کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-10-01 ساعت 22:16)EKAM نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 15:07)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 15:02)masuodrh نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 14:17)ghafari88 نوشته:  بچه ها کسی برای NMC تو این روزا ایمیل داده برای وقت گرفتن؟
نمی دونم چرا جواب نمی دن .... شیطونه میگه پاشم برم اونجا وقت بگیرم برگردما! Big Grin
ما جمعه قبل ایمیل زدیم..شنبه صبح جواب ایمیل رو دادن..
شما به کدوم آدرس ایمیل فرستادین؟

هم به : appointmentdeiradxb@nmc.ae
و هم به ایمیل خود دکتر شوکلا! Sad

عمو بجاي رفتن بزنگ با خانم بانو صحبت كنWink
سلام
زیاد جای نگرانی نداره چون در صورت عدم داشتن وقت و با مراجعه حضوری هم کارتون رو انجام میدن هم تو سفرنامه ها هست و هم دوستان تازه به مصاحبه رفته این نکته رو گفتن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ffrfar ، EKAM ، ghafari88 ، behfaza ، nasim ، pari pariaaa ، ojee
سلام
من دوتا سوال دارم جریان این وقت دکتر و معاینات چی هست؟
1. من تایعیت ترکیه را دارم و طبعن از سهمیه ایران و آدرس محل زندگیم که استانبول هست استفاده کردم، اگر بنا به فرض قبول بشم اون وقت برای وقت دکتر همین استانبول اقدام میکنم یا باید برم سفارت آمریکا در آنکارا چون اینجا در استانبول سرکنسولگری هست/
2. دکتر که میفرمایید چه معایناتی میکنه و چه مواردی براشون مهم است؟ چون من خوب یکسری بیماری ها دارم باید بهشون بگم یا نه؟ دارو مصرف میکنم و با مصرف دارو آزمابشات طبی نسبت به شخص سالم یک کمی بالاتر هست.
ممنون
تشکر کنندگان: behfaza ، pari pariaaa
(2013-10-02 ساعت 11:37)Samand نوشته:  سلام
من دوتا سوال دارم جریان این وقت دکتر و معاینات چی هست؟
1. من تایعیت ترکیه را دارم و طبعن از سهمیه ایران و آدرس محل زندگیم که استانبول هست استفاده کردم، اگر بنا به فرض قبول بشم اون وقت برای وقت دکتر همین استانبول اقدام میکنم یا باید برم سفارت آمریکا در آنکارا چون اینجا در استانبول سرکنسولگری هست/
2. دکتر که میفرمایید چه معایناتی میکنه و چه مواردی براشون مهم است؟ چون من خوب یکسری بیماری ها دارم باید بهشون بگم یا نه؟ دارو مصرف میکنم و با مصرف دارو آزمابشات طبی نسبت به شخص سالم یک کمی بالاتر هست.
ممنون

تصور می کنم در استانبول هم پزشک معتمد سفارت وجود داشته باشد.
معاینات در حد آزمایش خون و X-Ray قفسه سینه و این ها هست اما اگر بیماری خاصی دارید بهتر هست که با پزشک در میون بگذارید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، ali1220 ، ojee
(2013-10-01 ساعت 12:04)m.mina نوشته:  دوستانی که ماه نوامبر، آنكار مصاحبه دارند، آیا وقت دكتر گرفتن
دوستان ما مصاحبمون اواخر نوامبره سفارت آنكارا از دوستاني كه نوامبر مصاحبه دارند ضمناًآنكارا هستند آيا كسي وقت دكتر گرفته يا هنوز زوده
شماره کیس(همسرم):2014AS3XX/کنسولگری:ANKARA/رويت قبولی :1 مي /ارسال فرمها: 27 مي - پست TNT/تعداد افراد کیس:2/كارنت شدن كيس: 13 آگوست /نامه دوم : 13 سپتامبر/ مصاحبه: 25 نوامبر / ويزاي يك ضرب/ ورود به آمريكا :
تشکر کنندگان: behfaza
منم اواخر نوامبرم آنکارا
سایت دکتر اونگان 30 روز قبل مصاحبه باز میشه زودتر وقت نمیده

دوستان میشه آدرس مراجعه حضوری مطب دکتر اونگان تو آنکارا رو برام بنویسید؟ ممنون
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: ali1220 ، ojee
(2013-10-02 ساعت 13:00)ali3875 نوشته:  منم اواخر نوامبرم آنکارا
سایت دکتر اونگان 30 روز قبل مصاحبه باز میشه زودتر وقت نمیده

دوستان میشه آدرس مراجعه حضوری مطب دکتر اونگان تو آنکارا رو برام بنویسید؟ ممنون

دکتر اونگان ... آنکارا:

