موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما برای دکتر اونگان به این ادرس ایمیل زدیم درسته ؟
mungan@duzen.com.tr.
وقت سفارت و اسم خودمون رو نوشتیم
ادرس ایمیل ردسته ؟
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-15 ساعت 14:37)Mahsa TA نوشته: (2013-08-28 ساعت 05:07)rezagh نوشته: یک نمونه نامه براتون می زارم که خودم با همین وقت مدیکال گرفتم از nmc dubai deira
( البته باید اینو بگم که کلا برای دبی وقت لازم نبود و حتی خود من سر وقتی که گرفته بودم نرفتم و یک روز زودتر رفتم اونجا ... اصلا نگران مدیکال در دبی نباشید ... همه چیز روی نظم هستش اونجا و فقط باید اینجا واکسن هاتون رو کامل کنید تا یک وقت واکسن اضافه نخورید و پول زیادتر ندید مثلا دکتر شوکلا روی واکسن td حساسه... من برای اطمینان 2 تا واکسن به فاصله یک ماه زدم و رفتم مدیکال و واکسنی شوکلا نزد بهم )
دکتر شوکلا فارسی بلده البته نه خیلی خوب... فکر کنم شیراز درس خونده ... یه ذره جدی هست.
دوستان یک نکته اینکه شما در اصل با بیمارستان مکاتبه می کنید و این مدیکال در دبی مثل مدیکال در انکارا نیست که فقط یک دکتر معتمد وجود داشته باشه ...پس اگر شوکلا نبود یک دکتر دیکه شمارو معاینه می کنه و بیمارستان بهتون پاکت پلمپ شده رو میده... کلا فکر نکنید که شما به شوکلا ایمیل می زنید در اصل شما از بیمارستان برای مدیکال وقت می گیرید ولی بهتره که شوکلا معاینتون کنه .
به دوتا جا می تونید برای وقت گرفتن برای مدیکال دبی ایمیل بزنید
ایمیل غیر مستقیم وقت گیری : hospitaldxb@nmc.ae
ایمیل مستقیم وقت گیری : appointmentdeiradxb@nmc.ae
Dear Sir/Madam
I am writing to ask for an appointment with Dr. Dineshkumar Shukla for a medical examination in NMC hospital for Immigrant US Visa process(Diversity Immigrant Visa Program ).
I will appreciate if you make an appointment on TTTTTTTTTTT .
Here, is my personal information :
CASE NUMBER: 2013AS0000TTTT
Number of persons in this case: T
Main Applicant's Name: TTTTTTTTT
I will be grateful if you would give me an early reply and confirm my appointment.
Please do not hesitate to contact me if any other information is needed.
Best Regards,
TTTTTTTT
سفرنامه من رو که تو امضام لینکش هست بخونید .... یک نقشه کامل از ساختمان و کارایی که توش باید انجام بدید داخلش هست
این اطلاعات رو هم در باره مدیکال دبی بدونید بد نیست :
On the day of the appointment, the applicant should come in the morning for the tests (includes Clinical examination with the doctor, Vaccinations*, X-ray and Lab tests), no need for fasting. The whole examination will take about 2-3 hours.
The results would be ready after two (2) working days, provided the clinical examination, x-ray and blood tests are all normal. Any abnormalities would require further evaluation.
Routine cost (without vaccination) is AED 425 for Adult & AED 250 for Children 14years below. In case of urgent reports, additional charges are applicable.
*The need for vaccination is assessed by the physician based on clinical history, gender, age, and past history of vaccination. If vaccination is required charges are added appropriately.
Documents required to be brought along are: original passport, 3 passport size photographs with white background, authentic vaccination record in English (if any) and embassy appointment letter.
موفق باشید دوستان
ببخشيد تو سابجكت ايميل چي بزنم؟؟؟لطفا راهنمايي كنيد
apppintment یاmaking an appointmen t
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-08 ساعت 16:46)سیمین راد نوشته: (2014-01-08 ساعت 16:16)hariri-a نوشته: (2014-01-08 ساعت 13:27)سیمین راد نوشته: (2014-01-08 ساعت 13:13)hossien_501 نوشته: (2014-01-08 ساعت 12:06)سیمین راد نوشته: به چه آدرسی فرستادید دوست عزیز؟ شاید آدرستون اشتباهه. چون جواب من همون روز اومد
سیمین خانم شما به کدوم آدرس میل زدی؟
appointmentdeiradxb@nmc.ae
اول به آدرس: nmchospt@emirates.net.ae و هم به آدرس خود دکتر شوکلا drshukla@nmc.ae ایمیل زدم ولی آدرس اول برگشت خورد بعد به ادرس appointmentdeiradxb@nmc.ae فوروارد کردم که هیچ خبری نشد!
آدرس که می دونم درسته چون من از همین طریق نوبت گرفتم .وب سایت NMC هم www.nmchealthcare.com هست که می تونید وقت بگیرید. چن تا از دوستان مهاجرسرایی هم اعلام کردن که بدون گرفتن وقت تشریف بردند و کارشون انجام شد.
موفق باشید
ایمیلشون برای وقت دادن همینه که سیمسن خانوم هم گفتن، منم با همین وقت گرفتم. شما spam هاتو یه چک بکن،
Email : appointmentdeiradxb@nmc.ae
Web : www.nmchealthcare.com
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مصاحبه ما روزش پنج شنبه است تو آنکارا ومن پسر 10 ساله دارم وقت دکتر رو چه روزی بگیرم ؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-17 ساعت 23:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-18 ساعت 00:08 توسط shlahni.)
دوستان دکتر اونگان چه روزهایی تعطیله؟
درضمن حتما باید 1 ماه زودتر وقت بگیریم؟ الان زوده ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-18 ساعت 03:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-18 ساعت 21:42 توسط ehsan2012.)
سلام
دوستان نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه؟
اگر عمل جراحی در یک سال اخیر یا چند سال قبل داشته باشیم، باید مدارک رو همراه خودمون ببریم؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یکی از دوستان من روز دوشنبه توی ابوظبی مصاحبه داره و بچشون 23 ماهشه حالا وسه کی باید از دکتر وقت بگیره؟
و با توجه به اینکه هنوز 2 سالش تموم نشده و 23 ماهس آیا لازم 4 روز زودتر وقت بگیرن یا نه؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ما 5 شنبه مصاحبه داریم.می خواهیم از اول بریم ابوظبی .nmc ابوظبی هم دوروزه جواب می دهه؟
اگر سه شنبه بریم مدیکال خوبه؟
***2014AS3 -مصاحبه مارچ-ابوظبی.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-18 ساعت 21:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-18 ساعت 22:11 توسط ehsan2012.)
دوستان میشه تاریخ مدیکال در ابوظبی خودمون تعیین کنیم، مثلا در ایمیل بگیم در تاریخ ...... که 2روز قبل مصاحبه باشه؟
و اینکه حتما در ایملی که میفرستیم، کیس نامبر و اسم نفر اصلی و همراه هم باید قید شود؟
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
من دیروز وقت گرفتم امروز ایمیل زدن واسم فیکس کردن-شما مشخصات و سن نفرات کیسو میدی به علاوه وقت مصاحبه و دو روز قبلش رو بهشون پیشنهاد میدی واسه وقت مدیکال اونها هم تو جواب ساعت مراجعه رو مشخص میکنن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug