کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان ما دوشنبه آنکارا مصاحبه داریم و با توجه به اینکه یه بچه کوچیک داریم و یکشنبه هم مطب دکتر تعطیله کی باید اونجا باشیم که جواب مدیکالمون در کمترین زمان انجام بشه ؟
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان:
[quote='rastashah' pid='454147' dateline='1388662515']
دوستان ما دوشنبه آنکارا مصاحبه داریم و با توجه به اینکه یه بچه کوچیک داریم و یکشنبه هم مطب دکتر تعطیله کی باید اونجا باشیم که جواب مدیکالمون در کمترین زمان انجام بشه ؟

بهترین حالت اینه که چهارشنبه با پرواز ایران ایر برید و از اونگان برای پنج شنبه وقت بگیرید اولین وقت صبح
شنبه آخر وقت جواب آماده میشه
کار دیگری که میتونید بکنید اینه که روز مصاحبتونو و اینکه کودک خردسال دارید با یک ایمیل به دکتر بگید خود دکتر وقت مناسبو تعیین میکنه از ایمیلی که دکتر جواب میده به عنوان مدرک قابل استناد در روز مصاحبه استفاده کنید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: ffrfar ، nasr5
(2014-01-02 ساعت 17:39)ali3875 نوشته:  [quote='rastashah' pid='454147' dateline='1388662515']
کار دیگری که میتونید بکنید اینه که روز مصاحبتونو و اینکه کودک خردسال دارید با یک ایمیل به دکتر بگید خود دکتر وقت مناسبو تعیین میکنه از ایمیلی که دکتر جواب میده به عنوان مدرک قابل استناد در روز مصاحبه استفاده کنید
از اونجائی که اونگان تو سایتش گفته خانواده های دارای فرزند چهار روز زمان لازم دارن برای آماده شدن جواب آزمایش سل ، بعید پاسخ ایمیلی رو بدن
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amin arefi ، nedaba
(2014-01-02 ساعت 16:05)rastashah نوشته:  دوستان ما دوشنبه آنکارا مصاحبه داریم و با توجه به اینکه یه بچه کوچیک داریم و یکشنبه هم مطب دکتر تعطیله کی باید اونجا باشیم که جواب مدیکالمون در کمترین زمان انجام بشه ؟
(2014-01-03 ساعت 00:25)amjad نوشته:  از اونجائی که اونگان تو سایتش گفته خانواده های دارای فرزند چهار روز زمان لازم دارن برای آماده شدن جواب آزمایش سل ، بعید پاسخ ایمیلی رو بدن
تا جایی که یادمه اگر سن بچه بین 2 تا 15 سال باشه باید تست توبرکولین یا همون سل انجام بدین و برای مشخص شدن نتایج تست هم 4 روز زمان لازم هست. باید برای اطمینان سایت دکتر یعنی http://www.doctorun.com رو چک کنید. من نمی دونم چرا نمی تونم سایتش رو باز کنم! وقت گرفتن از دکتر هم در داخل وبسایت خودش و یک ماه پیش از مدت زمان مورد نظر برای مدیکال انجام می شد.
تشکر کنندگان: amjad ، amin arefi ، pari pariaaa ، aghaghia ، nedaba ، Lindsay Wagner
(2014-01-02 ساعت 16:05)rastashah نوشته:  دوستان ما دوشنبه آنکارا مصاحبه داریم و با توجه به اینکه یه بچه کوچیک داریم و یکشنبه هم مطب دکتر تعطیله کی باید اونجا باشیم که جواب مدیکالمون در کمترین زمان انجام بشه ؟

با سلام
ما هم تقریبا وضعیت شما رو داشتیم با این فرق که 2 تا بچه بین 2 تا 15 سال دارم.ما روز سه شنبه با ماهان رفتیم و همون روز سه شنبه ساعت 12 نوبت دکتر داشتیم.مجبور شدیم برای نشون دادن تست سل روز جمعه صبح پیش دکتر رفته و جمعه بعد از ظهر مدارکمونو گرفتیم و دوشنبه رفتیم مصاحبه.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: rastashah
با سلام خدمت همه دوستان

براي رزرو هتل من به اين آدرس ايميل زدم و اسم هتل مورد نظر خودم رو براشون ارسال كردم ، با پرداخت هزينه اندك در كمتر از يك روز ووچر رزرو هتل رو برام فرستادن ، با اين تفاوت كه كل هزينه اقامت رو در حين ورود به هتل پرداخت خواهم كرد. اگر مايل بوديد پيغام خصوصي بديد تا آدرس رو براتون ارسال كنم.
تشکر کنندگان: m_yek
(2013-12-24 ساعت 12:21)aghaghia نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 12:19)fakhrinejad نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 11:59)aghaghia نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 01:24)fakhrinejad نوشته:  دوستان برای آنکارا مدارکتونو پست میکنین چه کسی امضای تحویل گیرنده رو میزنه؟ اسمش چیه ؟

معمولا شخصی به نام مهمت ترک... Mehmat Turk

برای کسی شخصی به نام کاراک امضا کرده؟

دوست عزیز من اطلاع ندارم ولی معمولا اون آقا هستند ولی ممکنه کس دیگه ای هم باشه به هر حال اون آقا ممکنه بره مرخصی Big Grin ولی برای اطمینان بیشتر ایمیل بزنید و از رسیدن مدارکتون مطمئن بشید، آدرس ایمیل در پست اول موجوده...
دوست عزیز اصلا نگران نباش، کسی که امضاء تحویل مدارک من رو گرفته بود اسمش یه چیز متفاوت بود( Kase imza )، حدود یک هفته بعدشم ایمیل رسیدن مدارک از سفارت ترکیه برام به آدرس ایمیلم اومد
تشکر کنندگان: amin arefi
(2014-01-03 ساعت 01:52)Saeedv13 نوشته:  
(2014-01-03 ساعت 00:25)amjad نوشته:  از اونجائی که اونگان تو سایتش گفته خانواده های دارای فرزند چهار روز زمان لازم دارن برای آماده شدن جواب آزمایش سل ، بعید پاسخ ایمیلی رو بدن
تا جایی که یادمه اگر سن بچه بین 2 تا 15 سال باشه باید تست توبرکولین یا همون سل انجام بدین و برای مشخص شدن نتایج تست هم 4 روز زمان لازم هست. باید برای اطمینان سایت دکتر یعنی http://www.doctorun.com رو چک کنید. من نمی دونم چرا نمی تونم سایتش رو باز کنم! وقت گرفتن از دکتر هم در داخل وبسایت خودش و یک ماه پیش از مدت زمان مورد نظر برای مدیکال انجام می شد.

ممنون دوست عزیز دکتر اونگان جواب ایمیلمو نداده ...
یکی از آژانس ها پیشنهاد داد 5 شنبه با ماهان برم و وقت دکتر رو هم 5 شنبه بگیرم و جواب مدیکال رو دوشنبه بعد از مصاحبه ببرم سفارت که 2 روز کمتر آنکارا هستیم و یهد500-600 تومن هزینه ها مون کمتر میشه.....نمی دونم اینجوری مشکلی پیش نمی آد؟
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان:
(2014-01-05 ساعت 16:00)rastashah نوشته:  

یکی از آژانس ها پیشنهاد داد 5 شنبه با ماهان برم و وقت دکتر رو هم 5 شنبه بگیرم و جواب مدیکال رو دوشنبه بعد از مصاحبه ببرم سفارت که 2 روز کمتر آنکارا هستیم و یهد500-600 تومن هزینه ها مون کمتر میشه.....نمی دونم اینجوری مشکلی پیش نمی آد؟

سلام دوست من. به نظر من شما باید فکر اینم باشی که ممکنه پرواز تاخیر داشته باشه. مثلا پرواز ما 4 ساعت تاخیر داشت
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب Big Grin
اولین سفر به us : **
(2014-01-06 ساعت 10:13)mehran.re نوشته:  
(2014-01-05 ساعت 16:00)rastashah نوشته:  

سلام دوست من. به نظر من شما باید فکر اینم باشی که ممکنه پرواز تاخیر داشته باشه. مثلا پرواز ما 4 ساعت تاخیر داشت
دوست عزیز اون آژانسی که به شما این پیشنهاد رو داده به منم داده بود، اینکار رو نکن، این موفقیت(ویزا امریکا) ارزش یکم بیشتر خرج کردن رو داره، چون روز مصاحبه نقص مدرک میخوری، و هیچ کسی نمیتونه پیش بینی قاطعانه کنه که آفسیر شما چه جور برخورد میکنه با این قضیه، در ضمن تا روز مصاحبه استرس این قضیه آزارت میده و سفرت رو خراب میکنه
12- فرم اطلاعات تماس سفارت آمریکا در آنکارا که می بایست به ازاء هر نفر آن را تکمیل و همراه مدارکتان ارسال فرمایید -> این فرم را می توانید از اینجــا دانلود فرمایید.

ضمن عرض تشکر از راهنماییهاتون
من بند 12 رو اولین باره که میبینم میشه کمی توضیح بدید
کسی که آمریکا نرفته آدرس و موبایل آمریکا نداره !!!
منظور آدرسیه که تو فرم اولیه برای گرفتن گرین کارت وارد کردیم ؟؟؟
تشکر کنندگان: mtcanada
(2014-01-06 ساعت 22:37)nima_im نوشته:  12- فرم اطلاعات تماس سفارت آمریکا در آنکارا که می بایست به ازاء هر نفر آن را تکمیل و همراه مدارکتان ارسال فرمایید -> این فرم را می توانید از اینجــا دانلود فرمایید.

ضمن عرض تشکر از راهنماییهاتون
من بند 12 رو اولین باره که میبینم میشه کمی توضیح بدید
کسی که آمریکا نرفته آدرس و موبایل آمریکا نداره !!!
منظور آدرسیه که تو فرم اولیه برای گرفتن گرین کارت وارد کردیم ؟؟؟

بادرود
منظور ، آدرس و موبایل شخصی است که آدرسشان را در فرم ها نوشته بودید می باشد Smile

موفق باشید
تشکر کنندگان: ffrfar ، amin arefi
دوستان عزیز آیا هزینه 330 دلار برای سفارت و 148 دلار برای مدیکال کلا برای یک کیس هست یا باید به تعداد نفرات داده بشه؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان:
(2014-01-11 ساعت 17:17)abbas09 نوشته:  دوستان عزیز آیا هزینه 330 دلار برای سفارت و 148 دلار برای مدیکال کلا برای یک کیس هست یا باید به تعداد نفرات داده بشه؟
براي هر نفر جداگانه بايد پرداخت بشهSmile
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان:
(2014-01-11 ساعت 17:21)mehdikhosro نوشته:  
(2014-01-11 ساعت 17:17)abbas09 نوشته:  دوستان عزیز آیا هزینه 330 دلار برای سفارت و 148 دلار برای مدیکال کلا برای یک کیس هست یا باید به تعداد نفرات داده بشه؟
براي هر نفر جداگانه بايد پرداخت بشهSmile

ممنون از جوابتون یعنی ما که 2 نفریم باید 660 دلار برای سفارت پرداخت کنیم؟ Cool
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان