کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-12-02 ساعت 18:09)Babaksafi نوشته:  دوستان كسي شماره تلفن خانم مليكا تو دوبي رو داره اگر داريد لطفا برام ايميل كنيد ممنونم
اینجا همه چی میتونین پیدا کنین، همه شماره ها هم هست. خیلی مفید وکار راه اندازه.

http://www.mohajersara.com/thread-6800-p...#pid399232
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
تشکر کنندگان: pari pariaaa
سلام دوستان، Smile
این ای میل Confirmation(یعنی بعد از ثبت نام در سایت اونگان) چقدر طول می کشه بیاد معمولا..؟
تشکر کنندگان:
(2013-12-03 ساعت 16:45)armstrong نوشته:  سلام دوستان، Smile
این ای میل Confirmation(یعنی بعد از ثبت نام در سایت اونگان) چقدر طول می کشه بیاد معمولا..؟

واسه من دو روزه اومد
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: armstrong

برای من همون روز جوابش اومد.
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul

واسه ما يك روزه جواب داد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
(2013-11-26 ساعت 15:55)ali99sh نوشته:  سلام...
اگه کسی جواب مدیکالش نرسه به مصاحبه نقص مدرک میشه؟ باید چیکار کنه؟

بالآخرة با يكى دوروز ميرسه نه نقص مدرك نيست
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: ffrfar ، ali99sh ، pari pariaaa ، Prometheus
(2013-12-04 ساعت 12:41)Vahid2014 نوشته:  
(2013-11-26 ساعت 15:55)ali99sh نوشته:  سلام...
اگه کسی جواب مدیکالش نرسه به مصاحبه نقص مدرک میشه؟ باید چیکار کنه؟

بالآخرة با يكى دوروز ميرسه نه نقص مدرك نيست

اگر روز مصاحبه نرسه بله نقص مدرک هست و می تونید بعد از مصاحبه به محض حاضر شدن جواب اون رو به سفارت ارائه کنید. اما کلاً موضوعی نیست که بخواد نگرانتون کنه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
سلام دوستان من دیروز به دکتر کریستین ایمیل زدم الان جوابش اومد 27 زانویه
و یه فایل 10 بندی فرستاده که مدارکی باید اماده کنم این فایلش همراه نامه

See you on 27 Jan. at 1:00.

All important information about the medical exam can be found in attachment.

Best Regards,

Dr. Kristine Khachatryan
to prepare:

1) 3 recent photos ( 3*4 cm) for each person

2) Valid passport and copy of the 1-st page( page with the photo)

3) Case number (bring your US Government appointment letter with you).

4) In order to assist the panel physician, and to avoid delays in processing of an immigrant visa, all immigrant visa applicants should have their vaccination records available for the panel physician’s review at the time of the immigrant medical examination. Visa applicants should consult with their regular health care provider to obtain a copy of their immunization record, if one is available. If you do not have a vaccination record, the panel physician will work with you to determine which vaccinations you may need to meet the requirement. Certain waivers of the vaccination requirement are available upon the recommendation of the panel physician. Only a physician can determine which of the listed vaccinations are medically appropriate for you, given your age, medical history and current medical condition. Missing vaccines are available in our hospital, but for additional charge.

Table: Requirements for routine vaccination of immigrants examined overseas who are not fully vaccinated or lack documentation.
Vaccine Age
Birth-1 Month 2-11 Months 12 Months-6 Years 7-10 Years 11-17 Years 18-64 Years ≥65 Years
DTP/DTaP/DT NO YES NO
Td/Tdap NO YES, if 7 years and older (for Td); if 10 years through 64 years (for Tdap- see ACIP schedule); if 65 years and older (for Td)
Polio (IPV/OPV) NO YES NO
Measles, Mumps, and Rubella NO YES, if born in 1957 or later NO, if born before 1957
Rotavirus NO YES, if
6 weeks to 8 months NO
Hib NO YES, if 2 months through 59 months NO
Hepatitis A NO YES, if 12 months through 23 months NO
Hepatitis B YES, birth through 18 years NO
Meningococcal (MCV4) NO YES, if 11 years through 18 years NO
Varicella NO YES
Pneumococcal NO YES, if 2 months through 59 months (for PCV) NO YES (for PPV)
Influenza NO YES, 6 months and older (annually each flu season)

5) If you suffer from chronic illness, have been treated for any disease or are under psychiatric care, please, present these medical files in English on your medical examination.

6) The fee for the medical examination (including Chest X- Ray, Lab. tests and medical check- up) for people older than15 years is 45 000 AMD and for those younger than 15 years – 32 500 AMD.

412 AMD. = 1 $

Please, take into account the currency instability.
The payment must be done in cash in AMD. No credit cards can be serviced.

7) For preparing your medical report we need 3 to 7 days, in the case when you have all necessary documentation with you. To escape the rush, please, schedule your appointment 1 week in advance.

8) Please, e-mail or phone me as soon as you will be ready for making your appointment.

9) My phone number 00374-91-205143 if phoning from abroad.
If you phone from Yerevan, just dial 091 205143 or (10)567265
People speaking only Farsi can call 00374-96-047-333
E-mail – kristinekhachatryankristine@ymail.com

10) My office address;
114 Muratsan str., < Muratsan> University Clinic, II floor, Room N222
Yerevan, Armenia

Best regards,
Dr. Kristine Khachatryan
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: Natasha9 ، hamid_fs3 ، amin arefi ، HodHod Golestani ، pv-n ، H Pier ، taleghani
سلام دوستان من دیروز به دکتر کریستین ایمیل زدم الان جوابش اومد 27 زانویه

به چه زبونی بهشون میل زدید دوست خوبم؟ فارسی یا انگلیسی؟ چند روز جلو تر؟ اگه میشه متن میل رو برام بزارید. ممنونم از لطفتون.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: HodHod Golestani ، H Pier ، alitab
(2013-12-12 ساعت 13:29)hamid_fs3 نوشته:  سلام دوستان من دیروز به دکتر کریستین ایمیل زدم الان جوابش اومد 27 زانویه

به چه زبونی بهشون میل زدید دوست خوبم؟ فارسی یا انگلیسی؟ چند روز جلو تر؟ اگه میشه متن میل رو برام بزارید. ممنونم از لطفتون.

دوست عزیزم هر تاپیکی وقتی ایجاد می شه سوالای بیسیک رو در همون چند کامنت اولیه به صورت جامع توضیح می دن مدیران سایت.
بنابراین سعی کنید قبل از پرسیدن سوال اول تاپیکها رو به خوبی مطالعه کنین.
قطعا باید ایمیلتون به انگلیسی باشه چون من تا حالا نشنیدم فارسی یک زبان بین المللی محسوب شه!Wink
متن نامه ها در همین تاپیک موجوده.
شما هر زمانی که نامه ی دومتون رو گرفتین ایمیل بزنین به دکتر مورد نظرتون و زمان مصاحبه و تایم پیشنهادیتون رو اعلام کنید خود دکتر براتون زمان مناسب رو اعلام می کنه.
موفق باشین
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، hamid_fs3 ، HodHod Golestani ، H Pier ، alitab ، NEURON
جمعه ساعت 13:00 تاریخ 22 آذر - با سلام خدمت دوستان خوب مهاجرسرا.
من همین الان سعی کردم با New Medical Center دوبی از طریق ایمیل nmchospt@emirates.net.ae تماس بگیرم اما همه ایمیل‌هام برگشت می‌خوره.
و پیام زیر رو به من می‌ده.

Your message cannot be delivered to the following recipients:

Recipient address: nmchospt@emirates.net.ae
Reason: Over quota
کسی می‌تونه من‌و راهنمایی کنه چرا این مشکل هست ؟
تشکر کنندگان: HodHod Golestani
(2013-12-13 ساعت 13:58)arashS نوشته:  جمعه ساعت 13:00 تاریخ 22 آذر - با سلام خدمت دوستان خوب مهاجرسرا.
من همین الان سعی کردم با New Medical Center دوبی از طریق ایمیل nmchospt@emirates.net.ae تماس بگیرم اما همه ایمیل‌هام برگشت می‌خوره.

جمعه ساعت 19:26 تاریخ 22 آذر - با سلام مجدد ساعت 17:30 مجددا تلاش کردم تا این زمان پیام خطا دریافت نکردم. ظاهرا مشکل موقتی بوده و برطرف شده. ببخشید اگر باعث نگرانی شدم Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2013-12-13 ساعت 20:26)arashS نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 13:58)arashS نوشته:  جمعه ساعت 13:00 تاریخ 22 آذر - با سلام خدمت دوستان خوب مهاجرسرا.

جمعه ساعت 19:26 تاریخ 22 آذر - با سلام مجدد ساعت 17:30 مجددا تلاش کردم تا این زمان پیام خطا دریافت نکردم. ظاهرا مشکل موقتی بوده و برطرف شده. ببخشید اگر باعث نگرانی شدم Rolleyes

جمعه ساعت 21:42 تاریخ 22 آذر - باز پیام خطا دریافت کردم میلم مجددا برگشت خورد.
تشکر کنندگان: HodHod Golestani
(2013-12-13 ساعت 20:26)arashS نوشته:  جمعه ساعت 21:42 تاریخ 22 آذر - باز پیام خطا دریافت کردم میلم مجددا برگشت خورد.

دوست عزیز برای ان ام سی نیازی به گرفتن وقت قبلی نیست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، قصه گو ، EKAM ، arashS
(2013-12-14 ساعت 00:57)aghaghia نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 20:26)arashS نوشته:  جمعه ساعت 21:42 تاریخ 22 آذر - باز پیام خطا دریافت کردم میلم مجددا برگشت خورد.

دوست عزیز برای ان ام سی نیازی به گرفتن وقت قبلی نیست...

با سلام و تشکر از توجه شما. یعنی هروقت مراجعه کنیم آمایشات رو انجام می‌دن؟ بدون وقت قبلی؟
تشکر کنندگان: ffrfar ، aghaghia ، ghafari88 ، قصه گو ، EKAM

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان