کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-05-14 ساعت 14:15)Lemony نوشته:  سلااااام،من از مصاحبه میام الان،یه ضرب گرفتم Smile)))))
عرض تبریک و شاد باش انشاالله همه دوستان یک ضرب بگیرن
راستی کیس شما چند نفره است ؟
2014AS5xxx -آنکارا - نفر اصلی خودم - تاریخ مصاحبه هفته سوم می - نفرات کیس:3 نفر - خودم و پسرم ویزای یکضرب و همسرم AP - مقصد CA

آپدیت اول 8 APR - دوم 29 APR - سوم 5 MAY - چهارم 23 MAY (همزمان با صدور ویزا) - پنجم 27 MAY (فقط نفر اصلی) - همسرم 23 MAY
تشکر کنندگان: Lemony ، blueskysam ، ffrfar ، manamilad ، beitollahi.omid ، HESSIMO
(2014-05-14 ساعت 14:58)Maryrhm نوشته:  ببخسيد سوالمو اينجا مي پرسم ولي وقتم كمه و به راهنمايي كسايي كه تجربه انكارا رو دارن احتياج دارمSad
دوستان ترو خدا جوابمو زود بديد وقت ندارم شوهرم اينقد غر زد كچل شدم ؛(
١. مدارك رو به جز سند ازدواج يك سري بايد ترجمه كرد يا دو تا؟

٠٢ براي انكارا بايد قبل مصاحبه اصل ترجمه ها رو بفرستيم؟

٠٣ سايت سفارت تركيه گفته از اصل مدارك كپي هم مي خاد ايا كپي برابر اصل بايد باشه ؟؟؟؟

مدارکتون زیاد باشه و برگردونید بهتره تا نقص داشته باشید
من همه چیز را دوسری ترجمه کردم و یکسری را پست کرده بودم و یکسری هم همرام بود
روز مصاحبه دوباره یکسری ترجمه مدرک تحصیلی را که مجدد ازم گرفتن دیگه پس ندادن
بعضی ها را هم همون یکسری را نگه داشتن

برای پست مدارک هم اضطراب و نگرانی نداشته باشید
هرچیزی را که آماده کردید بفرستید اگر وقتتون کمه و روز مصاحبه میتونید مدارک را کامل کنید
خودتون که انشااله تشریف ببرید متوجه میشید که روز مصاحبه خیلی راحت هستید و راحت تر از اون چیزیه که فکرش را بکنید بابرخورد مناسب و بسیار خوب کارمندهای سفارت

کپی مدارک هم ضمیمه ترجمه شما هست و دیگه احتیاجی نیست غیر از ترجمه ها کپی هم بگیرید

ولی از من کپی پاسپورت را خواسته بودن و من کل پاسپورت را کپی برابر اصل براشون ارسال کرده بودم که روز مصاحبه به من برگردوندن
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: Lemony ، Maryrhm
(2014-05-14 ساعت 20:34)اسفند89 نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 14:58)Maryrhm نوشته:  ببخسيد سوالمو اينجا مي پرسم ولي وقتم كمه و به راهنمايي كسايي كه تجربه انكارا رو دارن احتياج دارمSad
دوستان ترو خدا جوابمو زود بديد وقت ندارم شوهرم اينقد غر زد كچل شدم ؛(
١. مدارك رو به جز سند ازدواج يك سري بايد ترجمه كرد يا دو تا؟

٠٢ براي انكارا بايد قبل مصاحبه اصل ترجمه ها رو بفرستيم؟

٠٣ سايت سفارت تركيه گفته از اصل مدارك كپي هم مي خاد ايا كپي برابر اصل بايد باشه ؟؟؟؟

مدارکتون زیاد باشه و برگردونید بهتره تا نقص داشته باشید
من همه چیز را دوسری ترجمه کردم و یکسری را پست کرده بودم و یکسری هم همرام بود
روز مصاحبه دوباره یکسری ترجمه مدرک تحصیلی را که مجدد ازم گرفتن دیگه پس ندادن
بعضی ها را هم همون یکسری را نگه داشتن

برای پست مدارک هم اضطراب و نگرانی نداشته باشید
هرچیزی را که آماده کردید بفرستید اگر وقتتون کمه و روز مصاحبه میتونید مدارک را کامل کنید
خودتون که انشااله تشریف ببرید متوجه میشید که روز مصاحبه خیلی راحت هستید و راحت تر از اون چیزیه که فکرش را بکنید بابرخورد مناسب و بسیار خوب کارمندهای سفارت

کپی مدارک هم ضمیمه ترجمه شما هست و دیگه احتیاجی نیست غیر از ترجمه ها کپی هم بگیرید

ولی از من کپی پاسپورت را خواسته بودن و من کل پاسپورت را کپی برابر اصل براشون ارسال کرده بودم که روز مصاحبه به من برگردوندن
1-بله
2-بله
3-کپی هر مدرکی به ترجمه اش وصله....
4-کپی پاسپورت,پرینت ptt......ودر نهایت حفظ آرامش کامل یادتون نره ....پروسه ساده تر از اونیه که فکر میکنید.موفق باشیدSmile
تشکر کنندگان: Maryrhm ، manamilad
[/quote]
[/quote]
مرسی دوست عزیز،انشالا
تک نفره بودمBig Grin
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
تشکر کنندگان: ffrfar ، manamilad
[/quote]
مرسی دوست عزیز،انشالا
تک نفره بودمBig Grin
[/quote]

تبريك... :-)
لااقل يه توضيحي مي دادي چكارا كردي... همين يه خط... من مصاحبه بودم قبول شدم... ؛-) بازم بت تبريك مي گم اميدوارم با همين فرمون بري :-)
**٥٦ مصاحبه ٢٢ مي آنكارا - شغل خصوصي - سربازي س پ - آپ بعد از مصاحبه ١٤ بار
من به عشق تو خوشم آمليكا Wink تو به عشق هر كه هستي خوش باشBig Grin
تشکر کنندگان: Lemony ، manamilad
دوستان سلام
میشه بگید اگر در سفارت فارسی صحبت کنیم باعث میشه ویزا ندن؟ اصلا تاثیری داره؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان: ffrfar
(2014-05-15 ساعت 18:45)ajab1 نوشته:  دوستان سلام
میشه بگید اگر در سفارت فارسی صحبت کنیم باعث میشه ویزا ندن؟ اصلا تاثیری داره؟
دوست من هیچ ربطی نداره هر جور راحتین عمل کنید........ضمنا از طریق کنترل پنلتون گزینه امضا /یه امضا با حداقل اطلاعات بذارید....ارسالتون بالی ده تاستRolleyes
تشکر کنندگان:
[/quote]
مرسی دوست عزیز،انشالا
تک نفره بودمBig Grin
[/quote]
lemony ی عزیز تبریک فراوانم را بپذیر خیلی خوشحالم که از جمع آنکاری ها یه نفر موفق شده و ویزا گرفته به افتخارت.....دست هورا ++++++++++++دوستان چرا کسی به دوستمون از طریق دادن رتبه اونم 5 تبریک نمیگه!!!!!!!!!!!!ما قبلا رتبه دادیم Smile
تشکر کنندگان: manamilad ، irantruck
(2014-05-15 ساعت 19:18)ffrfar نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 00:15)Lemony نوشته:  
مرسی دوست عزیز،انشالا
تک نفره بودمBig Grin
[/quote]
lemony ی عزیز تبریک فراوانم را بپذیر خیلی خوشحالم که از جمع آنکاری ها یه نفر موفق شده و ویزا گرفته به افتخارت.....دست هورا ++++++++++++دوستان چرا کسی به دوستمون از طریق دادن رتبه اونم 5 تبریک نمیگه!!!!!!!!!!!!ما قبلا رتبه دادیم Smile
[/quote]

تبریک میگم، شما خودتون فارسی صحبت کردین؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان: farhad_syd
دوستان برای سفارت باید مانده حساب ببریم؟ یا گردش مالی جند ماهه ی حساب؟
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
تشکر کنندگان:
Sad 
دوستان کسی جواب منو نمیده؟ سوال کرده بودم که ایا ترجمه تست انتی بادی نیازه یا نه کسایی که تجربشو دارند لطفا جواب بدند مرسی.
تشکر کنندگان:
(2014-05-16 ساعت 09:09)ata.bz نوشته:  دوستان کسی جواب منو نمیده؟ سوال کرده بودم که ایا ترجمه تست انتی بادی نیازه یا نه کسایی که تجربشو دارند لطفا جواب بدند مرسی.

اونگان اصلا به تست انتی بادی شما نگاه هم نمیکنه و واکسن ابلرو بی برو برگرد به همه میزنه تازه برای ما ام ام ار هم زد با اینکه 2 بار تو کارتمون مهر خورده بود
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: manamilad
abbas عزیز متشکرم از پاسخ سریعتون پس بهتره هزینه بیخودی نکنم.
تشکر کنندگان:
سلام.می خواستم بپرسم از پدر و مادر من چه مدارکی میخواد؟(زیر 18 سالم بود قبول شدم)و اینکه آیا باید اونارو هم پست کنم؟(آنکاراست مصاحبم)
و اینکه من 15 روز دیگه نوبت دارم اما الان فهمیدم باید پست کنم مدارکو.. چی میشه حالا؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
یک مشکل جدی برای ما پیش اومده.
من در ساختن پروفایل csc، نام خانوادگی رو با دیکته ی اشتباه پر کردم و بد تر از اون این که کشور تولد متقاضی رو که به صورت پیش فرض روی ترکیه بود رو تغییر ندادم.
حالا مشکل اینه که روی گزینه ی ادیت این بخش ها رو به صورت GRAY OUT نشون میده و من نمیتونم ادیت کنم، ضمنا چند بار که خواستم پروفایل جدید بسازم، دوباره همون پروفایل قدیمی که اطلاعات اشتباه داره رو بهم نشون میده. من هنوز پولی پرداخت نکردم اما با توجه به این که کمتر از یک ماه دیگه مصاحبه دارم و هنوز پرینت csc رو ندارم، خیلی مستاصل شدم. چند بار هم تماس گرفتم اما کسی پاسخ نداد.
خواهش می کنم کمکم کنید....
Sad((((((
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان