کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
با سلام خدمت کلیه دوستان.
یک خواهش داشتم از دوستانی که اواخر برای مصاحبه آنکارا رفتن و اینکه:
لطفا در صورت امکان و یا تمایل نسبت به نوشتن سفرنامه اقدام کنن تا از آخرین وضعیت آنکارا و سفارت مطلع باشیم.
ما هفته آخر جون مصاحبه دارم و صفحه سفرنامه های آنکارا خیلی خالیه که من خودم به شخصه حتما اقدام به نوشتن سفرنامه خواهم کرد.
ممنون
موفق باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2014-06-15 ساعت 21:56)remarya نوشته:  سلام
من دارم همراه خواهرم می رم می خواستم ببینم اتاق دو تخته single می شه یا double ، چون دو تخته می خوام باشه اگه کسی هم هتل آنکارا پلازا رفته و اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه وضعیت اتاقاش به چه صورته
من 9 مرداد دارم می رم همسفر نبود؟

شما بايد Twin انتخاب كنيد. Single يك نفره هست و double تخت دو نفره داره.
تشکر کنندگان: ffrfar ، smart
سلام وقتتون بخير
ما براى رفتن به سفارت بايد اصل تمام مداركمون رو با خودمون ببريم، حالا سوالم اينه كه هتل نبايد مدرك شناسايى مارو نگه داره؟ اگه بهمون نده چى؟؟؟؟
Case.N: 2014AS000074$$/ تعداد نفرات: ٢ نفر / مصاحبه: آنكارا july / ويزاى يكضرب / مقصد: كاليفرنيا
تشکر کنندگان:
سلاااااااممممممم
هفته اول جولاى كسى هست؟؟؟؟؟؟؟؟
??????????
ما داريم ميريمااااااا
Case.N: 2014AS000074$$/ تعداد نفرات: ٢ نفر / مصاحبه: آنكارا july / ويزاى يكضرب / مقصد: كاليفرنيا
تشکر کنندگان:
(2014-06-19 ساعت 00:55)HESSIMO نوشته:  سلام وقتتون بخير
ما براى رفتن به سفارت بايد اصل تمام مداركمون رو با خودمون ببريم، حالا سوالم اينه كه هتل نبايد مدرك شناسايى مارو نگه داره؟ اگه بهمون نده چى؟؟؟؟
دوست عزیز,
اصل مدارک رو باید ببرید.هتلهای اونجا واردند و گیر نمیدن ولی شما برای اطمینان دو نسخه کپی پاسپورت همراه ببرید بدردتون میخوره.موفق باشیدRolleyes
تشکر کنندگان:
دوستان خواستن بگم برأي پيك اپ ويزا أصلا به أين اژانس قصران گشت اعتماد نكنيد.چند مورد ديدم كه پاسو گم كرده
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
تشکر کنندگان: HESSIMO
Smile 
(2014-06-19 ساعت 17:42)ffrfar نوشته:  
دوست عزیز,
اصل مدارک رو باید ببرید.هتلهای اونجا واردند و گیر نمیدن ولی شما برای اطمینان دو نسخه کپی پاسپورت همراه ببرید بدردتون میخوره.موفق باشیدRolleyes

اميدوارم گير ندن!!! مرسى از پاسختون
تشکر کنندگان: farshadm999
(2014-06-20 ساعت 00:41)HESSIMO نوشته:  
دوست عزیز,

دوست من هتل هیچ مدرک شناسایی از شما نگاه نمیداره، نگاه داشتن پاسپورت شما برا هتل شدیدا مسئولیت داره و هیچ هتلی اینکارو نمیکنه، شما فقط دپوزیت میدید.

فقط پاسپورت رو ارائه میدید با اسمی که هتل رو رزرو کرده مطابقت میده یا اگه رزرو نکردید به نامه شما اتاق رو ثبت میکنه پاسپورت رو برمیگردونه.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: ffrfar ، HESSIMO ، Sam2014 ، smart
(2014-06-19 ساعت 15:38)HESSIMO نوشته:  سلاااااااممممممم
هفته اول جولاى كسى هست؟؟؟؟؟؟؟؟
??????????
ما داريم ميريمااااااا

موفق باشىTongue
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: HESSIMO ، Sam2014
(2014-06-20 ساعت 00:56)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-20 ساعت 00:41)HESSIMO نوشته:  
دوست عزیز,

دوست من هتل هیچ مدرک شناسایی از شما نگاه نمیداره، نگاه داشتن پاسپورت شما برا هتل شدیدا مسئولیت داره و هیچ هتلی اینکارو نمیکنه، شما فقط دپوزیت میدید.

فقط پاسپورت رو ارائه میدید با اسمی که هتل رو رزرو کرده مطابقت میده یا اگه رزرو نکردید به نامه شما اتاق رو ثبت میکنه پاسپورت رو برمیگردونه.

با تشكر فراوان دوست عزيز. موفق باشيد?
تشکر کنندگان: farshadm999
(2014-06-18 ساعت 14:37)amohammadi348 نوشته:  با سلام خدمت کلیه دوستان.
لطفا در صورت امکان و یا تمایل نسبت به نوشتن سفرنامه اقدام کنن تا از آخرین وضعیت آنکارا و سفارت مطلع باشیم.
ما هفته آخر جون مصاحبه دارم و صفحه سفرنامه های آنکارا خیلی خالیه که من خودم به شخصه حتما اقدام به نوشتن سفرنامه خواهم کرد.
ممنون
موفق باشید.

دوست عزیز ما اخیرا (16 جون) برای مصاحبه به آنکارا رفتیم. تنها چیزی که خیلی به نظرم مهمه اینه که حتما مدارکتونو 2 هفته قبل براشون پست کنید چون در غیر اینصورت اصلا به شما مصاحبه نخواهند کرد و تاریخ مصاحبه رو تغییر خواهند داد.
تشکر کنندگان: Sam2014 ، amohammadi348 ، HERMES7
(2014-06-20 ساعت 15:03)adeleh.sadjadi نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 14:37)amohammadi348 نوشته:  با سلام خدمت کلیه دوستان.
ممنون
موفق باشید.

دوست عزیز ما اخیرا (16 جون) برای مصاحبه به آنکارا رفتیم. تنها چیزی که خیلی به نظرم مهمه اینه که حتما مدارکتونو 2 هفته قبل براشون پست کنید چون در غیر اینصورت اصلا به شما مصاحبه نخواهند کرد و تاریخ مصاحبه رو تغییر خواهند داد.

سلام
ضمن آرزویموفقیت برای شما و تشکر از پاسختون.
ما تمام مدارک را پست کردیم و به موقع به دست سفارت هم رسیده. حتی از هر چیز 2 نسخه اصل ترجمه را گذاشتیم هم برای خودم یک ست کامل کردیم و هم برای همسرم و یک ست کامل هم به همراه اصل مدارک داریم با خودمون می بریم.
به امید خدا آخر هفته هم میریم آنکارا.
الآن دیگه فقط یک کمی استرس مصاحبه را داریم که ایشالا به حق انشتین اون هم به خوبی و خوشی بگذره.
باز هم ممنون از توجه شما.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: Shahabpk
دوستان ما در این سفر دوم به آنکارا رفتیم و هتل دریم لایف که آژانس راهواری ۶۴ دلار می‌ده رو از نزدیک دیدیم. به نظرم جز نزدیکی به مسجد کجاتپه که احتمالاً (مطمئن نیستم چون موقع اذان اون‌جا نبودم) باعث می‌شه صدای اذان زیاد باشه هیچ نکته‌ی منفی‌ی نداشت. اتاقاش رو از نزدیک دیدیم و خیلی خوب و تمیز بودن. ما آنکارا پلازا موندیم که هتل خوبی بود اما ۱۸ دلار شبی گرون‌تر بود. این هتل دریم لایف جلوش یه سینما هم هست که می‌شه ازش استفاده کرد. به همه توصیه‌ش می‌کنم.
تابان هم برای روزهای ۲شنبه، ۴شنبه و جمعه پرواز گذاشته به آنکارا که مبلغ چارتری‌ش حدود ۵۵۰ هزار تومن می‌شه نفری. پذیراییشون بسیار ساده است اما خب تقریباً قیمتش نصف ماهانه.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: smart
ba salam az doostani ke akhiran mosahebe daran midoonid ke un 300$ vase mosahebero bayad rooze mosahebe pardakht konim ya ghablesh ,mosahebe man ankara hast? va inke hazine sodoore visa cheghadre?
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
تشکر کنندگان:
(2014-06-24 ساعت 13:50)fatan57 نوشته:  ba salam az doostani ke akhiran mosahebe daran midoonid ke un 300$ vase mosahebero bayad rooze mosahebe pardakht konim ya ghablesh ,mosahebe man ankara hast? va inke hazine sodoore visa cheghadre?

330 دلار روز مصاحبه از شما گرفته میشه که تنها مبلغ پرداختی خواهد بود.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان