موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 14:05)fatan57 نوشته: shoma dooste aziz mosahebe raftid ,midoonid madareke mali mesle sanade khune ro chetori byad erae dad masalan tarjome sanad?
تمکن مالی_ متناسب با خط فقر آمریکا _از بانک به نام برنده ی اصلی بگیرید.سایر مدارک مثل سند ملک و...باید بصورت ترجمه شده ارائه بشه.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP
"الهی! مرا آن ده که آن به"
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من مصاحبه ام 4 آگوست هست ساعت 8 صبح که دوشنبه هست هنوز وقت مدیکال نگرفتم ولی احتمالا با توجه به تعطیلات شنبه و یکشنبه برای پنج شنبه وقت بگیرم که میشه 31 جولای
حالا به نظر شما دوستانی که تجربه سفر و مصاحبه رو دارید
من بلیط رفت و برگشتم رو برای کی بگیرم بعداز مصاحبه باید چند روز توی انکارا بمونیم تا یا ویزامون بیاد و یا مدارکمون رو بفرستند به پست ptt
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با آرزوی موفقیت برای همه دوستای خوبم- اگه سه تا چیز رو رعایت کنین مطمئن باشین ویزای یک ضرب میگیرین
1-اطلاعات رو صحیح وارد کنین توی فرم ها و البته حقیقت محض باشه اصلا دروغ نگین چون به ضرر خودتون تموم میشه افسرهایی که مصاحبه میکنن روانشناسهای قهاری هستن
2-حتما یه ماه قبل رفتن مدارک رو به سفارت انکارا (من چون انکارا مصاحبه داشتم)بفرستین تا زمان کافی برای مطالعه مدارک شما داشته باشن
3-ریلکس باشین
روز مصاحبه من دوشنبه صبح بود با پرواز ماهان 5شنبه 7 صبح رفتم انکارا و همون روز ساعت 11 وقت دکتر رو از قبل گرفته بودم که اصلا مهم نبود اگه هر کی هر وقت برسه بره منشی اول اونو میفرسته پیش دکتر خانم دکتر خیلی از من خوشش اومد و هیچ واکسنی نزد میدونی چرا خوشش اومد چون براش ارزش قائل شدم و برای عمل جراحی بینی که داشتم رفته بودم از بیمارستان خلاصه پرونده و از دکترم هم یه برگه گرفته بودم که این عمل من صرفا برای زیبایی بوده و همه اینها رو دارالترجمه دادم ترجمه شده دادم به دکتر مونگان و گفت هیچکس انقد دقیق و منظم نیست البته من همه واکسن ها رو پاستور زده بودم خلاصه فرداش جواب ازمایشو گرفتم و روز مصاحبه قرص ضد استرس خوردم و رفتم خیلی ریلکس بودم اول اصل مدارک رو دادم بعد 330دلار گرفتن و بعد انگشت نگاری کردن بعد هم گفتن قسم بخور و وقتی قسم میخوردم افسر به چشمام زل زده بود و اگه میخواستم دروغ بگم هم نمیتونستم و سه تا سوال پرسید 1-مدرک تحصیلیت چیه 2-جاییکه کار میکنی خصوصیه یا دولتی 3-پیش کی میخوای بری امریکا
من گفتم لیسانس دارم جای خصوصی کار میکنم پیش یه اقوام و فامیل
باورتون نمیشه کل مصاحبه من 30 ثانیه شد به تمام مقدسات قسم مصاحبه من کمتر از 1دقیقه بود فقط ریلکس باشین همین و همین
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام همراهان هميشگى
من پنجشنبه با همسرم داريم ميريم آنكارا، جمعه وقت مديكال داريم.سه شنبه هم مصاحبه. بچه ها برامون دعا كنيد.
وقتى برگشتيم سفر نامم رو مينويسم. واقعاً از بچه هاى مهاجر سرا ممنونم واسه همه كمكهايى كه بهم كردين.
مدارك من ١٢ روز قبل از مصاحبم رسيد اميدوارم مشكلى پيش نياد.
به اميد ويزاى يك ضرب براى همتون.???
Case.N: 2014AS000074$$/ تعداد نفرات: ٢ نفر / مصاحبه: آنكارا july / ويزاى يكضرب / مقصد: كاليفرنيا
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 22:38)دختر نوشته: با آرزوی موفقیت برای همه دوستای خوبم- اگه سه تا چیز رو رعایت کنین مطمئن باشین ویزای یک ضرب میگیرین
1-اطلاعات رو صحیح وارد کنین توی فرم ها و البته حقیقت محض باشه اصلا دروغ نگین چون به ضرر خودتون تموم میشه افسرهایی که مصاحبه میکنن روانشناسهای قهاری هستن
2-حتما یه ماه قبل رفتن مدارک رو به سفارت انکارا (من چون انکارا مصاحبه داشتم)بفرستین تا زمان کافی برای مطالعه مدارک شما داشته باشن
3-ریلکس باشین
روز مصاحبه من دوشنبه صبح بود با پرواز ماهان 5شنبه 7 صبح رفتم انکارا و همون روز ساعت 11 وقت دکتر رو از قبل گرفته بودم که اصلا مهم نبود اگه هر کی هر وقت برسه بره منشی اول اونو میفرسته پیش دکتر خانم دکتر خیلی از من خوشش اومد و هیچ واکسنی نزد میدونی چرا خوشش اومد چون براش ارزش قائل شدم و برای عمل جراحی بینی که داشتم رفته بودم از بیمارستان خلاصه پرونده و از دکترم هم یه برگه گرفته بودم که این عمل من صرفا برای زیبایی بوده و همه اینها رو دارالترجمه دادم ترجمه شده دادم به دکتر مونگان و گفت هیچکس انقد دقیق و منظم نیست البته من همه واکسن ها رو پاستور زده بودم خلاصه فرداش جواب ازمایشو گرفتم و روز مصاحبه قرص ضد استرس خوردم و رفتم خیلی ریلکس بودم اول اصل مدارک رو دادم بعد 330دلار گرفتن و بعد انگشت نگاری کردن بعد هم گفتن قسم بخور و وقتی قسم میخوردم افسر به چشمام زل زده بود و اگه میخواستم دروغ بگم هم نمیتونستم و سه تا سوال پرسید 1-مدرک تحصیلیت چیه 2-جاییکه کار میکنی خصوصیه یا دولتی 3-پیش کی میخوای بری آمریکا
من گفتم لیسانس دارم جای خصوصی کار میکنم پیش یه اقوام و فامیل
باورتون نمیشه کل مصاحبه من 30 ثانیه شد به تمام مقدسات قسم مصاحبه من کمتر از 1دقیقه بود فقط ریلکس باشین همین و همین
درود بر شما دختر نازنین
ضمن اینکه لطف می کنید سفرنامه تان را در تاپیک سفرنامه می نویسید برای استفاده همه دوستان گرامی ،بفرمایید نتیجه چی شد بعد از این تدابیری که شما بکار بستید؟ انشاله که یک ضرب گرفتید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 12:28)azifa نوشته: دوستان ما در این سفر دوم به آنکارا رفتیم و هتل دریم لایف که آژانس راهواری ۶۴ دلار میده رو از نزدیک دیدیم. به نظرم جز نزدیکی به مسجد کجاتپه که احتمالاً (مطمئن نیستم چون موقع اذان اونجا نبودم) باعث میشه صدای اذان زیاد باشه هیچ نکتهی منفیی نداشت. اتاقاش رو از نزدیک دیدیم و خیلی خوب و تمیز بودن. ما آنکارا پلازا موندیم که هتل خوبی بود اما ۱۸ دلار شبی گرونتر بود. این هتل دریم لایف جلوش یه سینما هم هست که میشه ازش استفاده کرد. به همه توصیهش میکنم.
تابان هم برای روزهای ۲شنبه، ۴شنبه و جمعه پرواز گذاشته به آنکارا که مبلغ چارتریش حدود ۵۵۰ هزار تومن میشه نفری. پذیراییشون بسیار ساده است اما خب تقریباً قیمتش نصف ماهانه.
نه عزیز نصف ماهان نیست منم ماهان چارتر گرفتم 700 تومن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-30 ساعت 14:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-30 ساعت 14:50 توسط amohammadi348.)
سلام دوستان عزیز
ما امروز مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم.
الان واقعا سر حوصله نیستم ولی در اولین فرصت سفرنامه خواهم نوشت شاید راهنمایی باشه برای دوستان دیگه.
در ضمن اگر کسی سوالی داشته باشه که بتونم جوابگو باشم در خدمت هستم.
موفق باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-30 ساعت 14:31)amohammadi348 نوشته: سلام دوستان عزیز
الان واقعا سر حوصله نیستم ولی در اولین فرصت سفرنامه خواهم نوشت شاید راهنمایی باشه برای دوستان دیگه.
موفق باشید.
سلام ببخشيد شما سربازى رفته بوديد؟ يا كار دولتى داشتيد؟ ميخوام بدونم احتمال داره به چه دليلى كليرنس خورده باشيد؟
Case.N: 2014AS000074$$/ تعداد نفرات: ٢ نفر / مصاحبه: آنكارا july / ويزاى يكضرب / مقصد: كاليفرنيا
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-01 ساعت 01:16)HESSIMO نوشته: (2014-06-30 ساعت 14:31)amohammadi348 نوشته: سلام دوستان عزیز
موفق باشید.
سلام ببخشيد شما سربازى رفته بوديد؟ يا كار دولتى داشتيد؟ ميخوام بدونم احتمال داره به چه دليلى كليرنس خورده باشيد؟
بنده کار دولتی نداشتم و سربازی هم سپاه بودم.
امیدوارم برای شما مشکل مشابه پیش نیاد.
موفق باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان ما سه نشبه مصاحبه داشتيم ...
با اينكه برگه صورتى روى مدارك ما بود اما بعد از مصاحبه صورتى رو گذاشت كنار و برگه سفيد رو به ما داد و اينگونه شد كه ما يك ضرب گرفتيم !!!
اميدوارم همگى يكضرب بگيريد چون واقعاً حس خوبى داره.
١. محكم و قاطع قسم بخوريد
٢. اصلاً چيزيرو پنهان نكنيد و راستشو بگيد
٣. فقط پاسخ سوال رو بگيد و اصلاً واصلاً توضيح اضافى نديد
همتون موفق باشيد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-08 ساعت 09:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-09 ساعت 00:27 توسط ara.y.)
سلام
در مصاحبه در مورد یکی از مدارک من ایراد گرفتن و از من خواستن که دوباره بر گردم سفارت در دومین مصاحبه که توسط فرد دیگر انجام شد بعداز کلی پرسش یک برگه به من دادن و گفتن بعداز دو ماه به یک سایت سر بزنم و اصل یکی از مدارکم نگه داشتن می خواستم بدونم این روال عادی/؟
آیا شده تا حالا کسی همون روز اول رعد کنند؟
آیا ممکن حالا که برگ صورتی دادن دعد کنند؟
تا 30 سپتامبر بیشتر ویزا به 2014 نمیدن آیا این زمان کم برای انجام پروسه کافی؟ (چونگه من شنیدم این پروسه 5 تا 6 طول می کشه)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بعد از ارسال مدارک برای سفارت نیازی هست تماس گرفته بشه که آیا مدارک رسيده یا نيازي نيست؟؟
2014AS00003XXX
تاريخ رويت نامه قبولي : 1 May 2014
تاریخ ارسال مدارک : 7 May 2014
دريافت تاييده رسيدن مدارک : 12 May 2014
دريافت نامه دوم : 12 Jun
سفارت: آنكارا
آپدیت اول : 25 Jul
ورود به ترکیه : 3 Aug
وقت دکتر : 4 Aug حضور در دكتر نيم ساعت قبل از وقت، هزينه 300 دلار، جواب دكتر 24 ساعت بعد
مصاحبه : 7 Aug ريجكت يك ضرب