کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-05-16 ساعت 10:09)ata.bz نوشته:  abbas عزیز متشکرم از پاسخ سریعتون پس بهتره هزینه بیخودی نکنم.

دقیقا دوست من بیخود هزینه نکنید و یک چیزی من بهتون توصیه کنم اگر تونستید تو مطب سعی کنید خانم اونگان ویزیتتون کنه اگر امکانش بود چون اقا اونگان خیلییییی بی انصافه ولی خانم کمی بهتره ولی در مورد انتی بادی که اصلا از ابتدا منشی ازتون نمیگیره
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان:
(2014-05-16 ساعت 10:20)peyman_baktash نوشته:  سلام.می خواستم بپرسم از پدر و مادر من چه مدارکی میخواد؟(زیر 18 سالم بود قبول شدم)و اینکه آیا باید اونارو هم پست کنم؟(آنکاراست مصاحبم)
و اینکه من 15 روز دیگه نوبت دارم اما الان فهمیدم باید پست کنم مدارکو.. چی میشه حالا؟؟؟؟
لطفا این لینکو بخون و مدارکی که گفته با پست dhl بفرست 5 روزه دستشون میرسه...سعی کن تا وقت داری صفحات قبل را هم بخونی و تاپیکهای مرتبط رو..نگران نباش حتی اگر نرسیدی پست کنید به هر دلیلی همراهتون ببرید وروز مصاحبه تحویل بدید.
http://www.mohajersara.com/post-398922.html#pid398922
تشکر کنندگان:
(2014-05-16 ساعت 10:42)mehrnazmh75 نوشته:  دوستان سلام
یک مشکل جدی برای ما پیش اومده.
من در ساختن پروفایل csc، نام خانوادگی رو با دیکته ی اشتباه پر کردم و بد تر از اون این که کشور تولد متقاضی رو که به صورت پیش فرض روی ترکیه بود رو تغییر ندادم.
حالا مشکل اینه که روی گزینه ی ادیت این بخش ها رو به صورت GRAY OUT نشون میده و من نمیتونم ادیت کنم، ضمنا چند بار که خواستم پروفایل جدید بسازم، دوباره همون پروفایل قدیمی که اطلاعات اشتباه داره رو بهم نشون میده. من هنوز پولی پرداخت نکردم اما با توجه به این که کمتر از یک ماه دیگه مصاحبه دارم و هنوز پرینت csc رو ندارم، خیلی مستاصل شدم. چند بار هم تماس گرفتم اما کسی پاسخ نداد.
خواهش می کنم کمکم کنید....
Sad((((((
سلام . اصلا نگران نباش ،، منهم همین اشتباهات شما رو کردم با این تفاوت که شما واسه خودت کردی من واسه همسر و فرزندم ،، به آسونی میتونی‌ ۱ : یه تماس تلفنی باهاشون بگیری ۲: یه ایمیل بهشون بزنی‌ و یه تصویر از پاسپورتتو هم براشون بفرستی‌ ،، اونا به استناد به مشخصاتتون براتون اصلاح می‌کنن
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان: manamilad
سلام دوستان عزیز
یه سوال مهم دارم. ما میخوایم برای گرفتن ویزا بریم آنکارا و باید مدیکالمونم تمدید کنیم. به نظر شما برنامه سفرمونو چطوری باید بریزیم؟ منظورم اینه که چه با توجه به پروازهای ایران ایر و ماهان چه روزی بریم و چه روزی برگردیم که به کارمون برسیم و هزینش هم حداقل بشه؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-15 ساعت 00:04)ffrfar نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 20:34)اسفند89 نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 14:58)Maryrhm نوشته:  ببخسيد سوالمو اينجا مي پرسم ولي وقتم كمه و به راهنمايي كسايي كه تجربه انكارا رو دارن احتياج دارمSad
دوستان ترو خدا جوابمو زود بديد وقت ندارم شوهرم اينقد غر زد كچل شدم ؛(
١. مدارك رو به جز سند ازدواج يك سري بايد ترجمه كرد يا دو تا؟

٠٢ براي انكارا بايد قبل مصاحبه اصل ترجمه ها رو بفرستيم؟

٠٣ سايت سفارت تركيه گفته از اصل مدارك كپي هم مي خاد ايا كپي برابر اصل بايد باشه ؟؟؟؟

مدارکتون زیاد باشه و برگردونید بهتره تا نقص داشته باشید
من همه چیز را دوسری ترجمه کردم و یکسری را پست کرده بودم و یکسری هم همرام بود
روز مصاحبه دوباره یکسری ترجمه مدرک تحصیلی را که مجدد ازم گرفتن دیگه پس ندادن
بعضی ها را هم همون یکسری را نگه داشتن

برای پست مدارک هم اضطراب و نگرانی نداشته باشید
هرچیزی را که آماده کردید بفرستید اگر وقتتون کمه و روز مصاحبه میتونید مدارک را کامل کنید
خودتون که انشااله تشریف ببرید متوجه میشید که روز مصاحبه خیلی راحت هستید و راحت تر از اون چیزیه که فکرش را بکنید بابرخورد مناسب و بسیار خوب کارمندهای سفارت

کپی مدارک هم ضمیمه ترجمه شما هست و دیگه احتیاجی نیست غیر از ترجمه ها کپی هم بگیرید

ولی از من کپی پاسپورت را خواسته بودن و من کل پاسپورت را کپی برابر اصل براشون ارسال کرده بودم که روز مصاحبه به من برگردوندن
1-بله
2-بله
3-کپی هر مدرکی به ترجمه اش وصله....
4-کپی پاسپورت,پرینت ptt......ودر نهایت حفظ آرامش کامل یادتون نره ....پروسه ساده تر از اونیه که فکر میکنید.موفق باشیدSmile

بله اول يني يك سري از همه به جز قباله كه دو تا مي خاد بله؟
Ptt همون ادرس پسته تو انكاراست كه كپي شو ميخان؟ Big Grin
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: ffrfar
سلام دوستان,من یه مشکلی دارم.
ما آنکارا مصاحبه داریم.از عقدنامه ۲ تا ترجمه داریم.این ۲ تا رو باید بفرستیم و دوباره برای مصاحبمون هم ۲ تا ترجمه همراهمون ببریم؟یعنی ۴تا ترجمه باید بدیم؟
ما ۲ تا ترجمه شناسنامه از ۲۰۱۲ داشتیم و ۲ تا هم(نفری یکی)دادی[/size]م ترجمه کردن.اون ۲ تا ۲۰۱۲ هارو اگر بخواهیم بروز کنیم باید دوباره از نو کاراش انجام بشه.لازمه؟ [size=large]
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2014-05-17 ساعت 13:28)amohammadi348 نوشته:  سلام دوستان,من یه مشکلی دارم.
ما آنکارا مصاحبه داریم.از عقدنامه ۲ تا ترجمه داریم.این ۲ تا رو باید بفرستیم و دوباره برای مصاحبمون هم ۲ تا ترجمه همراهمون ببریم؟یعنی ۴تا ترجمه باید بدیم؟
ما ۲ تا ترجمه شناسنامه از ۲۰۱۲ داشتیم و ۲ تا هم(نفری یکی)دادی[/size]م ترجمه کردن.اون ۲ تا ۲۰۱۲ هارو اگر بخواهیم بروز کنیم باید دوباره از نو کاراش انجام بشه.لازمه؟ [size=large]
جوابتون داده شد.
http://www.mohajersara.com/post-497283.html#pid497283
تشکر کنندگان: aghaghia ، zaaraa ، amohammadi348
(2014-05-18 ساعت 12:47)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان؛ سوالم اینه که کسانی که میخوان ویزا دریافت کنن حالا چه یکضرب چه نه آیا باید برای دریافت ویزا فرمی پر کنن و به سفارت آنکارا بدن؟
اگه به سلامتی یکضرب بودین یه برگه میدن با اطلاعات لازم برای پیگیری ویزاتون ...اگرم دو ضرب شدین که فرم 9سوالی صورتی رنگه با مواردی که از شما درخواست میکنند.دوست عزیز فقط ارامش داشته باشین و توکل ولا غیر....Smile
تشکر کنندگان: aghaghia ، manamilad ، gema
سلام برگه اطلاعات تماس به صورت pdfموجوده سوالم اینکه فرمها بایستی دستی پر شوند ویا word داره؟اگه هست لطفاآدرس بدید من سردر گم شدن.ممنونم.
تشکر کنندگان:
(2014-05-16 ساعت 10:42)mehrnazmh75 نوشته:  دوستان سلام
یک مشکل جدی برای ما پیش اومده.
من در ساختن پروفایل csc، نام خانوادگی رو با دیکته ی اشتباه پر کردم و بد تر از اون این که کشور تولد متقاضی رو که به صورت پیش فرض روی ترکیه بود رو تغییر ندادم.
حالا مشکل اینه که روی گزینه ی ادیت این بخش ها رو به صورت GRAY OUT نشون میده و من نمیتونم ادیت کنم، ضمنا چند بار که خواستم پروفایل جدید بسازم، دوباره همون پروفایل قدیمی که اطلاعات اشتباه داره رو بهم نشون میده. من هنوز پولی پرداخت نکردم اما با توجه به این که کمتر از یک ماه دیگه مصاحبه دارم و هنوز پرینت csc رو ندارم، خیلی مستاصل شدم. چند بار هم تماس گرفتم اما کسی پاسخ نداد.
خواهش می کنم کمکم کنید....
Sad((((((
منم این مشکل داشتم براشون ایمیل زدم درست کردن برام ایمیل بزن تا برات فوروارد کنم،
تشکر کنندگان:
من دیروز مصاحبه داشتم...تموم شد بالاخره...یکضرب! :دی ...حالا وقتی لاگ این میکنم تو سایت کجا زده که ویزام کی حاضر میشه؟!؟!
برنده شخص شخیص خودم به تنهایی... Big Grin !
**55 / مصاحبه هفته سوم می/
کنسولگری:آنکارا
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، مامان خانم ، ffrfar ، p.arsa ، Lemony ، manamilad ، gema ، fa3711
(2014-05-21 ساعت 22:22)E.Mansouri نوشته:  من دیروز مصاحبه داشتم...تموم شد بالاخره...یکضرب! :دی ...حالا وقتی لاگ این میکنم تو سایت کجا زده که ویزام کی حاضر میشه؟!؟!
ایووووول مبارک باشهههههههههه
روزی خودمونBig Grin
توی سیس چک کن. طبق تجربه دوستان 2 روز بعد مصاحبه برو پست پیگیر شو.
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: ffrfar ، manamilad ، pouya.67
سلام دوستان محل مصاحبه من انکاراست و یه سوال داشتم: در سیستم CSC باید در قسمت "شماره پرونده" همون کیس نامبر مون رو بزنیم؟ این قسمت نیازی به پرداخت دلاز هم هست برای ویزاهای لاتاری؟ ممنون
تشکر کنندگان:
(2014-05-23 ساعت 20:58)Ralia31 نوشته:  سلام دوستان محل مصاحبه من انکاراست و یه سوال داشتم: در سیستم CSC باید در قسمت "شماره پرونده" همون کیس نامبر مون رو بزنیم؟ این قسمت نیازی به پرداخت دلاز هم هست برای ویزاهای لاتاری؟ ممنون
بله.....نیازی به پرداخت پول نیست فقط تعیین مرکز پستی برای دریافت مدارکتون بعد از گرفتن ویزاست انشالله.....Smile
تشکر کنندگان: aghaghia ، zaaraa ، sce
سلام
روز مصاحبه من دوشنبه است برای کار پژشکی روز شنبه ویکشنبه میتونم مراجعه کنم یا تعطیله؟
من باید بلیط برای چه روزی بگیرم؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان