کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-01-11 ساعت 17:49)abbas09 نوشته:  
(2014-01-11 ساعت 17:21)mehdikhosro نوشته:  
(2014-01-11 ساعت 17:17)abbas09 نوشته:  دوستان عزیز آیا هزینه 330 دلار برای سفارت و 148 دلار برای مدیکال کلا برای یک کیس هست یا باید به تعداد نفرات داده بشه؟
براي هر نفر جداگانه بايد پرداخت بشهSmile

ممنون از جوابتون یعنی ما که 2 نفریم باید 660 دلار برای سفارت پرداخت کنیم؟ Cool
بله دوست عزیز ، شما باید 660 دلار بپردازید.
هزینه مدیکال برای همه یکسان نیست ، اما فکر میکنم هزینه ویزیت دکتر بعلاوه عکس از قفسه سینه و آزمایش خون همون 148 دلار بشه .
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: azadeh2014
(2014-01-11 ساعت 18:01)poem نوشته:  
(2014-01-11 ساعت 17:49)abbas09 نوشته:  
(2014-01-11 ساعت 17:21)mehdikhosro نوشته:  
(2014-01-11 ساعت 17:17)abbas09 نوشته:  دوستان عزیز آیا هزینه 330 دلار برای سفارت و 148 دلار برای مدیکال کلا برای یک کیس هست یا باید به تعداد نفرات داده بشه؟
براي هر نفر جداگانه بايد پرداخت بشهSmile

ممنون از جوابتون یعنی ما که 2 نفریم باید 660 دلار برای سفارت پرداخت کنیم؟ Cool
بله دوست عزیز ، شما باید 660 دلار بپردازید.
هزینه مدیکال برای همه یکسان نیست ، اما فکر میکنم هزینه ویزیت دکتر بعلاوه عکس از قفسه سینه و آزمایش خون همون 148 دلار بشه .
درسته، اگه دکتر واکسنی نزنه بهتون نفری 148$ میشه، وگرنه پول واکسنم میاد روش
تشکر کنندگان:
دوستانی که سفر دوم میروید به آنکارا برای دریافت ویزا حتما اینجا رو بخونید فکر کنم به دردتون بخوره :
http://mohajersara.com/thread-6844-post-...#pid456786
شماره كيس نامبر سه رقمي ، تعداد 2 نفر،‌محل مصاحبه :آنكارا ،تاريخ مصاحبه:نيمه اول اكتبر -کلیر بعد از 74 روز- تاریخ ورود به ا م ر ی ک ا : مارچ 2014 شهر محل سکونت سن خوزه
اینم سفرنامه
تشکر کنندگان: ali3875 ، ffrfar ، amin arefi
[quote='tabatabaie' pid='456790' dateline='1389605340']
دوستانی که سفر دوم میروید به آنکارا برای دریافت ویزا حتما اینجا رو بخونید فکر کنم به دردتون بخوره :
http://mohajersara.com/thread-6844-post-...#pid456786

دوست عزیز ممنون میشم خصوصیتونو چک کنید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: ffrfar
بچه ها برای ما ایمیل تغییر تاریخ مصاحبه اومده از 10 انداختند 18 فوریه 3 شنبه .....ما وقت دکتر رو گرفته بودیم اما خوشبختانه هنوز بلیط و هتل رو نگرفتیم ...حالا با توجه به اینکه یه بچه کوچیک داریم کی نوبت دوباره بگیریم ..؟
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان: mehran.re ، powerb ، miladfr12
با تشکر از دوست عزیزمان rastashah
لطفا دوستانی که وقت مصاحبه انها نزدیک است حتما ایمیل خود را چک کنند تا اگر تغییر تاریخ پیدا کرده در جریان باشند. ++++++++++++++++++
تشکر کنندگان:
با سلام ، من هم تاریخ مصاحبم بر اساس ایمیلی که برام اومد از 13 فوریه به 24 فوریه منتقل شد و من بلیط و هتل نگرفتم ، لطفا به من کمک کنین چه جایی بلیط بگیرم ؟ و چه جایی هتل؟
تشکر کنندگان: powerb
با سلام ،مدارک مورد نیاز برای سفارت آنکارا ترجمه شده به فارسی رو کسی داره ؟ اگه به من برسونه ممنونش میشم
تشکر کنندگان:
(2014-01-15 ساعت 11:59)میر رضا روشندل نوشته:  با سلام ،مدارک مورد نیاز برای سفارت آنکارا ترجمه شده به فارسی رو کسی داره ؟ اگه به من برسونه ممنونش میشم
با درود
دوتا لینک در امضاء بنده موجود می باشد به آن ها مراجعه فرمایید.
امیدوارم که کمکتان کند.

موفق باشید Smile
تشکر کنندگان: amin arefi ، میر رضا روشندل
دوستان بلیط رو برای فوریه چند گرفتید؟ من از هر جا می پرسم چارتر ماهان 650-700 قیمت می دن ....خیلی گرونه
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان: powerb
(2014-01-15 ساعت 11:49)میر رضا روشندل نوشته:  با سلام ، من هم تاریخ مصاحبم بر اساس ایمیلی که برام اومد از 13 فوریه به 24 فوریه منتقل شد و من بلیط و هتل نگرفتم ، لطفا به من کمک کنین چه جایی بلیط بگیرم ؟ و چه جایی هتل؟
دوست عزیز از تور استفاده کنین به صرفه تره به 2 دلیل:
1- ترانسفر فرودگاهی داره و هزینه ای بابت رفت و برگشت نمیدین( قیمت کرایه تاکسی در ترکیه بالاست و فاصله فرودگاه تا مرکز شهر زیاده)
2- قیمت هتل و بلیط هواپیمایی پایینتر میفته(چون آژانس ها همیشه با اونا کار میکنن تخفیف قابل ملاحظه ای میگیرن)
تشکر کنندگان: میر رضا روشندل
(2014-01-16 ساعت 11:16)rastashah نوشته:  دوستان بلیط رو برای فوریه چند گرفتید؟ من از هر جا می پرسم چارتر ماهان 650-700 قیمت می دن ....خیلی گرونه

سلام
بسته به تاربج مدیکال و زمان مصاحبتون داره.
چون مثلا ماهان گزینه خوبیه بدلیل اینکه اولا در هفته 3 پرواز برای آنکارا در روزهای فرد داره و ساعت پرواز هم 7:30 صبح و ساعت 8:30به وقت انکارا میرسه.
ثانیا قیمتش به نظر من کمتره البته چارتر هم نیست( حدود 620 تومان برای افرادبالای 12 سال و 500 تومان برای افرادزیر 12 سال هستش).
ثالثا اکه انشااله یک ضرب ویزا گرفتین با یه هزینه کم میتونید تاریخ برگشتتون رو عوض کنید.البته در هنگام خرید بلیط حتما در مورد نوع بلیطی که میخرید و امکان تعویض زمان برگشت سوال کنید.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: A_A
بچه ها با سلامی گرم
یه ضرب ویزا رو گرفتم،امیدوارم قسمت همتون بشه
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
(2014-01-18 ساعت 10:23)fakhrinejad نوشته:  بچه ها با سلامی گرم
خوشحالم واستون. ان شا الله بقیه هم یک ضرب بگیرن.
موفق باشید
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: fakhrinejad ، miladfr12 ، rtt ، ffrfar ، Narvan ، mehran.re ، powerb ، massi63 ، ramaya
(2014-01-18 ساعت 11:20)shamim_irs نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 10:23)fakhrinejad نوشته:  بچه ها با سلامی گرم
خوشحالم واستون. ان شا الله بقیه هم یک ضرب بگیرن.
موفق باشید

سلام
امضاشما یک لینک دارد که تو آپلود بوی فایلی باید باشد که متاسفانه پاک شده است
ممکن برام ارسالش کنید
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان