کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-01-19 ساعت 14:06)miladfr12 نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 11:20)shamim_irs نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 10:23)fakhrinejad نوشته:  بچه ها با سلامی گرم
یه ضرب ویزا رو گرفتم،امیدوارم قسمت همتون بشه
خوشحالم واستون. ان شا الله بقیه هم یک ضرب بگیرن.
موفق باشید

سلام
امضاشما یک لینک دارد که تو آپلود بوی فایلی باید باشد که متاسفانه پاک شده است
ممکن برام ارسالش کنید

امضامو دوباره آپدیت کردم. چک کردم فایل هم قابل دسترسی است.
موفق باشید
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: miladfr12
(2014-01-14 ساعت 00:11)rastashah نوشته:  بچه ها برای ما ایمیل تغییر تاریخ مصاحبه اومده از 10 انداختند 18 فوریه 3 شنبه .....ما وقت دکتر رو گرفته بودیم اما خوشبختانه هنوز بلیط و هتل رو نگرفتیم ...حالا با توجه به اینکه یه بچه کوچیک داریم کی نوبت دوباره بگیریم ..؟

با سلام
مگر ممکن سفارت وقت مصاحبه رو عقب جلو بندازه
من با هزار بدبختی می خوام هتل و بلیط بگیرم کلی برنامه ریزی دارم
میکنم
واقعا یعنی تاریخ سفارت fix نیست؟Sad
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان:
(2014-01-21 ساعت 10:39)miladfr12 نوشته:  
(2014-01-14 ساعت 00:11)rastashah نوشته:  بچه ها برای ما ایمیل تغییر تاریخ مصاحبه اومده از 10 انداختند 18 فوریه 3 شنبه .....ما وقت دکتر رو گرفته بودیم اما خوشبختانه هنوز بلیط و هتل رو نگرفتیم ...حالا با توجه به اینکه یه بچه کوچیک داریم کی نوبت دوباره بگیریم ..؟

با سلام
میکنم
دوست عزیز نیاز نیست واسه آنکارا از خیلی زودتر بلیط و هتل رزرو کنی، چون توریستی نیست و الانم خیلی سرده حالا حالاها جای خالی داره، دو هفته زودتر بلیط بگیرین کافیه
تشکر کنندگان: robby ، lilasafa ، miladfr12
(2014-01-21 ساعت 21:00)Hamid nezam نوشته:  
(2014-01-21 ساعت 10:39)miladfr12 نوشته:  

با سلام
میکنم
دوست عزیز نیاز نیست واسه آنکارا از خیلی زودتر بلیط و هتل رزرو کنی، چون توریستی نیست و الانم خیلی سرده حالا حالاها جای خالی داره، دو هفته زودتر بلیط بگیرین کافیه

والا کاشکی اینجوری بود ولی چون توریسیتی نیست شب عید همه رو به استانبول می برن برای من میترسم مکافات بشه
بلیط که گرون و ارزونم چارت که یک هفته ای بیشتر نیست
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان:
دوستانی که آنکارا مصاحبه دارن یا رفتن می شه بگید از مدارک باید دو نسخه ترجمه کنیم یا همون یک نسخه کافیه ؟ اصل ترجمه رو که باید بفرستیم ولی روز مصاحبه فقط اصل مدارکمون کافیه یاباز هم ترجمه ببریم ؟ راستش بعضی از دوستان معتقدند که دو نسخه ترجمه کنیم بهتره
تشکر کنندگان:
(2014-01-23 ساعت 16:39)shlahni نوشته:  دوستانی که آنکارا مصاحبه دارن یا رفتن می شه بگید از مدارک باید دو نسخه ترجمه کنیم یا همون یک نسخه کافیه ؟ اصل ترجمه رو که باید بفرستیم ولی روز مصاحبه فقط اصل مدارکمون کافیه یاباز هم ترجمه ببریم ؟ راستش بعضی از دوستان معتقدند که دو نسخه ترجمه کنیم بهتره
برای سفارت یه نسخه کافیه
ولی بهرحال شما بعد از رفتن یه نسخه از ترجمه مدارکتون لازمتون میشه
در پست ptt هم کاربرد داره
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: shlahni
(2014-01-23 ساعت 16:46)amjad نوشته:  
(2014-01-23 ساعت 16:39)shlahni نوشته:  دوستانی که آنکارا مصاحبه دارن یا رفتن می شه بگید از مدارک باید دو نسخه ترجمه کنیم یا همون یک نسخه کافیه ؟ اصل ترجمه رو که باید بفرستیم ولی روز مصاحبه فقط اصل مدارکمون کافیه یاباز هم ترجمه ببریم ؟ راستش بعضی از دوستان معتقدند که دو نسخه ترجمه کنیم بهتره
برای سفارت یه نسخه کافیه

فراموش نکنید که اگر متاهل هستید ترجمه سند ازدواج باید 2 نسخه باشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: powerb ، shlahni ، azadeh2014 ، Lindsay Wagner ، lonelyman
(2014-01-23 ساعت 18:39)aghaghia نوشته:  
(2014-01-23 ساعت 16:46)amjad نوشته:  
برای سفارت یه نسخه کافیه

فراموش نکنید که اگر متاهل هستید ترجمه سند ازدواج باید 2 نسخه باشه...

ممنون سند ازدواج رو می دونم بقیه مدارک رو می خواستم بدونم بهتره دو نسخه باشه یا کافیه؟
در ضمن من برنده هستم باید مدارک تحصیلی همسرم رو هم پست کنم یا روز مصاحبه ببریم کافیه ؟
ممنون
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ما دو روز مدارکمون دیرتر به دست سفارت رسید
یعنی به جای 15روز قبل از مصاحبه 13 روز قبل از مصاحبه در سفارت آنکارا بود
فکر میکنین مشکلی پیش میاد؟
تشکر کنندگان:
سلام بر همه دوستان
مدارک من روز سه شنبه 21 ژانویه رسیده به سفارت و 3 فوریه هم مصاحبه دارم
ولی هیچ ایمیلی دریافت نکردم که مدارک رسیده یا .... فقط توی سایت آرامکس چک کردم که رسیده
به نظر شما باید چه کار کنم
آیا مدارکمو دیر فرستادم؟؟؟؟

(2014-01-24 ساعت 17:36)aghaghia نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 15:05)nima_im نوشته:  ببخشید بچه ها شاید هم سوالم تکراری باشه ولی ptt با csc چه فرقی داره
من در آنکارا وقت مصاحبه دارم و csc ثبت نام کردم آیا جایی اشتباه کردم؟؟

پست موقت
PTT همون دفتر پستی هست که انتخاب کردید برای گرفتن پاسپورتتون ولی سوالتون رو باید در تاپیک CSC مطرح کنید نه اینجا!!!

ببخشید واقعا
تشکر کنندگان:
(2014-01-24 ساعت 18:28)nima_im نوشته:  سلام بر همه دوستان
مدارک من روز سه شنبه 21 ژانویه رسیده به سفارت و 3 فوریه هم مصاحبه دارم
ولی هیچ ایمیلی دریافت نکردم که مدارک رسیده یا .... فقط توی سایت آرامکس چک کردم که رسیده
به نظر شما باید چه کار کنم
آیا مدارکمو دیر فرستادم؟؟؟؟

سلام دوست عزیز، شما خودتون باید ایمیل بزنید و درخواست تایید رسید مدارکتون رو بکنید، سفارت خودش ایمیلی نمیزنه... خیر دیر نشده یکی 2 روز اینور اونور فرقی نمیکنه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar
سلام بچه ها فرم اطلاعات تماس با سفارت امریکا در انکارا چیه ؟
فرم 122 و 230 رو هم باید بفرستیم ؟
سند ازدواج رو ترجمه کردیم و چون باید 2 نسخه بفرستیم میشه یکیش کپی ترجمه باشه ؟
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان:
(2014-01-25 ساعت 14:08)shirin_n نوشته:  سلام بچه ها فرم اطلاعات تماس با سفارت آمریکا در انکارا چیه ؟
فرم 122 و 230 رو هم باید بفرستیم ؟
سند ازدواج رو ترجمه کردیم و چون باید 2 نسخه بفرستیم میشه یکیش کپی ترجمه باشه ؟
1- فرم اطلاعات تماس در صفحه آخر pdf مربوط به لیست مدارک مورد نیاز برای ارسال به سفارت آنکارا هستش
2- اگه در فرم 122 و 230 تغییری دارین لحاظ کنین و ارسال کنین، اگه اطلاعتتون تغییری نداشته و یا نمیخواین چیزی رو اصلاح کنین دیگه نیاز نیست بفرستین
3- ابتدای فهرست مدارک نوشته شده که اصل ترجمه مدارک مورد نیاز رو ارسال کنین
تشکر کنندگان: shirin_n ، shlahni
(2014-01-24 ساعت 14:43)nima_im نوشته:  سلام دوستان
ما دو روز مدارکمون دیرتر به دست سفارت رسید
یعنی به جای 15روز قبل از مصاحبه 13 روز قبل از مصاحبه در سفارت آنکارا بود
فکر میکنین مشکلی پیش میاد؟
نه دوست عزیز، هیچ مشکلی نیست
تشکر کنندگان: nima_im ، shaso
(2014-01-11 ساعت 17:21)mehdikhosro نوشته:  
(2014-01-11 ساعت 17:17)abbas09 نوشته:  دوستان عزیز آیا هزینه 330 دلار برای سفارت و 148 دلار برای مدیکال کلا برای یک کیس هست یا باید به تعداد نفرات داده بشه؟
براي هر نفر جداگانه بايد پرداخت بشهSmile

آیا مبلغ به تعداد نفرات اخذ میشه یا تعداد پاسپورتها چون دخترم تو پاس منه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان