کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
.
سلام بر دوستان عزیز

به نظر شما دسته بندی/بسته بندی مدارکی که با پست قرار هست بفرستیم رو چطور انجام بدیم بهتره؟

من می خوام مدارک هر یک از اعضای کیس رو براساس نوع مدارک (تحصیلی/کاری/هویتی و ...) با گیره کاغذی از هم جدا کنم و یک تیکت عنوان هم روی هر دسته بزنم. سپس کل مدارک هر عضو کیس رو داخل یک پاکت A4 ساده قرار بدم و درب پاکت رو ببندم. روی هر پاکت هم می خوام عنوان ویزای مهاجرتی - نام فرد - آدرس فرستنده رو بنویسم. بعدا توی پست پاکت ها رو داخل پاکت پست قرار بدم تا ارسال شود.

لطفا اگه مورد خاصی می بینید راهنمایی کنید. ممنون
تشکر کنندگان: Lemony
(2014-04-24 ساعت 01:47)atial نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 01:24)amjad نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 01:03)atial نوشته:  
از همه اینا گذشته چرا در استانبول کارهای پزشکی خودتونو انجام نمیدین ؟
مگه امکان انجام آزمایشات پزشکی‌ در استانبول وجود داره؟ اگر وجود دارد ممکن آدرس انجا رو لطف کنید و به من بگید؟
با عرض پوزش از پست قبلی خودم - اطلاعات بیات بود !!
ظاهرا بیمارستان امریک ائی ها در استانبول دیگه معتمد سفارت انکارا نیست قبل از هر اقدامی حتما از سفارت استعلام کنید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: ffrfar ، aghaghia ، atial ، Lemony
ما که انکارا مصاحبه داشتیم و همه چیز خوب پیش رفت تنها نکته منفی انکارا دکتر اونگان هست که واقعا بی انصافی میکنه ما کارت واکسنمون کامل کامل بود دو مرحله ام ام ار و سه مرحله هپاتیت و هیچ جایی برای ایراد نداشت حتی تست انتی بادی هم داشتیم برای ما با کمال تعجب دوباره ام ام ار زد با ابله وقتی اعتراص کردیم گفت با سفارت صحبت کنید تازه شانس اوردین بقیرو. قبول کردم این در صورتی بود که برای ما کلا یک واکسن زد و پول دو تا گرفت کلا دو نفر ما شد 650 دلاااااار که حدود 250 تومان هم اینجا برامون تموم شد حالا اینو گفتم که دوستان خوبم در جریان باشن و امادگیشو داشته باشن ولی بقیه کارها خیلی راحت هست و جای نگرانی نیست
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: Lemony ، estanfordbineh
سلام دوستان میخواستم بدونم برای گرفتن تاییدیه رسید مدارک لازمه یه ایمیل به سفارت توی انکارا داد ؟
تشکر کنندگان:
با سلام. ایا باید بالای تمام مدارک حتی ترجمه ها پرینتcsc برگه تمکن برای ارسال به سفارت در انکارا کیس نامبر نوشته می شد؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-24 ساعت 17:14)abbas09 نوشته:  ما که انکارا مصاحبه داشتیم و همه چیز خوب پیش رفت تنها نکته منفی انکارا دکتر اونگان هست که واقعا بی انصافی میکنه ما کارت واکسنمون کامل کامل بود دو مرحله ام ام ار و سه مرحله هپاتیت و هیچ جایی برای ایراد نداشت حتی تست انتی بادی هم داشتیم برای ما با کمال تعجب دوباره ام ام ار زد با ابله وقتی اعتراص کردیم گفت با سفارت صحبت کنید تازه شانس اوردین بقیرو. قبول کردم این در صورتی بود که برای ما کلا یک واکسن زد و پول دو تا گرفت کلا دو نفر ما شد 650 دلاااااار که حدود 250 تومان هم اینجا برامون تموم شد حالا اینو گفتم که دوستان خوبم در جریان باشن و امادگیشو داشته باشن ولی بقیه کارها خیلی راحت هست و جای نگرانی نیست

این دکتره یا دزد سر گردنه . با این موجود چطوری باید رفتار کرد که سوراخ سوراخت نکنه ؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-24 ساعت 22:19)REZAMBI نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 17:14)abbas09 نوشته:  وقتی اعتراص کردیم گفت با سفارت صحبت کنید
این دکتره یا دزد سر گردنه . با این موجود چطوری باید رفتار کرد که سوراخ سوراخت نکنه ؟
هیچ راهی نداریم ، باید تحمل کرد و پولو داد
فکر میکنید چرا عکس دونفره خودش با سفیرو گذاشته جائی که همه ببینن؟!!!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان:
(2014-04-24 ساعت 17:14)abbas09 نوشته:  ما که انکارا مصاحبه داشتیم و همه چیز خوب پیش رفت تنها نکته منفی انکارا دکتر اونگان هست که واقعا بی انصافی میکنه ما کارت واکسنمون کامل کامل بود دو مرحله ام ام ار و سه مرحله هپاتیت و هیچ جایی برای ایراد نداشت حتی تست انتی بادی هم داشتیم برای ما با کمال تعجب دوباره ام ام ار زد با ابله وقتی اعتراص کردیم گفت با سفارت صحبت کنید تازه شانس اوردین بقیرو. قبول کردم این در صورتی بود که برای ما کلا یک واکسن زد و پول دو تا گرفت کلا دو نفر ما شد 650 دلاااااار که حدود 250 تومان هم اینجا برامون تموم شد حالا اینو گفتم که دوستان خوبم در جریان باشن و امادگیشو داشته باشن ولی بقیه کارها خیلی راحت هست و جای نگرانی نیست

با احترام
جالبه که اونگان اصلا فارسی چیزی حالیش نبود
ولی از من واکسنها را قبول کرد و نوبت دوم ام ام آر را زد و تست آبله هم بی انصاف با وجود اینکه همراه خودم برده بودم مجدد انجام داد

جمعا با عکس سینه و آزمایش خون اولی و ویزیت و نوبت دوم ام ام آر و تست آبله ما هم 200 دلار و 70 لیر برای یک نفر پیاده شدیم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: anahita 62 ، Lemony ، estanfordbineh
نمیدونم چرا از ما پول دو تا واکسنو گرفت فکر کنم از اینکه کارتمون انقدر تکمیله دلخور شد و خواست یه جوری حال گیری کنه به جای یک واکسن معمول که برای همه میزنه واسه ما نفری دو تا زد یعنی به عبارتی 200 دلار بیشتر از حد معمول حالا اگه ویزارو بدن عیبی نداره ولی اگه دور اط جون روم به دیوار نشه خیلی زور داره 2 میلیون حروم اونگان بشه
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
تشکر کنندگان: اسفند89
دوستان راستی ما هتل نوا پالاس بودیم هتل خوبیه هم به سفارت نزدیکه هم به دکتر و مراکز خرید و مترو میشه پیاده رفت ما با تور رفتیم سه شب و چهار روز
تشکر کنندگان:
(2014-04-25 ساعت 00:19)اسفند89 نوشته:  

با احترام
ولی از من واکسنها را قبول کرد و نوبت دوم ام ام آر را زد و تست آبله هم بی انصاف با وجود اینکه همراه خودم برده بودم مجدد انجام داد

جمعا با عکس سینه و آزمایش خون اولی و ویزیت و نوبت دوم ام ام آر و تست آبله ما هم 200 دلار و 70 لیر برای یک نفر پیاده شدیم

دکتر اونگان فارسی کاملا بلده با پسر من حین معاینه فارسی صحبت میکرد.

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: اسفند89
(2014-04-25 ساعت 02:10)anahita 62 نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 00:19)اسفند89 نوشته:  

با احترام

دکتر اونگان فارسی کاملا بلده با پسر من حین معاینه فارسی صحبت میکرد.

پس حتما از ما خوشش نیومده و رونکرده داشته هاش را
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان:
سلام دوستان میخواستم بدونم برای گرفتن تاییدیه رسید مدارک لازمه یه ایمیل به سفارت توی انکارا داد ؟آیا؟

با سلام. ایا باید بالای تمام مدارک حتی ترجمه ها.پرینتcsc. برگه تمکن برای ارسال به سفارت در انکارا کیس نامبر نوشته می شد؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-25 ساعت 10:04)k98k نوشته:  سلام دوستان میخواستم بدونم برای گرفتن تاییدیه رسید مدارک لازمه یه ایمیل به سفارت توی انکارا داد ؟آیا؟

با سلام. ایا باید بالای تمام مدارک حتی ترجمه ها.پرینتcsc. برگه تمکن برای ارسال به سفارت در انکارا کیس نامبر نوشته می شد؟؟؟؟

حتما بنويس چون من ننوشتم وهيچ خبرى از تاييديه نيست
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: Lemony
(2014-04-17 ساعت 23:12)بهنامي نوشته:  ٢١ مي نيست من و خانومم همسفر مي طلبيم :-)

سلام ما چهر شنبه 21 می مصاحبه داریم شما کی وقت دکتر گرفتی؟ دوشنبه دکتر هستش؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان