رو بهمون میده ببریم سفارت؟؟؟
آیا برای مدارک مدیکال مدارک تحصیلی رو هم باید پست کنیم؟؟؟؟؟؟ یا با خودمون ببریم سفارت؟؟؟
اثلا" من گیج شدم مدارک مدیکال چه فرقی با مدارک سفارت داره آیا همشون یکی هستند یا هر کدوم جدا هستند؟؟؟
لطفا" یکی که دقیق میدونه جواب بده و من رو به این پست یا اون پست ارجاع ندید لطفا" .
توروخدا همین جا جوابم رو بدید/.
--------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز واسه مدیکال از من فقط کیس نامبر و خواست+ پاسپورت+ کارت واکیسناسیون ولی خودشون گفتن دو قطعه عکس و برگه ای که وقت مدیکال هم گرفتید بیارید که از من و بقیه دوستان نخواستن.
واسه سفارت اگه مدارکی که ترجمه و پست کردید کامل بوده فقط تمکن مالی + دو قطعه عکس+ برگه CSC که پستتون و مشخص کردید و اصل شناسنامه و مدارک تحصیلی و از من گرفت. بر طبق این نیاز به ترجمه دوم مدارک البته واسه اونا که مجردن نیست. بقیه توصیه های دوستان واسه احتیاط بیشتر هست.
امیدوارم موفق باشید
ممنون از جوابتون اما دو تا سوال:
ا- من متاهل هستم خوب طبق توضیح شما باید از هر مدرک دوبار ترجمه بشه؟؟؟
2- محل مصاحبه من آنکارا هست پس تمام این مدارک رو باید به سفارت پست کنم؟؟؟
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
هتل ما نواپالاس بود که به جز رسپشن هایی با انگلیسی ضعیف و اینکه وقتی شما را می دیدند صبح بخیر و شب بخیر و لبخند در لیست کاریشان تعریف نشده بود و اگر کسی زنگ می زد یا می آمد به هتل دنبال شما و شما نبودید هرگز پیغامی را به شما منتقل نمی کردند .... هیچ مشکلی نداشت. صبحانه کامل . دمای قابل کنترل در اتاق شما. کتری برقی و نوشیدنی (چای و قهوه مجانی) نظافت خوب و دقیق و مکان مناسب هتل جزو خوبی هایش بود.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-20 ساعت 15:34)shamim_irs نوشته: (2013-12-20 ساعت 15:11)kian kian نوشته: (2013-12-20 ساعت 14:33)shamim_irs نوشته: (2013-12-20 ساعت 14:21)kian kian نوشته: سلام دوستان لطفا" به این سوال من دقیق پاسخ بدید که آیا از هر مدرک باید دو نسخه ترجمه بشه؟؟؟؟
آیا ما مدارکی رو که برای آنکارا پست میکنیم تنها میره دست مدیکال و برای سفارت جدا باید ترجمه بشه و همراه خودمون ببریم ؟؟/؟؟؟
یا اینکه بعد از عملیات پزشکی مدارک رو بهمون میده ببریم سفارت؟؟؟
آیا برای مدارک مدیکال مدارک تحصیلی رو هم باید پست کنیم؟؟؟؟؟؟ یا با خودمون ببریم سفارت؟؟؟
اثلا" من گیج شدم مدارک مدیکال چه فرقی با مدارک سفارت داره آیا همشون یکی هستند یا هر کدوم جدا هستند؟؟؟
لطفا" یکی که دقیق میدونه جواب بده و من رو به این پست یا اون پست ارجاع ندید لطفا" .
توروخدا همین جا جوابم رو بدید/.
--------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز واسه مدیکال از من فقط کیس نامبر و خواست+ پاسپورت+ کارت واکیسناسیون ولی خودشون گفتن دو قطعه عکس و برگه ای که وقت مدیکال هم گرفتید بیارید که از من و بقیه دوستان نخواستن.
واسه سفارت اگه مدارکی که ترجمه و پست کردید کامل بوده فقط تمکن مالی + دو قطعه عکس+ برگه CSC که پستتون و مشخص کردید و اصل شناسنامه و مدارک تحصیلی و از من گرفت. بر طبق این نیاز به ترجمه دوم مدارک البته واسه اونا که مجردن نیست. بقیه توصیه های دوستان واسه احتیاط بیشتر هست.
امیدوارم موفق باشید
ممنون از جوابتون اما دو تا سوال:
ا- من متاهل هستم خوب طبق توضیح شما باید از هر مدرک دوبار ترجمه بشه؟؟؟
2- محل مصاحبه من آنکارا هست پس تمام این مدارک رو باید به سفارت پست کنم؟؟؟
اگر متاهل هستید مدارک خودتون و همسرتون هر کدام یک دونه ترجمه کافیه+ 2 تا ترجمه از سند ازدواج که همون نفری یک دونه است باز.
بله بر طبق لیستی که داده بودن برای پست من همه رو پست کرده بودم به جز اصل مدارک. پرینت CSC هم که روز مصاحبه بردم.
مرسی از راهنماییهاتون پس چرا بچه ها میگن یه سری هم همراه با خودمون ببریم سفارت ؟؟
دوم اینکه همسر من دیپلم و فوق دیپلم و لیسانس داره همشون رو باید ترجمه کنم یا دیپلم ولیسانس کافیه؟
خودم هم لیسانس و فوق لیسانس دارم
آیا دیپلم و فوق لیسانسم کافیه ترجمه بشه یل لیسانس هم ترجمه کنم؟
سوم اینکه ریز نمرات هر مقطع هم باید ترجمه بشه؟؟؟/
ممنون از کمکتون
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
[quote='poopak16' pid='451435' dateline='1387536709']
دوستان
هتل ما نواپالاس بود که به جز رسپشن هایی با انگلیسی ضعیف و اینکه وقتی شما را می دیدند صبح بخیر و شب بخیر و لبخند در لیست کاریشان تعریف نشده بود و اگر کسی زنگ می زد یا می آمد به هتل دنبال شما و شما نبودید هرگز پیغامی را به شما منتقل نمی کردند .... هیچ مشکلی نداشت. صبحانه کامل . دمای قابل کنترل در اتاق شما. کتری برقی و نوشیدنی (چای و قهوه مجانی) نظافت خوب و دقیق و مکان مناسب هتل جزو خوبی هایش بود.
پوپک جان رسیدن بخیر چشم براه بودیم خدا را شکر به سلامتی رفتید و برگشتید انشالله هر جه زودتر کلیر میشید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-20 ساعت 17:15)ali3875 نوشته: [quote='poopak16' pid='451435' dateline='1387536709']
دوستان
پوپک جان رسیدن بخیر چشم براه بودیم خدا را شکر به سلامتی رفتید و برگشتید انشالله هر جه زودتر کلیر میشید
دوست عزیز هتل نواپلاس از نظر مکانی جای خوبی بود هم به سفارت هم مراکز دیدنی؟ و اینکه شما از قبل رزرو کردین یا همونجا گرفتین ؟شبی چند از شما گرفتن؟ در کل راضی بودین نسبت به 4ستاره بودن؟
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای آنکارا مدارکتونو پست میکنین چه کسی امضای تحویل گیرنده رو میزنه؟ اسمش چیه ؟
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-24 ساعت 11:59)aghaghia نوشته: (2013-12-24 ساعت 01:24)fakhrinejad نوشته: دوستان برای آنکارا مدارکتونو پست میکنین چه کسی امضای تحویل گیرنده رو میزنه؟ اسمش چیه ؟
معمولا شخصی به نام مهمت ترک... Mehmat Turk
برای کسی شخصی به نام کاراک امضا کرده؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر.راجع به بند ۱۱ توضیح می دهید.مرسی