Address : Ataturk Bulvari Nr : 237/45, 4th floor , Kavaklidere ANKARA /TURKEY

+903124689541 ext : 544 and 541, or +903124276626,

Only for Emergency Calls, Cell phone-Mobile:+90 5322451388
(Next to KUGULU PARK, and in DUZEN LABORATORY BUILDING so ASK both for the KUGULUPARK and also DUZEN LABORATORY BUILDING NEXT TO the Park)
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: m.mina ، behfaza ، amin arefi ، EKAM ، pari pariaaa
(2013-09-30 ساعت 07:56)maryam_fo نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 17:52)raihaneh.az90 نوشته:  دوستانی که ماه نوامبر، ایروان مصاحبه دارند، آیا وقت گرفتند از دکتر؟

بله من و یکی دیگر از دوستان گرفتیم ...

سلام دوستان من با دکتر کریستین هر چی تماس میگیرم اشغالی میزنه کسی اطلاع داره شماره دیگه ای هم داره یا نه?
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 14:42)hamidrezapir1 نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 17:52)raihaneh.az90 نوشته:  دوستانی که ماه نوامبر، ایروان مصاحبه دارند، آیا وقت گرفتند از دکتر؟

سلام دوستان من با دکتر کریستین هر چی تماس میگیرم اشغالی میزنه کسی اطلاع داره شماره دیگه ای هم داره یا نه?

دوست عزیز ایمیل براشون بفرستید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ojee
دوستانی که ما بین تاریخ 19 تا 27 مهر آنکارا برای مدیکال میرن به این اطلاعیه سایت اونگان توجه کنن تو این تاریخ مطب تعطیله به خاطر عید قربان

Important Announcement: We will be closed between October 11 - 19 due to Kurban Bayramı (Eid al-Adha, Eid-e-Qurban).
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: ghafari88 ، mehdieb ، EKAM ، behfaza ، ffrfar ، Natasha9 ، nasim ، ali1220
(2013-10-05 ساعت 14:55)aghaghia نوشته:  

دوست عزیز ایمیل براشون بفرستید...
ایمیلم جواب نمیده
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان: ali1220 ، behfaza ، pari pariaaa

بنده با لوسی تماس گرفتم و صحبت کردم مشکلی نبود شما با شماره دکتر تماس گرفتی یا منشی دکتر خانم لوسی ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: amin arefi ، ali1220 ، behfaza ، pari pariaaa ، ojee
(2013-10-01 ساعت 15:02)masuodrh نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 14:17)ghafari88 نوشته:  بچه ها کسی برای NMC تو این روزا ایمیل داده برای وقت گرفتن؟
نمی دونم چرا جواب نمی دن .... شیطونه میگه پاشم برم اونجا وقت بگیرم برگردما! Big Grin
ما جمعه قبل ایمیل زدیم..شنبه صبح جواب ایمیل رو دادن..
شما به کدوم آدرس ایمیل فرستادین؟

منم با ایمیل وقت گرفتم خیلی سریع درعرض 1 روزجواب دادن.
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: EKAM ، amin arefi ، ali1220 ، behfaza ، pari pariaaa ، ojee
این شماره لوسی منشی دکتر کریستین هست، تماس بگیرید باهاشون، فارسی هم صحبت می کنند.
00374-96-047-333
تشکر کنندگان: ffrfar ، amin arefi ، KIMIA2005 ، ali1220 ، behfaza ، pari pariaaa ، ojee ، philter ، min@
خوب خدا رو شکر بالاخره آپولو هوا شد و این دوستان جواب ایمیل ما رو دادن و وقت رو برامون تعیین کردن.
هورا شدیم.
فقط یه نکته بگم و اونم این هست که ما تو همون ایمیلی که زدیم روزی که می خواستیم رو نوشیتم و اون ها هم ضمن ارسال اون توضیحات معروف زمان رو اوکی کردن و کار به ارسال ایمیل دوباره و تائید روز و ساعت نکشید.
شاد باشید. Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ffrfar ، EKAM ، nasim ، aghaghia ، amin arefi ، KIMIA2005 ، ali1220 ، behfaza ، pari pariaaa ، artam2 ، ojee ، azadeh2014
دوستان برای گرفتن وقت از دکتر اونگان د ر صفحه اول این سوال را نوشته؛ باید جواب را بله بزنیم یا خیر؟منظورش چیه از این سوال؟میشه ترجمه کنید لطفا.ممنون میشم
have you taken any kind of medical examination regarding your visa application if yes, please tell us when and where you have taken a medical examination before
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان