کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
آره اگه کسایی که هفته اول میرن لطف کنن و راجع به تاریخ 25 مهر تا 27 مهر که معادل 17 تا 19 اکتبر هست بپرسن که آیا پزشک هست و آیا معاینه انجام می شه و نتیجه رو هم میشه تو همون ایام که تعطیلات دبی هست گرفت یا نه خیلی عالی میشه و خیلی ازشون سپاسگزار می شم...
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، محبت
(2013-09-29 ساعت 17:52)raihaneh.az90 نوشته:  دوستانی که ماه نوامبر، ایروان مصاحبه دارند، آیا وقت گرفتند از دکتر؟

بله من و یکی دیگر از دوستان گرفتیم ...
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: EKAM ، ojee ، behfaza ، raihaneh.az90
(2013-09-30 ساعت 07:56)maryam_fo نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 17:52)raihaneh.az90 نوشته:  دوستانی که ماه نوامبر، ایروان مصاحبه دارند، آیا وقت گرفتند از دکتر؟

امکانش هست متنی رو که ایمیل زدید در پیغام خصوصی برام بفرستید؟
ممنون
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee
(2013-09-30 ساعت 18:31)raihaneh.az90 نوشته:  

ممنون

بله براتون میفرستم
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: ojee ، raihaneh.az90 ، EKAM ، behfaza
دوستانی که ماه نوامبر، آنكار مصاحبه دارند، آیا وقت دكتر گرفتن
شماره کیس(همسرم):2014AS3XX/کنسولگری:ANKARA/رويت قبولی :1 مي /ارسال فرمها: 27 مي - پست TNT/تعداد افراد کیس:2/كارنت شدن كيس: 13 آگوست /نامه دوم : 13 سپتامبر/ مصاحبه: 25 نوامبر / ويزاي يك ضرب/ ورود به آمريكا :
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
بچه ها کسی برای NMC تو این روزا ایمیل داده برای وقت گرفتن؟
نمی دونم چرا جواب نمی دن .... شیطونه میگه پاشم برم اونجا وقت بگیرم برگردما! Big Grin
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، محبت ، nedafarsi
(2013-10-01 ساعت 14:17)ghafari88 نوشته:  بچه ها کسی برای NMC تو این روزا ایمیل داده برای وقت گرفتن؟
نمی دونم چرا جواب نمی دن .... شیطونه میگه پاشم برم اونجا وقت بگیرم برگردما! Big Grin
ما جمعه قبل ایمیل زدیم..شنبه صبح جواب ایمیل رو دادن..
شما به کدوم آدرس ایمیل فرستادین؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
(2013-09-30 ساعت 22:59)maryam_fo نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 18:31)raihaneh.az90 نوشته:  

ممنون

بله براتون میفرستم

خوشبختانه و انکارا میرم و دکتر انکارا به نامه نگاری نیاز نداره و از طریق سایت وقتمو گرفتم.

به هرحال پیشنهاد میکنم متن نامتونو به جای اینکه تو خصوصی بفرستید توی تاپیک بذارین تا بقیه دوستان هم استفاده کنن.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، Natasha9 ، محبت
(2013-10-01 ساعت 15:02)masuodrh نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 14:17)ghafari88 نوشته:  بچه ها کسی برای NMC تو این روزا ایمیل داده برای وقت گرفتن؟

هم به : appointmentdeiradxb@nmc.ae
و هم به ایمیل خود دکتر شوکلا! Sad
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، محبت
(2013-10-01 ساعت 15:07)ghafari88 نوشته:  

ما هم به هر سه تا آدرسی که داشتیم فرستادیم ولی فقط این آدرس appointmentdeiradxb@nmc.ae جواب داد...البته اطلاعات عمومی رو دادن و گفتن خودتون تاریخ بدین..البته ما تاریخ هم داده بودیم..بازهم تاریخ خواستن
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، amin arefi ، محبت
(2013-09-26 ساعت 23:11)ssafaye66 نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 10:21)Sam2014 نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 05:41)3rip نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 22:52)ssafaye66 نوشته:  سلام دوستان
کیس من یه نفره هست که 13 نوامبر انکارا مصاحبه دارم ...
...
...

پس من چه کار کنم حالا؟؟؟ ...

(2013-09-28 ساعت 15:45)masuodrh نوشته:  من هم به آدرس appointmentdeiradxb@nmc.ae برای وقت گرفتن از NMC دبی ایمیل زدم (باذکر اینکه یه پسر 3.5 ساله هم دارم) همون اطلاعات عمومی رو زده و گفته شما یک زمان را مشخص کن تا ما بوک کنیم
حال مشورت میخواستم..به نظر شما ..ما که دوشنبه مصاحبه داریم اگر شنبه 8 صبح برای مدیکال بریم تا یکشنبه غروب آماده میشه؟ یا پنجشنبه برم؟

سلام
جواب مدیکال همیشه یک روز بعد آماده میشه . مگر اینکه به تعطیلی بخوره ، و در انصورت ممکنه 2 روز هم طول بکشه . همیشه زمانی وقت مدیکال بگیرید که اگه جواب مدیکال به موقع نیامد وقت مصاحبتون از دست نره.
اگر هم خیلی مشکل دارید از سفارت درخواست تغییر وقت مصاحبه کنید . که البته نمیدونم الان امکانش هست یا نه! دوستان با تجربه تر راهنمایی کنند .
در غیر اینصورت خب یکی دو روز اضافه تر بمونید ، یک آبجو هم به سلامتی ما بیشتر بخورید! Big GrinCool
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
تشکر کنندگان: masuodrh ، behfaza ، محبت ، nasim

سلام . نگران نباش اگر هم وقت نداشته باشی کارت انجام میشه و حتما تو ایمیل بگو چه روزی و اینکه عصر یا صبح میخوای بعدش اونا ساعت میدن مثل من :

Dear : sir/madam

We will be interviewing at the USA embassy in ABU DHABI **.October for diversity immigration visa and I'm requesting a medical appointment with Dr. Dineshkumar Shukla for my family in afternoon **.October to meet its requirements in time

که 1 روز بعد جواب دادن :

Dear Sir/ Madam:
Thank you for your interest in our organization and the mail regarding the US medicals. Your appointment is scheduled for October 7th at 4.00p.m.

On the day of appointment, patient comes in the morning for the tests and the results would be ready after two (2) working days, provided the clinical examination, X-ray and blood tests are all normal. Any abnormality would require further evaluation. In case of certain abnormalities noted in chest x-ray which needs sputum culture for AFB, issuance of the report will be one month later.

The whole examination will take about 2-3 hours. No need of fasting.

Routine cost (without vaccination) is AED425. In case of urgency (tests done in morning before 9am and patient wants reports by evening), additional charges of AED225 is applicable. From 1st October 2013, in case of certain abnormalities noted in chest x-ray which needs sputum culture for AFB, issuance of the report will be one month later and urgent charges are non-refundable.

The need for vaccination is assessed by the physician based on clinical history, age and past history of vaccination. If vaccination is required, charges are added appropriately.

Documents required to be brought along are: Original passport, 3 passport size photographs with white background, Authentic Vaccination Record in English (if any) & Embassy Appointment letter.
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، EKAM ، amin arefi ، Natasha9 ، محبت ، omid05 ، artam2
دوستانی که جدیدا عضو شدن و بعضا بعضی از دوستان قدیمی، چرا مشخصات کیستون رو در تاپیک خلاصه پیشرفت کار برندگان لاتاری 2014 اعلام نمی کنید و یا برای خانم وحدتی نمی فرستید؟! این جدول و تاپیک برای تخمین تعداد برندگان و رنج کیس نامبرهاست، لطفا همکاری کنید، حتی کسانی که عضو هستند و سوال نمی پرسند هم میتونند اطلاعاتشون رو بفرستند، این کار به همه ما کمک می کنه، دوستان 2013 خیلی در این مورد همکاری کردند، نمی دونم چرا دوستان 2014 مایل به همکاری نیستند!!!!!!!!!!!
پ.ن: دوستانی که نامه دوم دریافت کردن هم لطفا اطلاعاتشون رو برای خانم وحدتی بفرستند تا ایشون جدول رو آپدیت کنند، ممنون Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، NEURON ، philter
(2013-10-01 ساعت 15:07)ghafari88 نوشته:  

عمو بجاي رفتن بزنگ با خانم بانو صحبت كنWink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: behfaza ، ghafari88 ، Natasha9 ، محبت
(2013-09-22 ساعت 15:52)aghaghia نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 13:05)omid05 نوشته:  بچه ها من يه پسر 2سال و نيم دارم براي وقت مديكال به NMC دبي بايد چند روز قبل از تاريخ مصاحبم درخواست وقت بدم تو ميلم؟( چون گفتين خودمون بايد وقتو مشخص كنيم )

معمولا کسانی که فرزند زیر 15 سال دارند باید 4 روز قبل از مصاحبه برن مدیکال...

با اجازه مدیر گرامی میخواستم یک توضیح کوچولو بدم . این چهار روز برای انکارا هستش و اگر NMC دبی منظورتون هست همون دو روز کافیه چون تست سل از بچه ها نمی گیرن.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، amin arefi ، Saeedv13 ، aghaghia ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان