کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-06-24 ساعت 14:05)fatan57 نوشته:  shoma dooste aziz mosahebe raftid ,midoonid madareke mali mesle sanade khune ro chetori byad erae dad masalan tarjome sanad?

تمکن مالی_ متناسب با خط فقر آمریکا _از بانک به نام برنده ی اصلی بگیرید.سایر مدارک مثل سند ملک و...باید بصورت ترجمه شده ارائه بشه.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: nedaba
من مصاحبه ام 4 آگوست هست ساعت 8 صبح که دوشنبه هست هنوز وقت مدیکال نگرفتم ولی احتمالا با توجه به تعطیلات شنبه و یکشنبه برای پنج شنبه وقت بگیرم که میشه 31 جولای
حالا به نظر شما دوستانی که تجربه سفر و مصاحبه رو دارید
من بلیط رفت و برگشتم رو برای کی بگیرم بعداز مصاحبه باید چند روز توی انکارا بمونیم تا یا ویزامون بیاد و یا مدارکمون رو بفرستند به پست ptt
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
با آرزوی موفقیت برای همه دوستای خوبم- اگه سه تا چیز رو رعایت کنین مطمئن باشین ویزای یک ضرب میگیرین
1-اطلاعات رو صحیح وارد کنین توی فرم ها و البته حقیقت محض باشه اصلا دروغ نگین چون به ضرر خودتون تموم میشه افسرهایی که مصاحبه میکنن روانشناسهای قهاری هستن
2-حتما یه ماه قبل رفتن مدارک رو به سفارت انکارا (من چون انکارا مصاحبه داشتم)بفرستین تا زمان کافی برای مطالعه مدارک شما داشته باشن
3-ریلکس باشین
روز مصاحبه من دوشنبه صبح بود با پرواز ماهان 5شنبه 7 صبح رفتم انکارا و همون روز ساعت 11 وقت دکتر رو از قبل گرفته بودم که اصلا مهم نبود اگه هر کی هر وقت برسه بره منشی اول اونو میفرسته پیش دکتر خانم دکتر خیلی از من خوشش اومد و هیچ واکسنی نزد میدونی چرا خوشش اومد چون براش ارزش قائل شدم و برای عمل جراحی بینی که داشتم رفته بودم از بیمارستان خلاصه پرونده و از دکترم هم یه برگه گرفته بودم که این عمل من صرفا برای زیبایی بوده و همه اینها رو دارالترجمه دادم ترجمه شده دادم به دکتر مونگان و گفت هیچکس انقد دقیق و منظم نیست البته من همه واکسن ها رو پاستور زده بودم خلاصه فرداش جواب ازمایشو گرفتم و روز مصاحبه قرص ضد استرس خوردم و رفتم خیلی ریلکس بودم اول اصل مدارک رو دادم بعد 330دلار گرفتن و بعد انگشت نگاری کردن بعد هم گفتن قسم بخور و وقتی قسم میخوردم افسر به چشمام زل زده بود و اگه میخواستم دروغ بگم هم نمیتونستم و سه تا سوال پرسید 1-مدرک تحصیلیت چیه 2-جاییکه کار میکنی خصوصیه یا دولتی 3-پیش کی میخوای بری امریکا
من گفتم لیسانس دارم جای خصوصی کار میکنم پیش یه اقوام و فامیل
باورتون نمیشه کل مصاحبه من 30 ثانیه شد به تمام مقدسات قسم مصاحبه من کمتر از 1دقیقه بود فقط ریلکس باشین همین و همین
تشکر کنندگان: HESSIMO ، afc30 ، rbrb-2015 ، nedaba
سلام همراهان هميشگى
من پنجشنبه با همسرم داريم ميريم آنكارا، جمعه وقت مديكال داريم.سه شنبه هم مصاحبه. بچه ها برامون دعا كنيد.
وقتى برگشتيم سفر نامم رو مينويسم. واقعاً از بچه هاى مهاجر سرا ممنونم واسه همه كمكهايى كه بهم كردين.
مدارك من ١٢ روز قبل از مصاحبم رسيد اميدوارم مشكلى پيش نياد.
به اميد ويزاى يك ضرب براى همتون.???
Case.N: 2014AS000074$$/ تعداد نفرات: ٢ نفر / مصاحبه: آنكارا july / ويزاى يكضرب / مقصد: كاليفرنيا
تشکر کنندگان: Sam2014 ، afc30 ، nedaba
(2014-06-24 ساعت 22:38)دختر نوشته:  با آرزوی موفقیت برای همه دوستای خوبم- اگه سه تا چیز رو رعایت کنین مطمئن باشین ویزای یک ضرب میگیرین
1-اطلاعات رو صحیح وارد کنین توی فرم ها و البته حقیقت محض باشه اصلا دروغ نگین چون به ضرر خودتون تموم میشه افسرهایی که مصاحبه میکنن روانشناسهای قهاری هستن
2-حتما یه ماه قبل رفتن مدارک رو به سفارت انکارا (من چون انکارا مصاحبه داشتم)بفرستین تا زمان کافی برای مطالعه مدارک شما داشته باشن
3-ریلکس باشین
روز مصاحبه من دوشنبه صبح بود با پرواز ماهان 5شنبه 7 صبح رفتم انکارا و همون روز ساعت 11 وقت دکتر رو از قبل گرفته بودم که اصلا مهم نبود اگه هر کی هر وقت برسه بره منشی اول اونو میفرسته پیش دکتر خانم دکتر خیلی از من خوشش اومد و هیچ واکسنی نزد میدونی چرا خوشش اومد چون براش ارزش قائل شدم و برای عمل جراحی بینی که داشتم رفته بودم از بیمارستان خلاصه پرونده و از دکترم هم یه برگه گرفته بودم که این عمل من صرفا برای زیبایی بوده و همه اینها رو دارالترجمه دادم ترجمه شده دادم به دکتر مونگان و گفت هیچکس انقد دقیق و منظم نیست البته من همه واکسن ها رو پاستور زده بودم خلاصه فرداش جواب ازمایشو گرفتم و روز مصاحبه قرص ضد استرس خوردم و رفتم خیلی ریلکس بودم اول اصل مدارک رو دادم بعد 330دلار گرفتن و بعد انگشت نگاری کردن بعد هم گفتن قسم بخور و وقتی قسم میخوردم افسر به چشمام زل زده بود و اگه میخواستم دروغ بگم هم نمیتونستم و سه تا سوال پرسید 1-مدرک تحصیلیت چیه 2-جاییکه کار میکنی خصوصیه یا دولتی 3-پیش کی میخوای بری آمریکا
من گفتم لیسانس دارم جای خصوصی کار میکنم پیش یه اقوام و فامیل
باورتون نمیشه کل مصاحبه من 30 ثانیه شد به تمام مقدسات قسم مصاحبه من کمتر از 1دقیقه بود فقط ریلکس باشین همین و همین
درود بر شما دختر نازنین
ضمن اینکه لطف می کنید سفرنامه تان را در تاپیک سفرنامه می نویسید برای استفاده همه دوستان گرامی ،بفرمایید نتیجه چی شد بعد از این تدابیری که شما بکار بستید؟ انشاله که یک ضرب گرفتید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: HERMES7
(2014-06-24 ساعت 12:28)azifa نوشته:  دوستان ما در این سفر دوم به آنکارا رفتیم و هتل دریم لایف که آژانس راهواری ۶۴ دلار می‌ده رو از نزدیک دیدیم. به نظرم جز نزدیکی به مسجد کجاتپه که احتمالاً (مطمئن نیستم چون موقع اذان اون‌جا نبودم) باعث می‌شه صدای اذان زیاد باشه هیچ نکته‌ی منفی‌ی نداشت. اتاقاش رو از نزدیک دیدیم و خیلی خوب و تمیز بودن. ما آنکارا پلازا موندیم که هتل خوبی بود اما ۱۸ دلار شبی گرون‌تر بود. این هتل دریم لایف جلوش یه سینما هم هست که می‌شه ازش استفاده کرد. به همه توصیه‌ش می‌کنم.
تابان هم برای روزهای ۲شنبه، ۴شنبه و جمعه پرواز گذاشته به آنکارا که مبلغ چارتری‌ش حدود ۵۵۰ هزار تومن می‌شه نفری. پذیراییشون بسیار ساده است اما خب تقریباً قیمتش نصف ماهانه.

نه عزیز نصف ماهان نیست منم ماهان چارتر گرفتم 700 تومن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: HERMES7 ، nedaba
(2014-06-24 ساعت 13:50)fatan57 نوشته:  ba salam az doostani ke akhiran mosahebe daran midoonid ke un 300$ vase mosahebero bayad rooze mosahebe pardakht konim ya ghablesh ,mosahebe man ankara hast? va inke hazine sodoore visa cheghadre?

دوست عزیز فینگلیش نوشتن مخالف مقررات سایته...فارسی بنویسید....
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: p.arsa ، nedaba
(2014-06-24 ساعت 19:55)مامان خانم نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 19:21)afc30 نوشته:  من مصاحبه ام 4 آگوست هست ساعت 8 صبح که دوشنبه هست هنوز وقت مدیکال نگرفتم ولی احتمالا با توجه به تعطیلات شنبه و یکشنبه برای پنج شنبه وقت بگیرم که میشه 31 جولای
حالا به نظر شما دوستانی که تجربه سفر و مصاحبه رو دارید
من بلیط رفت و برگشتم رو برای کی بگیرم بعداز مصاحبه باید چند روز توی انکارا بمونیم تا یا ویزامون بیاد و یا مدارکمون رو بفرستند به پست ptt
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
سلام
من شخصا چهارشنبه مصاحبه داشتم و جمعه ساعت یک بعد از ظهر پاسپورتش را همراه ویزا برایم آوردند
اما این که برای بقیه چقدر طول می کشد نمی دانم
موفق باشید
فکر میکنم بین دو تا سه روز اگر کلیرنس نخورید و برگه سفید رو دریافت کنید احتمالا اگر برگه سفید رو گرفتید پرواز رو به تعویق بندازید
تشکر کنندگان: afc30 ، nedaba ، smart
(2013-12-27 ساعت 23:53)mtcanada نوشته:  درود بر همگی شما دوستان
عزیزانی که مصاحبه آنها در سفارت آمریکا در شهر آنکارا در نظر گرفته شده است می بایست 15 روز قبل از مصاحبه خود مدارکی که شامل موارد زیر می باشد را برای هر نفر از افراد کیس خود آماده و برای سفارت ارسال فرمایند.

1- فتوکپی از صفحه اول گذرنامه ها

2- عکس 5×5 (2 عدد به ازای هر نفر)

3-ترجمه کپی آخرین مدرک تحصیلی فرد برنده

4- اگر مدرک دیپلم ندارید می بایست سابقه کار ارائه کنید ، که البته باید دو سال سابقه کار در پنج سال گذشته در شغلی که حداقل نیازمند دو سال آموزش یا تجربه دارد را داشته باشید.

5- ترجمه شناسنامه ها

6- ترجمه کارت های ملی

7- ترجمه عقدنامه/طلاق نامه (2 سری تهیه شود در ضمن اصل این مدارک را در روز مصاحبه حتما همراه خود داشته باشید)

8- ترجمه کارت پایان خدمت

9- ترجمه پرینت موجودی حساب / تمکن مالی

10- ترجمه سند ارزش گذاری شده آپارتمان/ملک/اتومبیل.... (اصل این مدارک را در روز مصاحبه حتما همراه خود داشته باشید )

11- پرینت رسید ثبت نام در CSC

12- فرم اطلاعات تماس سفارت آمریکا در آنکارا که می بایست به ازاء هر نفر آن را تکمیل و همراه مدارکتان ارسال فرمایید -> این فرم را می توانید از اینجــا دانلود فرمایید.

13- فرم های آپدیت شده DPS-122 و DS-230 (چنانچه هرگونه تغییراتی و ویرایشی در فرم هاتون انجام داده اید ، همراه با سایر مدارکتان برای سفارت ارسال فرمایید)

-در گوشه سمت راست بالای مدارکتون کیس نامبر خود را با مداد یادداشت فرمایید.

-توصیه بنده این هست که دو نسخه از مدارک را ترجمه کرده و قبل از مصاحبه یک نسخه از آن ترجمه‌ها را ارسال و یک نسخه از آن را روز مصاحبه به همراه اصل تمام مدارک همراه داشته باشید.
اما اگر یک نسخه ترجمه از مدارک خود تهیه کرده‌اید، بد نیست که کپی برابر اصل آن ترجمه را ارسال کنید.

-چنانچه هر کدام از مدارک شما تا قبل از مصاحبه آماده نبوده اند، می‌توانید آن مدارک را ذر روز مصاحبه ارائه دهید.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
آدرس سفارت جهت ارسال مدارک خود نیز به شرح زیر می باشد:
U.S. Embassy Ankara, Turkey
Immigrant Visa Unit
110 Ataturk Blvd.,
Kavaklidere, Ankara 06100
Turkey
---------------------------------------------------------------------------------------------------
*این نکته رو هم شاید خیلی ها نگفته باشند ولی بهتر هست که بدونید که اگر به هر دلیلی قرار ملاقاتی که برای مصاحبه به شما داده بودند را از دست دادید از طریق این لیـنــک و پر کردن فرم مربوطه می توانید تقاضای درخواست مصاحبه دیگری را بدهید.

*این نکته را هم مد نظر داشته باشید که اگر شما مدارکتان را تا قبل از روز مصاحبه خود برای سفارت ارسال نفرمایید احتمال اینکه در آن روز با شما مصاحبه ای صورت نگیرد هم هست.
-لیست (انگلیسی) مدارک مورد نیازی که قبل از مصاحبه می بایست نسبت به آماده کردن آنها اقدام فرمایید و برای سفارت ارسال کنید را می توانید از اینـجــا دانلود نمایید.(ترجمه این موارد را براتون لیست کردم که در ایتدای همین ارسال می توانید مشاهده فرمایید.)

-همچنین دستور العمل کاملی که برای قبل و بعد از مصاحبه برای متقاضیان ویزای تنوع فرهنگی (لاتاری) توسط سفارت منتشر شده است را می توانید از اینـجــا دانلود نمایید.
سعی کردم که نسبت به توضیح این مهم ، بطور کامل بپردازم ، امیدوارم که دیگه برای شما عزیزان مشکلی پیش نیاد و همه ابهامات شما دوستان رفع شده باشد. Smile

ان شاءالله همگی موفق باشید. Smile

شماره 12 رو چه جوری باید پر کرد توی هر قسمتش چی باید نوشت
سلام دوستان عزیز
ما امروز مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم.
الان واقعا سر حوصله نیستم ولی در اولین فرصت سفرنامه خواهم نوشت شاید راهنمایی باشه برای دوستان دیگه.
در ضمن اگر کسی سوالی داشته باشه که بتونم جوابگو باشم در خدمت هستم.
موفق باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-06-30 ساعت 14:31)amohammadi348 نوشته:  سلام دوستان عزیز
الان واقعا سر حوصله نیستم ولی در اولین فرصت سفرنامه خواهم نوشت شاید راهنمایی باشه برای دوستان دیگه.
موفق باشید.

سلام ببخشيد شما سربازى رفته بوديد؟ يا كار دولتى داشتيد؟ ميخوام بدونم احتمال داره به چه دليلى كليرنس خورده باشيد؟
Case.N: 2014AS000074$$/ تعداد نفرات: ٢ نفر / مصاحبه: آنكارا july / ويزاى يكضرب / مقصد: كاليفرنيا
(2014-07-01 ساعت 01:16)HESSIMO نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 14:31)amohammadi348 نوشته:  سلام دوستان عزیز
موفق باشید.

سلام ببخشيد شما سربازى رفته بوديد؟ يا كار دولتى داشتيد؟ ميخوام بدونم احتمال داره به چه دليلى كليرنس خورده باشيد؟

بنده کار دولتی نداشتم و سربازی هم سپاه بودم.
امیدوارم برای شما مشکل مشابه پیش نیاد.
موفق باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: HESSIMO ، nedaba
سلام به همه دوستان ما سه نشبه مصاحبه داشتيم ...
با اينكه برگه صورتى روى مدارك ما بود اما بعد از مصاحبه صورتى رو گذاشت كنار و برگه سفيد رو به ما داد و اينگونه شد كه ما يك ضرب گرفتيم !!!
اميدوارم همگى يكضرب بگيريد چون واقعاً حس خوبى داره.
١. محكم و قاطع قسم بخوريد
٢. اصلاً چيزيرو پنهان نكنيد و راستشو بگيد
٣. فقط پاسخ سوال رو بگيد و اصلاً واصلاً توضيح اضافى نديد
همتون موفق باشيد.
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، rbrb-2015 ، azadeh2014 ، mbsamani ، maryferfere ، nedaba ، smart
سلام
در مصاحبه در مورد یکی از مدارک من ایراد گرفتن و از من خواستن که دوباره بر گردم سفارت در دومین مصاحبه که توسط فرد دیگر انجام شد بعداز کلی پرسش یک برگه به من دادن و گفتن بعداز دو ماه به یک سایت سر بزنم و اصل یکی از مدارکم نگه داشتن می خواستم بدونم این روال عادی/؟
آیا شده تا حالا کسی همون روز اول رعد کنند؟
آیا ممکن حالا که برگ صورتی دادن دعد کنند؟
تا 30 سپتامبر بیشتر ویزا به 2014 نمیدن آیا این زمان کم برای انجام پروسه کافی؟ (چونگه من شنیدم این پروسه 5 تا 6 طول می کشه)
سلام

بعد از ارسال مدارک برای سفارت نیازی هست تماس گرفته بشه که آیا مدارک رسيده یا نيازي نيست؟؟
2014AS00003XXX
تاريخ رويت نامه قبولي : 1 May 2014
تاریخ ارسال مدارک : 7 May 2014
دريافت تاييده رسيدن مدارک : 12 May 2014
دريافت نامه دوم : 12 Jun
سفارت: آنكارا
آپدیت اول : 25 Jul
ورود به ترکیه : 3 Aug
وقت دکتر : 4 Aug حضور در دكتر نيم ساعت قبل از وقت، هزينه 300 دلار، جواب دكتر 24 ساعت بعد
مصاحبه : 7 Aug ريجكت يك ضرب

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان