موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ،،
ممکنه ازتون خواهش کنم که دوستانی که اطلاع دارن بفرمایند که اگه من بخواهم تنها برای گرفتن ویزای خودم ،همسرم و فرزندم برم آنکارا واسه اینکه پاسپورتهای همسرم و فرزندم رو از PTT بگیرم چه مدارکی باید همراهم باشه تا پاسپورت اونها رو به من تحویل بدن ،، اگه از دوستان کسی منبعی در این مورد میشناسه که در این مورد توضیح داده باشه ممنون میشم که لینکشو برام بگذارد
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من مدارکم رو جوری برای سفارت فرستادم که همون 15 روز مونده به مصاحبه رسید. مشکلی پیش می یاد؟؟؟؟
آیا باید ایمیلی از سفارت دریافت بکنم قبل از مصاحبه؟؟؟
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-14 ساعت 12:58)nilka نوشته: (2014-06-14 ساعت 12:52)nilka نوشته: (2014-06-14 ساعت 12:36)atial نوشته: سلام دوستان ،،
ممکنه ازتون خواهش کنم که دوستانی که اطلاع دارن بفرمایند که اگه من بخواهم تنها برای گرفتن ویزای خودم ،همسرم و فرزندم برم آنکارا واسه اینکه پاسپورتهای همسرم و فرزندم رو از PTT بگیرم چه مدارکی باید همراهم باشه تا پاسپورت اونها رو به من تحویل بدن ،، اگه از دوستان کسی منبعی در این مورد میشناسه که در این مورد توضیح داده باشه ممنون میشم که لینکشو برام بگذارد
کپی پاسپورت لازمه ولی نمی دونم که کافی باشه
سلام. من الان داشتم سفر نامه شما رو می خوندم. دو تا سوال داشتم:
من مدارکم رو جوری برای سفارت فرستادم که همون 15 روز مونده به مصاحبه رسید. مشکلی پیش می یاد؟
آیا باید ایمیلی از سفارت دریافت بکنم قبل از مصاحبه؟
15 روز خوبه دوست من! ببینید اداره پست مربوطه محموله شما را تحویل چه کسی داده؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
ماهان روزهای یکشنبه -سه شنبه و پنج شنبه از تهران ساعت 7/30 صبح برگشت 11 صبح
ایران ایر یکشنبه- چهارشنبه ساعت 17 از تهران و برگشت 19/30 از آنکارا
هواپیمائی تابان دوشنبه-چهارشنبه و جمعه ساعت 9 صبح از تهران
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-14 ساعت 12:58)nilka نوشته: (2014-06-14 ساعت 12:52)nilka نوشته: [quote='atial' pid='512980' dateline='1402733165']
سلام دوستان ،،
کپی پاسپورت لازمه ولی نمی دونم که کافی باشه
سلام. من الان داشتم سفر نامه شما رو می خوندم. دو تا سوال داشتم:
من مدارکم رو جوری برای سفارت فرستادم که همون 15 روز مونده به مصاحبه رسید. مشکلی پیش می یاد؟
آیا باید ایمیلی از سفارت دریافت بکنم قبل از مصاحبه؟
[/quote
]نه ، مشکلی پیش نمیاد
نه اونا به کسی بابت رسید مدارک ایمیل نمیزنن
موفق باشی
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-14 ساعت 14:22)ffrfar نوشته: (2014-06-14 ساعت 12:36)atial نوشته: سلام دوستان ،،
کپی پاسپورتها,وکالتنامه از همسر واحتمالا فرزند وترجمه اونا,ترجمه شناسنامه ها و کارت ملی هر سه نفر و اصل اونا,پرینت نامه پی تی تی.....موفق باشید.
ممنون از جواب کاملتون
آپدیتها
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دارم همراه خواهرم می رم می خواستم ببینم اتاق دو تخته single می شه یا double ، چون دو تخته می خوام باشه اگه کسی هم هتل آنکارا پلازا رفته و اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه وضعیت اتاقاش به چه صورته
من 9 مرداد دارم می رم همسفر نبود؟
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضرب
دريافت از پست: 6 اگوست
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-15 ساعت 21:56)remarya نوشته: سلام
من دارم همراه خواهرم می رم می خواستم ببینم اتاق دو تخته single می شه یا double ، چون دو تخته می خوام باشه اگه کسی هم هتل آنکارا پلازا رفته و اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه وضعیت اتاقاش به چه صورته
double باید بگیرین. هتل خوبیه تو سایت هتل میتونین اتاق هاش رو ببینین
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-15 ساعت 22:07)anahita 62 نوشته: (2014-06-15 ساعت 21:56)remarya نوشته: سلام
double باید بگیرین. هتل خوبیه تو سایت هتل میتونین اتاق هاش رو ببینین
سلام دوست عزیز
ضمن آرزوی موفقیت. ما هم 5-6 تیر داریم میریم و آنکارا پلازا را گرفتیم.
در مورد اتاق هم باید عرض کنم شما باید اتاق Double بگیرید منتها باید اعلام کنید که Separate Bed می خواهید باشه.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر