موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، من تو سفارت آنکارا مصاحبه دارم. می خواستم بدونم مدرک مالی چند میلیون باشه؟ و اینکه فقط مانده حساب رو بگیریم از بانک کافیه؟ یا باید گردش حساب و میزان پول گردش در حساب رو هم گرفت؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، من ۷ می مصاحبه دارم تو آنکارا و ۱۴ آوریل مدارک رو با ارامکس فرستادم و ۱۷ آوریل هم رسید به سفارت آمریکا ( اینو با track کردن از طریق سایت ارامکس فهمیدم ) ولی تاا امروز خبری از ایمیل سفارت که تائید کنه مدارک رسیده نشده ،، به نظر شما لازمه که یه زنگ به سفارت بزنم و پیگیر بشم ؟
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان تاریخ ۱۲ می کسی از دوستان هست
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-21 ساعت 14:54)atial نوشته: سلام ، من ۷ می مصاحبه دارم تو آنکارا و ۱۴ آوریل مدارک رو با ارامکس فرستادم و ۱۷ آوریل هم رسید به سفارت آمریکا ( اینو با track کردن از طریق سایت ارامکس فهمیدم ) ولی تاا امروز خبری از ایمیل سفارت که تائید کنه مدارک رسیده نشده ،، به نظر شما لازمه که یه زنگ به سفارت بزنم و پیگیر بشم ؟
دوست من
اگر # Track شما در Search آرامکس نشان از رسیدن بسته شما داشته باشد ، دیگر نبایست که نگران باشید ، سایت CEAC را هم چک کنید تا که Update خود را ببینید ... سفارت برای من نیز هیچ پیامی مبنی بر رسیدن مدارک نداد و من هم همان راه های گفته شده در بالا را دنبال نمودم ، پس ! نگران نباشید .
شماره کیس : 2014AS000046XX، تاریخ فرستادن فرم ها : May,28,2013، روش فرستادن فرم ها : TNT Courier، تاریخ کارنت شدن کیس : Feb.,08,2014، نامه دوم : Feb.,12,2014، تاریخ مصاحبه : نیمه نخست آوریل، سفارت : آنکارا - ترکیه، تاریخ گرفتن ویزا :؟ ، تاریخ ورود به آمریکا : ؟ مقصد نهایی : Dallas - Texas
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
رییس پلیس امنیت عمومی آذربایجان غربی گفت: افراد دارای گذرنامه های با اعتبار کمتر از پنج ماه که قصد سفر به ترکیه را دارند برای تعویض اقدام کنند.
ˈ سرهنگ رحیم جهانبخش ˈ ، دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ظرف روزهای اخیر ، مسوولان ترکیه ای طی اقدامی از ورود مسافران ایرانی با گذرنامه دارای اعتبار کمتر از دو ماه جلوگیری کرده و جریمه ای را نیز برای ورود افراد دارای گذرنامه با اعتبار کمتر از پنج ماه در نظر می گیرند.
وی اضافه کرد: با توجه به این امر، لازم است افرادی که قصد سفر به ترکیه را داشته و اعتبار گذرنامه هایشان کمتر از پنج ماه است، اقدام به تعویض گذرنامه کرده و این امر را مد نظر داشته باشند.
وی اظهار کرد: امیدواریم با توجه بیش از پیش شهروندان به این امر، شاهد کاهش بروز مشکل برای آنان در مرز ترکیه باشیم.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای سفارت انکارا گواهی عدم سو پیشینه هم باید بگیریم یا نه.لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-21 ساعت 09:51)nilka نوشته: سلام، من تو سفارت آنکارا مصاحبه دارم. می خواستم بدونم مدرک مالی چند میلیون باشه؟ و اینکه فقط مانده حساب رو بگیریم از بانک کافیه؟ یا باید گردش حساب و میزان پول گردش در حساب رو هم گرفت؟
سلام
حدود 45 تا 50 تومن قطعا هیچ مشکلی نداری برای هر نفر
فقط گواهی حساب کافیه
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان ، ما ۴شنبه وقت مصاحبه داریم تو آنکارا و واسه جمعه وقت دکتر گرفتیم ، ممکنه کسانی که تجربه دارن بگن که در فاصلهٔ جمعه تا ۳شنبه ما میتونیم از آنکارا خارج بشیم و به استانبول برویم ، با توجه به اینکه یه بچه ۱۰ سال داریم ، تا حالا سابقه داشته که دکتر اوونگان تماس بگیرد و درخواست تکرار آزمایش رو بده ؟ مخصوصا واسه بچه ؟
دونستن این موضوع واسه برنامه ریزی و رزرو بلیت آنکارا به استانبول و همچنین رزرو هتل خیلی مهمه برام ،،، ممنون از همگی
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-24 ساعت 01:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-24 ساعت 13:24 توسط amjad.)
(2014-04-24 ساعت 01:03)atial نوشته: سلام عزیزان ، ما ۴شنبه وقت مصاحبه داریم تو آنکارا و واسه جمعه وقت دکتر گرفتیم ، ممکنه کسانی که تجربه دارن بگن که در فاصلهٔ جمعه تا ۳شنبه ما میتونیم از آنکارا خارج بشیم و به استانبول برویم ، با توجه به اینکه یه بچه ۱۰ سال داریم ، تا حالا سابقه داشته که دکتر اوونگان تماس بگیرد و درخواست تکرار آزمایش رو بده ؟ مخصوصا واسه بچه ؟
دکتر در صورت نیاز به تجدید آزمایش تماسی نمیگیره ، بلکه در روزی که شما مراجعه میکنید برای دریافت جواب به شما خواهند گفت ممکن ازمایشی نیاز به تکرار داشته باشه، که البته سابقه داشته!
شما دوشنبه صبح دست فرزندتونو باید نشون بدید و عصر همون روزپاکتهاتون آماده میشه
تحمل بفرمائید و این ریسک رو نکنید.
ویرایش شده
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-24 ساعت 01:24)amjad نوشته: (2014-04-24 ساعت 01:03)atial نوشته: سلام عزیزان ، ما ۴شنبه وقت مصاحبه داریم تو آنکارا و واسه جمعه وقت دکتر گرفتیم ، ممکنه کسانی که تجربه دارن بگن که در فاصلهٔ جمعه تا ۳شنبه ما میتونیم از آنکارا خارج بشیم و به استانبول برویم ، با توجه به اینکه یه بچه ۱۰ سال داریم ، تا حالا سابقه داشته که دکتر اوونگان تماس بگیرد و درخواست تکرار آزمایش رو بده ؟ مخصوصا واسه بچه ؟
دکتر در صورت نیاز به تجدید آزمایش تماسی نمیگیره ، بلکه در روزی که شما مراجعه میکنید برای دریافت جواب به شما خواهند گفت ممکن ازمایشی نیاز به تکرار داشته باشه، که البته سابقه داشته!
شما دوشنبه صبح دست فرزندتونو باید نشون بدید و عصر همون روزپاکتهاتون آماده میشه
از همه اینا گذشته چرا در استانبول کارهای پزشکی خودتونو انجام نمیدین ؟
اگر اصرار بر دکتر اونگان دارید ، تحمل بفرمائید و این ریسک رو نکنید.
با تشکر از شما دوست عزیز ،، مگه امکان انجام آزمایشات پزشکی در استانبول وجود داره؟ اگر وجود دارد ممکن آدرس انجا رو لطف کنید و به من بگید؟
آپدیتها