کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-06-07 ساعت 02:04)p.arsa نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 15:42)arashmanteghi نوشته:  سلام. من ۴-۵ روز پیش مدارکم رو dhl پست کردم سفارت. اس‌ام‌اس تحویلش هم از dhl واسم اومد. بنظرتون لازمه ایمیل بزنم به سفارت مطمئن شم رسیده دستشون؟ آخه اینجوری خیالم آروم نمیگیره. به چه آدرسی باید ایمیل بزنم؟

نمیدونی اونجا تحویل چه شخصی شده؟

نه از کجا باید بدونم؟ چه کار کنم حالا؟

تشکر کنندگان: ffrfar ، EMIR68
(2014-06-07 ساعت 15:56)arashmanteghi نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 15:42)arashmanteghi نوشته:  سلام. من ۴-۵ روز پیش مدارکم رو dhl پست کردم سفارت. اس‌ام‌اس تحویلش هم از dhl واسم اومد. بنظرتون لازمه ایمیل بزنم به سفارت مطمئن شم رسیده دستشون؟ آخه اینجوری خیالم آروم نمیگیره. به چه آدرسی باید ایمیل بزنم؟

دوست عزیز خود دی اچ ال بهتون میگه تحویل فردی بنام محمت ترک شده...
تشکر کنندگان: sce ، lighter
(2014-06-07 ساعت 16:24)ffrfar نوشته:  

آره توی sms‌ای هم که دادن همین اسم که شما گفتید اومده. پس مطمئن باشم که مشکلی نداره؟

تشکر کنندگان: ffrfar
سلام. یه سوال دارم. کسی میدونه هزینه یک هفته آنکارا موندن بدون در نظر گرفتن بلیط و هتل و صبحانه و هزینه‌های سفارت و دکتر چقدر میشه؟ منظورم هزینه‌های گذروندن چند روز اونجاست. حدودن مثلاْ چند دلار؟

تشکر کنندگان:
(2014-06-07 ساعت 20:11)arashmanteghi نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 16:24)ffrfar نوشته:  

آره توی sms‌ای هم که دادن همین اسم که شما گفتید اومده. پس مطمئن باشم که مشکلی نداره؟

اره دیگه برادر همونه درسته
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: alitab ، arashmanteghi
(2014-06-07 ساعت 21:45)arashmanteghi نوشته:  سلام. یه سوال دارم. کسی میدونه هزینه یک هفته آنکارا موندن بدون در نظر گرفتن بلیط و هتل و صبحانه و هزینه‌های سفارت و دکتر چقدر میشه؟ منظورم هزینه‌های گذروندن چند روز اونجاست. حدودن مثلاْ چند دلار؟
سلام، دوست عزیز بستگی به خودتون داره، گردش و خرید کردن و تفریح و ... داشته باشین یا نه، وگرنه برای خوراک روزی 30 لیر کافیه
تشکر کنندگان: arashmanteghi
(2014-06-07 ساعت 23:33)Hamid nezam نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 21:45)arashmanteghi نوشته:  سلام. یه سوال دارم. کسی میدونه هزینه یک هفته آنکارا موندن بدون در نظر گرفتن بلیط و هتل و صبحانه و هزینه‌های سفارت و دکتر چقدر میشه؟ منظورم هزینه‌های گذروندن چند روز اونجاست. حدودن مثلاْ چند دلار؟
سلام، دوست عزیز بستگی به خودتون داره، گردش و خرید کردن و تفریح و ... داشته باشین یا نه، وگرنه برای خوراک روزی 30 لیر کافیه

اره نفری روزی 30 لیر بسه
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: arashmanteghi
30 لير!!!!!!!
من ميرفتم تو يه مغازه كمش١٠٠لير حتما رفته بود! Big Grin اخه مگه بي خريد كردن ميشهTongue بي چاره شوهرم !Wink
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
تشکر کنندگان: lighter
(2013-09-03 ساعت 12:17)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 11:33)meysam1986 نوشته:  سلام به تمام دوستان خوب مهاجرسرا. من الان آنکارا هستم فردا 4 سپتامبر مصاحبه دارم به امید یکضرب. صبح رفتم دوستم امین را رسوندم دم سفارت و برگشتم هتل. دوستانی که میخوان بیان آنکارا چند توصیه میکنم انجام بدن حتما. این آژانس پارک تراول یا همون راهواری قیمتاش خیلی مناسبه من الان یک هفتست که اینجا هستم. بلوار آتاترک میشه گفت بلوار سفارت خونه هاست. نزدیک میدان کیزیلای و خیابونای هم جوار آتاترک هم پر از هتله اصلا نگران هتل نباشید فقط حتما از آژانس بگیرید چون به خودتون تخفیف نمیدن. ما هتل اتاب بلوار هستیم هم به سفارات نزدیکه هم به میدون کیزیلای. مطب دکتر یکم دورتره 15 دقیقه پیاده روی داره از هتل. قیمت که من برا دوستم گرفت اتاب بلوارو نمیگم چون کار و کاسبی آژانسو خراب میکنم اما بدوننین که جا برا چونه زدن داره. آخه این دوستمون امین زمینی اومده بود رفته بود یه محله قدیمی هتل گرفته بود خدا قسمت کرد همدیگه را دیدیم هتلش را عوض کردیم. هر هتلی میرید یادتون باشه حتما دمپایی پلاستیکی واسه توالت با خودتون بیارید. فکر اینم که خودتون از فرودگاه برید هتل هم از سرتون بیرون کنید حتما با ترانسفر آژانس برید. در ضمن این جماعت ترک هم از نظر زبان انگلیسی تعطیل هستن. پس ترکی در سفر یادتون نره. البته رسیپشن هتلها بلدن مشکلی نیست. یه بار دیکه خلاصه کارای ضروری را میگم براتون.
1- با آژانس بیاید
2- ترانسفر فرودگاهی داشته باشید
3- دمپایی یادتون نره
4- رو قیمتها چونه بزنید
5- کتاب ترکی در سفر
6- از خطهای تلفن ایران استفاده نکنید (ایرانسل و همراه اول) هزینه شدیدا بالیی داره رومینگش
7- اینترنت هتل خیلی خوبه با دانلود نا محدود
8- جلو هتلها دکهایی هست میتونید برا تلفن از کارت تلفن ipc استفاده کنید
9- کارت مترو 5 سفره ego هم بگیرید مترو از کیزیلای با تمام نقاط شهر ایستگاه داره
10- آب آشامیدنی هم 5 لیتری هست میتونید تهیه کنید.
اگه سوال خواستی داشتید پیغام خصوصی بدید.

میثم جان داداش خوبی بخدا خیلی خوشحال شدم پست شما رو دیدم ممنونم از بابت توضیحاتی که دادی و نکاتی که یاداوری کردی دوست عزیزامیدوارم بسلامتی فردا واسه مصاحبه بری و به امید خدا با خبر یکضرب گرفتن ویزات ما رو هم خوشحال کنی اقا میثم واست دعا میکنم و منتظر خبرای خوبی از شما هستیم . ما رو بی خبر نذار . دعای خیر همگی دوستان مهاجرسرا بدرقه راه شما باشه ... موفق و پیروز باشید..

آقا اون دمپایییییییییییییه خیلی مهمه ها!
یه ارامشی میده که نگو! Big GrinCool
تشکر کنندگان: lighter
(2014-06-10 ساعت 01:53)baba manam sanaz نوشته:  30 لير!!!!!!!
من ميرفتم تو يه مغازه كمش١٠٠لير حتما رفته بود! Big Grin اخه مگه بي خريد كردن ميشهTongue بي چاره شوهرم !Wink

منظورمون خوردو خوراک بود و اتوبوس
امضای یادگاری
تشکر کنندگان:
با تشکر و قدر دانی فراوان از کلیه دوستان و پیشکسوتانی که از اطلاعات صحیح و تجربیات خالصانه ایشان در این سایت بسیار استفاده کردم.
خوشبختانه هفته قبل ویزای یک ضرب گرفتم.امیدوارم که اطلاعات موجود در سفر نامه بنده بتواند به دیگر دوستان کمک کند.

http://www.mohajersara.com/thread-6844-p...#pid510721
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، p.arsa ، azadeh2014 ، ab3939
دوستانی که میخوان آنکارا برن یادشون باشه به غیر ایران ایر(یکشنبه-چهارشنبه) و ماهان (یکشنبه-سه شنبه-پنجشنبه) هواپیمائی تابان برای روزهای دوشنبه-چهارشنبه و جمعه از تهران ساعت 9 صبح به آنکارا پرواز داره

اینم جهت اطلاع دوستانی که میخوان آنکارا برن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
شماره مطب اونگان رو میخوام اگه کسی داره برام بذاره لطفا
شماره هائی که تو سایتش هست جواب نمیده
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: ffrfar
سلام يه سوال ?
واسه مديكال و آزمايش خون بايد ناشتا باشيم؟
Case.N: 2014AS000074$$/ تعداد نفرات: ٢ نفر / مصاحبه: آنكارا july / ويزاى يكضرب / مقصد: كاليفرنيا
تشکر کنندگان: farshadm999
(2014-06-13 ساعت 16:34)HESSIMO نوشته:  سلام يه سوال ?
واسه مديكال و آزمايش خون بايد ناشتا باشيم؟

خیر
خوشحالم.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان