کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2013-12-22 ساعت 20:03)rainyboy نوشته:  
(2013-12-22 ساعت 19:42)Prometheus نوشته:  سلام دوستان.
آقا من و همسرم دو نفریم داریم میریم واسه مصاحبه تو ایروان. به دکتر کریستین ایمل زدیم که وقت مدیکال بگیریم بهمون گفته روز قبل مصاحبه بیاید! حالا من مشکلم اینه که یک روز واسه معاینات پزشکی دو نفر کافیه؟؟؟ نکنه دکتر وقتشو اشتباه گفته باشه؟
اگر به هر دلیلی نتیجه ی معاینات تا روز مصاحبه آماده نشه اونوقت چی میشه؟؟ چه بلایی سرمون میاد؟؟؟؟Sad

فک کنم خودشون حواسشون هست به این چیزا اخه به من ۴ روز قبل از مصاحبه داد وقت و گفت چون میخوره به شنبه یک شنبه اینجوری بهتره با وجودی که یه نفرم. پس حتما آماده میشه که گفته Shy

ممنون. انشالله که همه چی خوب پیش بره. اتفاقا من هم اوایل فوریه مصاحبه دارم.Wink
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، jojo_hami
(2013-12-27 ساعت 22:58)Prometheus نوشته:  
(2013-12-22 ساعت 20:03)rainyboy نوشته:  
(2013-12-22 ساعت 19:42)Prometheus نوشته:  سلام دوستان.
آقا من و همسرم دو نفریم داریم میریم واسه مصاحبه تو ایروان. به دکتر کریستین ایمل زدیم که وقت مدیکال بگیریم بهمون گفته روز قبل مصاحبه بیاید! حالا من مشکلم اینه که یک روز واسه معاینات پزشکی دو نفر کافیه؟؟؟ نکنه دکتر وقتشو اشتباه گفته باشه؟
اگر به هر دلیلی نتیجه ی معاینات تا روز مصاحبه آماده نشه اونوقت چی میشه؟؟ چه بلایی سرمون میاد؟؟؟؟Sad

فک کنم خودشون حواسشون هست به این چیزا اخه به من ۴ روز قبل از مصاحبه داد وقت و گفت چون میخوره به شنبه یک شنبه اینجوری بهتره با وجودی که یه نفرم. پس حتما آماده میشه که گفته Shy

ممنون. انشالله که همه چی خوب پیش بره. اتفاقا من هم اوایل فوریه مصاحبه دارم.Wink

دوستان توی خود سایت سفارت نوشته دکتر کریستین روزهای زوج و دکتر انوش روزهای فرد هستن.
با توجه به روز مصاحبه تون دو روز قبل وقت بگیرین از دکتر. مثلا اگر 4 شنبه وقت مصاحبه س دوشنبه بگیرین که می شه دکتر کریستین. اگر مثلا پنجشنبه س ، سه شنبه وقت بگیرین که می شه دکتر انوش.
قطعا یک روزه جواب آزمایشاتتون حاضر نمی شه واین جز استرس و اعصاب خوردی هیچی نداره. یک ایمیل زدن و گرفتن وقت زمانی نمی بره...
تشکر کنندگان: aghaghia ، hamid_fs3 ، ojee ، nedaba
(2013-12-26 ساعت 15:17)adelkhani نوشته:  سلام به همه . چند تا سوال داشتم :
1- من 19 فوریه وقت سفارت دارم تو ابوظبی کی دوبی باشم بدون استرس به تستهای پزشکی میرسم ؟ (می خوام برای 16 صبح بلیط بگیرم که ظهر اونجا باشم)
2- برای تست بعد از ظهر تا چه ساعتی میشه مراجعه کرد ؟ (از کی تا کی)

شما ميتونيد 17 صبح برين و بعد ازظهر ساعت 4 تستا رو انجام بدين بدون استرس
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ffrfar ، قصه گو ، nedaba ، ojee ، hamid_fs3 ، pari pariaaa
This is to bring to kind information that on 2nd January 2014 we don't
> have
> a doctors who does the us medical.

این ایمیل امروز برای من اومده از NMC.
دوم ژانویه دکتر نداره برای سفارت.
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa
(2013-08-26 ساعت 15:58)siminzakavand نوشته:  دوستان من اخر سر نفهمیدم واکسنو تا یک ماه قبل نباید بزنمیم یا ایراد نداره؟ چون من نیمه ی مهر مصاحبه دارم و دوتا از واکسنهام ( tdوmmr) باید اواخر شهریور بزنم که کمتر از یک ماه میشه . اخر بزنم یا نه؟ اگه نزنم چی میشه ؟ اصلا مگه میشه واکسن نزده برم؟

منم همین وضعو دارم ؟؟؟چیکار باید کرد؟؟؟ من از دکتر طاهر نژادم تو پاستور تجریش پرسیدم میگه اشکالی نداره
تشکر کنندگان:
(2014-01-02 ساعت 13:19)Mahsa TA نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 15:58)siminzakavand نوشته:  دوستان من اخر سر نفهمیدم واکسنو تا یک ماه قبل نباید بزنمیم یا ایراد نداره؟ چون من نیمه ی مهر مصاحبه دارم و دوتا از واکسنهام ( tdوmmr) باید اواخر شهریور بزنم که کمتر از یک ماه میشه . اخر بزنم یا نه؟ اگه نزنم چی میشه ؟ اصلا مگه میشه واکسن نزده برم؟

منم همین وضعو دارم ؟؟؟چیکار باید کرد؟؟؟ من از دکتر طاهر نژادم تو پاستور تجریش پرسیدم میگه اشکالی نداره

دوست عزیز. سوالتون رو توی تاپیک مناسب مطرح نکردین. این تاپیک به سوالات چگونگی وقت گرفتن از دکتر اختصاص داره. به تاپیک واکسیناسیون برین. بارها و بارها به این سوال شما در اون تاپیک پاسخ داده شده.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: ojee ، amin arefi ، nedaba
(2013-08-22 ساعت 11:39)EKAM نوشته:  براي ابوظبي انگار به وقت گرفتن نيست 2 يا 3 روز قبل دبي باشيم با پاسپورت –عكس 3تا –نامه دوم و آدرس هتل ميتونيم فرداش جواب بگيريم. الكي واكسن ميزنن خدااااا رو شكر آخه دكتر اونگان ندارهWink

این دکتر شوکلا تو ابوظبی هست یا دبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(2013-12-31 ساعت 20:49)ali99sh نوشته:  This is to bring to kind information that on 2nd January 2014 we don't
> have
> a doctors who does the us medical.

این ایمیل امروز برای من اومده از NMC.
دوم ژانویه دکتر نداره برای سفارت.
دکتر شوکلا در دبی هست یا ابوظبی؟
تشکر کنندگان:
دکتر شوکلا در NMC دبی شعبه ابوهیل هست
تشکر کنندگان:
دوستان ما دوشنبه آنکارا مصاحبه داریم و با توجه به اینکه یه بچه کوچیک داریم و یکشنبه هم مطب دکتر تعطیله کی باید از دکتر وفت بگیرم ؟
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان: ffrfar
دکتر شوکلا در دوبی و دکتر شتی در ابوظبی.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: ffrfar ، pari pariaaa ، sasa6557
(2014-01-02 ساعت 16:03)rastashah نوشته:  دوستان ما دوشنبه آنکارا مصاحبه داریم و با توجه به اینکه یه بچه کوچیک داریم و یکشنبه هم مطب دکتر تعطیله کی باید از دکتر وفت بگیرم ؟
وقت گرفتن خیلی مهم نیست ، من وقت گرفتم ولی به دلایلی دوروز زودتر رفتم ،با پرواز چهارشنبه صبح برین و مستقیم برین مطب چار روز رو هم رعایت کردین ، شنبه تا ظهر پاکتارو میگیرین
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: pari pariaaa
(2014-01-02 ساعت 16:03)rastashah نوشته:  دوستان ما دوشنبه آنکارا مصاحبه داریم و با توجه به اینکه یه بچه کوچیک داریم و یکشنبه هم مطب دکتر تعطیله کی باید از دکتر وفت بگیرم ؟
دوست عزیز جواب سوال شما رو عمو سعید دراینجاداده
البته با اجازه عمو سعید منظور 4 روز کاری هست چون دکتر شنبه ها تاظهر هستند شما باید چهارشنبه وقت مدیکال داشته باشد
تشکر کنندگان: pari pariaaa

سلام به همه دوستان من برای مصاحبه تو ابوظبی به این آدرس در دوبی میل زدم . میخواستم بدونم درسته ؟
appointmentdeiradxb@nmc.ae
تشکر کنندگان:
(2014-01-04 ساعت 14:58)سالیا نوشته:  
سلام به همه دوستان من برای مصاحبه تو ابوظبی به این آدرس در دوبی میل زدم . میخواستم بدونم درسته ؟

سلام
بله دوست عزیز درسته اما طبق تجربه ما هر ساعتی وقت دادن سعی کنید بین 8 تا 8:30 اونجا باشین ما ساعت 9 وقت داشتیم رفتیم شلوغ بود و تا 1:30 معطل شدیم
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-01-05 ساعت 01:17)lida55 نوشته:  
(2014-01-04 ساعت 14:58)سالیا نوشته:  

سلام
بله دوست عزیز درسته اما طبق تجربه ما هر ساعتی وقت دادن سعی کنید بین 8 تا 8:30 اونجا باشین ما ساعت 9 وقت داشتیم رفتیم شلوغ بود و تا 1:30 معطل شدیم

دوست عزيز اصلا نيازي به وقت گرفتن نيست چه صبح چه عصر تشريف ببرين نهايتا 2 الي 3 ساعت كاراتون تموم ميشه.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ffrfar ، قصه گو ، hossien_501

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان