کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
دوستان
با تشکر از راهنمایی شما در این تاپیک, ما هم نوبت دکتر داشتیم (آنکارا - اونگان) با خانم اونگان انگلیسی صحبت کردیم و ایشان باحوصله بودند و دست دادند و درباره هوا و ... هم حرف زدیم ... به من و همسرم واکسنی نزدند ؛ صرفا" سوال کردند که آبله مرغان گرفتید یا خیر . خدا را شکر همه چیز خوب بود. امیدوارم برای همه به همین صورت باشد.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان: aghaghia ، asalasali ، hamid_fs3 ، قصه گو ، azadeh2014 ، amin arefi ، hossien_501 ، taleghani
سلام
بچه ها مصاحبه من هفته اخر فوریه ایروانه دکتر کریستین 6 روز قبل مصاحبه بهم وقت مدیکال داد خیلییییییییی زود نیست؟!!!!
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، قصه گو ، H Pier ، NEURON
(2013-12-20 ساعت 17:20)asalasali نوشته:  سلام
بچه ها مصاحبه من هفته اخر فوریه ایروانه دکتر کریستین 6 روز قبل مصاحبه بهم وقت مدیکال داد خیلییییییییی زود نیست؟!!!!

ضمن عرض تبریک.
دوست خوبم مگه بچه کوچیک دارید که ازتون خواسته اینقدر زود تشریف ببرید ارمنستان؟
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: قصه گو
دوست عزیز برای ابوظبی وقت لازم نیست برای اطلاعات بیشتر به پست من در صفحه 20 همین تاپیک مراجعه کنید
تشکر کنندگان: قصه گو
(2013-12-14 ساعت 12:00)arashS نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 00:57)aghaghia نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 20:26)arashS نوشته:  جمعه ساعت 21:42 تاریخ 22 آذر - باز پیام خطا دریافت کردم میلم مجددا برگشت خورد.

دوست عزیز برای ان ام سی نیازی به گرفتن وقت قبلی نیست...

با سلام و تشکر از توجه شما. یعنی هروقت مراجعه کنیم آمایشات رو انجام می‌دن؟ بدون وقت قبلی؟

كافيه شما دو روز قبل از مصاحبه صبح يا عصر تشريف ببرين nmc فقط يادتون باشه جمعه كلينيك تعطيله
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: aghaghia ، قصه گو ، hossien_501
(2013-12-21 ساعت 18:00)H Pier نوشته:  یک سوال: برای ارسال ایمیل به دکتر کریستین درج کیس نامبر مهمه؟
همینطور تاریخ تولد و ما بقی چیزا.
و سابجکت ایمیل؟Shy
ممنون از پاسخ.

نه نياز نيست کافيه زمان مصاحبتو بدي تا بگه بهت کي بيا
نام و نام خانوادگي اعضاي فاميل
همين
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
تشکر کنندگان: H Pier ، Prometheus ، NEURON ، jojo_hami ، hamed shayan
سلام.دوستان موقع معاینه کل بدن آدم رو معاینه میکنن.یعنی ممکنه به یه سری جای زخم واینا گیر بدن. این مسئله فکر منو مشغول کرده .میشه راهنمایی کنین.Sad
تشکر کنندگان:
(2013-12-20 ساعت 17:45)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-12-20 ساعت 17:20)asalasali نوشته:  سلام

ضمن عرض تبریک.
دوست خوبم مگه بچه کوچیک دارید که ازتون خواسته اینقدر زود تشریف ببرید ارمنستان؟

بله Big Grin
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.
آقا من و همسرم دو نفریم داریم میریم واسه مصاحبه تو ایروان. به دکتر کریستین ایمل زدیم که وقت مدیکال بگیریم بهمون گفته روز قبل مصاحبه بیاید! حالا من مشکلم اینه که یک روز واسه معاینات پزشکی دو نفر کافیه؟؟؟ نکنه دکتر وقتشو اشتباه گفته باشه؟
اگر به هر دلیلی نتیجه ی معاینات تا روز مصاحبه آماده نشه اونوقت چی میشه؟؟ چه بلایی سرمون میاد؟؟؟؟Sad
تشکر کنندگان:
(2013-12-22 ساعت 19:42)Prometheus نوشته:  سلام دوستان.
آقا من و همسرم دو نفریم داریم میریم واسه مصاحبه تو ایروان. به دکتر کریستین ایمل زدیم که وقت مدیکال بگیریم بهمون گفته روز قبل مصاحبه بیاید! حالا من مشکلم اینه که یک روز واسه معاینات پزشکی دو نفر کافیه؟؟؟ نکنه دکتر وقتشو اشتباه گفته باشه؟
اگر به هر دلیلی نتیجه ی معاینات تا روز مصاحبه آماده نشه اونوقت چی میشه؟؟ چه بلایی سرمون میاد؟؟؟؟Sad

فک کنم خودشون حواسشون هست به این چیزا اخه به من ۴ روز قبل از مصاحبه داد وقت و گفت چون میخوره به شنبه یک شنبه اینجوری بهتره با وجودی که یه نفرم. پس حتما آماده میشه که گفته Shy

تشکر کنندگان: H Pier ، Prometheus
(2013-12-22 ساعت 01:06)ramin25 نوشته:  سلام.دوستان موقع معاینه کل بدن آدم رو معاینه میکنن.یعنی ممکنه به یه سری جای زخم واینا گیر بدن. این مسئله فکر منو مشغول کرده .میشه راهنمایی کنین.Sad

سلام دوست عزیز .خوش آمدین . نه تا جایی که بقیه کسایی که رفتن اصلا به این چیزای کوچیک گیر نمیدن. استرس الکی نداشته باشین لطفا Wink

تشکر کنندگان:
(2013-12-22 ساعت 01:06)ramin25 نوشته:  سلام.دوستان موقع معاینه کل بدن آدم رو معاینه میکنن.یعنی ممکنه به یه سری جای زخم واینا گیر بدن. این مسئله فکر منو مشغول کرده .میشه راهنمایی کنین.Sad

دوست خوبم موضوع مدیکال مربوط به بیماریهای واگیردار خطرناک هست. ربطی به بیماری یا مسایل عادی و جزیی نداره. من از دوستان شنیدم شخصی رو که با باطری برا قلبش اقدام کرده و براش مشکلی پیش نیومده. نگران نباشید لطفا.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان:
(2013-12-22 ساعت 20:03)rainyboy نوشته:  
(2013-12-22 ساعت 19:42)Prometheus نوشته:  سلام دوستان.

فک کنم خودشون حواسشون هست به این چیزا اخه به من ۴ روز قبل از مصاحبه داد وقت و گفت چون میخوره به شنبه یک شنبه اینجوری بهتره با وجودی که یه نفرم. پس حتما آماده میشه که گفته Shy

بستگی داره تایم مصاحبه تون صبحه یا عصر! قطعا اگر صبح وقت سفارت دارین جواب مدیکالتون نمی رسه به زمان مصاحبه ( هرچند خیلی موضوع پیچیده ای نیست و می تونین بعدش به سفارت تحویل بدین) اما اگر استرس دارین یک بار دیگه باهاشون مکاتبه کنین. من وقتی برای قطعی کردن زمانی که بهم داده بودن باهاشون مکاتبه کردم تازه فهمیدم تو ایمیل اول زمان رو اشتباه دادن که خودشون تصحیح کردن.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: H Pier ، aghaghia
دوستان عزیز ساب جکت ایمیلی که برای وقت دکتر است را چی باید بنویسیم؟با تشکر
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان:
(2013-12-23 ساعت 23:45)Kamyar.A نوشته:  دوستان عزیز ساب جکت ایمیلی که برای وقت دکتر است را چی باید بنویسیم؟با تشکر

سلام من این رو نوشتم
request date of physical examination
موفق باشی
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان