کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان
اگر سفرها زیاد باشه چطور اخه 60 ؛70 تا سفر را از کجا یادم بیاد بنویسم
پاسپورت چندتای هست بقیه اش را یادم نمیاد اصلا مگه مشکلی دار مسافرت زیاد رفته باشی؟
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان:
(2014-05-08 ساعت 12:25)mosaferusa نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 15:02)Moamma111 نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 01:49)senavid نوشته:  یادم رفت بگم که که دیروز از سفارت یک ایمیل مبنی بر تایید تاریخ مصاحبه برام زدند و یکی از مدارکی که خواستند لیست تمام مسافرت های خارجی است بهمراه تاریخ آنها ، اما تعدادی از آنها و تاریخ دقیقشون یادم نیست باید چکار کرد؟؟؟

اگر پاس های قدیمیتون رو دارین تاریخ ورود و خروج انتهای اون مهر خورده می تونین از اون جا پیدا کنین

لطفا بفرمایید که باید مدرکی ارائه کنیم واسه سفر هایی که رفتیم مثلا کپی از ویزاها؟یا فقط روی یه کاغذ معمولی لیست اونارو بنویسیم و بدیم به سفارت؟
شما چیکار کردید؟
ممنون

فقط ميگه بنويسيد
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان:
(2014-04-27 ساعت 23:37)kamearb نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 14:44)mohsen2014 نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 13:15)abbas09 نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 12:35)mohsen2014 نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 23:12)بهنامي نوشته:  ٢١ مي نيست من و خانومم همسفر مي طلبيم :-)

سلام ما چهر شنبه 21 می مصاحبه داریم شما کی وقت دکتر گرفتی؟ دوشنبه دکتر هستش؟

مصاحبه ما هم اتفاقا چهارشنبه بود اگر بچه ندارید همون دوشتبه وقت ذکتر بگیرید و سه شنبه جواب میدن ما که دو نفر بودیم به این ترتیب بود یکشنبه با ایران ایر رفتیم چهارشنبه یعد از مصاحبه برگشتیم زمان کافی بود

ممنون ولی مشکل ما اینکه دوشنبه تعطیل رسمی ترکیه است. البته ما با مطب تماس گرفتیم گفت مطب بازه. حالا میشه با این تماس مطمئن بود که واقعا میشه دوشنبه وقت گرفت؟

(2014-04-27 ساعت 21:55)YEK DOOSTE KHOOB نوشته:  برای 12 جون کسی آنکارا نیست؟ این امضا رو چطور درست میکنند؟
سلام من هستم
چه خوب که اونجا تنها نیستیم
تشکر کنندگان:
این هم نامه ارسالی سفارت که 16 روز قبل از مصاحبه برام فرستادند البته من ایمیلی جهت تایید رسیدن مدارک نزدم امیدوارم بدرد دوستان بخورد

Dear xxxx :

Greetings from US Embassy, Ankara

This is in regards to your immigrant visa application which is being processed at our office. We would like to inform you that your file has been prepared for your interview on:

xx-MAY-2014 08:50 (You will be admitted to the Embassy based on your appointment time)

You may use this e-mail message in lieu of an appointment letter.

Before coming to our office for an interview, all immigrant visa applicants need to register their passport pickup location through usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 (from Turkey) / (703) 439-2348 (from the U.S.). Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately. After successful registry, please print the receipt and bring it with you on your interview date.

On the day of your interview, please bring the following documents to our office and hand them to the Consular Greeter in the following order:

- Passports

- Medical reports (please visit http://turkey.usembassy.gov/medical_requirements.html for medical requirements)

- Diploma (original)

- Birth Certificates (Shenasname) (Nufus Kayit Ornegi) (original)

- Marriage Certificate (original)

- Military Card (original)

- $330 Diversity Visa application fee per person (please bring exact change).

- If there has been any change in the information provided on the DS-230 Part 1, Part 2 and DSP-122 forms please bring updated forms to your interview.

- All male applicants need to provide a list of complete travel history (list of countries travelled to, dates in Gregorian calendar, purpose of travels, visa type)

- All male applicants aged between 18 and 25 needs to bring a signed copy and submit Selective Service Form http://photos.state.gov/libraries/turkey.../Selective Service Farsi Turkish.pdf on the day of the interview.

- All unmarried children above 16 need to bring a signed copy and submit Single Statement Form at

http://photos.state.gov/libraries/turkey...ges/Single statement Farsi Turkish English.pdf

on the day of the interview.

Please make sure to have all of the documents listed above in your possession on the day of your interview. Failure to submit all of the listed documents will cause delay in your interview process and in the issuance of your visa.

We would like to remind you that additional documentation, information or processing may be required for your file after the interview.

Note: You should never pay for travel arrangements (e.g., airfare, hotels) without having a visa in your possession. The U.S. Embassy accepts no responsibility if you do so. We are able to issue most visas within five business days of interview; however, we are unable to guarantee the issuance of a U.S. visa before a fixed travel date. You risk significant financial losses if you ignore this advice.

For security information and prohibited items please click http://photos.state.gov/libraries/turkey...mation.pdf

We hope this information is helpful to you.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

Case Number: 2014AS5xxx Please include your case number in all correspondence.

Name (P) :xxxx
Preference Category: DV - IRAN

Traveling Applicants:

(S) xxxx xx AUG 19xx

© xxxx xx JUL xxxx

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site at http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
2014AS5xxx -آنکارا - نفر اصلی خودم - تاریخ مصاحبه هفته سوم می - نفرات کیس:3 نفر - خودم و پسرم ویزای یکضرب و همسرم AP - مقصد CA

آپدیت اول 8 APR - دوم 29 APR - سوم 5 MAY - چهارم 23 MAY (همزمان با صدور ویزا) - پنجم 27 MAY (فقط نفر اصلی) - همسرم 23 MAY
تشکر کنندگان: مامان خانم ، zaaraa ، ffrfar ، mosaferusa
سلام دوستان،
یک سوال،
برای مصاحبه در سفارت آنکارا علاوه بر اینکه از قبل باید 2 نسخه از ترجمه رسمی عقدنامه را برای هر کدام از اعضای کیس ارسال کرد در روز مصاحبه هم باید 2 نسخه از ترجمه رسمی عقدنامه همراهمون باشه یا یک نسخه؟
آهان آق درضمن من اگر بخوام با خودم سشوار ببرم توی سفارت باید چی کار کنم؟Big Grin
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان:
دوست عزبز سلام
به كمك فوري احتياج دارمالبته نه براي خودم،من پارسال برنزه شدم و الان امريكا هستم،راستش مادر و پدر دوستم برنده شدن،مصاحبه انكارا هست،اما اينطور كه تو پستا ديدم بايد واسه انكارا هم مداركو پست كنن ١٥ روز جلوتر هم پول٣٣٠ دلار و بدن اينترنتي
١٠ روز ديگه اينا بايد برن انكارو و از همه جا بيخبر هيچكدوم از اين كارارو نكردن،نظرتون چيه،خيلي نگرانن
منم مصاحبه ام ابوظبي بوده تجربه ام به دردشون نميخوره
عاجزانه نيازمند كمكتون هستم
مرسي
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
تشکر کنندگان:
(2014-05-12 ساعت 07:37)mariana نوشته:  دوست عزبز سلام
به كمك فوري احتياج دارمالبته نه براي خودم،من پارسال برنزه شدم و الان امريكا هستم،راستش مادر و پدر دوستم برنده شدن،مصاحبه انكارا هست،اما اينطور كه تو پستا ديدم بايد واسه انكارا هم مداركو پست كنن ١٥ روز جلوتر هم پول٣٣٠ دلار و بدن اينترنتي
١٠ روز ديگه اينا بايد برن انكارو و از همه جا بيخبر هيچكدوم از اين كارارو نكردن،نظرتون چيه،خيلي نگرانن
منم مصاحبه ام ابوظبي بوده تجربه ام به دردشون نميخوره
عاجزانه نيازمند كمكتون هستم
مرسي

هر چه سریعتر مدارکشونو پست کنن(دفتر مرکزی dhl سه روزه می فرسته،ما از دفتر ولیعصر پست کردیم 5 روزه رفت).330 دلار همون روز مصاحبه پرداخت میشه.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، ffrfar ، Lemony
(2014-05-08 ساعت 22:57)spv نوشته:  سلام دوستان
پاسپورت چندتای هست بقیه اش را یادم نمیاد اصلا مگه مشکلی دار مسافرت زیاد رفته باشی؟
جواب مارا ندادید دوستان با تجربه
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان:
(2014-05-13 ساعت 06:34)spv نوشته:  

دوست خوبم
اول از همه اینکه هر چیزی که خواستند رو باید صادقانه گفت
دوم اینکه بهترین فرد برای پاسخ به سوال شما خود آفیسر هست. روز مصاحبه اگه لیست سفرهاتون رو خواستند - که به احتمال زیاد می خوان - بگید که تعداد سفرها زیاد هست و اینکه چطور بنویسید.
تشکر کنندگان: spv
وااااااى بچه هاااااا من اخه چيكار كنم!؟از الان استرسام شروع شد.جمعه وقت دكتر دارم ٢شنبه هم تعطيله.من نميدونستم!شنبه جواب رو ميده دكتر؟
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
تشکر کنندگان: exxedus
(2014-05-13 ساعت 15:39)baba manam sanaz نوشته:  وااااااى بچه هاااااا من اخه چيكار كنم!؟از الان استرسام شروع شد.جمعه وقت دكتر دارم ٢شنبه هم تعطيله.من نميدونستم!شنبه جواب رو ميده دكتر؟

ساناز جان چه خبره!!!! آروم باش Smile حتی اگر آماده هم نشد مهم نیست بعد از مصاحبه میری جواب رو میگیری میندازی تو صندوقشون، هیچ مشکلی هم پیش نمیاد Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: meisam14 ، baba manam sanaz
(2014-05-13 ساعت 10:52)shazad نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 06:34)spv نوشته:  

دوست خوبم
اول از همه اینکه هر چیزی که خواستند رو باید صادقانه گفت
دوم اینکه بهترین فرد برای پاسخ به سوال شما خود آفیسر هست. روز مصاحبه اگه لیست سفرهاتون رو خواستند - که به احتمال زیاد می خوان - بگید که تعداد سفرها زیاد هست و اینکه چطور بنویسید.
دوست من شما سفرهای ده سال اخیر رو بنویس ,کافیه نگران نباش....من تازه مصاحبه بودم.همین کار رو کردیم قبول کردند.اصلا نگران نباشید این پروسه ساده تر از اونیه که فکر میکنید.
تشکر کنندگان: aghaghia ، azadeh2014
(2014-05-13 ساعت 15:39)baba manam sanaz نوشته:  وااااااى بچه هاااااا من اخه چيكار كنم!؟از الان استرسام شروع شد.جمعه وقت دكتر دارم ٢شنبه هم تعطيله.من نميدونستم!شنبه جواب رو ميده دكتر؟
سلام من هم همین جمعه وقت دکتر دارم اما مصاحبه ام چهارشنبه است شما مصاحبه تون کی هست ؟
2014AS5xxx -آنکارا - نفر اصلی خودم - تاریخ مصاحبه هفته سوم می - نفرات کیس:3 نفر - خودم و پسرم ویزای یکضرب و همسرم AP - مقصد CA

آپدیت اول 8 APR - دوم 29 APR - سوم 5 MAY - چهارم 23 MAY (همزمان با صدور ویزا) - پنجم 27 MAY (فقط نفر اصلی) - همسرم 23 MAY
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
اگر دکتر به تست آنتی بادی نگاه هم نمی کنه به نظر شما ترجمه شدنش ضرورت داره یا نه ،البته فقط بایستی اسمها رو انگلیسی نوشت و مهر دارالترجمه بخوره اگه کسی متقن چیزی میدونه لطفا بنویسه چون من خیلی دودلم.
تشکر کنندگان:
سلااااام،من از مصاحبه میام الان،یه ضرب گرفتم Smile)))))
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
تشکر کنندگان: Maryrhm ، sal0811 ، azadeh2014 ، baba manam sanaz ، p.arsa ، exxedus ، spv ، ffrfar ، manamilad ، amohammadi348 ، farhad_syd

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان