کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-09-28 ساعت 15:45)masuodrh نوشته:  من هم به آدرس appointmentdeiradxb@nmc.ae برای وقت گرفتن از NMC دبی ایمیل زدم (باذکر اینکه یه پسر 3.5 ساله هم دارم) همون اطلاعات عمومی رو زده و گفته شما یک زمان را مشخص کن تا ما بوک کنیم
حال مشورت میخواستم..به نظر شما ..ما که دوشنبه مصاحبه داریم اگر شنبه 8 صبح برای مدیکال بریم تا یکشنبه غروب آماده میشه؟ یا پنجشنبه برم؟

برای کسانی که بچه دارند گفته شده که معمولا باید 4 روز قبل مصاحبه برن برای مدیکال، حالا دیگه نمیدونم میتونید 2 روز قبلش برید یا نه، بهتره سفرنامه های امارات رو بخونید، ببینید مورد مشابه شما وجود داشته یا نه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: masuodrh ، amin arefi ، behfaza ، Natasha9 ، EKAM ، ojee
در توضیحاتی که بNMC رای ما ارسال کردند فقط گفتند دو روز کاری بدون شرط کودک و بزرگسال
فکر میکنم این قاعده برای مدیکال آنکارا است که برای بچه ها باید 4 روز زودتر تست دهند.. ولی تو دبی ..همه سفرنامه ها رو خوندم..همه دوستان یا همون روز با شارژ اضافی یا فردا جواب رو گرفتن
ولی ترسم از اینه که امسال مصاحبه های ابوطبی خیلی بیشتر از پارساله و قطعا مدیکال هم متقاضی بیشتری داره..لامصب به جمعه هم میخوریم..کلی هزینه داره
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: aghaghia ، Natasha9 ، ffrfar
(2013-09-28 ساعت 16:26)masuodrh نوشته:  در توضیحاتی که بNMC رای ما ارسال کردند فقط گفتند دو روز کاری بدون شرط کودک و بزرگسال
فکر میکنم این قاعده برای مدیکال آنکارا است که برای بچه ها باید 4 روز زودتر تست دهند.. ولی تو دبی ..همه سفرنامه ها رو خوندم..همه دوستان یا همون روز با شارژ اضافی یا فردا جواب رو گرفتن
ولی ترسم از اینه که امسال مصاحبه های ابوطبی خیلی بیشتر از پارساله و قطعا مدیکال هم متقاضی بیشتری داره..لامصب به جمعه هم میخوریم..کلی هزینه داره

درسته انكارا با ابوظبي يكسري اختلافا داره ولي ريسك نكن همون 5شنبه برو كه عصرش شروع كنيد مديكالو چون براي بچه ها تست هاي ديگه هست كه بايد انجام بشه و بقول خودت امسال اكثرا افتاديم ابوظبي
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: masuodrh ، behfaza ، ojee
(2013-09-29 ساعت 10:28)EKAM نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 16:26)masuodrh نوشته:  در توضیحاتی که بNMC رای ما ارسال کردند فقط گفتند دو روز کاری بدون شرط کودک و بزرگسال

درسته انكارا با ابوظبي يكسري اختلافا داره ولي ريسك نكن همون 5شنبه برو كه عصرش شروع كنيد مديكالو چون براي بچه ها تست هاي ديگه هست كه بايد انجام بشه و بقول خودت امسال اكثرا افتاديم ابوظبي
والا ما گفتیم شماها برین و بیاین به ما تقلب برسونید..ولی خب احتمالا همون پنجشنبه صبح به دوشنبه شب تور بگیرم..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: محبت
سلام دوستای گل
من یه سوالی داشتم. بغیر از واکسیناسیون چه اقدامات پزشکی دیگر رو میشه تو ایران انجام داد و برد آنکارا بطوریکه دکتر اونگان قبول داشته باشه؟
البته آزمایش خون رو که میدونم اونجاست. عکس x-ray را هم قبول میکنه یا خودش باید بگیره؟
ممنون
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-29 ساعت 10:36)basi2014 نوشته:  سلام دوستای گل
من یه سوالی داشتم. بغیر از واکسیناسیون چه اقدامات پزشکی دیگر رو میشه تو ایران انجام داد و برد آنکارا بطوریکه دکتر اونگان قبول داشته باشه؟
البته آزمایش خون رو که میدونم اونجاست. عکس x-ray را هم قبول میکنه یا خودش باید بگیره؟
ممنون

راس میگه ها...
چرا به فکر خودم نرسید!!!
اگه خودم عکس بگیرمو ازمایش خون بدم براش ببرم به نظرتون ممکنه کاره یه روزم به نیم ساعت کاهش پیداکنه؟؟!!! Rolleyes
یعنی دیگه نگه برو فردا بیا؟؟؟ Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

آخه من برنامم یه جوری بود که باید دکتر بهم یه روزه جواب مداد
چون دوشنبه 11 نوامبر تعطیله و من چهار شنبه وقت سفارت داشتم
با این روش میشه دکترو متقاعد کرد یه روزه ج بده؟؟
راستی آزمایش خون چی بدم؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-29 ساعت 11:47)ssafaye66 نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 10:36)basi2014 نوشته:  سلام دوستای گل
ممنون
راس میگه ها...
چرا به فکر خودم نرسید!!!
اگه خودم عکس بگیرمو ازمایش خون بدم براش ببرم به نظرتون ممکنه کاره یه روزم به نیم ساعت کاهش پیداکنه؟؟!!! Rolleyes
یعنی دیگه نگه برو فردا بیا؟؟؟ Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
آخه من برنامم یه جوری بود که باید دکتر بهم یه روزه جواب مداد
چون دوشنبه 11 نوامبر تعطیله و من چهار شنبه وقت سفارت داشتم
با این روش میشه دکترو متقاعد کرد یه روزه ج بده؟؟
راستی آزمایش خون چی بدم؟؟
اصلا پولتون رو هدر ندید، دکتر های معتمد سفارت در هیچکدام از این شهرهای مورد نظر آزمایشات ایران رو قبول نمی کنند، نه آزمایش خون، نه عکس و نه هیچ چیز دیگه، فقط اگر بیماری خاصی از قبل داشتید میتونید نتایج آزمایشات و نظر دکترتون رو ببرید ولی این مواردی رو که شما گفتید قبول نمی کنند...
تنها موردی که قبول می کنند همون کارت واکسیناسیونه، اونم گاهی اوقات کاملا قبول نمی کنند و ممکنه مجبور بشید اونجا هم واکسن بزنید
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ghafari88 ، masuodrh ، afshinghwink ، amin arefi ، EKAM ، behfaza ، ali1220 ، محبت ، ojee ، philter
(2013-09-20 ساعت 01:32)mina85 نوشته:  سلام دوستان،چه جوری می‌شه فهمید پیش کدام دکتر و در چه زمانی‌ باید رفت من مصاحبم در شهر فرانکفورت آلمان هست.ممنونم
شماره کیس: 2014AS77XX

به سایت زیر مراجعه کنید؛ سپس سفارت مربوطه اتون رو انتخاب کنید. دکمه جلوش رو بزنید. فایل پی دی افی بهتون می ده که اطلاعات مدیکال و محل مراجعه داخلش هست:

http://www.travel.state.gov/visa/immigra..._3739.html
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، afshinghwink ، amin arefi ، EKAM ، behfaza ، ojee
سلام
من برای مصاحبه 20 اکتبر که یکشنبه هست باید ابوظبی باشم اما از 4 شنبه دبی تعطیلات رسمی هست روز مصاحبه من هم یکشنبه که اول هفته است. واسه کار پزشکی خیلی نگرانم که تعطیل باشه یا جواب دیر به دستم برسه. چندین با به دکتر شوکلا ایمیل زدم که وقت بگیرم اما جوابی نگرفتم . لطفا راهنمایی کنید
(2013-09-29 ساعت 16:35)mahsa soleimanpour نوشته:  سلام
من برای مصاحبه 20 اکتبر که یکشنبه هست باید ابوظبی باشم اما از 4 شنبه دبی تعطیلات رسمی هست روز مصاحبه من هم یکشنبه که اول هفته است. واسه کار پزشکی خیلی نگرانم که تعطیل باشه یا جواب دیر به دستم برسه. چندین با به دکتر شوکلا ایمیل زدم که وقت بگیرم اما جوابی نگرفتم . لطفا راهنمایی کنید

با چه ایمیلی مکاتبه کردید؟
باید با این ایمیل مکاتبه کنید : appointmentdeiradxb@nmc.ae
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: amin arefi ، behfaza ، ojee ، محبت
بچه ها....Smile
دقت بفرمایید...زمانی که پیش دکتر های معتمد سفارت برای آزمایشات تشریف می برین....اگر خودتون مشکل خاصی دارین و یا داشتین مثلا حساسیت پوستی...هر نوع شکستگی از دوران خردسالی...هر نوع جراحت و علت اون.....عمل بینی !!! قابل توجه...... همه رو به دکتر بگین..اینجا دیگه چیزی رو پنهان نکنید خواستگاری که نیست.!!!!!!مطمئن باشین این پزشکان در تایید شخصیت شما نقش بسیار مهمی دارند یعنی فکر کنید دارید با آفیسر صحبت می کنید..خیلی راحت و با لبخند و لطفا شوخی نکنید...موفق باشین
تشکر کنندگان: masuodrh ، aghaghia ، Natasha9 ، amin arefi ، ghafari88 ، EKAM ، behfaza ، maryam_fo ، nedafarsi ، محبت ، philter
دوستانی که ماه نوامبر، ایروان مصاحبه دارند، آیا وقت گرفتند از دکتر؟
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: ojee
(2013-09-29 ساعت 16:45)ghafari88 نوشته:  

راستش به همه آدرسهایی که تو سایت برای این منظور معرفی شده بود ایمیل ارسال کردم این آدرس هم که شما گفتید جزوش بود اما یا جوابی نیومد یا ارسال ایمیل fail شد . بیشتر تعطیلات نگرانم کرده و اینکه می خوام بدونم تو تعطیلات هم دکتر کار می کنه یا نتیجه رو میدن تو ایام تعطیل یا خیر.
بازم از راهنمایی تون ممنونم
(2013-09-29 ساعت 19:58)mahsa soleimanpour نوشته:  

راستش به همه آدرسهایی که تو سایت برای این منظور معرفی شده بود ایمیل ارسال کردم این آدرس هم که شما گفتید جزوش بود اما یا جوابی نیومد یا ارسال ایمیل fail شد . بیشتر تعطیلات نگرانم کرده و اینکه می خوام بدونم تو تعطیلات هم دکتر کار می کنه یا نتیجه رو میدن تو ایام تعطیل یا خیر.

به نظرم چند روز تامل کنید ( در حد یکی دو روز ) و باز ایمیل بدید اما اگر جواب ندادن باهاشون تماس بگیرد:

New Medical Center

TEL. NO :+9714 2689800 , 2683131
FAX NO: +9714 2682353
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، Natasha9 ، ojee ، amin arefi ، محبت
(2013-09-29 ساعت 19:58)mahsa soleimanpour نوشته:  

ميتونيد تلفني باهاشون صحبت كنيد خيالتون راحتر ميشه يا از دوستاني كه هفته اول ميرن زحمت بكشن حضورا سوال كنن
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، ojee ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان