کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
با سلام
امکان داره به من راهنمایی کنید؟
1- کدوم دکتر رو توصیه می کنید و اطلاعات تماسش چیه؟
2-در لیست رسمی اسم Dr. Marjan Ghazirad اومده، آیا ایشون ایرانیه؟
3-به نظرتون برای خرید بلیط رفت و برگشت چند روز زمان در نظر بگیرم؟
4-واکسن آبله هم اینجا زدیم آیا بازم لازمه؟
5-کی بهشون ایمیل بزنیم؟
مرسی
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان: sani1348
(2013-11-22 ساعت 14:21)benitto نوشته:  با سلام
5-کی بهشون ایمیل بزنیم؟
مرسی

سلام
1- دکتر شوکلا در مرکز درمانی NMC واقع در منطقه دیره دبی
2- همونطور که از اسمشون معلوم هست ظاهراً ایرانی هستند. اما اطلاعاتی راجع به ایشون ندارم.
3- اگر فرزند دارید باید دو سه روز قبل از مدیکال دبی باشید. برگشتتون هم بستگی به شرایطتون و اینکه ایشالا یه ضرب بگیرید یا نه داره. اگر یه ضرب بگیرید باید حداکثر 4-5 روز بعد از مصاحبه هم بمونید. تعطیلات معمول رو هم باید در نظر داشته باشید.
4- نه دیگه. اگر تزریق کردید و گواهی هم دارید دیگه نیازی به تزریق دوباره نیست.
5- حداکثر یک ماه قبل از مصاحبه می تونید ایمیل بزنید. اما در کل اگر بخواهید NMC تشریف ببرید خیلی نیازی به وقت گرفتن نیست و بدون تعیین وقت هم کارتون رو انجام می دن.

موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: benitto ، sani1348 ، amin arefi ، shayesteh
(2013-11-22 ساعت 14:41)ghafari88 نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 14:21)benitto نوشته:  با سلام
5-کی بهشون ایمیل بزنیم؟
مرسی

سلام
1- دکتر شوکلا در مرکز درمانی NMC واقع در منطقه دیره دبی
2- همونطور که از اسمشون معلوم هست ظاهراً ایرانی هستند. اما اطلاعاتی راجع به ایشون ندارم.
3- اگر فرزند دارید باید دو سه روز قبل از مدیکال دبی باشید. برگشتتون هم بستگی به شرایطتون و اینکه ایشالا یه ضرب بگیرید یا نه داره. اگر یه ضرب بگیرید باید حداکثر 4-5 روز بعد از مصاحبه هم بمونید. تعطیلات معمول رو هم باید در نظر داشته باشید.
4- نه دیگه. اگر تزریق کردید و گواهی هم دارید دیگه نیازی به تزریق دوباره نیست.
5- حداکثر یک ماه قبل از مصاحبه می تونید ایمیل بزنید. اما در کل اگر بخواهید NMC تشریف ببرید خیلی نیازی به وقت گرفتن نیست و بدون تعیین وقت هم کارتون رو انجام می دن.

موفق باشید.
سلام. مرسی دوست عزیز.
در مورد بند 3، فرزند همراهشون نیست و فقط پدر و ماردم هستن. همه واکسن ها رو زدند. یکشنبه وقت سفارت هست. چون جمعه و شنبه تعطیل هست اونجا، با توجه به زمان لازم برای جواب مدیکال، کی برن دکتر خوبه؟ چهارشنبه قبلش خوبه یا سه شنبه؟ روز مورد علاقه رو ما به دکتر می گیم یا اونا بر اساس تاریخ مصاحبه وقت می دن؟ متن ایمیل فرمت خاصی داره یا خودم بنویسم؟
ممنون
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان: sani1348
سلام من از دکتر کریستین وقت گرفتم و توی سفر نامه ها خوندم که که وقت دکتر رو باید تایید کنم که میام چه طوری باید این کار رو بکنم؟ چی بفرستم میشه بگین ممنون. این ایمیل دکتر بود

See you on 16 Dec., Monday at 12:00.

All important information about the medical exam can be found in attachment.

Best Regards,
Dr. Kristine Khachatryan

My exact date of interview is on December 18, 2013 09:00 AM at U.S embassy in Yerevan for diversity immigration visa. I would be grateful if you set me an appointment (for me) a few days before my interview to meet its requirements in time
Best regards
کیس نامبر :2014AS26xx
رویت قبولی: ..... 1 May
ارسال فرمها: ..... 09/09/2013
کنسولگری :..... آنکارا به ایروان
نفرات کیس :..... 1 داریم میشیم 2
مصاحبه : ..... 18 دسامبر
دریافت ویزا:..... 20 دسامبر
مقصد: ..... کالیفرنیا

تشکر کنندگان: pv-n ، shekari
(2013-11-23 ساعت 03:33)ستاره.ستاره نوشته:  سلام من از دکتر کریستین وقت گرفتم و توی سفر نامه ها خوندم که که وقت دکتر رو باید تایید کنم که میام چه طوری باید این کار رو بکنم؟ چی بفرستم میشه بگین ممنون. این ایمیل دکتر بود

Best Regards,
Dr. Kristine Khachatryan

My exact date of interview is on December 18, 2013 09:00 AM at U.S embassy in Yerevan for diversity immigration visa. I would be grateful if you set me an appointment (for me) a few days before my interview to meet its requirements in time
Best regards
لزومی به انجام این کار نیست، ولی اگر می خواین همچین کاری بکنید، همین ایمیل رو ریپلی کنید و ازشون تشکر کنید، همین!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: NEURON ، shekari
(2013-11-22 ساعت 11:32)sani1348 نوشته:  دوستان عزيز سلام : مراحل بعد از نامه دوم ، ١- ترجمه كل مدارك كه روي تمام صفحه ها شماره كيس نامبر زده شود ٢- وقت براي دكتر جهت ويزيت ٣- رزرو هتل ٤- بليط رفت و برگشت ٥- دقت خيلي زياد كه مداركي در ايران جا نمونه !!!!!! حالا اگر چيزي را از قلم انداختم ياد آوري كنيد ممنون .
دوست عزيز سلام
ميشه لطفا بفرمائيد كه در كجا به اين موضوع اشاره شده كه بايد روي ترجمه ها شماره كيس نامبر نوشته بشه . مرسي
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
تشکر کنندگان:
(2013-11-23 ساعت 14:29)Babaksafi نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 11:32)sani1348 نوشته:  دوستان عزيز سلام : مراحل بعد از نامه دوم ، ١- ترجمه كل مدارك كه روي تمام صفحه ها شماره كيس نامبر زده شود ٢- وقت براي دكتر جهت ويزيت ٣- رزرو هتل ٤- بليط رفت و برگشت ٥- دقت خيلي زياد كه مداركي در ايران جا نمونه !!!!!! حالا اگر چيزي را از قلم انداختم ياد آوري كنيد ممنون .
دوست عزيز سلام
ميشه لطفا بفرمائيد كه در كجا به اين موضوع اشاره شده كه بايد روي ترجمه ها شماره كيس نامبر نوشته بشه . مرسي

دوستان این فقط برای محکم کاری هست که دوستانی که مدارکشون رو پست می کنند انجام میدن که مبادا مدارکشون توی سفارت جابجا یا گم بشه، همین، اجباری در انجام این کار نیست، ولی میتونید این کار رو بکنید و یا برچسب بگیرید کیس نامبرتون رو روش بنویسید و روی مدارک بزنید که بعدا هم بشه برش داشت...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: shayesteh ، shekari
(2013-11-23 ساعت 14:16)aghaghia نوشته:  [quote='ستاره.ستاره' pid='444385' dateline='1385161405']
سلام من از دکتر کریستین وقت گرفتم و توی سفر نامه ها خوندم که که وقت دکتر رو باید تایید کنم که میام چه طوری باید این کار رو بکنم؟ چی بفرستم میشه بگین ممنون. این ایمیل دکتر بود

Best Regards,
Dr. Kristine Khachatryan

Best regards
چند وقته جواب داد دکتر؟ یعنی چند روز بعد ایمیل زدن جواب داد
تشکر کنندگان:
دوستان ببخشید من سه شنبه وقت مصاحبه دارم به نظرتون پنج شنبه برم و جمعه وقت دکتربگیرم کی جوابشو بهم میدن؟ واینکه دکتر اونگان چه روزهایی تو هفته تعطیله؟ شنبه و یکشنبه؟ یا فقط یکشنبه؟ و ساعت کاریش چند تا چنده؟
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
تشکر کنندگان: armstrong
(2013-11-24 ساعت 11:39)fakhrinejad نوشته:  دوستان ببخشید من سه شنبه وقت مصاحبه دارم به نظرتون پنج شنبه برم و جمعه وقت دکتربگیرم کی جوابشو بهم میدن؟ واینکه دکتر اونگان چه روزهایی تو هفته تعطیله؟ شنبه و یکشنبه؟ یا فقط یکشنبه؟ و ساعت کاریش چند تا چنده؟

بله همین وقتی که گفتین خوبه، البته اگر بچه ندارید... شنبه تا ظهر هستند و یکشنبه هم تعطیل هستند...
تشکر کنندگان: ffrfar ، amin arefi
دوستان کسی میدونه که nmcدبی چه روزایی تعطیله با توجه به اینکه من یک بچه 7ساله دارم وروز سه شنبه مصاحبه داریم .کی اونجا باشیم خوبه؟
تشکر کنندگان:
یکی به من کمک کنه لطفا
من از دکتر اونگان وقت گرفتم میخوام عوض کنم وقتم . چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان:
(2013-11-25 ساعت 00:03)PAYAM1055 نوشته:  دوستان کسی میدونه که nmcدبی چه روزایی تعطیله با توجه به اینکه من یک بچه 7ساله دارم وروز سه شنبه مصاحبه داریم .کی اونجا باشیم خوبه؟
nmc دبی فقط جمعه ها تعطیله
ما دوشنبه مصاحبه داشتیم...شنبه 8 صبح رفتیم یکشنبه 10 شب جواب رو گرفتیم..در ضمن یه بچه 3 ساله هم داشتیم
شما هم شنبه و یا یکشنبه میتونید برید
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: ffrfar ، قصه گو ، PAYAM1055 ، EKAM ، ali99sh ، amin arefi ، pari pariaaa
(2013-11-25 ساعت 11:53)masuodrh نوشته:  
(2013-11-25 ساعت 00:03)PAYAM1055 نوشته:  دوستان کسی میدونه که nmcدبی چه روزایی تعطیله با توجه به اینکه من یک بچه 7ساله دارم وروز سه شنبه مصاحبه داریم .کی اونجا باشیم خوبه؟
ما دوشنبه مصاحبه داشتیم...شنبه 8 صبح رفتیم یکشنبه 10 شب جواب رو گرفتیم..در ضمن یه بچه 3 ساله هم داشتیم

ببخشید شما از قبل وقت گرفته بودید
تشکر کنندگان: HodHod Golestani
(2013-11-26 ساعت 10:57)PAYAM1055 نوشته:  
(2013-11-25 ساعت 11:53)masuodrh نوشته:  

ببخشید شما از قبل وقت گرفته بودید

دوست عزیز احتیاج به وقت قبلی نداره
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ffrfar ، قصه گو ، PAYAM1055 ، shayesteh ، pari pariaaa ، HodHod Golestani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان