موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه
من کارمند یک شرکت خصوصی ایرانی هستم که کارگذار یک شرکت پتروشیمی ثبت شده خارج از ایران هست حالا سوالم اینه که اگه افیسر از من پرسید اون شرکت دقیقا چه کار میکنه چی بگم؟با توجه به حساس بودن موضوع پترو...
مرسی
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-15 ساعت 14:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-15 ساعت 14:25 توسط amjad.)
(2014-04-15 ساعت 09:05)zaaraa نوشته: با سلام به همه
من کارمند یک شرکت خصوصی ایرانی هستم که کارگذار یک شرکت پتروشیمی ثبت شده خارج از ایران هست حالا سوالم اینه که اگه افیسر از من پرسید اون شرکت دقیقا چه کار میکنه چی بگم؟با توجه به حساس بودن موضوع پترو...
مرسی
بهتر بود این سوال رو در تاپیک کلیرنس میپرسیدید
از شما در محدوده پست کاریتون سوال میشه ، اونم نه شفاهی بلکه از طریق درخواست CVو فرم ده سوالی - که از همه هم نمیخوان.
اونها راههای متعددی دارن برای تحقیق از شما بنابراین گفتن حقیقت در حد لازم از همه چیز مهمتر
خود اظهاری و خود افشائی نکنید ولی چیزی رو هم پنهان نکنید!!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-16 ساعت 23:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-16 ساعت 23:39 توسط aghaghia.)
ما برای ۷ می تو آنکارا مصاحبه داریم ،، ولی هنوز بلیط نگرفتم ،چون از بعضی از دوستان شنیدم که ممکنه سفارت ایمیل بزنه و بگه وقت مصاحبه عقب افتاده ( ظاهراً قبلان این اتفاق واسه بعضی از دوستان افتاده) حالا به نظر شما چند روز دیگه واسه گرفتن بلیط به آنکارا اقدام کنم ؟
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کاکو ها،
آقو ما آخه چقدر بد شانسیم، یه بار هم که ای نامه دومی اومد برامون باید دوشنبه صبح کلاغ خون بریم برا سین جیم سفارت.
حالا ما موندیم و اینکه کی بریم و کی چی کار کنیم و از این دکتره کی وقت بگیریم و کی جواب می دن اصنش و کلیه دغدغه های فکری و بشری که کلا له له مون کرده.
الانه نیاز به راهنمایی تخصصی دارم.
ما وقت مصاحبه مون افتاده روز دوشنبه کله سحر تو آنکارا، از دوستانی که اطلاعات دارن می خواستم بپرسم:
1- ای دکتر روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه هس برای آزمایشات و بعد هم گرفتن جواب؟
2- اگه شنبه مدیکال انجام بشه، یکشنبه جواب میدن؟
3- پروازی برای جمعه هست؟
4- اگر کسی هتل خوب نزدیک سفارت و دکتر میشناسه یا از تور خوبی استفاده کرده، لطفا معرفی کنه.
5- آدرس سایت دکتر جهت گرفتن وقت؟
در پایان ضمن تشکر از همه و مخصوصا خانواده آقای رحیمی منتظر پاسخ های پر بار و پر ثمر شما هستیم.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
٢١ مي نيست من و خانومم همسفر مي طلبيم :-)
**٥٦ مصاحبه ٢٢ مي آنكارا - شغل خصوصي - سربازي س پ - آپ بعد از مصاحبه ١٤ بار
من به عشق تو خوشم آمليكا تو به عشق هر كه هستي خوش باش
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، از دوستان کسی اطلاع دارد که در سفارت آمریکا در آنکارا بجز کیسهای لاتاری چه کیسهای دیگری برای ایرانیها رسیدگی میشه ، مثلا ویزاهای ازدواج، تحصیلی ،دیدار و .... ؟
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-18 ساعت 01:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-18 ساعت 01:38 توسط atial.)
(2014-04-17 ساعت 19:02)amohammadi348 نوشته: سلام کاکو ها،
آقو ما آخه چقدر بد شانسیم، یه بار هم که ای نامه دومی اومد برامون باید دوشنبه صبح کلاغ خون بریم برا سین جیم سفارت.
حالا ما موندیم و اینکه کی بریم و کی چی کار کنیم و از این دکتره کی وقت بگیریم و کی جواب می دن اصنش و کلیه دغدغه های فکری و بشری که کلا له له مون کرده.
الانه نیاز به راهنمایی تخصصی دارم.
ما وقت مصاحبه مون افتاده روز دوشنبه کله سحر تو آنکارا، از دوستانی که اطلاعات دارن می خواستم بپرسم:
1- ای دکتر روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه هس برای آزمایشات و بعد هم گرفتن جواب؟
2- اگه شنبه مدیکال انجام بشه، یکشنبه جواب میدن؟
3- پروازی برای جمعه هست؟
4- اگر کسی هتل خوب نزدیک سفارت و دکتر میشناسه یا از تور خوبی استفاده کرده، لطفا معرفی کنه.
5- آدرس سایت دکتر جهت گرفتن وقت؟
در پایان ضمن تشکر از همه و مخصوصا خانواده آقای رحیمی منتظر پاسخ های پر بار و پر ثمر شما هستیم.
\
به ترتیب سوالاتتون :
۱ - دکتر جمعه و شنبه هستند ولی یک شنبه نیستند
۲- خیر شما اگه بچه نداشته باشید باید جمعه بروید
۳- برای جمعه مطمئنم که ترکیش پرواز داره ولی همینطور که گفتم جمعه رفتن شما فایده نداره ، باید 5شنبه برید که جمعه بتونید معاینات رو انجام بدید
۴- هتلها که اگه تو خیابون آتا ترک بگیرید اکثرشون نزدیک سفارت میشن ،، بستگی داره چقدر میخواهید هزینه کنید
۵- www.doctorun.com
اگه وارد سایت دکتر بشوید ایشون کاملا راهنمایتون میکنه که چند روز قبل از مصاحبتون باید پیش دکتر برید
آپدیتها