کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-04-12 ساعت 23:01)shazad نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 01:05)بهنامي نوشته:  شماره کیس***2014AS00005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي. ما ٢ نفر هستيم من و خانمم به ايمد خدا با شما ها همسفر مي شويم.
اما مي خواستم بپرسم كه كپي ها بايد برابر اصل باشند يا خير؟
و دوم اينكه مداوك اسپانسر دونسخه بايد باشد يعني براي هر نفر؟ كه اگر اينطور است مي شود كپي گرفت چون مدارك اسپانسر ما يكي است.
به اميد روزهاي بسيار خوش در كنار كسايي كه دوستشون داريد در يو اس :-)

دوست خوبم

منظور از کپی هایی که در کنار ترجمه می خوان کپی از سند اصلی است که نشون می ده ترجمه از چی هست. معمولا دارالترجمه ها خودشون ترجمه رو به یه کپی از اصل مدرک وصل می کنند.

در مورد اسپانسر اطلاعاتی ندارم، شرمنده.
ایشالا موفق و پیروز باشید
در تکمیل راهنمایی دوست خوبمون shahzad عرض میکنم ,مدارک اسپانسر یک نسخه کافیست..... موفق باشید.Smile
تشکر کنندگان:
(2014-04-13 ساعت 21:32)ffrfar نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 01:05)بهنامي نوشته:  شماره کیس***2014AS00005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي. ما ٢ نفر هستيم من و خانمم به ايمد خدا با شما ها همسفر مي شويم.
و دوم اينكه مداوك اسپانسر دونسخه بايد باشد يعني براي هر نفر؟ كه اگر اينطور است مي شود كپي گرفت چون مدارك اسپانسر ما يكي است.

دوست خوبم

منظور از کپی هایی که در کنار ترجمه می خوان کپی از سند اصلی است که نشون می ده ترجمه از چی هست. معمولا دارالترجمه ها خودشون ترجمه رو به یه کپی از اصل مدرک وصل می کنند.

در تکمیل راهنمایی دوست خوبمون shahzad عرض میکنم ,مدارک اسپانسر یک نسخه کافیست..... موفق باشید.Smile

به نظر من شما اگه بتونین تمکن مالی ببرین خیلی کارتون راحت تره نسبت به اسپانسر. برای دو نفر اگه بتونین 90 میلیون تمکن ببرین حله. پولو امروز میزارین یه مانده میگیرین و پولو در میارین. کلن 3، 4 روز پول باید توی حساب باشه. البته این نظر منه
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب Big Grin
اولین سفر به us : **
تشکر کنندگان: Lemony
با سلام به همه
من کارمند یک شرکت خصوصی ایرانی هستم که کارگذار یک شرکت پتروشیمی ثبت شده خارج از ایران هست حالا سوالم اینه که اگه افیسر از من پرسید اون شرکت دقیقا چه کار میکنه چی بگم؟با توجه به حساس بودن موضوع پترو...
مرسی
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان:
(2014-04-15 ساعت 09:05)zaaraa نوشته:  با سلام به همه
من کارمند یک شرکت خصوصی ایرانی هستم که کارگذار یک شرکت پتروشیمی ثبت شده خارج از ایران هست حالا سوالم اینه که اگه افیسر از من پرسید اون شرکت دقیقا چه کار میکنه چی بگم؟با توجه به حساس بودن موضوع پترو...
مرسی
بهتر بود این سوال رو در تاپیک کلیرنس میپرسیدید
از شما در محدوده پست کاریتون سوال میشه ، اونم نه شفاهی بلکه از طریق درخواست CVو فرم ده سوالی - که از همه هم نمیخوان.
اونها راههای متعددی دارن برای تحقیق از شما بنابراین گفتن حقیقت در حد لازم از همه چیز مهمتر
خود اظهاری و خود افشائی نکنید ولی چیزی رو هم پنهان نکنید!!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: zaaraa
(2014-04-14 ساعت 01:32)mehran.re نوشته:  

دوست خوبم

به نظر من شما اگه بتونین تمکن مالی ببرین خیلی کارتون راحت تره نسبت به اسپانسر. برای دو نفر اگه بتونین 90 میلیون تمکن ببرین حله. پولو امروز میزارین یه مانده میگیرین و پولو در میارین. کلن 3، 4 روز پول باید توی حساب باشه. البته این نظر منه

ممنون از پيشنهادت دوست خوبم.
نظرتون و در مورد اين سوال ها دوست دارم بدونم خوشحال مي شم:

.
Copy pass az tamame safahat yani hata safahati ke sefidan bayad copy gereft?

Khanume man ba pass ghadimish be turkei rafte bude Copy oonam bayad befrestim?

Emaili ke be KCC dadam bara ezdevajamo nemikhad Post konam ba madarek?
**٥٦ مصاحبه ٢٢ مي آنكارا - شغل خصوصي - سربازي س پ - آپ بعد از مصاحبه ١٤ بار
من به عشق تو خوشم آمليكا Wink تو به عشق هر كه هستي خوش باشBig Grin
تشکر کنندگان:
ما برای ۷ می تو آنکارا مصاحبه داریم ،، ولی‌ هنوز بلیط نگرفتم ،چون از بعضی‌ از دوستان شنیدم که ممکنه سفارت ایمیل بزنه و بگه وقت مصاحبه عقب افتاده ( ظاهراً قبلان این اتفاق واسه بعضی‌ از دوستان افتاده) حالا به نظر شما چند روز دیگه واسه گرفتن بلیط به آنکارا اقدام کنم ؟
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان:
(2014-04-16 ساعت 23:33)atial نوشته:  ما برای ۷ می تو آنکارا مصاحبه داریم ،، ولی‌ هنوز بلیط نگرفتم ،چون از بعضی‌ از دوستان شنیدم که ممکنه سفارت ایمیل بزنه و بگه وقت مصاحبه عقب افتاده ( ظاهراً قبلان این اتفاق واسه بعضی‌ از دوستان افتاده) حالا به نظر شما چند روز دیگه واسه گرفتن بلیط به آنکارا اقدام کنم ؟

دوست عزيز منم مثل شما هستم
ولى بنظر من همين فردا بگيريد
پيشنهاد منم الى گشت با قيمتهاى مناسبه
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: atial
(2014-04-16 ساعت 23:59)Hassan2014 نوشته:  
(2014-04-16 ساعت 23:33)atial نوشته:  ما برای ۷ می تو آنکارا مصاحبه داریم ،، ولی‌ هنوز بلیط نگرفتم ،چون از بعضی‌ از دوستان شنیدم که ممکنه سفارت ایمیل بزنه و بگه وقت مصاحبه عقب افتاده ( ظاهراً قبلان این اتفاق واسه بعضی‌ از دوستان افتاده) حالا به نظر شما چند روز دیگه واسه گرفتن بلیط به آنکارا اقدام کنم ؟

سلام دوست من
به نظر من هم شما بليط يا تور اكي كن و البته روزي هم ١ بار سايت تا قبل رفتن چك كن اميدوارم كه اين اتفاق برامون نيافته ما هفته سوم مي مصاحبه داريم
با آرزوي موققيت و هرچه كه براي آيندمون خوبه پيش بياد :-)
تشکر کنندگان: anahita 62 ، atial ، Lemony
(2014-04-16 ساعت 23:59)Hassan2014 نوشته:  

من هم 7 may ankara
تشکر کنندگان: ffrfar ، atial ، Lemony
سلام کاکو ها،
آقو ما آخه چقدر بد شانسیم، یه بار هم که ای نامه دومی اومد برامون باید دوشنبه صبح کلاغ خون بریم برا سین جیم سفارت.
حالا ما موندیم و اینکه کی بریم و کی چی کار کنیم و از این دکتره کی وقت بگیریم و کی جواب می دن اصنش و کلیه دغدغه های فکری و بشری که کلا له له مون کرده.
الانه نیاز به راهنمایی تخصصی دارم.
ما وقت مصاحبه مون افتاده روز دوشنبه کله سحر تو آنکارا، از دوستانی که اطلاعات دارن می خواستم بپرسم:
1- ای دکتر روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه هس برای آزمایشات و بعد هم گرفتن جواب؟
2- اگه شنبه مدیکال انجام بشه، یکشنبه جواب میدن؟
3- پروازی برای جمعه هست؟
4- اگر کسی هتل خوب نزدیک سفارت و دکتر میشناسه یا از تور خوبی استفاده کرده، لطفا معرفی کنه.
5- آدرس سایت دکتر جهت گرفتن وقت؟

در پایان ضمن تشکر از همه و مخصوصا خانواده آقای رحیمی منتظر پاسخ های پر بار و پر ثمر شما هستیم.Wink
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: amaka747
27 می نبوووووووووووود؟
تشکر کنندگان:
٢١ مي نيست من و خانومم همسفر مي طلبيم :-)
تشکر کنندگان:
سلام ، از دوستان کسی‌ اطلاع دارد که در سفارت آمریکا در آنکارا بجز کیس‌های لاتاری چه کیس‌های دیگری برای ایرانی‌ها رسیدگی می‌شه ، مثلا ویزاهای ازدواج، تحصیلی‌ ،دیدار و .... ؟
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
تشکر کنندگان:
(2014-04-17 ساعت 19:02)amohammadi348 نوشته:  سلام کاکو ها،
آقو ما آخه چقدر بد شانسیم، یه بار هم که ای نامه دومی اومد برامون باید دوشنبه صبح کلاغ خون بریم برا سین جیم سفارت.
حالا ما موندیم و اینکه کی بریم و کی چی کار کنیم و از این دکتره کی وقت بگیریم و کی جواب می دن اصنش و کلیه دغدغه های فکری و بشری که کلا له له مون کرده.
الانه نیاز به راهنمایی تخصصی دارم.
ما وقت مصاحبه مون افتاده روز دوشنبه کله سحر تو آنکارا، از دوستانی که اطلاعات دارن می خواستم بپرسم:
1- ای دکتر روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه هس برای آزمایشات و بعد هم گرفتن جواب؟
2- اگه شنبه مدیکال انجام بشه، یکشنبه جواب میدن؟
3- پروازی برای جمعه هست؟
4- اگر کسی هتل خوب نزدیک سفارت و دکتر میشناسه یا از تور خوبی استفاده کرده، لطفا معرفی کنه.
5- آدرس سایت دکتر جهت گرفتن وقت؟

در پایان ضمن تشکر از همه و مخصوصا خانواده آقای رحیمی منتظر پاسخ های پر بار و پر ثمر شما هستیم.Wink
\
به ترتیب سوالاتتون :

۱ - دکتر جمعه و شنبه هستند ولی‌ یک شنبه نیستند

۲- خیر شما اگه بچه نداشته باشید باید جمعه بروید

۳- برای جمعه مطمئنم که ترکیش پرواز داره ولی‌ همینطور که گفتم جمعه رفتن شما فایده نداره ، باید 5شنبه برید که جمعه بتونید معاینات رو انجام بدید

۴- هتلها که اگه تو خیابون آتا ترک بگیرید اکثرشون نزدیک سفارت میشن ،، بستگی داره چقدر میخواهید هزینه کنید

۵- www.doctorun.com
اگه وارد سایت دکتر بشوید ایشون کاملا راهنمایتون میکنه که چند روز قبل از مصاحبتون باید پیش دکتر برید
آپدیتها
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، ffrfar ، lida55 ، Lemony
(2014-04-15 ساعت 23:16)بهنامي نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 01:32)mehran.re نوشته:  

دوست خوبم

ممنون از پيشنهادت دوست خوبم.
نظرتون و در مورد اين سوال ها دوست دارم بدونم خوشحال مي شم:

.
Copy pass az tamame safahat yani hata safahati ke sefidan bayad copy gereft?

Khanume man ba pass ghadimish be turkei rafte bude Copy oonam bayad befrestim?

Emaili ke be KCC dadam bara ezdevajamo nemikhad Post konam ba madarek?

من خودم هم کپی از تمام صفحات بردم. پاس قبلی رو واسه اطمينان کپی کنيد ولی نفرستيد. همراهتون ببرين که اگه سؤالی شد ارا يه بدين که احتمالش 1 درصد ه
کلاً فقط چيزی که ازتون خواستن رو بدين يا ببرين. چيزای اضافه فقط مشکل ايجاد ميکنن.
من پاس قديمی داشتم اما نه بردم نه سؤالی شد.
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب Big Grin
اولین سفر به us : **
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان