کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-05-23 ساعت 22:11)ara.y نوشته:  سلام
روز مصاحبه من دوشنبه است برای کار پژشکی روز شنبه ویکشنبه میتونم مراجعه کنم یا تعطیله؟
من باید بلیط برای چه روزی بگیرم؟
دوست عزیز اول با 15 ارسال امضا از طریق کنترل پنلتون بسازید...دوما شما دوشنبه مصاحبه داری حداقل باید پنج شنبه یا جمعه , دکتر بری اونم دکتر اونگان با سیستمی که داره !!!!!!!!!!!تازه شانس بیاری صبح شنبه بهتون جواب بده وگرنه میگه جوابو میفرستم سفارت که در این صورت نقص مدرک میخوری!!!حالا چه کاریه حتی اگر یکنفر باشید سر فرصت برید تا با اعصاب راحت کاراتونو انجام بدین...Rolleyes
تشکر کنندگان: zaaraa ، manamilad
(2014-05-17 ساعت 13:28)amohammadi348 نوشته:  سلام دوستان,من یه مشکلی دارم.
ما آنکارا مصاحبه داریم.از عقدنامه ۲ تا ترجمه داریم.این ۲ تا رو باید بفرستیم و دوباره برای مصاحبمون هم ۲ تا ترجمه همراهمون ببریم؟یعنی ۴تا ترجمه باید بدیم؟
ما ۲ تا ترجمه شناسنامه از ۲۰۱۲ داشتیم و ۲ تا هم(نفری یکی)دادی[/size]م ترجمه کردن.اون ۲ تا ۲۰۱۲ هارو اگر بخواهیم بروز کنیم باید دوباره از نو کاراش انجام بشه.لازمه؟ [size=large]

روز مصاحبه من، خانومی بود که ترجمه شناسنامه اش 2012 بود و بهش ایراد گرفتن

اومد از سفارت بیرون و برد داد ترجمه جدید گرفت و برگشت
دیگه نتیجه ویزاش چی شد را نمیدونم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، m007
سلام دوستان يه سوالي واسه انكارا رو مدارك ترجمه شده لازمه كيس نامبر نوشته بشه؟
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان:
(2014-05-16 ساعت 22:02)atial نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 10:42)mehrnazmh75 نوشته:  دوستان سلام
یک مشکل جدی برای ما پیش اومده.
من در ساختن پروفایل csc، نام خانوادگی رو با دیکته ی اشتباه پر کردم و بد تر از اون این که کشور تولد متقاضی رو که به صورت پیش فرض روی ترکیه بود رو تغییر ندادم.
حالا مشکل اینه که روی گزینه ی ادیت این بخش ها رو به صورت GRAY OUT نشون میده و من نمیتونم ادیت کنم، ضمنا چند بار که خواستم پروفایل جدید بسازم، دوباره همون پروفایل قدیمی که اطلاعات اشتباه داره رو بهم نشون میده. من هنوز پولی پرداخت نکردم اما با توجه به این که کمتر از یک ماه دیگه مصاحبه دارم و هنوز پرینت csc رو ندارم، خیلی مستاصل شدم. چند بار هم تماس گرفتم اما کسی پاسخ نداد.
خواهش می کنم کمکم کنید....
Sad((((((
سلام . اصلا نگران نباش ،، منهم همین اشتباهات شما رو کردم با این تفاوت که شما واسه خودت کردی من واسه همسر و فرزندم ،، به آسونی میتونی‌ ۱ : یه تماس تلفنی باهاشون بگیری ۲: یه ایمیل بهشون بزنی‌ و یه تصویر از پاسپورتتو هم براشون بفرستی‌ ،، اونا به استناد به مشخصاتتون براتون اصلاح می‌کنن

خيلي ممنونم ازتون . كاري كه گفتيد رو انجام دادم . برام درستش كردن
تشکر کنندگان: atial ، anahita 62
(2014-05-25 ساعت 10:14)Maryrhm نوشته:  سلام دوستان يه سوالي واسه انكارا رو مدارك ترجمه شده لازمه كيس نامبر نوشته بشه؟

خير دوست عزيز ما هيچكجا ننوشتيم و هيچ مشكلى پيش نيومد
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: Maryrhm ، aghaghia
(2014-05-25 ساعت 11:19)Hassan2014 نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 10:14)Maryrhm نوشته:  سلام دوستان يه سوالي واسه انكارا رو مدارك ترجمه شده لازمه كيس نامبر نوشته بشه؟

خير دوست عزيز ما هيچكجا ننوشتيم و هيچ مشكلى پيش نيومد

ممنون دوست خوبم ايشالا زود بگيريد مي شه بپرسم چي كموبرده بوديد؟
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان:
(2014-05-26 ساعت 10:14)shazad نوشته:  یکی از کاربران این سایت گفته

هزینه مصاحبه آنکارا برای هر نفر ۸۱۹ دلار شده! درسته؟
دوستان عزیز هزینه مصاحبه 330 دلار برای هر نفره....Rolleyes
تشکر کنندگان: aghaghia ، sce ، gema ، anahita 62
سلام لطفا به من بگید در فرم سیس باید قسمت ویزای غیر مهاجرتی را بزنیم ؟چون تو سایت محمد کانادایی چیزی ننوشته لطفا راهنمایی کنید من موندم چی کار کنم مرسی.
تشکر کنندگان:
(2014-05-27 ساعت 10:48)ata.bz نوشته:  سلام لطفا به من بگید در فرم سیس باید قسمت ویزای غیر مهاجرتی را بزنیم ؟چون تو سایت محمد کانادایی چیزی ننوشته لطفا راهنمایی کنید من موندم چی کار کنم مرسی.
سلام
نه دوست عزیز ویزای مهاجرتی را باید انتخاب کنید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: aghaghia ، m007
ممنون از جوابتون سوال دیگه اینکه پس از تکمیل فرم وتایید نوشته که توجه کنید که یک وقت تعیین نکرده اید برای تعیین وقت باید باکلیک کردن روی تعیین وقت در پایین صفحه یک منظور دیگر از سفر را انتخاب کنید اینو راهنمایی کنیدو سوال بعد هم اینکه در قسمت اطلاعات متقاضی در زیر مشخصات هر متقاضی نوشته در حال حاضر هیچ اطلاعاتی درمورد شماره رهگیری پستی موجود نیست منظورش چیه؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-28 ساعت 20:42)reza.aa نوشته:  سلام من از 2015ی ها هستم ، میخواستم بدونم یعنی هنوز کسایی از 2014 هستن که پروسه شون در جریان باشه.
من کیس نامبر 2500 هست آیا واقعا بر اساس کیس نامبر هست؟؟؟؟ اگه آره با این کیس نامبر تغریبا کی مصاحبه میشم تغریبا؟
'
سلام
چند بار یک سوال را می پرسید؟بله براساس کیس نامبر است و حدود دی فکر کنم کار نت شوید جدول بولتن سال قبل را ببینید
یه هر حال خیلی ها مثل خود من هنوز مصاحبه هم نرفته اند خیلی ها هم منتظر کلیرنس هستند پس این پروسه ادامه دارد
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: ffrfar ، m007 ، azadeh2014
سلام چرا آنكارا داره همرو مي فرسته واسه الف بي اي؟ من تازه اومدم از آنكارا و همه تو روز مصاحبه ما كلير خوردن ديگه از انتظار خسته شدم اون يكسال يكطرف اين ٤ ماه واقعا مرگه
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

تشکر کنندگان: ffrfar
(2014-05-30 ساعت 18:11)Moamma111 نوشته:  سلام چرا آنكارا داره همرو مي فرسته واسه الف بي اي؟ من تازه اومدم از آنكارا و همه تو روز مصاحبه ما كلير خوردن ديگه از انتظار خسته شدم اون يكسال يكطرف اين ٤ ماه واقعا مرگه
دوست عزیز عیبی نداره ماهی به دمش رسیدهRolleyesلطفا از طریق کنترل پنلتون یه امضا بسازید با ذکر حدود کیس نامبرتون وبعد از اون تشریف ببرید تاپیک کلیرنس ببینید چه خبره و اطلاعات لازم رو برای SOLI ASLI عزیز بفرستید تا تو منتظر سرا ثبت بشه.....به امید موفقییت هرچه زودترSmile
تشکر کنندگان: aghaghia ، Hassan2014
(2014-05-30 ساعت 23:56)ffrfar نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 18:11)Moamma111 نوشته:  سلام چرا آنكارا داره همرو مي فرسته واسه الف بي اي؟ من تازه اومدم از آنكارا و همه تو روز مصاحبه ما كلير خوردن ديگه از انتظار خسته شدم اون يكسال يكطرف اين ٤ ماه واقعا مرگه
دوست عزیز عیبی نداره ماهی به دمش رسیدهRolleyesلطفا از طریق کنترل پنلتون یه امضا بسازید با ذکر حدود کیس نامبرتون وبعد از اون تشریف ببرید تاپیک کلیرنس ببینید چه خبره و اطلاعات لازم رو برای SOLI ASLI عزیز بفرستید تا تو منتظر سرا ثبت بشه.....به امید موفقییت هرچه زودترSmile

سلام دوست عزیز
اشکالی نداره مهم اینه که سفر با همسفرهای خوب خوش گذشته باشه بقیش رو بسپار به خدا Big GrinTongue
تشکر کنندگان: ffrfar ، anahita 62 ، Moamma111
سلام
کسی میتونه به من بگه که دقیقا چه مدارکی با پست به آنکارا باید ارسال کنیم؟
برای دیپلم هم باید دوره دبیرستان فرستاد هم پیش دانشگاهی؟
برگه تمکن مالی از بانک باید اصلش فرستاد؟
فرم اطلاعات هم باید فرستاد؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان