کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-04-25 ساعت 10:04)k98k نوشته:  سلام دوستان میخواستم بدونم برای گرفتن تاییدیه رسید مدارک لازمه یه ایمیل به سفارت توی انکارا داد ؟آیا؟

با سلام. ایا باید بالای تمام مدارک حتی ترجمه ها.پرینتcsc. برگه تمکن برای ارسال به سفارت در انکارا کیس نامبر نوشته می شد؟؟؟؟

ما با ارامکس فرستادیم از سفارت هم تاییدیه نگرفتیم به نظرم مشکل خاصی برای رسیدن بسته نیست و همون تاییدیه خودشون کافیه در ضمن از اپدیت شدن نزدیک مصاحبه تو سایت سیس هم معلوم میشه که پروندتون رسیده
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: ffrfar ، k98k ، Lemony ، estanfordbineh
(2014-04-25 ساعت 12:35)mohsen2014 نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 23:12)بهنامي نوشته:  ٢١ مي نيست من و خانومم همسفر مي طلبيم :-)

سلام ما چهر شنبه 21 می مصاحبه داریم شما کی وقت دکتر گرفتی؟ دوشنبه دکتر هستش؟

مصاحبه ما هم اتفاقا چهارشنبه بود اگر بچه ندارید همون دوشتبه وقت ذکتر بگیرید و سه شنبه جواب میدن ما که دو نفر بودیم به این ترتیب بود یکشنبه با ایران ایر رفتیم چهارشنبه یعد از مصاحبه برگشتیم زمان کافی بود
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
تشکر کنندگان: Lemony ، estanfordbineh
(2014-04-25 ساعت 01:59)abbas09 نوشته:  دوستان راستی ما هتل نوا پالاس بودیم هتل خوبیه هم به سفارت نزدیکه هم به دکتر و مراکز خرید و مترو میشه پیاده رفت ما با تور رفتیم سه شب و چهار روز

سلام
میشه بگی هزینه هتل چقدر شد و با ماهان رفتی یا ایران ایر؟
تشکر کنندگان: Lemony
(2014-04-25 ساعت 13:15)abbas09 نوشته:  

مصاحبه ما هم اتفاقا چهارشنبه بود اگر بچه ندارید همون دوشتبه وقت ذکتر بگیرید و سه شنبه جواب میدن ما که دو نفر بودیم به این ترتیب بود یکشنبه با ایران ایر رفتیم چهارشنبه یعد از مصاحبه برگشتیم زمان کافی بود

ممنون ولی مشکل ما اینکه دوشنبه تعطیل رسمی ترکیه است. البته ما با مطب تماس گرفتیم گفت مطب بازه. حالا میشه با این تماس مطمئن بود که واقعا میشه دوشنبه وقت گرفت؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-25 ساعت 13:12)abbas09 نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 10:04)k98k نوشته:  سلام دوستان میخواستم بدونم برای گرفتن تاییدیه رسید مدارک لازمه یه ایمیل به سفارت توی انکارا داد ؟آیا؟

با سلام. ایا باید بالای تمام مدارک حتی ترجمه ها.پرینتcsc. برگه تمکن برای ارسال به سفارت در انکارا کیس نامبر نوشته می شد؟؟؟؟

ما با ارامکس فرستادیم از سفارت هم تاییدیه نگرفتیم به نظرم مشکل خاصی برای رسیدن بسته نیست و همون تاییدیه خودشون کافیه در ضمن از اپدیت شدن نزدیک مصاحبه تو سایت سیس هم معلوم میشه که پروندتون رسیده
مرسی. فقط میشه بگید تاییدیه خودشون چی هست؟ واینکه شما کیس نابر رو بالای همه مدارک حتی ترجمه نوشته بودید؟اخه من مدارک رو ارسال کردم که شامل فرم های اپ دیت شده ،نامه دوم و ترجمه ها و ...میشد. ولی بالای ترجمه ها کیس نامبر رو ننوشتم.
تشکر کنندگان:
سلام
میشه یکی از مدیران سایت جامع و کامل بگه چه مدارکی را باید برای انکارا ارسال کرد؟ اخه قبلیا کمو زیاد گفته بودن
تشکر کنندگان:
برای تاریخ 12 JUNE کسی میره آنکارا؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-25 ساعت 18:00)k98k نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 13:12)abbas09 نوشته:  

مرسی. فقط میشه بگید تاییدیه خودشون چی هست؟ واینکه شما کیس نابر رو بالای همه مدارک حتی ترجمه نوشته بودید؟اخه من مدارک رو ارسال کردم که شامل فرم های اپ دیت شده ،نامه دوم و ترجمه ها و ...میشد. ولی بالای ترجمه ها کیس نامبر رو ننوشتم.
منظور همون تاییدیه ارامکس یا هر شرکت پستی دیگه که تو سایتشون تایید رسید میده یا اپراتورهای همون شرکت هم تلفنی بهتون جواب میدن اگه تماس بگیرین حالا اگر خیلی دلشوره دارین میتونین از سفارتم بپرسین ولی بعید میدونم که نرسه یا اشتباه به ما تاییید نادرست بدن چون بالاخره پست معتبری هستن در مورد شماره کیس هم ما روی برگه هایی که فرستادیم شماره زدیم روی ترجمه های منگنه شده و چند صفحه ای هم فقط روی صفحه اولشون نوشتیم حالا شما ننوشتین دیگه خودتونو ناراحت نکنین بالاخره همه ترجمه ها اسم شما درش نوشته شده میدونن مال شماست
تشکر کنندگان: k98k ، estanfordbineh
(2014-04-25 ساعت 14:19)REZAMBI نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 01:59)abbas09 نوشته:  دوستان راستی ما هتل نوا پالاس بودیم هتل خوبیه هم به سفارت نزدیکه هم به دکتر و مراکز خرید و مترو میشه پیاده رفت ما با تور رفتیم سه شب و چهار روز

سلام
میشه بگی هزینه هتل چقدر شد و با ماهان رفتی یا ایران ایر؟

ما با ایران ایر رفتیم و هزینه هتل به تنهایی رو نمیدونم چون کلا با همه چیز برای ما حساب شد ولی توی سایت booking.com قیمت یک شب تمام هتل های انکارا هستش ولی سعی کنید با تور بگیرید خیییییلی به صرفه تر هست تقریبا نصف درمیاد برای ما قبل عید چارتر گرفتیم نفری 900 هزار از اژانس یکی از اشنایان الان نمیدونم چند شده
تشکر کنندگان: p.arsa ، H-TALEBI ، estanfordbineh
دوستان عزیز، ما سه نفریم با یک بچه 5 ساله، تاریخ مصاحبه 28 می پنج شنبه صبح. اگه یکشنبه شب برسیم آنکارا و دوشنبه وقت دکتر بگیریم مناسب هست یا ریسک داره.
ضمنا بعد از مصاحبه نیازی به موندن در ترکیه هست؟ ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2014-04-25 ساعت 14:44)mohsen2014 نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 13:15)abbas09 نوشته:  

ممنون ولی مشکل ما اینکه دوشنبه تعطیل رسمی ترکیه است. البته ما با مطب تماس گرفتیم گفت مطب بازه. حالا میشه با این تماس مطمئن بود که واقعا میشه دوشنبه وقت گرفت؟
سلام
منم مشکل شمارو دارم 26 می دوشنبه تعطیله و من فرداش مصاحبه دارم نمی دونم میشه یکشنبه با ایران ایر برم ، دوشنبه مطب ، سه شنبه مصاحبه ؟ اگر فهمیدید لطفا به منم بگید
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 00:25)H-TALEBI نوشته:  دوستان عزیز، ما سه نفریم با یک بچه 5 ساله، تاریخ مصاحبه 28 می پنج شنبه صبح. اگه یکشنبه شب برسیم آنکارا و دوشنبه وقت دکتر بگیریم مناسب هست یا ریسک داره.
ضمنا بعد از مصاحبه نیازی به موندن در ترکیه هست؟ ممنون میشم

سلام
من و خانمم 27 می آنکارا مصاحبه داریم ولی دوشنبه تعطیل رسمیه به دکتر میل زدم گفت 23 یا 24 ام وقت دکتر بگیرم با این وضعیت فکر کنم بهتره که 5 شنبه 22 می بریم مخصوصا شما که 3 نفرید
تشکر کنندگان: ffrfar ، amjad
سلام عزیزان من سوال مهمی ازتون دارم اینکه اگر مدارک ارسالی به انکارا از ۱۵ روز ۱۳ روزه برسه مشکلی برامون پیش میاد ممنون اگه راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 16:39)rk20000 نوشته:  سلام عزیزان من سوال مهمی ازتون دارم اینکه اگر مدارک ارسالی به انکارا از ۱۵ روز ۱۳ روزه برسه مشکلی برامون پیش میاد ممنون اگه راهنماییم کنید

خيالت راحت
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان:
دوستان در فرم contact information sheet در قسمت c/o name باید اسم خودمون نوشته بشه یا اسم اون کسی که توی ا مری کا آدرسشو دادیم؟
c/o مخفف چی هستش؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان